Мормони. Част втора: Първата съпруга

Автор: Звезда

Категории: Фетиш, Домакини/Съпруги, Несъгласие/Умствен контрол, Би/Гей/Лесбийки, Анален секс

Болеше ме между краката. Бях като пребита след цяла седмица, в която нямах нито миг да поседна и да си почина, а грижите за домакинството, безпокойствата покрай дъщеря ми, обучението на новата наложница на съпруга ми и удовлетворяването на неговите сексуални апетити четвърта нощ поред ме бяха докарали до изтощение, граничещо с вцепенение. За последните няколко денонощия ми се бяха събрали едва десетина часа сън и това ми се отразяваше. Лицето, което ме гледаше в огледалото, беше посивяло, безжизнено, с леко очертани бръчки около очите и устата.

Свалих хавлията и се огледах. Гърдите ми бяха натежали и не толкова стегнати, колкото би ми се искало. Зърната бяха изпъкнали, навирени, а тъмните алвеоли свидетелстваха за двете ми родени деца. Лиза, по-голямото от тях, току-що бе навлязла в живота си на зряла жена. Имах и син, Адам, и болката от неговата ранна загуба още не бе отшумяла. Почина едва двегодишен при усложнения от грип и оттогава имах само помятания. Шест на брой. Съпругът ми не ми разреши да си сложа спирала или да пия контрацептиви, нито ме пазеше. Упорстваше да възстанови в отношенията ни това, което за мен бе безвъзвратно загубено и при всеки акт се празнеше дълбоко в мен, сякаш искаше да вкопае спермата си, да ме накара да зачена със силата на волята и на болезнените тласъци по стената на матката ми.

Бях на 38 и се чувствах напълно опустошена. Съпругът ми знаеше, че днес ми предстои месечният преглед при доктор Джонсън и направи всичко възможно да ме накаже за собственото си безсилие да спре доктора да използва тялото ми да задоволи нагона си. Нямах избор. Нито пък съпругът ми. Вагината ми, анусът, устата – те не бяха мои. Принадлежаха на моите господари, а съпругът ми стоеше по-ниско в йерархията от пастора и лекаря. Колкото и да искаше, не можеше да ме има само за себе си. Никога не съм била само негова, затова ме наказваше. Беше ме избирал да му служа четири нощи подред и аз удовлетворявах всичките му желания с абсолютно покорство. Тази нощ бе особено издръжлив и грубостта, с която влизаше в мен, отново и отново, дълбоко, до дъно, без да спре, сега си проличаваше от набъбналите устни на вагината ми, от усещането за пареща болка вътре в мен и от влагата, която бликаше дори и сега като реакция на болката в тялото ми.

Чакаше ме дълъг ден. Часът ми при доктор Джонсън бе следобед към 16:30, затова трябваше да успея да свърша с всичко останало преди това. Задълженията ми днес бяха свързани предимно с дъщеря ми – беше тежка отговорност да следя поведението ѝ и да я обучавам в домашни условия. Вече бе жена и скоро щеше да бъде дадена за наложница на някой по-възрастен и опитен мъж, а междувременно трябваше да я науча как да се грижи за тялото си, да се подготвя за сексуалния акт, да спазва хигиена след това, какво да очаква от господаря и съпруга си, от месечните посещения при лекаря, от ритуалите при пастора на малката ни общност, да я подготвя за времето, в което би могла да бъде преотстъпена за „ползване“ на гост на дома… В неделя щеше да присъства и на първата семейна дисциплинарна сесия като наблюдател. Съпругът ми бе ревностно религиозен и провеждаше наказателните сбирки всяка седмица преди църква. Обикновено по това кои жени стоят прави или на колене по време на цялата служба паството разбираше доколко строги са наказанията на съпруга или на господаря. Тези мъже бяха и най-уважаваните, защото знае се, че покорството на съпругата изисква тежка ръка, строгост и редовни наказания.

