Може и без мъчения…

Автор: BGerotikautor

Ерик бе от този тип мъже, които ако имаха смелостта да заговорят поне жена и да успеят да проведат нормален разговор на нормални теми в рамките на един обяд или вечеря щеше да е много желан понеже на външен вид бе доста привлекателен.
Но нещата далеч не стояха така, Ерик не само че не умееше да разговаря с дами и поради този факт не водеше полов живот въпреки че бе вече над трийсетте, но не посещаваше и проститутки понеже го комплексираше факта, че трябва да плаща.
Бе свикнал да е сам, пред телевизора или компютъра, да гледа хард порно филми в които жените бяха третирани грубо и оправяни от по двама , трима и повече мъже по доста груб начин. Най – любими му бяха филмите в които жените бяха с заключени с белезници ръце ,когато се подчиняваха на заповедите на господаря си който ги караше да лазят на четири крака, биваха унижавани да ближат обувките му, по крехките им и нежни красиви тела се сипеше восък и биваха бичувани и унизявани понеже си представяше докато маструбира диво че е той господаря от филма, че той унизява красивите момичета и жени и ги изчуква както ги чука в момента на филма въпросния господар.
Да Ерик щеше да е още по груб, още по брутален и още по по , но факта е че нямаше тази възможност.
Днес отново прерови сайтовете в които бе пускал много пъти с надежда обява че търси жена , която да си пада по нестандартен секс и отговаряща на посочените от него в обявите изисквания. Не се надяваше да има отговор и отегчително прерови сайтовете и изненадата му е в www.========.com имаше отговор буквално го изуми.
На снимката от профила на момичето се виждаше само красивото и лице, дълга черна права коса, сини очи, малко личице, плътни устни и с такава една очарователна усмивка….
„Пиша ви понеже имам тази фантазия да се срещна през нощта с непознат мъж, на който да дам да прави с мен каквото пожелае, да му се подчиня на всичките заповеди и да съм му на разположение докато ме желае.
Не съм женена и ангажирана със сериозна връзка.
На 21години съм.
Да висока съм 1.79см
Малки гърди, малко дупе.
Ето ви мобилния ми номер 089…….., моля звънете ми след 18ч вечерта понеже когато съм на работа не мога да водя лични разговори.
С надежда Гергана.“
Ерик не вярваше на очите си, толкова много го бе възбудило това писмо и надеждата най-после да се почувства истински мъж че члена му буквално бе се вкочанил от възбуда. Той го извади започна да гледа в очите Гергана както е на снимката в профила й и си представи че е на колене пред него с заключени зад гърба и ръце, отворила си е сладката уста и му показва езичето си облизвайки си устните, а той замахва със камшика чийто ресни свистейки се увиват около малките и гърди оставяйки червени следи и карайки момичето да пророни сълзи и да подскочи леко…..
Спермата му излетя на силни откоси изцапвайки му дрехите. той се изправи и насочи към банята за да се освежи и преоблече и подготви за приключение.
Ето че вече наближаваше местото където трябваше да вземе Гергана, бяха се чули и за поредното негово учудване не само че телефона се оказа реален и отговора наистина е писан от Гергана , но и че тя наистина склони да го чака на входа на градския парк в 00часа вечерта. Фаровете му осветиха момичето Ерик я погълна жадно с очи докато я приближаваше. Гергана бе с ултра къс черен минижуп едва на пръст може би от бузките на дупето, с черно дантелено потниче под което не се виждаше да има сутиен, а бе се гримирала с много наситен черен грим а устните си бе направила кърваво червени…
Ерик излезе от колата запалвайки цигара и мълчейки гледаше Гергана, загубил и ума и дума. бе тотално блокирал, опитваше се да каже нещо но ….Наравно с това се бе превъзбудил максимално, а както обикновено с нарастването на възбудата му в съзнанието му започнаха да се появяват неговите тъмни фантазии….
Така и не усети че някой го приближава в гръб и на носа му се допря влажна кърпа напоена с…. краката му омекнаха и Ерик се строполи на земята.
Събуди се на мокър под в някое мазе или кой знае къде, и ръцете и краката му бяха здраво вързани с дебело въже, така силно затегнато че сякаш ръцете му бяха изтръпнали. Три млади момичета с латексови костюми, впити в красивите им тела го бяха наобиколили от трите му страни. И трите бяха с черни перуки, гримирани като Гергана….
Зад главата му се подаде обувка с висок тънък черен ток, който опря в гърдите му, Ерик си извърна назад уплашено главата и видя Гергана , но не с невинния поглед от снимката а с перверзна и заканваща усмивка държаща в дясната си ръка камшик с дълги и многобройни тънки ресни.
Не осети кога Гергана замахна с камшика, чу само едно силно свистене и всичките ресни силно и злобно се стовариха по косматия му корем. Ерик изрева силно и се преви целия от болка, а в този момент с хилене и сипейки подигравки и обиди по негов адрес замахнаха и останалите три момичета. Започнаха да го налагат и четирите редувайки се с камшиците , като на всяка камшика бе различен и болката която му причиняваха бе от силна по силна и от режеща по режеща.
