Медицинската сестра 7част

Автор: BGerotikautor

Вече се бях освежила отново и чаках майка ми всеки момент да пристигне, когато телефона отново започна да звъни.

– Ало, Ивелина -добре познатия глас на д-р Чолаков – как си мила, надявам се да ти е минало вече от вчерашните забавления и да си добре?
– Да, добре съм – седнах на дивана и запалих цигара, след което издишах бавно поетия навътре пушек. – За какво ми се обаждате и най-вече ме интересува, от къде ми имате телефонния номер при положение, че аз не съм ви го давала?
– Да мила, не сте ми го давали, но д-р Иванов бе така любезен да ми го даде. – с усмивка продължи – Но нима не ти е приятно да ме чуеш?
– Да, не ми е приятно да разговарям с теб, не ми е приятно и в какво започвам да се превръщам от както те срещнах , а и нямам никакво време да разговаряме понеже чакам майка всеки момент да пристигне!
– Странно – гласът му стана някак си суров и строг – А не ти беше неприятно да те изчукам в задника в автобуса на път към работа сред толкова много хора?
– Не ми се разговаря повече!
– Отговори ми на въпроса както и на този, не ти беше приятно и да те изчукат 30тина мъже в стрийп бара във всяка дупка и да прелееш от сперма и в задника и в путката и устата?

Точно в този момент звънеца звънна и аз трябваше да посрещна майка ми.
– Затварям и те моля повече да не ме безпокоиш, майка ми звъни на вратата….
– Пак ще се чуем с теб – след което затвори а аз си сложих полу- сухата бяла тениска и отидох да отворя на майка.
-Мамо! Влизай – взех багажа на майка ми и й помогнах като закачих палтото и на закачалката , след което я поканих да седне в хола и да ме изчака да приготвя кафе.
Включих кафе машината да загрява и докато чаках през съзнанието ми мина, съня който сънувах малко преди майка ми да ми се обади, че идва. Наречете го съвпадение или предупреждение някакво, няма значение важното е, че ако е имало опасност това изнасилване да се случи действително, то опасността вече е отминала, а аз занапред ще бъда внимателна, когато се качвам в таксита.

-Мляко искаш ли за кафето мамо?
-Да, Иве искам ,може и бисквити ако имаш да донесеш. – отворих шкафовете и взех един пакет чаени бисквити, които изсипах в една чинийка поставяйки я на табличката.
-Сега мамо, след пет минути идвам с ароматно и горещо кафе!

Кафетата вече бяха готови и точно тръгвах с подноса към хола, когато путето ми се насълзи под дънките и ме обля една топлина….

Оставих подноса внимателно на масата след което отидох до спалнята ми и нетърпеливо смъкнах до колене дънките ми, разкрачих се и си пъхнах две пръстчета в мокрото ми и гладно путе.
– Оххх, мама ме чака, трябва да побързам – изрекох тихо и започнах да се чукам бързо права както съм леко разкрачена. Забивах пръстчетата до кокалчетата в путето ми, разтварях ги, завъртах ги после около минута бързо се чуках сама, хапех си устните и се гледах кръвожадно в огледалото.
Толкова много се харесвам и възбуждам от себе си, че сега ми се прииска да съм мъж, долен и пропаднал воаьор, който гледа от полуотворената врата как се самозадоволява тази развратна курва, която заряза собствената си майка за да си начеше путката еблива.

Започнаха да се нижат кадри от съня ми с циганите, имам толкова силно въображение, че дори двете ми пръстчета в путето ми вече бяха за мен във въображението ми дебелия и дълъг цигански член на дебелия и огромен циганин. Забързах пръстите си и капех върху земята силно и свършвах представяйки си как циганинът ме лашка диво и започва да се празни в путето ми. Излива сперма непрекъснато и ме чука, приливам цялата, спермата му тече по бедрата ми, още и още….
Отново оргазъм, отворих си очите и отново започнах да се гледам в огледалото шепнейки си:
– Ти си мръсна кучка Ивелина , ти си красива еблива кучка , която не може да пропусне и един ден без да маструбира!
– Иве , къде си мамо?- чух гласа на майка ми от хола.
– Идвам мамо само минутка!