Прекарвах половината от църковните служби всяка година на колене с наведена глава, а другите съпруги и наложниците – почти всеки път. Гордостта, която изпитваше съпругът ми от нашето покорство, бе отплата за приятната умора в ръцете му, с които замахваше с пръчката. Винаги след това бе особено активен сексуално и успяваше да се изпразни два или три пъти като проникваше анално, винаги анално, в най-провинилите се от нас. Наслаждаваше се на зачервените от пръчката дупета, често разранени до кръв, които разтваряше грубо и разцепваше с напрегнатия си до пръсване член. По време и на самата служба често се възбуждаше, така че нерядко се оказвах с уста в дюкяна му да го облекчавам в колата на път към дома ни. Понякога това правеше някоя от другите съпруги или наложниците, а понякога се прибираше бесен и незадоволен и се нахвърляше на когото му падне, удряше ни по лицата, скубеше и ръмжеше, докато събаряше на пода в антрето някоя от нас и я обладаваше още там, докато другите едва успявахме да задържим децата настрани. Същата вечер той викаше две или три от нас и с почти неизчерпаема енергия ни редуваше до късно през нощта. Имаше жесток сексуален апетит за мъж на 42 и бе един от най-активните в паството. Радваше се на голямо уважение и само редките повиквания да служи при пастора го вкарваха в сексуална суша за дни наред. Моят съпруг не обичаше да служи на колене с разтворени бузи на задника и мазен от вазелина анус. Моят съпруг очакваше да му служат, а моята работа бе да го правя добре подмокрена между краката, с подмазан задник и покорно отворена уста. И аз го правех.

Дъщеря ми ме тревожеше. Докато аз имах опита на дългогодишната практика, тя едва сега се сблъскваше с порядките на обществото ни, които изискваха пълно сексуално подчинение от нея. От първия ѝ преглед при доктор Джонсън бяха минали едва няколко дни, всеки от които бе мъчителен за нея. Не показвах външно съчувствието си – тя трябваше да свикне! Всяка сутрин поставях анален разширител в дупето ѝ и го махах, когато се върнеше от училище. Виждах, че свиква добре с размера, няма зачервявания и дискомфорт, но не това я мъчеше. На третия ден ми сподели през сълзи, че абсолютно всяко междучасие я викат в учителската стая и я карат да обслужва с уста някой от учителите или директора. Бяха я карали и да се съблича, макар и да не я докосвали, и обсъждали тялото й, докато стояла разкрачена с вирнати крака на бюрото на директора или на колене пред поредния мъж, който се празнел в устата ѝ. Гнусяла се от спермата, която трябвало да преглъща и от това да почиства с уста пенисите и топките на изпразнилите се мъже. Спермата миришела гадно, често се давела и ѝ се гадело.

Ударих ѝ шамар, разбира се. Нямаше право да се самоокайва. Тя беше жена и мормонка и нейната роля бе да обслужва мъжете. Бях минала през същото обучение и знаех, че до месец интересът на учителите ще се изчерпи, ще разредят повикванията и ще започнат да обръщат внимание на някое ново момиче. Училището беше голямо, непрекъснато имаше девойки, които навършваха зрялост. Те биваха отделяни от другите и обучавани отделно. Още в деня на първото им посещение при лекаря забраната да бъдат докосвани отпадаше, а сладкият плод на тяхната женственост можеше да бъде опитан. И мъжете полудяваха от обещанието за девственост, която почти можеха да имат. Хименът оставаше непокътнат, но те се наслаждаваха на загубата на невинността ѝ във всеки друг аспект. В повечето случаи задоволяването с уста беше психическо изпитание, не физическо. Момичетата бързо навикваха да изпълняват това си задължение и спираха да бъдат желани, когато вътрешната им съпротива биваше преодолявана, а духът им – пречупен. Това се случваше доста бързо с по-покорните натури и отнемаше повече време при момичетата като дъщеря ми, които вътрешно се съпротивляваха. За нейно добро тя трябваше да бъде пречупена възможно най-скоро. Ударих я пак и хванах лицето ѝ, грубо стискайки челюстта ѝ.

– Колкото по-добре и по-умело се справяш със задължението да ги задоволяваш, толкова по-бързо ще еякулират и ще те оставят на мира. Ще се научиш! Не искам да чувам, че ти е трудно или че не можеш да се справиш. Ти си моя дъщеря и си мормонка. Господ иска от теб да се покоряваш с желание, да служиш на мъжете и да си изкупваш греховете. Ще си отваряш устата, ще задоволяваш учителите си, ще пиеш спермата им, ще ги смучеш, ближеш, търкаш по куровете гола или облечена и в каквато поза те искат. Гледай ги в очите, когато им го лапаш и изпълнявай незабавно каквото искат от теб. Могат да се оплачат на пастора, ако се бавиш или плюеш спермата им, или не показваш желание да ги задоволяваш. А ако пасторът реши да те накаже, горко ти! Ще лапаш куровете на цялото паство и баща ти ще бъде посрамен, ще се разведе с мен, а с теб не знам какво може да стане… Стига си циврила! – ударих я трети път и остро наредих: – Сега си вдигни полата над кръста и си свали гащите!

