Мая – лакомство или пакост 1

Автор: Toyagataa

Музикантите трудно понасят карантината. За това често се събират за да си посвирят. Именно това бе идеята на поканата от Силвия, цигуларка, близка приятелката и колежка на Мая от академията. 
Мая се зарадва, че ще разнообрази ежедневието, което се състоеше от свирене, спане, ядене и секс.  Щеше да види и новия апартамент на Силвия в една от новите високи сгради на София.  Апартаментът предизвикваше любопитство и звестна завист. Мъжът на Силвия беше по есктремните спортове и отсъстваше непрекъснато. От снимане на реклами изкарваше много пари. Като повечето алпинисти – той беше именно такъв – Мартин беше прст, но много добър човек. Към Мая винаги се държеше мило.
Когато отиваше на гости Мая винаги се обличаше елегантно. С нейното изящно тяло това не беше трудно. Висока, слаба, с малки гърди тя можеше да превърне в моден шедьовър всеки тоалет.  Мая избра класиката – тясна, къса, черна рокла и високи токчета, с които изглеждаше още по- висока и слаб. Когато вече беше готова Мая се погледна в огледалото, прехапа устни и тихичко, почти наум каза: “Лакомство или пакост”. Хелоуин отдавна беше минал. Приближаваше Великден, но на Мая “Лакомство или пакост” ѝ се стори много подходящо.
С такси Мая пристгна до новата модерна сграда, в която живееше Силвето. Пътуването мина приятно. Шофьорът беше кротък възрастен мъж любител на класическата музика. През целия път бяха говорили за проваления сезон на музикантите.
Мая остави бакшиш и слезе от колата. На входа я посрещна любезен портиер, който насочи младата жена към асансьора. Сградата беше на едно от най-високите места на града. Самият апартаментът беше на 19 етаж и гледаше изцяло към центъра на столицата. 
Силвето и мъжът ѝ посрещнаха Мая и я поканиха да влезе в хола, където се бе настанил Стоян, колега на Мартин, с когото бяха обсъждали плановете за след карантината.  Мая и Стоян се бяха виждалимна рожден ден а Силвето. Поздравиха се и размениха любезност. 
Бяха се разприказвали, когато домакинята покани Мая да разгледа апартамента. Беше огромен. Мартин тръгна с двете жени. Считаше оформлението за свое постижение и искаше да разкаже. Кухня, столова, две невероятни спални, кабинет, звукоизолирано помещение за репетици и какво ли още не имаше в този апарамент. Мая завиждаше, но не ѝ личеше. Стигнаха до зимната градина, където бяха цветята. Гледката беше невероятна. Изведнъж Силвето каза, че отива да донесе по чаша вино. Останала сама с Мартин на Мая  ѝ премина светкавичната мисъл да го върне на Силвето за хубавия апартамент. Една свирка щеше да ѝ подейства добре. Погледна Мартин с големите си красиви очи и инстинктивно сложи пръстчето си в устата. облиза го с език и после го засмука. Беше направила първта крачка. Трябваше да действа. Коленичи пред Мартин и посегна да разкопчае ципа му и да извади близалката. Отвътре изскочи голям, закривен нагоре член, който лесно би изпълнил широката, красива уста на пианистката. Мартин не беше изненадан и бързо пое инициативата. Не остави Мая много да се лигави с главата на члена, а решително ѝ го наби в гърлото. Мая лакомо поемаше цялото мъжко достойнство на Маритин. Свирката бързо премина в дълбоко гърло. Така минаха десетина минути, а Силвето така и не идваше с напитките. 
– Искам да ме чукаш отзад – каза придобилата вече смелост Мая.
– Ще те чукам и в путката и в гъза, курво. Силвето няма да дойде. Имаме уговорка – решително отвърна бившият алпинист.
Мая се стресна малко, когато разбра, че е част от някаква перверзна договорка. Забрави всичко когато Мартин ѝ го насвятка в мократа писана. Мартин блъскаше грубо. Мая започна да пищи и да вика от кеф. Ебяха се прави на задна. След около двайсет минути наистина грубо ебане бившият алпинист се зае с разработването на ануса на младата учителка по пиано. Марто се наведе зад Мая и с език заоблизва дупката. После започна да вкарва показалеца си. Мая си се ебеше редовно в дупето и разработването не отне дълго. Марто се изправи, опря голямата глава на своя кур и с плавно движение нахлу в дупето на всеотдайната брюнетка. Курът потъна като в масло. След това започна да прави дълги плавни движения напред – назад.  Курвата отново викаше като ранено животно. Ебането продължи ту с ускоряване, ту със забавяне. Дълбокото проникване се редуваше с моменти, когато влизаше само главата. Понякога Мартин прменяше ъгъла, под който влизаше. Изведнъж в зимната градина влезе Силвия, а след неа и Стоян. 
Мая и Мартин не обърнаха внимание. Мая единствено направи на Стоян международния знак за свирка. Само миг по-късно Мая обслужваше два яки чепа. Стоян еба устата на курвата. На няколко пъти беше пред експлозия. За това легна въху постека на земята и подкани Мая да го яхне. Марто щеше да продължи с аналната екзекуция. Мая яхна чепа на Стоян. Двамата мъже ебяха курвата на сандвич. Слвд малко ебачите си размениха местата. Когато дойде време за празнене. Мая застана межу мъжете и започна да им бие чикии. Мъжете започнаха да стреля в устата и върху лицето на куротрошачката. Летяха огромно количество семе. 
– Мислех, че ще ми се разсърдиш – каза Мая докато събираше спермата от лицето си и я слагаше в устата си.
– О не, мила моя. За награда за хубавия апартамент с Мартин се разбрахме да го оставя да те чука, когато поиска. А Стоян, той просто беше тук и нямаше да е учтиво, ако не получи от наградата на своя приятел. 

Rating: 3.33/5. From 3 votes.
Please wait...