Медицинската сестра 4част

Автор: BGerotikautor

Отидох до санитарния възел да се освежа малко след „прегледа“ на момичето , след което се върнах отново на мястото си до д-р Иванов.

В съзнанието ми се преплитаха смесени чувства, от една страна нямах търпение да дойде четвъртък за да ми падне това сладко момиче в ръцете и да правя с нея каквото си пожелая., а от друга страна имах угризения и се чувствах като голяма долна и перверзна мръсница също извратена като доктора.

Като се замислих колко съм перверзна и се усмихнах дяволито с леко премрежен поглед на д-р Иванов който се беше отпуснал блажено на стола си и пушеше цигара изживявайки наново в въображението си оргията която спретнахме на тази Галя….

– Сестра, да считам ли, че като компенсация за днешното ти закъснение и като повод за празнуване на увеличението на заплатата ти, тази вечер ще мога да разчитам на твоята компания на едно докторско събиране в един клуб?

-Ами, аз не знам … Като че ли нямам някакъв ангажимент довечера, а в колко часа и къде трябва да дойда?

-Чудесно, Ивелина! В 21 ч елегантна и същевременно леко предизвикателно сексапилна те иска в клуб „Ейнджълс дол“

– Добре, приемам поканата!
Винаги когато излизам вечер обичам да се обличам така че хем да съм елегантна, но и в голяма степен и сексапилна.

Сложих си любимата ми къса черна пола, която стигаше малко над коленете ми, с една дълга цепка отстрани почти на нивото на триъгълника ми. Ризата бе цвят тъмно бордо, сатен и с голямо деколте впита в тялото ми и особено в циците ми точно толкова, че да излизат леко над деколтето.

Бельото го мразя много, кара ме да се чувствам като някоя девственица, аз обичам да знам, че съм лесна за всеки, който пожелае да ме изчука и ми хареса като мъж, а бельото е една малка пречка, която само забавя проникването…..

След като седнах на табуретка пред огледалото, започнах да обувам черните чорапи свършващи с невероятно нежна червено черна дантела малко над коленете ми.

Гримирах се така, че да отива грима на лицето ми с цвета на ризката ми, само червилото бе малко по тъмно червено.

Таксито ме закара точно до входа на клуб „Ейнджълс дол“, на входа му придавайки си важност седеше със скръстени ръце някаква мутра, играеща ролята на портиер или бодигард.

Забелязах как жадно ме изгледа от главата до петите докато излизах от таксито, цепката на полата ми показа много от краката ми и в момента, в който се опитах някак си да се размина с него на влизане, ме спря с думите:

– Частно парти госпожице, входа за външни лица е забранен! Пускам вътре само с пропуск!

– Вижте какво, пропуск нямам, но ако потърсите д-р Иванов и му кажете. че Ивелина го чака вън, ще дойде да ме посрещне и съпроводи….

Охранителят направи кисела физиономия, след което повика негов колега да стои на входа и тръгна явно да търси д-р Иванов.

Две силни ръце стиснаха раменете ми и добре познат заповеден глас тихо ми каза:
– Каква приятна изненада !

Изумлението и първоначалният стрес от вида на мъжа, който ме изчука сутринта в автобуса нямаше как да прикрия. Цялата настръхнах и леко се поуплаших.

– Как си позволявате да ме следите!
– Мила госпожице, да се запознаем първо, казвам се д-р Чолаков и съм собственик на частна клиника в покрайнините на София, тук съм дошъл на частен прием и не крия, че изненадата ми както видях, е повече от приятна, вашето име все пак?

– Ивелина се казвам …
– Ивелина приятно ми е, а какво те води насам?
– Д-р Иванов ме покани да му бъда дама на вечерта.
– Ааа, д-р Иванов ми е много добър приятел! А вие от къде се запознахте със него?
– Работя при него като медицинска сестра- рекох аз, а първоначалния стрес от вида на този мъж вече бе отминал и сега между краката ми пламна възбудата от невероятното сутрешно чукане с този непознат тогава мъж в автобуса.

В този момент се появи д-р Иванов, съпроводен от охранителя, докторът видя мен, видя и д-р Чолаков.
– Здравей Ивелина, заповядай с мен, д-р Чолаков, приятно ми е!

След като се здрависаха двамата, тръгнахме навътре по стълбите надолу като аз вървях първа, а двамата доктори зад мен си говориха нещо тихо и се подхилкваха.
– Моля настанявайте се, д-р Чолаков ако желаете, моля седнете до Ивелина.
– Чудесна идея, тъкмо ще можем по лесно да си говорим

Двамата доктори седнаха от двете ми страни както следва – д-р Иванов от лявата ми страна а д-р Чолаков от дясно.