Бях рязка и груба, но така трябваше. Ако проявях съчувствие, дъщеря ми щеше да помисли, че съществува възможност за някакъв друг живот или начин да спре случващото се. А тя, както всяка друга мормонска жена, всъщност нямаше никакъв избор.

Лиза все още тихичко подсмърчаше, но се опитваше да се овладее. Обърна се с гръб, вдигна си полата и свали белите мормонски гащи до малко над коленете – те бяха задължително бельо както за мъжете, така и за жените. Наведе се и се подпря на шкафа с огледалото в антрето. Дупето ѝ беше заоблено, с много бяла и нежна кожа. Дупката между тях бе заета от бът-плъг с продълговато черно тяло, не много широко, гъвкаво, сега потънало изцяло в ректума ѝ. Хванах накрайника, който стърчеше отвън, и полека го завъртях, за да го измъкна.

Лиза простена и се изви. Подпрях я отдолу, за да не мърда и ръката ми обхвана вагината ѝ. Имаше малка, красива, стегната путка с нежен розов цвят и хубаво оформени срамни устни. По пубиса ѝ нямаше окосмение. Кожата ѝ беше гладка, сатенена на допир, нежна и тънка. Синкави вени прозираха по цялото ѝ тяло. Прокарах пръсти по дължината на цепката ѝ и здраво я притиснах, за да не се движи. Започнах да вадя разширителя от дупето ѝ с постоянен опън. Най-широката му част я остави разтворена няколко сантиметра, после бът-плъгът излезе с неприличен звук. Дупето ѝ незабавно се сви, анусът заприлича на стегната розичка. Беше красива дори на това място – розов отвор в долината от бели хълмове на полукълбата на задника ѝ. Погалих мястото с пръст и за малко щях да се заиграя да я поразширя, преди да се усетя. Тя не беше наложница и разтварянето на ануса ѝ беше задължение на лекаря, не мое. Даже пълното разширяване не се препоръчваше, за да бъде първият анален акт леко болезнен по време на ритуала на отваряне, но това зависеше от желанията на пастора и добрата воля на лекаря на младата жена. Нашият пастор бе възрастен, в края на активните си сексуални години, а предпочитанията му не бяха тайна – само младите мъже истински съживяваха соковете на съсухреното му тяло и му доставяха удоволствие, докато жените бяха придатък, обладавани по задължение като демонстрация на авторитет. Говореше се, впрочем, че се очаква да го пенсионират или преместят и да ни назначат нов пастор, но това бяха само слухове. За Лиза беше добре, че пасторът държеше момичетата да са с добре разширени дупета, за да свърши с обладаването им по-бързо. Ритуалът на пълното ѝ подчинение бе след шест месеца и дотогава анусът на дъщеря ми щеше да бъде порядъчно разработен.

Стиснах белите полукълба и видях как пръстите ми остават червенина по тях, която не избледня веднага. Накарах я да прекрачи бельото си и гола под полата си да ме последва в женската стая за подготовка. Днес щях да ѝ покажа как да си направи сама клизма. По нареждане на доктора трябваше да запиша цялото днешно обучение и то включваше също първия път, в който ще обслужва с език жена (бях решила, че е редно да уважи втората съпруга), както и на свой ред да бъде излизана до оргазъм (още се колебаех дали да накарам първата или втората наложница да я изближе). А после – да я наложа с пръчката, преди на свой ред да пристъпя към собствената си подготовка за прегледа късно следобед. Предстоеше ми клизма, разширител и оргазъм, за да отида при доктор Джонсън както той желаеше да ме види – със стичаща между бедрата ми мъзга и дебел бът-плъг в чистия ми разработен задник.

