Медицинската сестра 6част

Автор: BGerotikautor

Събудих се, цялото ми тяло ме болеше, усещах силна болка в слабините и в дупето ми. Краката ме боляха, ръцете, корема ми леко ме свиваше, чувствах се ужасно изцедена без грам сили и на това и отгоре ме болеше и главата. Чувствах се като пребита ,изнасилена и захвърлена в пустинята, изгарях от жажда и с огромни усилия успях да седна на леглото и съвсем бавно станах и се насочих към банята.

Направих си безкрайно дълъг душ седнала гола на земята се оставих на водните струи да отмият умората и мръсотията която чувствах. Докато стоях под душа краката ми трепереха и не можех да ги задържа допрени колената и се разкрачих, облегнах главата ми назад и се оставих на нежния воден масаж да отмие някак си умората от мен и почти не съм усетила как съм се унесла и заспала.

Събудих се цялата вдървена от студ , топлата вода на бойлера бе свършила и върху ми течеше почти ледена вода и подскочих залитайки навън вземайки си хавлията се увих цялата, подсуших се и легнах в леглото завивайки се през глава треперейки от студ. Постепенно взех да се стоплям , а с това дойде и усещането че от студения душ съм дошла почти на себе си и умората сякаш е отминала и почувствах прилив на нови сили.

Тъкмо бях започнала отново да заспивам когато звънна телефона и след малко се включи секретаря:

– Аз съм Ивелина , след като не отговарям значи не съм в нас , моля оставете вашето съобщение…

– Иве, майка ти съм , дъще съжалявам че не ти се обадих по рано но исках да е приятна изненада, пътувам към София и ти идвам на гости за няколко дена. Пристигам след около час на ЖП гарата. Като чуеш съобщението ме набери на мобилния….

Скочих от леглото и по най-бързия начин си облякох едни впити по тялото ми дънки и една тениска, погледнах се набързо в огледалото – перфектно, не си личеше, че под тениската нямам нищо, а под дънките нямаше и как да си личи, започнах да подреждам квартирата си и след 20 минути вече махах на едно такси да ме закара.

В никакъв случай нямаше да спра този раздрънкан Опел ако не бързах, но се притеснявах че може да има задръствания и за да не закъснея нямах избор. Отворих задната врата и казах на шофьора да кара към централна автогара, след което извадих от дамската ми чанта червило и се вгледах в огледалото докато нанасях червилото и изведнъж изтръпнах цялата.

– И да ни съ мажиш с червило пак ша тъ харесъм!

Погледнах и срещнах похотливия поглед на шофьора и едва сега забелязах, че е циганин, притеснено се огледах за удобно место да му кажа да спре колата , да си платя и тихомълком да си хвана друго такси, когато с ужас разбрах, че таксито изобщо не се е движело по посока към гарата, а се намираме точно на хода на гробище и колата започна да се движи от асфалт по кален чакълест път пред входа на гробището. Опитах се да отворя вратата и да побягна, но не работеше механизма, преместих се на седалката зад шофьора но и там също не работеше.

-Отворете, моля ви, какво правите!!! Искам да сляза, спрете веднага и ми отворете вратата !

Циганина се обърна както караше бавно и изведнъж ме погледна с подкосяващ краката поглед и стискайки зъби изрече:

-Да си затваряш устата и да не викаш щот ша слезна и ша та прибия като куче! Млъквай курво!

Точно когато трескаво започнах да ровя в чантата за да си извадя GSM’а и да се обадя на полицията, таксито спря до някаква полу- срутена барака от чийто комин излизаше пушек и след като бибипна три пъти , от бараката изскочиха навън трима цигани, отвориха задната врата и започнаха да ме дърпат навън скубейки ме за косите с всичка сила се опитвах с ръце икрака да остана вътре когато шофьора слезна от колата и се качи от другата страна и ме избута навън. Четиримата цигани ме вдигнаха на ръце и ме вкараха вътре във вмирисаната си бърлога и ме проснаха на земята върху някакво легло, което така силно вонеше на какви ли не мизерии че щях да повърна всеки момент.

Най- едрия от четиримата, черен, дебел и мазен и огромен като мечка седна на леглото и ми изви ръцете зад гърба и ми ги завърза с някакво въже и говореше нещо на другите цигани и се хилеха и четиримата, след което стана, отиде и затръшна силно вратата, запали си една цигара и докато другите цигани се събличаха дойде отново при мен на леглото, хвана ме за косата и извъртя лицето ми към събличащите се цигани с думите:

-Ибала ли си се с цигани досега, бяла курво?

-Моля ви! Пуснете ме, майка ми ме чака на гарата да я посрещна, умолявам ви…..

-Сега ша та чукаме и четиримата , и ша си направим голям кеф със тебе, шъ ти скъсаме всички дупки от ибане така че да на помниш цял живот как ибем ние гробарите! -след което започна да се хили гнусно и за почна и той да се съблича като другите.

Четиримата цигани се нахвърлиха върху мен на леглото, смърдяха на пот, лой и бяха така вмирисани на сажди и какво ли не, че припаднах.

