Момиче със пишка на високи токчета

Автор: Почитателка и редовна читателка на сайта

За мен:Това ми се случи наистина:

Отдавна ми харесва да се преобразявам като жена.Изглеждам много секси като дама.Обличам феерични копринени рокли,къси полички,дантелено бельо-сутиени,колани със жартиери,тънки чорапи.Обувки и сандали на високи токчета.Гримирам се доста успешно.

Имам много дрешки:

– Бельо  сутиени(дантелени много секси) жертиери,много тънки чорапи и такива със ръб,прозрачни нощнички с дантелка.

– Панделки който вързвам  на мекото си пишле.

– Гащички-прашки и такива със дантелка.

Рокли (копринени,тънки прозрачни),поли-солей.

– Обувки и сандали на високи тънки токчета.Имам и ботушки.

– Перуки различни цветове и форма.

– Гримирам се доста успешно.

 Обличам се като истинска така че да не мога да бъда разпозната че имам пишка в копринените  гащички.Излизам през ноща,разхождам се по улиците.Вълнуващо е когато срещна мъж,особено ако се обръща след мен.Много се възбуждам когато духа силен вятър и вдига роклята (или полата) ми.Винаги обличам такива от лека материя.

Няколко пъти мъже се опитваха да ме свалят,но така и не разбраха че не съм истинска жена.

Първия ми път със мъж:

Беше много студено и както винаги бях леко облечена но най-отгоре със кожено палто и ботушки.Леко пийнало момче тръгна след мен.Аз естествено не бързах,настигна ме със комплименти.Покани ме у тях.В асансьора си признах че съм със пишка.Очаквах да се ядоса.Той дори като че ли се зарадва.Но не се случи нищо.Поседяхме,поприказвахме и толкова.Но на мен ми беше приятно-за първи път спокойно седях със кръстосани крака(във найлонови чорапи и на високи токчета) срещу мъж.

Винаги ме тегли навън когато духа силен вятър.Как бях изнасилена?

Изкъпах се ,гримирах се предизвикателно-много туш на миглите,сини сенки за очи,руж на скулите с златист брокат,ярко червило.Облякох най-сексапилното бельо което имах-бял дантелен сутиен,жартиери с ажурна дантелкa,бежови чорапи с ръб,прашки.Облякох розова прозрачна блузка,клоширана пола на цветя много лека и феерична.Обух си любимите бели сандали на 12 см тънко токче.В чантичката си сложих освен,парфюм,червило и чифт чорапи(отвратително е да ходиш с бримки).

Когато излязох навън вятърът си играеше с поличката ми както си иска.Докато траках с токчетата и се чудех как да усмиря поличката си,насреща ми изскочи мъж.Разминахме се и помислих че ми се е разминало.Но не би!

Точно когато поличката ми беше вдигната от вятъра усетих ръка между краката си.Тъй като бях си вързала пишлето с чорап и дръпнала силно назад.той не можа да разбере че съм с пишка.Изплашена до смърт,докато се съвзема той си беше изкарал парчето и ми го навря грубо в устичката.Не знаех какво да правя,но като че ли ми беше приятно.Успях да се измъкна,но как се бяга на 12 см.токчета.Настигна ме и пак ми го набута  дълбоко в устичката.Почувствах как топла течност се изля в гърлото ми.

Бръкна отново между краката ми и като намери пишката ми онемя.След това започна да крещи-“педерас защо си се облякъл като жена!А иначе си много готин като мацка.Сега ще ти го начукам.”

Скъса гащичките ми,развърза чорапа с който бях вързала пишлето си.Наведе ме и ми го вкара рязко целия!Беше ми за първи път и ме болеше адски,но и приятно.Оххх колко приятно било да имаш голям и корав кур в себе си!!!

Този път се изпразни върху лицето ми.

Едва ходех на високите токчета към къщи,чорапите ми целите в бримки,гащичките неизвестно къде.

След това реших да поканя мъж в къщи като му си призная преди срещата.

Подготвих се – вечерен грим,със брокат на скулите,малиново червило,руса.Разкошен бял дантелен сутиен и колан със жертиери,бежови найлонови чорапи със ръб.На пишлето ажурна панделка.Без гащички

Облякох къса феерична нощничка и разкошен секси сатенен халат.Сандали на високи токчета.

Когато се позвъни развълнувана,разгонена,сърцето ми щеше да  се пръсне. На вратата стоеше едър мъж, на около 30 години,погледнахме се неловко за  секунда.Влязохме,неловко мълчание.Огледа ме от главата до върха на токчетата,седна дивана покани и мен.Седнах,кръстосах крака като истинска.

Започна да ме гали по гърдите,продължи надолу,вдигна ми халата,пусна ръка по чорапите стигна до пишката.Погали я и след това силно я стисна и издърпа.Заболя ме но беше приятно.

