Медицинската сестра 3част

Автор: BGerotikautor

– Д-р Иванов, моля ви да спрем до тук….
– Сестра, на колене и то веднага!
Бавно застанах на колене между краката му, а доктора започна похотливо да маже циците ми с крем и да ги мачка докато аз му лъсках бавно члена.
– Ооох милата ми, красивата ми, перверзната ми медицинска сестра….
С лявата ръка маструбирах клитора ми, а с дясната много бавно му правех чекия. Не мога да отрека, че члена му бе дебел и дълъг с много голяма глава и корав като…
– Гледай ме в очите Ивелина и ми показвай сладкото си езиче…. Даааа да лъскай ми го така….

Ръката ми се движеше бавно нагоре надолу по члена като ту стисках силно ту по леко, най-много му харесваше на дъртия перверзник, когато ръката ми слезе съвсем до долу и опъна кожата му до край и засмуках главата на пениса му и се опитах да пъхна езичето си в дупчицата на пениса му.
– Ооох супер си малката давай още така още така даааа…
С ръцете си галеше косата ми и притискаше главата ми към члена си.
– Лапай го вече е издържам!

След което така силно натисна с двете си ръце главата ми надолу, че нямах друг избор освен да дишам с нослето и да се оставя в ръцете му да чука гърлото ми грубо, перверзно и брутално, както ме желае и както му харесва.
-Хайде малката сега – запъхтян издърпа главата ми от напращелия до пръсване пенис- дай ми мазните си големи цици! Искам да ги чукам!

Нямах друг избор освен да смъкна презрамките на роклята си за да не я изцапам, след което притиснах тялото си в скута му и пениса му се озова между циците ми.

Допрях ги плътно с ръце около члена му и облизах подаващата се глава с устни след, което започнах да му правя бърза турска чекия движейки тялото си нагоре надолу по члена му.
– Оооо Ивелина супер! Оооо, да да да охххх чукай ми кура с циците!

Главата му щеше всеки момент да експлодира заливайки ме с топла сперма, когато на вратата на кабинета се почука.
-Подранила е с 5 минути, бързо се оправи да изглеждаш както преди малко и отвори на пациентката.- самия той стана и трескаво започна да се облича и превежда във приличен вид.
– Заповядайте моля, д-р Иванов Ви очаква!
– Добър ден! Не знам дали съм точно за вас, но ако оплакванията ми не са във вашата компетенция ще си тръгна.
Влезе момичето, младо чернокосо, с опияняващо красиви и големи сини очи, невероятно малка талия, дълги крака и не чак колкото моите, но доста апетитни гърди, около20 годишно момиче.

Малко притеснена от влажния поглед, с който я гледах аз, и навъсения и ядосан задето ни прекъсна доктор, тя все пак влезе, съблече си палтото и след като го закачи на закачалката, седна на стола, който любезно й предоставих.

– Аз съм д-р Иванов, сексолог и гинеколог, вашите три имена, години, семейно положение, моля?
Все още не можеше да прикрие яда си доктора и гласа му бе някак дрезгав, но момичето все пак изброи имената си.

– Галя Тодорова, на 20 години съм, неженена.
– Такаааа- усмихвайки се колкото може по- приветливо, д-р Иванов попита- По какъв повод е вашето посещение при нас, Галя?
-Ами аз такова… някак си … не знам как да почна.
-Не се притеснявай дете мило, на доктор или всичко се казва или нищо- заглаждайки брадата си с лека усмивка д-р Иванов стана от местото си и тръгна към прозореца поглеждайки дъжда който сякаш се изсипваше навън.
-Мен ме е срам докторе… може би е по- добре да си тръгна… съжалявам, че ви изгубих времето.
-Не дете мило! Секунда- д-р Иванов застана зад нея и слагайки покровителствено ръце на раменете, продължи- има начин да ти направя хипнотичен сеанс, в състояние на дълбока хипноза ще ми отговориш на всички въпроси и аз със сигурност ще знам какво лечение да предприема и със сигурност ще те излекувам!
-Ами не знам, това което ще кажа повелително ли е?
-Да, Галя , тук сме само ти, аз и сестрата и всичко, което става тук е винаги тайна в интерес на пациента.
-Добре, съгласна съм.

Подадох и да подпише протокол, че е съгласна да бъде подложена на хипноза, и след като се подписа се дръпнах настрани.
-Сестра пуснете лека, приятна и отпускаща, релаксираща нежна музика и дръпнете завесите моля!
-Да д-р Иванов- станах аз и веднага изпълних заповедта му след което подготвих креслото на което Галя доста притеснена от неизвестното седна и отпусна.
Повлияна от нежната музика и факта, че е със затворени очи ли не знам точно, но повтаряйки всяка дума, която изрече доктора Галя започна да говори по- провлачено докато накрая едвам повтори думите;
-Понасям се по течението от приятни емоции блажено….
-Сега сестрата ще събуе обувките ти Галя за да ти е по удобно и да се чувстваш страхотно!
Доктора говореше толкова нежно сякаш мед капеше от устата му махайки ми енергично да се заема с обувките и.
Наведох се към краката на галя но доктора ми показа с жест да застана на колене до момичето и така да смъкна обувките и след което да остана в това положение.
-Сега Галя сестрата ще започне да ти прави най-хубавия масаж на стъпалата който някога си си представяла!
Започнах нежно да масажирам пръстчетата на краката и едновременно правех така както би ми се искало на мен някой да го прави. Харесах това момиче от първия миг и исках да я имам , което както си личеше съвпадаше и с желанията на перверзния дъртак.