Вкарах още едно пръстче и сега ми беше точно идеално разтегнато путето, в съзнанието воайорите вече са няколко, а аз съм сама завързана за едно дърво с вдигнати ръце и разтворени крака. Мъжете са бездомници и българи и цигани , лъскат си куровете и мачкат тялото ми с ръце опипвайки всеки един сантиметър от мен. Завираха ми бутилка водка и я изливаха в устата ми ,а аз гълтах колкото мога и се давех, водката се стичаше по тялото ми и влизаше в путката ми с пръстите на един който ме маструбираше застанал на колене под мен. Водката ме щипе леко и аз се празня от парещата и щипеща болка.

Отново се погледнах в огледалото , извадих си пръстите от путето ми и ги облизах хубаво един по един , после си насилих устата като се опитах да си налапам юмручето колкото мога, а с другата ръка започнах да си пляскам путето и така започнах отново да свършвам върху дънките ми и пода под мен.
Преведох се що годе в приличен вид и отидох при майка ми и започна дългия ни разговор чак до 16ч следобед.
Винаги съм харесвала майка ми , още като започнах да се развивам като момиче си мечтаех като порасна да изглеждам като мама.
Много нежно и красиво лице със големи очи , нито голяма , нито малка уста но със сравнително дебели устни и малкото трапчинки на фона на черната коса на майка ми и придаваха толкова невинен и същевременно перверзен вид.
Дори и сега когато наближава четиридесетте , майка ми е все така красива и поддържана жена и даже имам чувството, че е още по- красива.
Преди време си направи леки корекции , отнеха и излишното по корема , бедрата и дупето и, както и премахнаха малко от едрия и бюст за да придобие идеална форма почти като порно звезда.

Припомняйки си как си представях когато бях в 10ти клас как мама докато спи следобед и татко го няма в къщи заставам до нея на колене както си лежи на дивана все още не преоблечена с дрехите с които ходи на работа. Къса пола черна над коленете с цепка отстрани , черна сатенена риза която циците и издуваха когато диша както си спи….
Представях си седнала на дивана до мама, че и свалям чехлите от краката и прокарвам езичето си по фините чорапи на петата н единия крак на мама към пръстите и, засмуквам ги и поемам в устата си и петте пръста докато галя краката и с ръцете над коленете по бедрата до там където свършват чорапите й. Мама спи дълбоко и не усеща ласките ми и аз съм нахална , лижа и чорапите от пръстите на краката и до дантелената лента, след което смъквам единия й крак да е на земята, свалям си гащичките и започвам да се маструбирам с пръстите й, които постепенно влизат всички в путето ми до възглавничките след пръстите, а аз във фантазията ми съм заровила в този момент главата си под полата на мама и лижа путето й през леко преместените и на страни бикини…

Седяла съм по цели следобеди до мама докато спи, седнала до нея и я гледам и фантазирам пъхайки си по две пръстчета в путето ми, но така и не се престраших дори и само да опитам да реализирам някоя от фантазиите си, задоволявах се само понякога да галя гърдите от които като малка съм сучела , галех ги едва за да не се събуди мама и да се развика, а после й даде на татко.
Вечеряхме си двете , приказвахме си след което леко подпийнали легнахме да спим на моето легло. Майка ми беше прекалила с алкохола тази вечер и едва легнала заспа дълбоко , а аз знаейки че най-желаната от мен жена , майка ми лежи само по някаква си прозрачна дантелена черна нощница и бикини не можех да заспя. Не си мислете че съм лесбийка, просто единствената жена която съм желала и ме възбужда е собствената ми майка.
-Мамо спиш ли – опитах се дфа проверя колко дълбоко е заспала- чуваш ли ме мамо?
Ми каква реакция, майка ми дишаше леко и спеше сънувайки може би, а аз се изнизах от леглото и започнах да се промъквам от към краката и навътре под завивките. Езика ми първо обиколи пръстите на краката на мама , след което облизах всеки един милиметър от петите и, след което започнах бавно да лижа краката и нагоре , нагоре, езика ми оставяше влажни следи по които се движеха ръцете ми , нагоре към путката която исках да изям просто.
Пъхнах си пръстите под бикините и и започнах да ги смъквам надолу, до коленете на поразтворените й крака, оставих ги така за да ми е по лесно да ги върна на мястото им после.
–Оххх, мамо само да не се събудиш….

