Мая и споделеното пътуване до родния и град

Момчета, сигурен съм, че така както поема по два кура в устата си, така и тясното пиче ще поеме два хуя едновременно – каза въодушевено Кирил.


Мая беше толкова опиянена от оргазмите, които изпита, че вече не искаше вечерта да свършва. Момчетата и готвеха нещо специално и нямаше търпение да поеме по два кура в путката си. Ебането трябваше да бъде извършвано от по двама мъже едновременно. Останалите трябваше да гледат и да снимат. Първата двойка бяха Киро и Николай. Киро легна върху постелка, а Мая го възседна. Ездата започна. Сексапилната брюнетка се друсаш върху кура на Кирил. Косата и се размяташе като грива. Издаваше стенания като диво животно. Устата и пак беше така привлекателна за ебане. Щеше да остане без кур за следващите поне един час и половина. Николай подходи от към гърба на Мая. Целуна я и я натисна така, че почти да легне върху Кирил. Беше се опряла на ръцете и продължаваше да се набива на парчето на Кирил. За миг Николай се почуди дали да не опъне Мая в гъза. Отказа се. И на това ще му дойде реда. Сега трябваше с два кура да изпълнят путката на Мая до скъсване. Путката беше гладичка и нежна. И много тясна. Курът на Кирил едва влизаше. Николай постави главичката на хуя си над чепа на своя партньор и плавно натиск. Путката на Мая беше разлигавена и курът доста лесно се намести до парчето на Кирето. Първоначално бавно мъжете тъпчеха путката на Мая. Отново ритъмът беше ту единия – ту другия. Постепенно скоростта се усилваше докато в един момент се получи грубиянско блъскане. Мая стенеше като ранено животно, но нито за миг не поиска да спрат. Искаше още и още и още. След два кура в устата сега имаше и два кура в путката. Момчетата отстрани бяха в екстаз. Двайсет-трийсет дори четирийсет минути отне на първата двойка да задоволят пачаврата Мая. Естествено изпразниха се на лицето. Втората двойка застъпи на смяна. Този път Майчето беше легнала настрани. Добре разработената и путка пое чифта курове без усложнения. Помпането започна директно на висока скорост. Мъжете пъшкаха, Мая виеше а от путката и се чуваше звук на вакуум. Вече можеше да поеме и трети банан. Някой се сети и от хладилника извади истински банан. Първо го подадоха на Май в устата да го поближе, а след това Данчо го вкара между двата движещи се в путката члена.
– Леле, тази пое три – смаяно каза някои от стоящите отстрани – снимайте, снимайте, ей!
Тройната екзекуция завърши след около половин час. Естествено с празнене върху лицето. Майчето изгълта всичко до последната капка.
Третата двойка застъпи и също пори вагината като Мая беше поставена с гръб към легналия на земята и гледаше право в очите ебача, които втори вкарваше члена си. Продължи около половин част. Накрая капнала от умора Мая не можеше повече да стои на краката си. Трябваше да я оставят да си почине и да я подкарат на ново на сутринта. С гостуването при майка и нямаше да се получи нищо.
Отнесоха Blowjob queen, както Майчето се беше нарекла сама на спалнята в едната стая и я оставиха да спи. Мъжете отвориха бутилка уиски и се поздравиха за невероятния екшън, които си спретнаха така успешно.

Rating: 3.00/5. From 2 votes.
Please wait...