В стаята за самоподготовка ни чакаха вече всички. Съпругите си бъбреха небрежно с първата наложница, докато се събличаха, а втората наложница вяло сгъваше дрехите им, вече напълно гола. Между краката ѝ забелязах поникнали косъмчета, които трябваше да ѝ обърна внимание да остърже. Съпругът ми мразеше непочистени путки. Трябваше някак деликатно да направя забележка и на третата съпруга за провисналия ѝ бюст. Имаше упражнения за това и тя бе длъжна да се поддържа повече. Какво от това, че има две деца и е кърмила – това не бе извинение да се запусне. Все още нямаше трийсет и две, а изглеждаше по-увехнала от мен. В последно време тя се опитваше да ми създава неприятности като настройваше към неподчинение наложниците. На това трябваше да бъде сложен край и като прикрих слабостта, която изпитвах днес, се стегнах и залепих властната маска на лицето си.

– По местата! Лиза, по-живо се събличай и застани до втората наложница!

Подредиха се по старшинство – съпругите останаха изправени, а наложниците и дъщеря ми – на колене с разтворени крака, изправен гръб и ръце зад тила, в прилична подчинена поза за преглед пред първата съпруга, т.е. – пред мен. Тук, в женските покои, моята дума бе абсолютен закон.

Препитах ги за домашните задължения и не останах изненадана, когато видях нотката на неподчинение у третата съпруга, доста зле прикрита. Първата наложница не беше особено умна, но беше добре обучена, страхуваше се от мен почти толкова, колкото и от съпруга ми и си вършеше задълженията без възражения. Втората обаче бе в дома ми едва от няколко месеца и въпреки строгите наказания, все още се опитваше да оспори авторитета ми, тайно подстрекавана от третата съпруга.

– Госпожо, не ми остана време да почистя баните на втория етаж. Ще се постарая утре, господарке.

Усмихнах се ледено, докато прокарвах пръсти по путката и задника ѝ и ги инспектирах. Стигнах силно гърдите ѝ и болезнено извих зърната.  

– Утре ще е късно, дете. Ще ги изчистиш днес след вечеря, ако съпругът ми не те повика в покоите си. Ако те удостои с тази чест, ще ги изчистиш през нощта, след като господарят ни свърши с теб. Няма да си лягаш и няма да спиш. Утре сутринта точно в седем те искам чисто гола пред вратата ми, ще ме чакаш да се събудя и да те повикам да ме излижеш. После ще ти възложа дневните задължения и горко ти, ако пропуснеш нещо! А в неделя преди църква съпругът ми ще ти наложи наказание за проявеното пред Бога неподчинение и мързел. Разтвори си задника. Мръсен е! – ударих я с опакото на ръката и устната ѝ моментално се поду. – Марш в банята да се измиеш както трябва! Избръсни си и путката, заприличала си на повлекана. Бегом!

Тя скочи като ужилена и се запъти да се измие и обезкосми. Заплахата да кажа на съпруга си работеше безотказно. Другите мълчаха. Третата съпруга ми хвърляше святкащи погледи.

– Лиза, заеми поза за клизма.

После наредих на втората съпруга да подготви балона с топла вода и да разтвори сапун.

– Един литър.

Включих камерата и я насочих към задника на Лиза, която послушно се беше отпуснала на ръце и крака, коленете широко отворени, дупето вирнато, гърбът извит. После свързах балона с вода към маркуча и накрайника и обилно намазах последния с вазелин, като обяснявах през цялото време и показвах на Лиза какво правя. Подадох ѝ го и я накарах сама да се опита да си го вкара. Дъщеря ми се подпря на лакът и с другата си ръка безпогрешно нацели с върха на клизмата входа на дупето си. Напъха го полека, прехапвайки устни. Междувременно аз държах балона високо, без да го закачам за медицинската стойка, която стоеше в ъгъла. Изпратих жените да си направят по една малка клизма от около 300 милилитра вода с крушата за всеки случай, ако мъжът ми поиска анален секс, и да се измият, докато аз се занимавам с Лиза. Когато те се върнаха, тя бе почти напълно готова, с вкаран докрай маркуч, а водата я беше изпълнила. Коремът ѝ тежеше надолу подут, от балона се процеждаха последните милилитри вода. Тя стенеше тихо, навела глава в покорна поза. Втората съпруга поиска разрешение да се приближи и започна да я гали между краката. Дъщеря ми изпъшка. Болка и удоволствие скоро се сляха и след няколко минути тя се разтресе в оргазъм пред очите ни. Дишаше тежко, а бедрата ѝ трепереха. Ръцете ѝ поддадоха и тя се подпря по гърди на пода. Оставих я за малко така да си почине, докато вадех накрайника на клизмата от дупето ѝ. Няколко капки се изляха и аз ѝ се скарах да си свие дупето. Не сложих тапа – оставаха само три-четири минути да поседи така и можеше да се справи да задържи водата и без тапа.

