Мая и споделеното пътуване до родния и град 1

Мая киснеше в социалните мрежи , когато в главата и се роди блестящата идея да потърси транспорт и спътници за петъчното и пътуване до родния град. Никога не беше ползвала такава услуга, но и се стори добра идея – ще пътува почти без пари. Единственото, което я притесняваше бе досаждането на другите пътници. Щеше да го преживее, все пак пътуването нямаше да продължи повече от час и половина.
Майчето подбра най-симпатичната си снимка и подмени котката от профилната си картинка. После пусна обявата си, че търси споделен транспорт до родния си град. Дори не подозираше за цунамито от предложения, което щеше да я връхлети. За броени минути дойдоха стотици предложения и лични съобщения. Почти всички бяха с предложения за секс и закани да я изкъртят. Без да иска беше подбрала снимка, която приличаше на покана за орална любов – замечтан поглед, с леко отворена уста. Беше красавица и знаеше, че широката и уста разпалва мечти.
Майчето не искаше секс. Достатъчно контакти имаше покрай преподаването на пиано. Искаше бързо и евтино да стигне до родния си град. Сред предложенията попадна на едно единствено по-културно. Беше на полицай, които щеше да пътува в петък и да се върне в неделя. Перфектно. Бързо се уговориха.
Майчето се яви на уговореното място с десет минути по-рано. Не и се наложи да чака дълго, защото спътникът и също подрани. Беше симпатичен, културен мъж, с малко коремче, среден на ръст. Не беше манекен. Нашата красавица пък бе беше облечена в тесни дънки и по едно тъничко потниче. Гърдите и са малки и обикновено не носи сутиен.
Мъжът очевидно не проявяваше интерес към външността на Мая. Представи се като Кирил. Това успокои Мая. Бързо натовариха багажа и потеглиха. Беше прекрасен летен късен следобед. Потеглиха, но пътят беше натоварен. Скоростта беше ниска, което позволи да завържат неангажиращ разговор.
След около двайсет километра Кирил каза, че трябва да отбие, защото му се сторило, че колата е станала по-шумна. Каза, че ще спре на бензиностанция, за да не притеснява Мая.
Колата спря и докато Кирил оглежда колата Мая влезе в мини маркета към бензиностанцията. Когато влезе група мъже я посрещнаха с тихи подсвирвания и тихи закачки. Майчето си купи водичка и се върна при колата. Кирил беше готов. Оставаше само и той да отиде до мини маркета, за да измие ръцете си. Кирил обаче се забави повече и Мая се изнерви. Излезе да го търси, но в бензиностанцията нямаше помен от него. Нямаше ги и мъжете. Мая попита служителката на касата, но тя не може да и даде много информация. На връщане към колата Мая видя, че Кирил се е върнал. Странно около него бяха двама от мъжете от магазинчето.
Кирил съобщи на Мая, че мъжете са му колеги, закъсали на път за районното поделение в по-малък град, които беше по пътя. Първоначално Мая не се зарадва, но беше наясно, че няма избор. Какво пък, след час щеше да са пристигнали. Пък и с полицаи не беше пътувала. Само беше слушала вицове за тях, но тези изглеждаха културни. Помисли, че в бензиностанцията не е чула добре. И се е объркала за подсвирванията и закачките.
Мая отстъпи мястото до шофьора на един от мъжете и седна отзад. Пътуваха с голям мини ван, в които имаше много място. Мъжете се разприказваха, като постепенно темите станаха съвсем мъжки. Коментираха мача между Локомотив Пловдив и Левски. Тъкмо Локомотив беше победил при гостуването си в София. Мъжете бяха привърженици на софийския тим. Майчето обаче реши да се включи в разговора. Не разбираше от футбол, но покрай приятелките си знаеше, че да си фен е много яко. Включването и в разговора обаче щеше да бъде крайно неудачно и със сериозни последствия. Каза, че от дете е фен на любимия Локомотив от Лаута.
– Кире, ма тази се ебава с нас! – каза единия от мъжете, представил се за Николай. Седеше на предната седалка.
Мая не се усети и продължи да говори, че най-сладките фенове били тези на Локото, и че обичала да се забавлява с тях, след победите на отбора. Беше лъжа. Не познаваше фенове и никога не беше празнувала с тях.
– Дане, я оправи работата – обърна се Николай към мъжа, седящ на задната седалка до Мая.
Данчо светкавично хвана Мая за косата и я обърна с лице към себе си.
– Ей сега ще се позабавляваш и с нас. Знаеш ли как обичаме фенките на чуждите отбори – и се захили нагло, без да пуска косата на Мая. Данчо беше извадил надървения си хуй и както беше хванал Мая за косата натисна лицето и към члена си.
– Сега ще духаш, курво – обади се Кирил.
Майчето усети накъде отиват нещата, но не се уплаши. Напоследък беше лапала доста курове. Още три нямаше да са проблем. Единствено искаше са пристигне навреме в родния си град. Засмука парчето на Данчо. Беше голям, лъскав чеп, които добре щеше да изпълни устата и. Надяваше се да мине само със свирка, защото не искаше не го искаше в путката си. Налапа го докрая. Това го можеше добре.
– Момчета, тази е старша бе. Погълна го целия – изстена Данчо и премина към настъпателни движения. На практика ебеше Мая в устата.
– Казах ви, че е перфектна за свирки. Още като видях снимката във мрежата поисках да и го натъпча в устата и после да и се изпразня на лицето – каза Киро.
– Кире, намери място да спреш и да изпълним всичките дупки на тази пачавра.
Кирето отби на първия изход от магистралата. Не след дълго пътят мина през гориста местност, която изглеждаше идеална сцена за едно групово ебане на Мая.
Колата спря и Киро отвори задната врата, за да извлече Мая навън.
– Охо Дане, ма ти вече си свършил работата – ококори се Киро, когато видя Мая да си обира семето на Данчо от лицето си и да си ближе пръстите.
Майчето беше издоила Данчо и вече беше готова за Киро. Николай обаче също се събличаше, Данчо пак беше тръгнал да го вдига.
– Момчета, ама всичките едновременно ли? – попита Мая.

Следва продължение…

Rating: 3.33/5. From 3 votes.
Please wait...