Дойдох на себе си с един дебел член забит в путето ми и от шамарите, с които ме налагаха гнусните гробари за да се свестя. Усетил, че съм се свестила циганина ме оплю по лицето и с калните си и мазни ръце разнесе плюнката си по лицето ми засмуквайки след това устните ми. Езика му влезе в устата ми, усетих дъха му, тръпки ме побиха, захапа езичето ми и го засмука и така силно ме залашка с огромния си член сякаш искаше да ме изкорми с кура си и да ме смаже с тежестта си, докато ме изнасилва. Другите цигани не стояха безучастно, извърнах си лицето настрани за да не гледам гнусния мизерник върху мен и веднага съжалих на момента. Един от циганите си насочи члена към устата ми, зашлеви ми шамар и си заби члена в отворената ми от болка уста. Започнаха двамата да ме чукат, единия в устата, а другия в путката ми и през цялото време ме псуваха и обиждаха на цигански. Бях загубила представа за време, бях забравила че съм красива млада бяла жена, чувствах се като пристанищна проститутка, която се чука със всякаква измет за пари, което ме отнесе към други мисли и един вид във фантазиите, които си наложих ме чукаха четирима порно актьори, красиви с атлетични тела и лек загар. Помпеха ме едновременно и в дупето и в путето и в устата редувайки се непрекъснато на всеки 5-6 минути, а аз свършвах непрекъснато и пак и пак…..

Силна струя сперма, която се изтреля в гърлото ми ме откъсна от фантазията ми и аз отново бях в гнусната колиба на гробарите , яхнала единия циганин отгоре му , а той беше си заврял мазната глава между циците ми и ги хапеше и лижеше стискайки ги докато ме помпеше в празнещата ми от фантазията ми путка на члена му. Другия си го беше заврял в дупето ми и ме чукаше диво и необуздано, а изрода гнусен, който все още изливаше спермата си сега върху лицето ми бе онзи същия който пръв започна да ме изнасилва.

Циганите си бяха помислили че съм се възбудила от тях самите и че свършвах защото съм мръсница и ми харесва да ме чукат като животно и не спираха да ми говорят ту на развален български ту на цигански колко съм била еблива, хубава и т.н.

След като си изцеди члена дебелата горила се махна и на негово място застана следващия който бе може би най мръсния , кирлив и гнусен от всички и може би най възрастен , само си отворих от болка устата да изстена и това му бе достатъчно да си забие кура в гърлото ми директно, хвана ме силно за косите и започна да ме чука в устата така както ме чукаха вчера в Пийп шоуто.

Отново рязко чукане в задника ми , имах чувството че ме разпорва отзад а нещастника просто му идва и започва да се празни като нерез в задника ми грухтеейки зад мен , другия също започна да се празни в путката ми и откосите им се редуваха , ту единия се празни в дупето ми ту другия изстрелва спермата си в путето ми.

След като се махнаха от мен този който ме чукаше в устата ме пльосна на земята сред сламата и мизерни парцали и започна да ме обладава в приливащата от циганска сперма путка. Чукаше ме бързо и жестоко а аз вече свикнала с това което ми се случва започнах да свършвам на кура му и да го дера с ноктите ми по гърба му. Виках като обезумяла и го псувах и придърпвах по силно и по навътре да ме чука при което той не издържа много и започна да си излива циганската сперма в путката ми стискайки вратлето ми и целувайки ме с гнусната си уста по лицето и устата ми.

Четиримата пушеха цигари прави над мен и единия ми подаде цигара да пуша, другите се хилеха като видяха как силно вдишвам от цигарата и си говореха нещо на цигански. Да пушех понеже цигарения дим променяше малко вкуса в устата ми на циганска сперма.

След като си изпушиха цигарите ме наобиколиха отвсякъде и прави започнаха да си лъскат куровете над лицето ми като ме принуждаваха да духам ту на един , ту на друг. Чукаха ме в гърлото един след друг, пляскаха ме по лицето с членовете си след което ме заляха с дъжд от сперма в устата и по лицето а аз принудена да изгълтам всичко до капка изпълних желанието им….

Събудих се цялата обляна в пот в леглото ми у нас. От циганската барака и гробарите нямаше и следа , бях си у нас и осъзнах че това е бил най кошмарния ми сън който някога съм сънувала.

Точно си запалих цигара в леглото когато телефона иззвъня. вдигнах и чух гласа на майка ми:

-Иве , пътувам към София да ти гостувам за няколко дена , ще ме посрещнеш ли мамо на гарата?

-Мамо много съм уморена, моля те ела до нас с такси но внимавай много с такситата понеже има всякакви изроди, качи се на редовно такси и ела у нас , знаеш адреса ми е същия!

-Добре дъще , чакай ме у вас идвам!

След което затворих телефона ужасена и благодарна на кошмара ми който може би е по скоро предупреждение да си стоя в нас и да чакам майка ми да дойде.

Rating: 3.57/5. From 7 votes.
Please wait...