Започнах да лижа путката на майка ми , с такава притискана от мен самата страст да съм внимателна , едвам се удържах , исках да захапя леко с зъбки клитора й, да забия езика си вътре в нея и да го завъртя изпивайки соковете и , но не , само езика ми се движеше нагоре надолу по цепката й. Мама бе напълно обезкосмена между краката , както и цялото и тяло и това още повече засилваше апетита ми към вкусната и путка, пъхнах си леко езика вътре, нослето ми се триеше докато чуках мама с език по клитора и, с лявата си ръка бях разтворила леко путката и за да ми е по лесно а с дясната се самозадоволявах с три пръста които забивах до кокалчетата в путето ми.
Свърших за няколко минути три пъти обливайки пръстите ми , когато мама на сън започна да бълнува и да диша учестено…

Автор: Селен фен 

Вече се бях освежила отново и чаках майка ми всеки момент да пристигне, когато телефона отново започна да звъни.

– Ало, Ивелина -добре познатия глас на д-р Чолаков – как си мила, надявам се да ти е минало вече от вчерашните забавления и да си добре?
– Да, добре съм – седнах на дивана и запалих цигара, след което издишах бавно поетия навътре пушек. – За какво ми се обаждате и най-вече ме интересува, от къде ми имате телефонния номер при положение, че аз не съм ви го давала?
– Да мила, не сте ми го давали, но д-р Иванов бе така любезен да ми го даде. – с усмивка продължи – Но нима не ти е приятно да ме чуеш?
– Да, не ми е приятно да разговарям с теб, не ми е приятно и в какво започвам да се превръщам от както те срещнах , а и нямам никакво време да разговаряме понеже чакам майка всеки момент да пристигне!
– Странно – гласът му стана някак си суров и строг – А не ти беше неприятно да те изчукам в задника в автобуса на път към работа сред толкова много хора?
– Не ми се разговаря повече!
– Отговори ми на въпроса както и на този, не ти беше приятно и да те изчукат 30тина мъже в стрийп бара във всяка дупка и да прелееш от сперма и в задника и в путката и устата?

Точно в този момент звънеца звънна и аз трябваше да посрещна майка ми.
– Затварям и те моля повече да не ме безпокоиш, майка ми звъни на вратата….
– Пак ще се чуем с теб – след което затвори а аз си сложих полу- сухата бяла тениска и отидох да отворя на майка.
-Мамо! Влизай – взех багажа на майка ми и й помогнах като закачих палтото и на закачалката , след което я поканих да седне в хола и да ме изчака да приготвя кафе.
Включих кафе машината да загрява и докато чаках през съзнанието ми мина, съня който сънувах малко преди майка ми да ми се обади, че идва. Наречете го съвпадение или предупреждение някакво, няма значение важното е, че ако е имало опасност това изнасилване да се случи действително, то опасността вече е отминала, а аз занапред ще бъда внимателна, когато се качвам в таксита.

-Мляко искаш ли за кафето мамо?
-Да, Иве искам ,може и бисквити ако имаш да донесеш. – отворих шкафовете и взех един пакет чаени бисквити, които изсипах в една чинийка поставяйки я на табличката.
-Сега мамо, след пет минути идвам с ароматно и горещо кафе!