През следващия час след като непрекъснато ми казваха наздраве ту единия ту другия успях да пресуша четири различни коктейла и леко ми се зави свят, обзе ме леко опияняващото чувство, че съм разгонена, и че искам да се чукам. Започна се с влагата, която усетих между краката ми, премина по корема ми и стигна до гърдите ми. Зърната ми настръхнаха само за десети път тази вечер и си спомних за приключението в автобуса с мъжа в дясно от мен и за яката и перверзна тройка, която направихме с д-р Иванов на това момиче. И двамата бяха надарени, и двамата бяха похотливи мръсници и искаха да ме чукат, знаех го.

-Д-р Иванов, ще позволите ли да поканя вашата очарователна медицинска сестра на дансинга да се раздвижим?
– Да, разбира се, стига дамата да желае….

Поех подадената ми ръка и се насочихме към дансинга, който бе препълнен. Още след първата минута д-р Чолаков ми подшушна на ушенце:
– Ивелина, искаш ли да ти направя една приятна изненада?
– О, да, искам, че взе да ми става скучно, алкохолът някак си ме отнесе…

Д-р Чолаков ме остави за малко на дансинга сама и отиде и с жестове покани няколко негови приятели от масите включително и д-р Иванов.

Д-р Чолаков ни поведе по един доста дълъг коридор, след като завихме наляво в дъното имаше светеща реклама VIP PEEP SHOW

От отворената врата излезе парфюмиран пушек и аз влязох първа, ходейки по кълбета мъгла в тази осветена в сини и червени светлини зала.

Музиката бе сравнително тиха, но много еротична, но не можех да вида нищо, понеже малко след входа имаше огромна червена завеса. Д-р Чолаков дръпна завесата и ме покани да вляза. В нещо като клетка трима огромни негъра буквално мачкаха с огромните си ръце крехкото тяло на почти 20 годишно чернокосо слабичко момиче. Устата на момичето бе запушена с огромна червена топка с каишка и затова не можеха да се чуят виковете й на протест, може би. Негрите буквално се гавреха още с таз- вечершната си жертва и явно спектакълът бе още в самото си начало, понеже гласът на водещия шоуто проехтя над шумните възгласи на тълпата разгонени мъже.
-И така тази вечер в разкъсана от секс ще видите деветнайсет годишното крехкото създание Николета!
Да аплодираме единствената дама сред публиката тази вечер!

След което цялата тази тълпа се извърна за момент от клетката и впериха очи в мен. Прималя ми за миг, краката ми се подкосиха като видях всичките тези развратни погледи насочени към мен. Обърнах се и след като видях групата доктори зад мен се успокоих малко и приближих към клетката.

Момичето бе повалено на колене, широко разкрачено, а тримата негри си блъскаха дългите и дебели курове по красивото й лице. Това сякаш й причиняваше болка, съдейки по гримасите на лицето й.
Единия негър я хвана грубо за косата и след като нави дългата коса на момичето около дланта си грубо извади топката от устата й. Още не поела си спокойно дъх, устата на Николета бе запълнена от огромен черен кур. Без да се церемони здравенякът й го вкара до сливиците. Ясно се виждаше как члена му хлътна на вътре в гърлото на момичето, чиито очи бяха изхвръкнали в този момент.
Тълпата бурно аплодираше негрите и ги насърчаваха от всички страни.
-Давайте! Разчекнете курвата!
-Скъсайте малката кучка, на нея затова и е платено!

Изрода запуши нослето на момичето и направи няколко тласъка така в гърлото и й си го извади точно, когато може би момичето щеше да припадне. Вдишвайки няколко пъти дълбоко устата и бе насочена към втория негър който също като първия директно без да я пази си заби кура до дъно в гърлото й, .хванах се с ръце за клетката за да виждам по хубаво и от близо как негъра чука гърлото на момичето.
-Харесва ли ти шоуто, Ивелина?-разпознах зад себе си гласът на д-р Чолаков.
-Да, страхотно е….

