Медицинската сестра 1част

Автор: BGerotikautor

Историята за една палава медицинска сестра…

Днес е един от дните, в които не мога да си понасям путката. Мокра съм още от сутринта, ебе ми се много, а нямам време да се самозадоволя понеже закъснявам за работа.

Висока съм около 1.80, с дълга черна коса до над дупето ми, много малка талия и нежна татуировка на скорпионче над вирнатото ми малко дупе, мечта на много мъже да си вкарат членовете в него.

Гърдите- за разлика от останалата част от тялото ми- са много едри и налети, но и с перфектни форми, малки зърна, които просто настръхват като се възбудя и не ме оставят понякога цял ден намира.

Казвам се Ивелина, на 33 години съм, работя в частен гинекологичен кабинет като медицинска сестра на един дърт и извратен 55 годишен гинеколог. Защо казвам извратен ли? Защото не са ли малко странни условията при които започнах работа – да ходя без сутиен под впитата в тялото ми къса бяла рокля и целогодишно да съм с чорапи до над бедрата ми, свършващи малко над края на роклята? Дам, и винаги като си седна на стола до бюрото ми, се вдига нагоре и се вижда дантелата на чорапите.

Е, днес ще е поредния скапан ден, в който цял ден ще ми се чука, а на това и отгоре ще търпя похотливите погледи на гинеколога, който сякаш с поглед ми казва „Ако те хвана ще ти скъсам путката и задника от секс и ще се изпразня на яките ти цици….“

Не мога просто! Точно преди да излезе от къщи бръкнах в дамската си чанта и извадих скъпоценния си малък колкото червило вибратор, който мога да включа когато си поискам с дистанционното, което е на същия ключодържател с ключовете ми за вкъщи.

Смъкнах си белите прашки до над коленете и насочих малкия палавник към мократа си путка, пъхнах го лекичко и натиснах по- навътре за да не излезе докато ходя насам натам и да стана за смях пред доктора и да му дам повод да ми говори каква мръсница съм.

Наместих си прашките и тръгнах към работа като щом се качих на рейса включих вибратора на първа степен.

Ох, колко много мъже има днес в автобуса! Ако знаят каква мръсница съм и колко ми се ебе ще ме хванат и разчекнат от секс….

Този вибратор ме побърква направо, така ми трепери клитора постоянно че направо не мога да си стоя на краката, прикляквам на моменти, повдигам лявото си коляно, притискайки с бедрото бедрото на десния крак и само се моля да не потека като река в рейса пред всички хора тук.

Тълпата в автобуса нараства с всяка спирка към центъра и ме притискат мъже от всяка страна. Усещам на един дъха по вратлето ми и настръхвам цялата. Обръщам се да го погледна, какво да ви кажа около 50 годишен, едър с широки рамене и се е хванал за лоста горе и ме гледа вулгарно, сякаш знае за вибратора в путката ми и колко съм възбудена сега.

Не, не си въобразявам , действително усещам как нечия ръка опипва задничето ми жадно, стиска го леко, обарва ме, а дори нахалника даже има наглостта да си притисне възбудения член през панталона в тялото ми. Топъл е, усещам го и е много надървен. Това перверзно обарване в автобуса взе връх над възбуденото ми тяло и усетих как експлодирам.

Прашките ми подгизнаха и соковете ми се стекоха по вътрешната страна на бедрата ми. Ох колко съм тъпа, защо го включих в автобуса, а не когато отидех на работа…. Защото в кабинета съм без прашки…..
-Придържай шлифера ми така че да те прикрива!

Някак си заповеднически здравеняка зад мен ми прошепна на ушенце, а аз вместо да се развикам дръпнах с двете ми ръце напред шлифера му.
-Сега само да си показала на другите по някакъв начин какво правя с теб и ще станем за смях на всички , разбра ли?
-Да.

Под късата ми пола усетих как дебелия му член се мушка между нежните ми бедра и триейки се в тях и долната част на прашките ми се подаде чак отпред, толкова бе дебел и дълъг.
-Какво си си завряла в путката по дяволите?
-Ох, не ме питай само ме успокой, че ще полудея! Не издържам вече!
Започна да чука бедрата ми, като при всяко натискане към мен члена му леко излизаше от пред и опираше в поличката ми.
-Ще те чукам в задника! Нали знаеш защо?
-Да знам, сама съм си виновна, но моля те вкарай ми го че след малко трябва да слизам!
Смъкна ми леко прашките надолу, повдигна късата ми полича отзад леко нагоре и разтвори бузките на дупето ми.
Дебелата глава на члена му насили задничето ми и постепенно започна да влиза в мен.

Имам чувството че му е дълъг като змия, толкова е дълъг този член, непрекъснато влиза в задника ми и няма край.

Движейки се по дупките и върху шахтите рейса непрекъснато се клатеше и това му помогна да ме чука без да се движи напред назад. Дебелия му член просто чукаше тясното ми топло дупе и това доведе до втория ми оргазъм.
-Не си стягай задника ще свърша!
-Не мога свърших отново!

Само се стараех да се прикривам с шлифера му за да може да ме чука в този гаден миризлив и претъпкан автобус.
-Колко обичам такива малки мръсници като теб! Сега ще се изпразня в тясното ти дупенце!

-Хайде направи го че на следващата спирка ще трябва да слизам!
Хванал ме за ханша със силните си ръце направи няколко рязки тласъка и се притисна към мен и започна да изхвърля спермата си в дупето ми.

Топлата му сперма се изливаше в дупето ми а члена му пулсираше силно вибрирайки от малкото вибраторче в путката ми.
Намести ми бикините и поличката и ми каза преди да сляза:
-В дамската ти чанта мушнах телефонния ми номер, ако желаеш ми се обади. Чао!
-Чао!

Вратата на автобуса се отвори и аз слязох на спирката и тръгнах към кабинета като се молех само някой да не забележи мокрите ми от сперма бедра.
Влезнах в една градска тоалетна само да си забърша бедрата. Погледнах часовника си, по дяволите закъснявах с 10 минути за работа….

Rating: 3.00/5. From 4 votes.
Please wait...