Медицинската сестра 5част

Автор: BGerotikautor

От коктейлите ли, от възбудата ли, от това невероятно чукане, на което бях свидетелка, или отчасти на аналното чукане пред тази тълпа от възбудени мъже, онаниращи навсякъде около мен, вперили хищни погледи в разцепеното от негрите момиче, не знам от кое, може би от всичко това на куп ми се зави свят.

Усетих как краката ми не ме държат и аз против волята си се свлякох на земята по гръб. Нечии ръце ми помогнаха да не се строполя и видях, че това е д-р Чолаков, погледите ни се засякоха, гледаше ме с онзи негов перверзен поглед. След като ме остави така легнала, се обърна към всички мъже с думите:

– Искате ли да ебете, а??? Искате ли да си изкарате злобата, която насъбрахте по време на пийп шоуто на тази красива кучка? Ваша е!

– Но какво правиш, моля те- устата ми бе пресъхнала и чувствах езика си някак одебелен и почти не си чух гласа от врявата, която се бе вдигнала от тези може би над 30тина мъже- Моля те изведи ме от тук!!!

Нечии силни ръце ме разкрачиха грубо, мъжът над мен беше около 50 годишен, здрав и масивен, нямаше търпение да ме изчука и най- безцеремонно ми запретна нагоре полата и си завря рязко члена в путката ми. Започна да ме чука като разярен бик, лигите му се стичаха по косите ми и по лицето ми, а в същия този момент по тялото ми се впиха безброй мъжки ръце. Две ръце от двете ми страни се пъхнаха под ризката ми и започнаха да мачкат циците ми като невидели, други няколко ръце мачкаха бедрата ми, корема ми, щипеха ме злобно и нетърпеливо, искаха ме, а аз вече бях мокра и свършвах за пореден път за днес и то върху кура на непознатия над мен.

– Ще те скъсам ма, ей!!!- Усетил как свършвам, започна грубо да скубе косите ми и още по- грубо да ме лашка, празнейки се вътре в мен със забит до край член. Мръсника изля толкова много сперма в мен, че имах чувството че ще прелея. Върху лицето ми от три страни едновременно започна да капе сперма, влизаше в очите ми, в нослето ми, в устата ми, пареше ми и лепеше, но аз отварях жадно курвенската си уста за още, а през това време мястото на този мъж бе заето от следващия, който за моя радост не бе толкова надарен, радвах се понеже още тялото ми трепереше от скорошния оргазъм и някак си по- малкият член ми дойде точно.

Този мъж ме чукаше така сякаш ми прави дете, бе затворил очите си и ме чукаше така нежно, че нямаше начин отново да не се възбудя от разликата с предишния. Тялото ми се подаде на нежността му и започнах да заливам члена му със соковете ми, а нова порция сперма започна да ме пръска по лицето. Вече очите ми ме боляха и пареха и не можех да си ги държа отворени, поглъщах спермата, която бе в устата ми и с пръсти насочвах тази по челото ми и тялото ми към устата и гълтах и нея.

Отново топла сперма се излива в путката ми и този ненормалник ме гали по лицето докато се празни в мен и ми шепне тихо думи, които не чувах от постоянните викове около мен.

Следващият мъж бе с дебел и дълъг член, и в момента, в който го опря в ануса ми ме стисна за вратлето и със всичка сила си го заби като копие в дупето ми.
– Ще те скъсам кучко еблива, да знаеш!

Започна да ме чука бързо и необуздано, така сякаш задника ми му принадлежи и може да го чука както си иска. Причиняваше ми едновременно и болка и удоволствие. Започнах да викам силно от кеф и болка, исках да го възбудя максимално и да свърши по- бързо и да се маха от мен, но той така стисна вратлето ми, че заглуши стенанията ми с думите.

– Ще ти скъсам малкия тесен задник, кучко мръсна!- Усещайки, че дишам трудно си махна ръцете от вратлето ми и започна да стиска циците ми и ме плюеше постоянно с думите.

– Гълтай кучко, гълтай плюнките ми, курво перверзна, ще те изкъртя!!!

Усещах как членът му става по- корав и по- голям, сякаш расте в задника ми и това бе добре дошло за мен понеже знаех, че скоро ще свърши, както и стана.

Стисна отново със силните си ръце вратлето ми и си заби докрай члена в задника ми и започна да се празни, викайки силно от удоволствие.

Не знам, през следващия може би час или два колко мъже ми се изредиха да ме чукат и в путката и в задника и по колко пъти ме изчукаха, не знам и колко сперма погълнах. Знам само, че сега около мен бяха само двама- д-р Чолаков и д-р Иванов, гледаха ме с насмешка и се хилеха навеждайки се от двете ми страни. Чак сега забелязах, че момичето, което бе изчукано в клетката от негрите, стои отстрани и пуши цигара гледайки ме.