Втория негър току що се бе наситил на гърлото й , и си бе извадил кура и Николета се опитваше да си вземе въздух. Лигите й се стичаха от устата по земята, тя подскочи и се засили към вратата на клетката, но негрите я хванаха за косите и я повалиха на земята
Единия легна по гръб, другите двама я повдигнаха и поставиха безпомощното момиче върху лежащия негър. Той си хвана дебелия и дълъг член и го вкара рязко в путето на момичето, хващайки я за крехката талия я притисна към тялото си и започна да я помпи отдолу здраво. Другия негър си насочи кура към беззащитния анус на момичето. От виковете на възбудените мъже не можах да чуя виковете на момичето, но видях как си отвори устата и се опита да извика от рязкото анално проникване.
Негърът, който я насили в задничето си знаеше работата, бавно й го вкарваше до дъно в дупето и рязко го вадеше почти до край и отново бавно до дъно.

Третия негър, който я чукаше до този момент в устата, си извади кура и тръгна да обикаля клетката, подканяйки тълпата за овации.
Всички викаха за още и аплодираха негрите силно. Огледах се, около мен всички мъже си бяха извадили куровете и си ги лъскаха гледайки с отворени очи оргията в клетката.
Аз самата без да се усетя си, бях пъхнала дясната ръка под полата и си триех путето .

– Сега Ивелина, гледай внимателно, следва кулминацията на шоуто- д-р Чолаков ми говореше тихо, засмуквайки ушенцето ми със зъби, след което завъртя езика си и го плъзна по настръхналото ми вече вратле.
-Виж сега какво ще се случи на тази малка мръсница!

Усетих ръката му на задника си, повдигна ми полата нагоре и си пъхна ръката отдолу и започна да ме обарва силно и грубо. Мачкаше задника ми, пъхаше си ръката чак между краката ми, пъхаше два пръста ту в путката ми, ту в дупето ми и го правеше много сръчно. Аз гледах като парализирана сцената, която се разиграва на метър от мен и нямах и намерение да го отблъсна.
Негърът застана на колене зад дупето на момичето и тези на двамата негри, които я чукаха в задника и путката, след което си го насочи към путката на Николета.

Ужас, негърът, който я помпеше в задника, се наведе напред за да му даде възможност да проникне и той в путката й, което не беше трудно имайки предвид почти 30 сантиметровия му член.

Здраво притисната от двамата силни мъже, момичето не можеше по никакъв начин да се съпротивлява и й остана единствената възможност – да поеме два огромни и дебели негърски кура едновременно в путката .

Д-р Чолаков си вкара члена в задника ми. Така се бях загледала в тримата негри, че не бях усетила кога успя да го направи, толкова бях възбудена, че само усетих как задника ми е добре запълнен с кура, който ме чука и сутринта.

Сълзи се стичаха от очите на Николета, изглеждаше така отчаяна и безпомощна, но това което се случи вече не вярвах, че е възможно.
Негрите си извадиха куровете, единият който лежеше си остана в това положение, а другите двама се изправиха вдигайки с ръце Николета, която вече нямаше нито сили нито желание да се съпротивлява. Явно и на нея вече бе почнало да й харесва да я чукат като животно.

Както ви казах, вдигнаха момичето във въздуха с лице към единия негър. Той хвана краката й и тя го обкрачи, негъра я стисна здраво за дупето с ръце и кура му влезе в путката й. Другият негър застана зад нея и също потри малко главата на члена си в задника на момичето, но го насочи и той към путката й и не след дълго главата на огромното му парче хлътна вътре до другия кур и двамата започнаха да я чукат в путката диво и необуздано, а този долу си лъскаше кура гледайки разчекнатата путка на Николета.
Двамата негъра започнаха внимателно да приклякат, внимавайки да не залитнат и да не си извадят членовете, а в клетката влезе Водещия, поставяйки една дебела възглавница под лежащия на земята негър.

Възглавницата беше дебела и повдигна тялото му и съответно члена му с още трийсетина сантиметра нагоре.

Путката на момичето с двата забити до дъно курове вече бе на сантиметри от дебелата глава на члена му.-И така ето кулминацията на нашето таз вечерно шоу!

Лежащия негър с ръце насочи дупето и така че кура му натисна двата други забити в путката на Николета курове и започна да прониква и той. Ясно виждах как ноктите на Николета се забиваха в гърба на единия негър, следи от кръв се образуваха по гърба му, но вече и трите негърски члена бяха в деветнайсет- годишната й малка путка и започнаха да я чукат.

Доктора възбуден от тясното ми дупе и перверзното чукане на момичето в клетката започна да се празни в задника ми, стискайки ме силно към себе си.

В този момент и тримата негри започнаха да изцеждат куровете си вътре в момичето. Спермата им се изливаше дълбоко в нея и излизаше навън, а те все още не си вадеха членовете докато отгоре над клетката не започна да се спуска завеса и от четирите й страни до долу.

Rating: 3.00/5. From 2 votes.
Please wait...