– Сега Галя като започне сестрата да смуче пръстчетата ти и петите ти искам да започнеш да ми разказваш за проблема ти ОК?
– Да д-р Иванов!
Допрях стъпалата едно до друго, езика ми започна от петата на единия крак до пръстчетата , след което го пъхнах между всяко едно пръстче и направих същото с другото стъпало.

Д-р Иванов си беше изкарал надървения член и го лъскаше гледайки ни и лигите му се стичаха по брадата му.
– На сегашния ми рожден ден татко ме помоли да празнуваме заедно двамата понеже мама е в чужбина. Вечерта мина страхотно, татко ми през цялото време танцува с мен, пихме заедно веселихме се и вечерта мина страхотно до един момент….

Засмуках палеца й като глава на пенис, движех езичето си пъргаво около палеца й, а пръстите ми галеха нежната кожа на стъпалата и леко масажирайки ги.
– Какво стана в един момент Галя?
Перверзникът дръпна роклята ми нагоре към гърба ми и опирайки главата на члена си в путето ми започна да го трие нагоре надолу по мократа ми топла путка дразнейки ме жестоко.

– Татко ми дойде при мен след като си легнах и помоли да гали косите ми докато заспя.
– Страхотно Галя , но какво се случи после че си така притеснена и подтисната?
– Събудих се ….. тате …. беше легнал върху мен ,беше смъкнал панталона с който спя до коленете ми заедно с бикините ми, а потничето бе вдигнал нагоре….
– Продължавай Галя, не се стеснявай , тук си да ти помогна, продължавай да разказваш миличка!

Ръцете ми се плъзнаха нагоре по краката и, разкопчах колана на дънките и, копчетата и започнах да ги смъквам бавно
– Тате беше вкарал пениса си в мен и ме чукаше целия плувнал в пот и мачкаше гърдите ми като обезумял, а като му казах “Тате какво правиш“ подскочи и избяга от стаята ми….

Вече и бикините й бяха на земята, езика ми се плъзна по дългите й крака бавно нагоре, а ръцете ми галеха нежните й бедра качвайки се с мен нагоре, нагоре.
Мръсника вкара члена си точно в момента в които езика ми опря на клитора на момичето.

– Галя много лошо и неприятно се е получило момичето ми! А сега се отдай на нашите грижи и кажи усещаш ли езика на сестрата между краката ти?
– Мммм да много е хубаво!
Разтворих бръснатото й путе и вкарах езичето си колкото можех навътре. Беше толкова вкусна, толкова чиста и сладка на вкус тази красавица.
-Охххх, страхотно е това…..

Доктора ми направи знак подавайки ми спринцовка с вазелин да я намажа между краката. Насочих спринцовката към путето й и я вкарах бавно навътре. Започнах да изцеждам вазелина вътре в момичето, след което бавно изкарах спринцовката.
– Сестра започни да триеш силно и бързо путенцето на Галя с ръка, искам да и хареса и Галя също иска нали?
– Да, д-р Иванов искам, много ми е хубаво….

Дъртия мръсник ме чукаше здраво на задна прашка стиснал ме здраво за дупето като ту ме пляскаше, ту дереше с нокти гърба ми и ме помпаше здравата.
Започнах да трия много бързо путето на Галя, исках да и хареса и го правех сръчно отдавайки се същевременно на перверзника зад мен.
– Сега Галя ще си вкарам пениса във теб миличка , съгласна ли си?
– Да искам го, искам го вътре , искам да го почувствам целия в мен!
Без да чака втора покана доктора си го извади триумфално усетил че току що свърших и то силно и мощно на члена му изригнах. Забърса си го старателно и ми направи знак да се преместя на страни и да съблека блузката на момичето.
– Ето момичето ми сега бавно си вкарвам дебелия и дълъг член в пламналата ти от желание малка путка!
Аз започнах да галя гърдите й и езика ми се плъзна в устата на Галя, която странно защо ми отвърна пъхайки езичето си в устата ми.
Доктора започна да я обладая грубо усещайки че му идва, сложи краката и на раменете си и алчно стискаше с огромните си лапи бедрата й, галеше коремчето й, дупето й.
Изведнъж си го извади и го пъхна между стъпалата й. Започна да си прави чекия с краката на Галя и спермата му започна да ни залива и двете по косите и по телата ни.
-Ооо, да богини мои, оооохххх ето ви на, да, да!
След, което запалвайки цигара продължи да говори нежно докато аз забърсвах тялото й навсякъде и я почиствах от спермата на доктора.
– Сега сестрата ще те приготви постепенно, ще те облече и аз ще ти помогна да излезеш от това страхотно състояние понеже за днес е достатъчно.
Когато Галя излезе от хипнозата си, беше в същата поза и вид както преди всичко което се случи.
– Това са антидепресанти и няколко други хапчета, които трябва да пиеш три дена, след което те искам тук в 15 часа, днес сме понеделник значи четвъртък.
-Да, добре, разбрах- след, което момичето си облече палтото и напусна кабинета.

Rating: 2.75/5. From 4 votes.
Please wait...