Междувременно съблякох дрехите си и си подготвих балон с литър и половина вода за собствената си клизма. Сложих необходимото количество английска сол и закачих балона на стойката.

Проверих жените и ги накарах да се прегледат една друга за пропуснати от бръснача косми между краката. Докато дъщеря ми тичаше към тоалетната да си освободи червата, аз подмазах собствения си анус с обилно количество вазелин и си вкарах накрайника под формата на четирилъча звезда. Напомпих го докрай, докато ме разшири отвътре, заемайки кръгла форма, и пуснах водата. Застанах с разкрачени крака, търпеливо и спокойно, а водата ме пълнеше с бързо темпо. Усещането бе леко болезнено, но нали това бе целта. Накарах втората наложница да извади вибратор от едно от чекмеджетата на шкафа с играчките и го насочих към клитора си. Не постигнах целта си и се ядосах, когато почувствах само леко напрежение, но не успях да свърша. Бях изморена и изобщо не ми беше до оргазъм, дори не успявах да се възбудя, а вибраторът излишно работеше. Захвърлих го настрани и докато чаках водата да си свърши работата по прочистването, накарах жените да се разделят по двойки и да се мастурбират една друга. Дъщеря ми разпределих с втората съпруга. Наблюдавах зорко как се омокрят путките между отворените им бедра, докато водата се движеше в мен. Жените се галеха и целуваха, ръцете им бяха заети да си доставят взаимно удоволствие. Втората наложница не заслужаваше стимулация и я наказах да стои на колене с ръце зад главата. Следях часовника и след като времето за задържане на разтвора в червата ми свърши, изтичах до тоалетната. Измих се, подсуших се и като се върнах обратно, собственоръчно натиснах главата на Лиза към клитора на втората съпруга. От време на време избутвах Лиза, за да ѝ покажа как по-добре да оближе мократа от сокове путка. Вкарвах езика си навътре, смучех, ближех, пъхах един, а после и два пръста в отвора и я рендосвах, докато шпакловах путката отвън. Дръпвах се настрани и наблюдавах как се справя дъщеря ми със задачата. Охотата, която проявяваше да се научи, ме зарадва и обезпокои едновременно. Значи беше от тия… Нямаше да се наслаждава на куровете, а на путките. За такива като нея имаше дума, но в нашето общество тя беше забранена. Трябваше да ѝ кажа да се прикрива. Радостта и удоволствието, които се четяха по лицето ѝ, можеха да я издадат. Нищо не пречеше да обича да ближе и да бъде близана, което скоро щеше да ѝ се случи, но да го прави с повече достойнство, смирение и покорство, като задължение, което понася по принуда. Щеше да се научи да не се издава…

Под ентусиазирания език на дъщеря ми втората съпруга се разтресе в конвулсиите на освобождението. Накарах Лиза да продължи да я осмуква, но без да дразни клитора, като облизва и изчиства соковете, които изтичаха от путката ѝ, и леко да вкарва стегнато езиче навътре. Втората неволно се изви в дъга и извика, когато един по-дълбок, доста по-силен оргазъм я връхлетя скоро след първия. Вагината ѝ остана отворена, свиваше се и се отпускаше, отворът зинал като след продължително чукане с дебел хуй. Пратих я да се измие като се успокои и избрах малко вибро яйце, което да сложи във вагината си после. Исках да остане така – възбудена до крайност, мокра, готова за секс, до идването на съпруга ми. Той щеше да разбере по зачервеното ѝ лице и блеснали очи и навярно да я обладае на задна прашка на масата преди вечеря. Може би това щеше да го удовлетвори и успокои за малко и да го отвлече от мислите за мен в кабинета на лекаря. Той побесняваше, когато се върнех, пълна със сперма, протекла по краката ми, стичаща се от зачервения отвор на задника ми. Винаги ме проверяваше и почти винаги ме откриваше така. Може би днес щеше да пропусне, ако му осигурях друго забавление?