– Героиня си, Ивелина! Мръсница мечта на всеки мъж да има такава като теб в леглото си– д-р Иванов ми говореше надвесили се двамата над мен и забърсваха тялото ми лепнещо цялото и навсякъде от сперма.
– И знаеш ли, Ивелина, кое е най-хубавото? Това, че на тази висококачествена камера записах цялата двучасова оргия!-д-р Чолаков се хилеше показвайки ми камерата.
– Сега вече си нашата робиня, курва, играчка и каквото си пожелаем, ясно ли ти е?
– Моля ви само ме махнете от тук! Повръща ми се и цялото ми тяло трепери, не мога да си мръдна нито ръцете нито краката…

– Даааа, момичето ни, сега си тръгваме след малко, заслужаваш да те изпратим до вас, да те изкъпем и сложим да спиш, а утре имаш почивен ден- каза д-р Иванов, след което казаха на момичето да дойде да ме облече.
– Това е малката ми дъщеря, Ивелина- каза д-р Чолаков – казва се Мариета, запознайте се, тепърва ще се опознаете по- близо двете!
– Да, не се учудвай, д-р Чолаков ти казва истината, Мариета му е дете от втория брак и понеже е мръсница също като майка си, тази вечер бе тук за тълпата разгонени мъже, да я гледат и да си лъскат куровете, след което да изчукат теб във всяка дупка!

Толкова бях изморена и без каквито и да е сили, че не можах дори да се възмутя, че този дърт перверзник, дето ме изчука в автобуса, дава дъщеря си, на който поиска да ебе. Исках само час по- скоро да се прибера в нас. Боляха ме слабините, краката, задника, цялото ми тяло бе някак си изтръпнало и натъртено и, когато след малко вече пътувахме с такси към нас на адреса, който с последни сили написах на лист, заспах.

Събудих се изкъпана и без бельо, с вързани ръце и крака към един стол, до мен от двете ми страни бяха д-р Чолаков и д-р Иванов. И двамата си лъскаха куровете с едната си ръка, а с другата ме обарваха по цялото тяло и ме лижеха, а също и гледаха към Мариета- дъщерята на д-р Чолаков, която сега бе легнала на земята и си вкарваше в путето бутилка от бира с гърлото навътре. Може би току що бе започнала понеже след като направи няколко по- плитки вкарвания и изваждания на бутилката в бръснатото си путе, изведнъж бавно натисна навътре и пое почти до дъното шишето в себе си, и след като го извади от путето си, бликна бира и пяна навън като гейзер.

Малката курва си хапеше устните и си мачкаше циците със свободната си ръка и отново започна рязко да се чука с бутилката навътре и дълбоко, като стенеше така перверзно с тънкото си невинно гласче, че цялата настръхнах. Усетих изведнъж прилив на сили в тялото си, но все още ме болеше всичко.

– Ела, дъще, тук при твоята нова приятелка и застани на колене между краката й, момичето ми,- при което Мариета извади бавно шишето от путката си, която зейна разтворена максимално от дебелата бутилка и започна да лази към мен на четири крака, облизвайки се предизвикателно.

– Даааа, момичето ми, искам сега да лижеш Ивелина с малкото си езиче като котка и да й покажеш колко хубаво е да бъде с жена!

Малката курва наистина беше много добра, езика й бе толкова пъргав, толкова бърз и така влизаше ту навътре ту ме облизваше от ануса до путето, че започнах да стискам юмруци за да не свърша и да удължа удоволствието, още и още.
Д-р Иванов застана на колене зад дъщеря му и с похотливата си усмивка попита:
– Мога ли да си вкарам кура в дъщеричката ти, д-р Чолаков?
– Може, но не искам да й доставиш удоволствие! Искам да си го вкараш до половината в бръснатото й путе и да си го лъскаш, докато ти дойде без да я чукаш.

Д-р Иванов затвори очи и натисна члена си и започна да прониква в Мариета, която от удоволствие ми разтвори путето с пръстчета, вкара и от двете си ръце по два пръста в дупето ми и путето, разтвори ги и езика й започна да ме чука ту в задника ту в путето ми.

Изригнах и залях красивото й лице, тресейки се вързана за стола и така силно и продължително свършвах, че имах чувството, че всеки миг ще припадна.
Д-р Чолаков се обърна с думите:
– Дааа, лъскай си кура в путката на дъщеря ми и като ти дойде, ела да се изпразниш в путката на Ивелина!

След около минута д-р Иванов обкрачи Мариета и задника му се озова над главата й, тя легна по гръб и насочи кура си с ръце към все още свършващата ми за кой ли път днес путка. Проникването на члена му ми даде точно онова, което ми липсваше откакто ме лижеше малката и насред оргазма ми в мен се появи нов мощен оргазъм, който тотално ме довърши с изливащата се в мен топла сперма, свърших и аз, след което всичко ми се завъртя и припаднах.

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...