Кафетата вече бяха готови и точно тръгвах с подноса към хола, когато путето ми се насълзи под дънките и ме обля една топлина….

Оставих подноса внимателно на масата след което отидох до спалнята ми и нетърпеливо смъкнах до колене дънките ми, разкрачих се и си пъхнах две пръстчета в мокрото ми и гладно путе.
– Оххх, мама ме чака, трябва да побързам – изрекох тихо и започнах да се чукам бързо права както съм леко разкрачена. Забивах пръстчетата до кокалчетата в путето ми, разтварях ги, завъртах ги после около минута бързо се чуках сама, хапех си устните и се гледах кръвожадно в огледалото.
Толкова много се харесвам и възбуждам от себе си, че сега ми се прииска да съм мъж, долен и пропаднал воаьор, който гледа от полуотворената врата как се самозадоволява тази развратна курва, която заряза собствената си майка за да си начеше путката еблива.

Започнаха да се нижат кадри от съня ми с циганите, имам толкова силно въображение, че дори двете ми пръстчета в путето ми вече бяха за мен във въображението ми дебелия и дълъг цигански член на дебелия и огромен циганин. Забързах пръстите си и капех върху земята силно и свършвах представяйки си как циганинът ме лашка диво и започва да се празни в путето ми. Излива сперма непрекъснато и ме чука, приливам цялата, спермата му тече по бедрата ми, още и още….
Отново оргазъм, отворих си очите и отново започнах да се гледам в огледалото шепнейки си:
– Ти си мръсна кучка Ивелина , ти си красива еблива кучка , която не може да пропусне и един ден без да маструбира!
– Иве , къде си мамо?- чух гласа на майка ми от хола.
– Идвам мамо само минутка!

Вкарах още едно пръстче и сега ми беше точно идеално разтегнато путето, в съзнанието воайорите вече са няколко, а аз съм сама завързана за едно дърво с вдигнати ръце и разтворени крака. Мъжете са бездомници и българи и цигани , лъскат си куровете и мачкат тялото ми с ръце опипвайки всеки един сантиметър от мен. Завираха ми бутилка водка и я изливаха в устата ми ,а аз гълтах колкото мога и се давех, водката се стичаше по тялото ми и влизаше в путката ми с пръстите на един който ме маструбираше застанал на колене под мен. Водката ме щипе леко и аз се празня от парещата и щипеща болка.

Отново се погледнах в огледалото , извадих си пръстите от путето ми и ги облизах хубаво един по един , после си насилих устата като се опитах да си налапам юмручето колкото мога, а с другата ръка започнах да си пляскам путето и така започнах отново да свършвам върху дънките ми и пода под мен.
Преведох се що годе в приличен вид и отидох при майка ми и започна дългия ни разговор чак до 16ч следобед.
Винаги съм харесвала майка ми , още като започнах да се развивам като момиче си мечтаех като порасна да изглеждам като мама.
Много нежно и красиво лице със големи очи , нито голяма , нито малка уста но със сравнително дебели устни и малкото трапчинки на фона на черната коса на майка ми и придаваха толкова невинен и същевременно перверзен вид.
Дори и сега когато наближава четиридесетте , майка ми е все така красива и поддържана жена и даже имам чувството, че е още по- красива.
Преди време си направи леки корекции , отнеха и излишното по корема , бедрата и дупето и, както и премахнаха малко от едрия и бюст за да придобие идеална форма почти като порно звезда.