Когато след около минута се спряха Ерик имаше чувството че е най-големия нещастник, целия се бе олигавил и дори за малко да се изпусне пред всичките тези момичета ….
-Ей, перверзен гнусар, искаше да ме измъчваш, а? Искаше да се гавриш с мене, а? Искаше да се направиш на големия господар на малката красавица нали?
-Аз…. аз ….
-Млъкни гнидо, нямаш право да говориш , имаш право само да ревеш и викаш колкото искаш , а за всяка казана дума ще си плащаш с още по голяма болка или унижение!
Гергана насочи отново дясното си стъпало към лицето на Ерик и му заповяда:
-Отвори си устата мръсник гнусен!
Ерик си отвори устата треперейки от болки по цялото тяло и осети как дългия ток започна да влиза в устата му.
-Започни да духаш на тока на ботуша ми, и го прави хубаво с език!
Ерик засмука с устни тънкия ток и започна да имитира фелацио влагайки всичко което бе видял от порно звездите по порно филмите.
В този момент няколко чифта ръце се плъзнаха по тялото му щипейки го на най-нежните места, нокти се врязваха където най-много боли а пениса му бе налапан от някоя от трите приятелки на курвата Гергана. Толкова бе изумен от удоволствието което му доставя тази уста на члена му че не издържа и половин минута когато започна да се празни в устата на момичето .
-какво направи копеле мръсно???Сега ще си платиш гнусар долен! Да съм ти позволявала да свършваш а?
-Стела ела и изплюй спермата на този глупак Ерик в устата му! Ако не я глътнеш ще забия този дълъг ток дето го смучеш в задника ти, разбрали?
Ерик поклати глава с тока в устата показвайки че е разбрал какво се иска от него и в този момент момичето се наведе над главата му и започна да плюе по кожата на ботуша спермата му която се плъзна надолу по ботуша към устата му. Гергана или както там се казваше си извади тока на ботуша от устата му и Ерик погълна страхливо спермата си и показа после на всички че е изпълнил заповедта отваряйки си широко устата.
-Браво куче долно! Заслужаваш понеже си послушен роб да ни изгълташ плюнките сега на всичките ми приятелки докато аз посипя тялото ти с восък!
И трите красиви момичета застанаха на колене около главата му и започнаха да плюят по лицето му, в отворената му уста, по очите му а парещата болка която усети по члена си го накара да извика като ранено животно. Восъка се стичаше по главата на омекналия му и свит член и надолу по топките му, а момичетата го обърнаха по корем забивайки лицето му в мокрия мизерен под на мазето в което го бяха домъкнали.
Ерик усети как нечии нокти се забиват в задника му и разтварят задните му части и хладна течност започна да се излива по ануса му .
-Въпреки че не заслужаваш този жест се смилявам над теб понеже си изпи спермата която изля в устата на приятелката ми и ще те чукаме в дебелия задник с вазелин !
Дебелата глава на изкуствения пенис насили мощно ануса му и Ерик започна да вика когато дебелия и дълъг вибратор започна да влиза навътре в задника му. Момичето явно доволна от това колко много е поел беззащитния мъж в задника си започна да го ебе движейки си малкото дупе напред назад, яздейки го така както би му се искало да го язди но не в гръб а с лице към него. Изкуственият член му причиняваше силна болка при всяко вкарване и изкарване а когато си извърна настрани лицето Ерик с ужас видя че и останалите момичета си бяха сложили изкуствени членове с колани на талиите и чакаха реда си да го чукат.
Повдигнаха го и поставиха корема му на една табуретка и го закопчаха с колан за да не се изплъзне от иначе стабилната табуретка. Сега задника му бе идеално достъпен за красавиците и след като една от тях застана на колене зад него и вкара дебелия черен вибратор в задника му Гергана го обкрачи и намести нейния притискайки този на момичето надолу и насилвайки задника му започна да вкарва дебелия чудовищен вибратор заедно до този на приятелката и в задника му. Ерик викаше безпомощно и поемаше двата огромни членове едновременно в разтворения си задник и така и двете едновременно започнаха да го чукат. После местото на едната бе заето от друга , но докато се изредят и останалите Гергана чакаше да дойде следващата с забит до дъно в ануса на Ерик вибратор и го обработваха в задника по две на веднъж.
След още близо 2 часа изтезания в които Ерик бе подложен на унижения които дори и не си бе представял че прави на някоя жена той бе награден от Гергана с един страхотен минет.
Устните и си знаеха работата, Гергана улавяше кога му идва да свърши и изваждаше члена му от устата си за малко, след което отново го поемаше в гърлото си до дъно. Когато вече за четвърти път не му позволи да свърши тя изчака отново малко , след което започна да му го лъска бързо с дясната ръка насочвайки члена му към лицето на Ерик. Ерик започна да се гърчи и стене от удоволствие и в един момент започна да се залива със собствената си сперма която от дългото задържане попадаше точно в очите му и устата му.
Момичетата го отвързаха и му казаха в коя кофа за боклук навън ще си намери дрехите и напуснаха, хилейки се, мазето.
– Дано си си получил урока, Ерик, и да си разбрал накрая, че жените можем да доставим удоволствие на мъжа без той да ни измъчва? Чао!

No votes yet.
Please wait...