Похвалих дъщеря си за доброто лизане и я накарах да се отпусне по гръб. Собственоръчно разтворих краката ѝ, задържах я разкрачена и повиках третата съпруга. Бях си променила мнението да накарам наложниците да я лижат – като наредих на третата да смуче путката на дъщеря ми, всъщност я принизявах до по-нисша от нея, унижавах я и я наказвах заради прикритото ѝ неподчинение. Тя всъщност не можеше да ми откаже, не и пряко, затова коленичи и започна да обработва путето на дъщеря ми с престорено усърдие. Беше си навирила задника и като се пресегнах, нарочно вкарах на сухо два пръста в ануса ѝ, като грубо започнах да я чукам с тях. Размечтах се как довечера, след като се върнех от прегледа при доктор Джонсън, щях да отида при съпруга си и да намекна, че третата съпруга много обича да я порят отзад. Докато моят задник лепне от спермата на доктора, съпругът ми щеше да полудее и да поиска да свърши вътре в нея. Пофантазирах си как я събуждам, извличам я гола от леглото за косата и я хвърлям в краката на съпруга си, после държа разтворени бутовете на задника ѝ и насочвам главичката на пениса му в тесния ѝ отвор. Тя всъщност мразеше аналния секс и беше споделила, че не изпитва никакво удоволствие от него, затова щях да подтикна съпруга си да е много груб и да я пори без вазелин, за да усеща тя по-дълбоко всяко проникване, по-болезнено… О, да… И щеше да избухне вътре в нея, помпайки я болезнено в дебелото черво. Тя щеше да кърви няколко дни и да трябва да си пъха двойни и тройни тампони отзад… Да, да, да, ангели и вси светии, да!

Дъщеря ми свърши със стон. Аз се бях подмокрила дори без участието на вибратора. Усещах как вагината ми пулсира, а секретът се стича по крака ми. Точно както ме искаше доктор Джонсън. Бях почти готова. Осъзнах, че съм се възбудила от образите на насилие в главата ми и си обещах да осъществя фантазията си. Скоро. Лесно щях да измисля някое тежко провинение или да извъртя друго да го докарам по-сериозно отколкото е, и да докарам такива седмични наказания на главата на третата съпруга, че сама щеше да поиска съпругът ми да се разведе с нея. А после милостиво щях да се застъпя и да предложа децата да останат у дома при мен и да ме наричат „мамо“, а нея щяха да омъжат набързо за някой дъртак, който не може да го вдига, но пръчката върти без проблем – някой като съседа ни с дебелия корем например, или като стария ми учител по география, който миришеше на урина и заспиваше по време на неделната служба.

Когато ми преподаваше в училище, учителят ми по география много обичаше да ме кара да му облизвам косматите топки, докато си вкарвам пръста в задника му и му обработвам простата. Свършваше с дълги струи на изплезения ми език и ме караше да задържам спермата през целия час по география след това. В края на часа ме изправяше на дъската и ме изпитваше, като галеше и стискаше зърната на гърдите ми през униформената риза. Аз се давех в спермата, която не ми разрешаваше да изплюя или преглътна и въпреки усилията ми тя протичаше навън по брадичката ми. Учителят това и чакаше, за да ме накаже – вдигаше ми полата, заголваше бедрата ми и ме подпираше на чина с протегнати напред ръце, хванати за ръба, за да не мърдам. Удряше ме с дървена линия. Точно три удара. Винаги внимаваше последният удар да попадне между бедрата ми и да подпали вагината, която иначе никога не си позволяваше да докосва от страх да не се оплача на пастора. Но с линията – това вече бе друго нещо. Едва тогава ми се разрешаваше да преглъщам вонливата му гъста сперма, а вкусът оставаше в устата ми докато не свършех в училище и не се приберях вкъщи да се измия и да си направя гаргара. Дааа, колко хубаво би било учителят ми по география да подпали путката на третата съпруга с линията, а аз да наблюдавам отнякъде как му смуче вмирисания на урина кур и гълта противната му сперма…

Рязко вдигнах дъщеря си, която още потрепваше от оргазма и я накарах да се опъне по корем в скута ми. Главата ѝ висеше от едната ми страна, краката ѝ пазеха равновесие от другата. Стиснах няколко пъти бузите на дупето ѝ, докато ги зачервих добре, разтворих ги и разтрих отвора на ануса. Пляснах я леко, но звучно, после взех пръчката. Без пощада, с пълна засилка, стоварих дървото върху девствената плът.

