Моника и отбора по борба

В горещият юлски следобед Моника караше бързо и изнервено по магистралата, и си мислеше колко гадно нещо е животът й. Тя беше младши съдружник в малка адвокатска кантора в Ню Орлиънс, което за нейните 30 години си беше сериозно постижение, но може би защото беше най-млада, или просто защото изглеждаше твърде добре за адвокат, шефовете й винаги и даваха най-безинтересните и елементарни клиентски случаи. Дори дипломата й от Харвард не беше отворила достатъчно широко вратата на юридическата общност в Луизиана и тя често си задаваше въпроса, дали преди няколко години не е трябвало да си остане в Бостън, където изкара едногодишен стаж след завършването си.

Отделно от това, вече дълбоко съжаляваше, че се е омъжила на 22, защото след 8-годишен брак, съпругът й Тим, беше всичко друго, но не и най-забавният и романтичен мъж на света, което може би се дължеше и на скучната му счетоводителска работа в някаква местна IT фирма.

 През годините Моника беше запазила дългата си руса коса и страхотното стройно тяло, добавяйки само силикон в и без това внушителната си гръдна обиколка, но сексуалният им живот от години се изчерпваше с кратък планиран секс в петък вечер, който меко казано не задоволяваше жадната за плътски удоволствия адвокатка. Тя все по-често се улавяше, как превключва телевизора на специализираните розови канали и с ръка върху горящите си слабини компенсираше половата немощ на своя съпруг . Малко смущаващ за нея беше фактът, че най-много й допадаха онези порно филми, където група надарени здравеняци, обикновено чернокожи, се изреждаха в безброй конфигурации на някоя „невинна девойка“, „случайно“ попаднала при тях.

Клиентът при когото отиваше беше някакъв учител от малко градче край Ню Орлеанс, обвинен, че в нетрезво състояние пребил жена си и тъщата. Нищо необичайно за южните щати и Моника нямаше търпение да приключи със срещата в местното полицейско управление, и да се върне до вечерта, когато беше планирала среща с приятелки в кварталния мол.

Не такива планове обаче, имаше за нея съдбата, защото само след няколко километра, от някъде се чу силно „Фсссссс!“ и озадачената Моника, отбивайки спортната си кола в някаква пуста отбивка, установи че едната й предна гума е на джанта. Проклинайки лошия си късмет, тя се обади на „Пътна помощ“ и зачака нервно в колата. Не след дълго чу спирачки зад себе си, но когато се обърна, вместо очакваното камионче на пътна помощ, видя в огледалото за обратно виждане тъмен бус, от който слязоха няколко едри чернокожи младежи в анцузи и еднакви тениски. Спортният червен мерцедес на Моника явно ги привлече, защото и четиримата тръгнаха към колата й, цъкайки съжалително заради спуканата гума.

–          Мацко, ти май си го закъсала с колата – каза единият, когато Моника свали страничното стъкло и подаде русата си глава през прозореца.

–          Да беше само с колата – раздразнено отвърна адвокатката и ядосано отвори шофьорската врата, разкривайки пред квартета необятно дългите си крака, облечени в тясна бизнес пола малко над коленете – шибаната гума се спука и сега чакам шибаната „Пътна помощ“, насред нищото. Тук няма човек откъде и една вода да си купи.

–          Споко мацко, не сме виновни ние – отговори единият от здравеняците,отстъпвайки шеговито назад, на което приятелите му избухнаха в смях – в буса имаме цяла хладилна чанта с безалкохолни и бира. Ела да те черпим нещо разхлаждащо докато чакаш. Аз съм Рик, а тези тримата тук са Джамал, Шон и Картър, но всички му викат Менгемето, като хване някой на тепиха няма измъкване.