Припомняйки си как си представях когато бях в 10ти клас как мама докато спи следобед и татко го няма в къщи заставам до нея на колене както си лежи на дивана все още не преоблечена с дрехите с които ходи на работа. Къса пола черна над коленете с цепка отстрани , черна сатенена риза която циците и издуваха когато диша както си спи….
Представях си седнала на дивана до мама, че и свалям чехлите от краката и прокарвам езичето си по фините чорапи на петата н единия крак на мама към пръстите и, засмуквам ги и поемам в устата си и петте пръста докато галя краката и с ръцете над коленете по бедрата до там където свършват чорапите й. Мама спи дълбоко и не усеща ласките ми и аз съм нахална , лижа и чорапите от пръстите на краката и до дантелената лента, след което смъквам единия й крак да е на земята, свалям си гащичките и започвам да се маструбирам с пръстите й, които постепенно влизат всички в путето ми до възглавничките след пръстите, а аз във фантазията ми съм заровила в този момент главата си под полата на мама и лижа путето й през леко преместените и на страни бикини…

Седяла съм по цели следобеди до мама докато спи, седнала до нея и я гледам и фантазирам пъхайки си по две пръстчета в путето ми, но така и не се престраших дори и само да опитам да реализирам някоя от фантазиите си, задоволявах се само понякога да галя гърдите от които като малка съм сучела , галех ги едва за да не се събуди мама и да се развика, а после й даде на татко.
Вечеряхме си двете , приказвахме си след което леко подпийнали легнахме да спим на моето легло. Майка ми беше прекалила с алкохола тази вечер и едва легнала заспа дълбоко , а аз знаейки че най-желаната от мен жена , майка ми лежи само по някаква си прозрачна дантелена черна нощница и бикини не можех да заспя. Не си мислете че съм лесбийка, просто единствената жена която съм желала и ме възбужда е собствената ми майка.
-Мамо спиш ли – опитах се дфа проверя колко дълбоко е заспала- чуваш ли ме мамо?
Ми каква реакция, майка ми дишаше леко и спеше сънувайки може би, а аз се изнизах от леглото и започнах да се промъквам от към краката и навътре под завивките. Езика ми първо обиколи пръстите на краката на мама , след което облизах всеки един милиметър от петите и, след което започнах бавно да лижа краката и нагоре , нагоре, езика ми оставяше влажни следи по които се движеха ръцете ми , нагоре към путката която исках да изям просто.
Пъхнах си пръстите под бикините и и започнах да ги смъквам надолу, до коленете на поразтворените й крака, оставих ги така за да ми е по лесно да ги върна на мястото им после.
–Оххх, мамо само да не се събудиш….

Започнах да лижа путката на майка ми , с такава притискана от мен самата страст да съм внимателна , едвам се удържах , исках да захапя леко с зъбки клитора й, да забия езика си вътре в нея и да го завъртя изпивайки соковете и , но не , само езика ми се движеше нагоре надолу по цепката й. Мама бе напълно обезкосмена между краката , както и цялото и тяло и това още повече засилваше апетита ми към вкусната и путка, пъхнах си леко езика вътре, нослето ми се триеше докато чуках мама с език по клитора и, с лявата си ръка бях разтворила леко путката и за да ми е по лесно а с дясната се самозадоволявах с три пръста които забивах до кокалчетата в путето ми.
Свърших за няколко минути три пъти обливайки пръстите ми , когато мама на сън започна да бълнува и да диша учестено…

– Да скъпи , не се притеснявай…..
Изпивах всяка капка от путката й, лижех я бързо, а мама не спираше да говори на сън…
–напълни ме, мили, имаме време, мъжа ми ще се забави….
Като си представих, че майка ми си ма любовник, който я чука се изпълних със ревност, но това даде тласък към следващия оргазъм, който ме подпали между краката силно и отново потекох..
-Да да мили, чукай ме, аз съм мръсница, аз съм курва, да да да….
Осмелих се и пъхнах два пръста в путката й и започнах да чукам мама с пръсти, а с устата си засмуквах клитора й.
-Аз съм уличница, която се чука за пари с всеки, чукай ме мили- мама не спираше да говори на сън, макар и тихо, ясно чувах всяка нейна дума.
Постепенно страстта ми бе задоволена и аз леко върнах бикините й на местото им, оправих се и аз и легнах да спя….

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...