Лиза изкрещя и подскочи.

Знаех какво е чувството. Целият ѝ задник бе пламнал в болка.

Потърках я нежно, говорейки ѝ търпеливо за дълга на жената и за необходимостта от наказание, когато оргазмът идва от друга жена, а не от мъж. Говорих ѝ за подчинение, за смирение, за болката като изкупление на греховете на Ева. Ударих я пак, докато тя подскачаше и се гърчеше в скута ми. Ударих я трети път, разранявайки я почти до кръв. Знаех, че камерата записва и трябваше да отида до край, без да показвам милост. Следващите няколко удара тя сякаш не усети, защото цялата вече се тресеше в дива болка и ужас. Наложи се да накарам съпругите да придържат ръцете и краката ѝ неподвижни, докато нанасях последните няколко удара. Плътта бе огнено червена, с дебели морави линии, от които се процеждаше тук-там капка кръв. Трябваше да я оставя да изстрада това първо свое наказание и след десетия удар я изправих до стената с вдигнати ръце. Тя едва се задържа права, но ѝ наредих сурово да остане в тази поза половин час, преди да се облече и да отиде да си учи уроците. Насочих камерата към нея и старателно заснех следите от ударите по тресящите се кълба на задника ѝ и треперещите бедра. Снимах я и отпред, като извърнах грубо лицето ѝ към обектива – разплакано, зачервено, очите ѝ бяха ужасени и за първи път така изпълнени със страх, който аз бях причинила. Нека. Аз бях майка, но бях и първа съпруга, и стопанка на дома. Моя беше отговорността да я науча. Както мен ме бяха научили, а споменът за жестоките удари на пръчката, които собствената ми майка, едва трета съпруга в дома на баща ми, ми нанасяше докато растях, ме крепяха да не се огъна пред сълзите на Лиза. Те ме бяха направили покорна, издържлива и силна. Бяха ме направили добра мормонка. Вместо да я прегърна и утеша, аз безжалостно извъртях зърната на гърдите ѝ, опънах ги, за да се изправят, после се отдалечих и изключих камерата.

Преди да изляза от стаята, наредих на наложниците и съпругите да почистят добре всичко, да подредят и да се облекат прилично. Бяха добре подготвени за секс, макар да не се занимавах много с тях днес. Само след час съпругът ми щеше да се прибере и да реши коя от тях да избере да послужи за сексуалното му освобождаване, докато аз в това време стоя разчекната на стола за прегледи при доктора. Надявах се съпругът ми да бъде много, много груб и от гнева му да не остане нищо за мен. Наистина се чувствах изтощена и щеше да бъде приятно разнообразие да бъда оставена на мира след прегледа си при доктора.

Облякох се старателно – дълга пола, затворена по врата ми блуза, леко сако и обувки с нисък ток. Бях без бельо, защото така пожела докторът. Преди да изляза намазах с обезболяващ крем ануса си, пъхнах накрайника на тубичката навътре и изстисках малко в дупето си. Незабавно усетих как мястото изтръпва леко. За да не си проличи тази ми хитрост, след това се намазах и с вазелин. Мазното вещество прикри следите от крема. Размазах обилно вазелин и по ствола на дълго твърдо дилдо от черна кожа с ресни в края, дълги колкото конска опашка. Нагласих го изправено на ръба на леглото и като го придържах с една ръка, а с другата разтворих бузите на дупето си, аз полека се нанизах и го вкарах навътре под собствената си тежест. В края изкуственият пенис имаше стеснение и тапа като на бът-плъг. Влезе до край и се застопори. Ресните увиснаха от задника ми чак до задната част на коленете. Опитах се да ходя нормално, но с този дълъг и дебел изкуствен пенис отзад това беше наистина трудно. Поупражнявах се малко и усвоих леко разкрачена походка с издаден назад задник.

Към кабинета на доктора пътувах в затъмнения кадилак на съпруга ми на колене между седалките, без да смея да седна. Между бедрата ми, мокри от вагиналните ми сокове, лепнеха ресните на дилдото. Бях готова за прегледа си, възбудена, мокра, на ръба на оргазма, но за първи път този ден насочих мислите си към посещението при доктор Джонсън и неговите закани и пряко волята ми предчувствието за следващия един час ме изпълни с парализиращ душата ми страх.

Rating: 3.67/5. From 3 votes.
Please wait...