Моника дори не заподозря пъкления план на спортистите, които се оказаха университетски отбор по борба, а с готовност се качи в буса и се настани на една от широките задни седалки, кръстосвайки крак върху крак, при което двама от борците се наместиха от двете й страни, любезно предлагайки й масаж и студена бира, а другите двама пуснаха тиха музика и затвориха плъзгащата врата, дърпайки червените сенници, което превърна вътрешността на големия бус в абстрактно подобие на нощен бар. За съжаление Моника отново не усети накъде отиват нещата и отмятайки русата си грива, с готовност се остави да бъде масажирана от Рик, мъркайки доволно под мощните му ръце. Минути по-късно масажът постепенно премина в еротичен, тъй като от врата на момичето, ръцете на бореца постепенно се спуснаха надолу към големите й гърди, на което понечи да протестира, но в движенията на Рик нямаше агресия и тя постепенно се остави в ръцете на опитния спортист, премрежила поглед. Беше й повече от приятно да усеща дланите му върху гърдите си, чиито зърна с готовност откликваха на допира му и дори тя не разбра, кога сутиенът и ризката й, вече бяха разкопчани и свалени, оставяйки я полугола пред блясналите погледи на четирима възбудени негри. Скоро нещата придобиха съвсем реални измерения, когато отваряйки очи, на сантиметри пред устата й величествено се поклащаше най-големият надървен кур, който тя беше виждала през целия си живот. За неин потрес, тя дори не се поколеба, преди да отвори плахо устни и да поеме голямата кафява главичка в устата си. Бурни аплодисменти от останалите спортисти, приветстваха свирката, която не беше много успешна, защото въпреки усилията си, Моника не успя да налапа дори половината кур на Джамал, който доволно сумтеше и притискаше русата й глава към себе си. В това време Рик продължаваше с масажа, но някакси ръцете му бяха слезли още по-надолу, и сега чевръсто разкопчаваха ципа на тясната й пола. Моника улесни процеса, като леко се повдигна, което позволи на Рик заедно с полата, да свали и малките й червени гащички, оставяйки я само по по обеци. В следващия момент Моника усети нещо дълго и влажно върху клитора си и инстиктивно подскочи, но удоволствието надви и тя се отпусна, оставяйки езика на Шон да обработва обръснатата й сливка, помагайки си умело с пръсти.

От четиримата единствен Менгемето не се беше включил в екшъна – той просто се беше излегнал гол на една от седалките и мачкаше боздугана си, който на пръв поглед по нищо не отстъпваше на джамаловото чудовище. Спортистът хвърляше по един поглед към случващото се на другата седалка, но сякаш се подготвяше за нещо специално на по-късен етап, и Моника осъзна, че няма търпение да разбере какво.

Междувременно всички останали се бяха съблякли и налягаха по седалките наоколо наоколо, като русата амбиция се озова заобиколена от поклащащи се надървени, черни палки, които една след друга започна лакомо да лапа, припомняйки си последния порно филм, който гледа, където „невинна ученичка“ бе облужена качествено след часовете от всичките си чернокожи съученици. Нещо подобно очакваше и нея, защото Рик приседна в една от седалките и я намести право върху черния си питон, който учудващо лесно потъна до дъно в подмокрената катеричка на Моника, която в това време не изпускаше от уста дебелия кур на Шон, мляскайки лакомо. Скоро борците размениха местата си, но този път адвокатката седна с лице към Шон, притискайки главата му в огромните си цици, а Рик, блъскащ кура си до топките, в гърлото на русото изкушение, направи знак на Менгемето, който нахилено кимна и извади от някъде тубичка с лубрикант, с който започна да обработва дупето на Моника, бъркайки дълбоко в него с дългитте си пръсти.  Момичето, което имаше съвсем скромен опит в аналния секс, и то отпреди години, усети накъде отиват нещата, но нямаше време да протестира, защото в този момент Менгемето се наведе зад нея и с отсечено движение натисна напред, вкарвайки само главата на огромния си кур в тясното анално отверстие. Моника извика от болка и понечи да се изскубне, но грамадният черен борец, оправда прякора си и просто хвана и изви ръцете й назад, с лекота придобита от тренировките, и със замах вкара повече от половината си чудовище в дупето й, което от тласъка подскочи нагоре и тя се изхлузи от кура на Шон, който недоволно изръмжа нещо и отново я наниза до корен на изправената си черна палка.

–          Мръсни шибани негри – викаше обезумялата от болка и перверзно удоволствие адвокатка, докато циците и се люлееха в такт с мощните тласъци на спортистите – аз да не съм ви някаква квартална курва, веднага ме пуснете! Ще извикам полиция!

–          Няма пускане мацко, на теб май ти харесва да имаш негърски кур в дупето, нали? – отговори задъхано Менгемето, който с помощта на лубриканта бе успял да натъпче почти целия си кур в тясното й дупе и сега помпаше бясно, сякаш опитвайки се  да вкара и топките си вътре.