Аз плъзнах ръка по издутите дънките.Смъкна ги и изскочи солидно парче.Не чаках покана,погалих го нежно,целунах главичката и той ми го подаде дълбоко.Оооххх много ми хареса.

А когато влезе във мен се почувствах на деветото небе.

Продължи да ме търси и имахме много хубави моменти.

След известно време срещнах момче което ме прие това което съм.

Отнасяше към мен като истинска жена.Глезеше ме като истинска,цветя,дребни подаръчета(чорапи,бельо).Беше винаги готово да дойде когато имах нужда.

Секса беше на ниво,най-важното за мен беше че се наслаждавах спокойно на удоволствието да усещаш член в себе си.

Извеждаше ме навън през нощта,разхождахме се спокойно.Е понякога и му духах и няколко пъти ме еба.Една нощ предложи да отидем у тях.Облякох се така че да не бия на очи.Разбира се на високи токчета.За първи път отивах на гости.Пийнахме,поговорихме си,разбира се че и ме изчука.

При една от срещите ни ме изненада като доведе още едно момче.Не очаквах че със двама е още по възбуждащо.Единия кур ти е в устата,другия те пори отзад.

И отново изненада със едно истинско момиче.Еба ни и двете,вкарваше го ту на мен ту на нея.Тя ме обработи и със пенис-колан.

 1.Фантазия

Много искам да съм компаньонка.Да работя като проститутка,курва.Позвъних по една обява която набираше “момичета”.

Предложиха да отида да ме видят.Изкъпах се,гримирах се предизвикателно.Облякох най-секси бельото което имах.

 Посрещна ме мъж навярно беше охраната явно не позна че имам пишка в копринените гащички.Огледаха ме,накараха ме да се съблека по бельо и да си сваля гащичките.Пишлето ми висеше вързано със ажурна панделка.Ооохх толкова беше приятно да ме опипват няколко чифта очи!Един от мъжете реши да опита как съм в леглото.Както бях по сутиен,жертиери и високи токчета ме хвърли на дивана,изкара парчето си и ми го набута в устата.Когато го надървих със начервените си устни,ме обърна по очи и рязко ми го вкара.Болеше ме адски,стенех и крещях,но той не го вадеше.Останалите го стимулираха “А така чукай го да видим колко ще издържи педераса долен,но е много готин като жена и сигурно ще го търсят”

 Очевидно не са очаквали да изглеждам толкова секси като жена.

Бях адски възбудена и направо останах имаше и истински момичета.Щом се появеше клиент,ни нареждаха и клиента избираше.Не знам дали разбра че аз съм със пишка,но избра мен.Пишлето ми не го смути,извъртях му свирка,а той ме опъна.Остана много доволен от това което му предложих 

 2 Фантазия

Една вечер ме поканиха като подарък на рожден ден на момче.Имаше момчета и момичета също.Бяха почти пияни когато влязох.Имаше още едно “момиче” с пишка.Накараха и мен да пия.Две двойки вече се чукаха в една от стаите.Поканиха и мен да се включа.Вкарваше го поред ту на мен ту на мацката,

Явно съм се напила много защото когато се събудих бях с разкъсана рокля цялата обляна в сперма.Едва си намерих токчетата.Едно от момичетата ми даде рокля да се прибера.

3.Фантазия

Бях страшно възбудена.Умирах за мъж,един а по-добре няколко.Облякох се секси и излязох на улица където минаваха много коли.Една спря.Бяха четирима.Започнаха с комплименти.

Започнаха да ме наричат курва,Искаш ли да те изчукаме?

Излезе единия започна да ме гали по чорапите и плъзга ръце нагоре.Хвана ми прашките и ги скъса.Пишлето ми увисна и втория го напипа и се развика.ПЕДЕРАС ЗАЩО СИ СЕ ОБЛЯКЪЛ КАТО ЖЕНА БЕ,ИСКАШ ДА СИ КУРВА ЛИ?Леле пък си много секси.През това време усетих че нещо ме пори отзад.

Друг ми върза ръцете .

Какво само му говориш,набутай му го в устата целия.Така се изредиха четиримата.Бях обляна в сперма.

Двама седнаха отзад,третия ме набута до тях.

Помолих ги да ме закарат в къщи,но ме закараха в някакъв апартамент.Разрешиха ми да си сменя чорапите че целите бяха в бримки(винаги си нося един чифт в чантичката)

Тук вече ме съблякоха,останах по бельо и високи токчета.Пишлето ми висеше и го вързаха за със чорапа който свалих за дръжката на вратата.Пак се изредиха,не оставиха празна нито устичката,нито дупето ми.След това аз сама се нанизвах то на единия ту на другия.На единия му беше много голям,болеше ме но ми беше и много хубаво.

Изхвърлиха ме на улицата със разкъсани дрехи.Спрях такси,направо си признах че съм педерас.И тук получих един дебел и голям хуй в устенцата и дупето.Поне ме закара в къщи.

Rating: 4.25/5. From 8 votes.
Please wait...