Думите му не бяха далеч от истината и много скоро протестните викове на Моника прераснаха в стонове и след секунди тялото й се разтресе, и топлите й сокове обляха седалката и Шон, който измърмори нещо недоволно и се измъкна изпод нея, оставяйки свобода на движението на Менгемето, който подпря едрогърдата адвокатка на подгизналата седалка, подпря единия й крак на рамото си почти в шпагат, и със замах вкара дебелата си черна наденица в зачервеното дупе на момичето, което нямаше време дори да извика, защото Рик бе заел място пред лицето й и с усмивка набута кура си до сливиците й, държейки я с две ръце за русата грива. Тримата се заклатиха в перверзен синхрон и скоро Моника усети как тласъците на двамата се ускориха и почти едновременно гъсти топли струи изпълниха дупето и гърлото й. Тя звучно преглътна и лакомо засмука последните капки от кура на Рик, който дишайки учестено се пресегна за кенче бира от хладилната чанта. Менгемето с любопитство гледаше белите капки, капещи от дупето на Моника, а тя бръкна в него с два пръста и ги извади целите в гъст бял сос, след което ги облиза с възможно най-перверзния си поглед, сякаш искайки още.

            Мълчаливата й молба скоро бе удовлетворена, и Джамал, размахал черния си боздуган, и Шон, позабърсал лепкавата мъзга от себе си, заеха местата на приятелите си, като Джамал легна и внимателно помогна на задъханото момиче да седне върху натопорчения му черен прът. Задачата се оказа по-трудна от очакваното, защото въпреки, че бе плувнала в сокове, розовата мида на Моника просто не можеше да се разтегне до такава степен, че да поеме огромният черен завоевател, и за разочарование на Джамал, който бе свикнал с подобни проблеми, подгизналото й котенце пое само малка част от масивното чудовище. Въпреки риска от сериозни разкъсвания, Моника бавно се нанизваше, затворила очи в болезнено удоволствие, което скоро се удвои, защото Шон я наведе напред и бръкна с три пръста в зачервеното й дупе, разтваряйки го до максимум. Перверзната блондинка вече очакваше какво ли не, включително цяла негърска ръка в дупето си, когато борецът извади пръстите и ги замени с добре смазания си кур, който лесно се плъзна в разширения от Менгемето анален пръстен, карайки Моника да изкрещи раздирана от изгарящата я болка, примесена с някакъв мръснишки екстаз. Незнайно защо, но точно в този момент, прободена от два големи черни кура, тя се сети за жалкото подобие на секс със съпруга й напоследък, когато често й се налагаше да симулира оргазми, само и само да приключи безстрастното мъчение. От тази неприятна мисъл я извади поредният мощен тласък на Шон, който бе придружен с нечленоразделен звук и познатата топла вълна се изля в дупето й за пореден път, като няколко бели капки покапаха върху лежашия отдолу Джамал, който стискайки циците й просто премести кура си малко по-назад и нищо не подозиращата блондинка диво натресе вече прокървилото си дупе на огромната му цепеница. За неин късмет, аналното й отверстие се оказа твърде тясно и само голямата кафява главичка успя да си пробие път с мъка преди Джамал да се откаже от аналната си атака, която според зашеметената адвокатка си беше чист опит за убийство, при която мисъл тя мълчаливо се усмихна и мокрото й коте гостоприемно прие обратно джамаловия кур. Всичко приключи след минути, когато с хъркащ звук борецът скочи на крака и изстреля наколко откоса от живителната бяла течност в устата на лакомата адвокатка, която погълна всичко, стиснала големите му черни топки.

            В този момент до тях спря пътната помощ и стреснатата Моника скочи, оглеждайки се за разпилените си из целия бус дрехи и бельо. В крайна сметка не откри само бикините си, но от тях нямаше нужда и след бързото „Благодаря, момчета!“ тя отвори вратата, където силното слънце я заслепи за момент.

            Зад себе си чу хлопването на вратата, свирене на гуми и видя бусът на спортистите, който се изстреля на магистралата. Загледана след него, Моника доволно се усмихна, облиза сочните си устни, все още със солен привкус и бавно тръгна обратно към скучния си живот.

Rating: 4.67/5. From 3 votes.
Please wait...