Мормони. Част девета: Блудница

Автор: Звезда

Категории: Анален секс, Фетиш, Би/Гей/Лесбийки, Несъгласие/Умствен контрол, Домакини/Съпруги, Екстремни, Инц

Пропуснала съм всички признаци, не съм обърнала внимание на собствената си дъщеря, залисана в обичайните всекидневни задължения и цялата седмица, която изкарах на колене в спалнята, докато съпругът ми се забавляваше с новата си наложница и ме караше да присъствам на всеки акт, за да обслужвам и него, и нея, да го втвърдявам преди и да го почиствам след това, а нея да държа здраво, когато я чука, за да не мърда и да успокоявам виковете ѝ на болка, когато мъжът ми я пореше без капка жал в девствената тясна вагина, да я подмокрям и подмазвам и да се грижа за това винаги да е на разположение за него, чиста, гола, разкрачена или на четири крака, вързана за таблите на леглото или увиснала на халката в средата на стаята върху собствената си тежест, подчинена, бита и винаги готова да му служи. Беше я отворил преди няколко дни и сега не можеше да се насити на стегнатия ѝ орган, толкова различен от разработените и разширени путки на другите му жени, сред които и аз, неговата втора съпруга, любимата му жена. И ето, че от умора, от недоспиване и напрежение да овладея изблиците на уплашеното момиче, едва навлязло в осемнайсетата си година и току-що пристъпило в дома на съпруга ми, бях станала престъпно небрежна. Моята собствена дъщеря! Изгубила девствеността си още преди да встъпи в служба, преди ритуала на аналното отваряне, докато още живееше в защитената среда на семейния ни дом!

Стоях потресена и не вярвах на ушите си. Проверката за девственост обикновено бе просто формалност и истинската причина да идваме всяка седмица на тези прегледи бяха аналните и оралните уроци, които дъщеря ми получаваше от лекаря. Миналият път бе посветен на клизменото наказание и моето прекрасно момиче за пръв път успя да поеме почти три литра вода и да прекара всичките двайсет и пет минути на колене, преди лекарят да ѝ разреши да освободи червата си, стенейки тихо, но поемайки екстремната клизма с такова достойнство, че всяка вярваща мормонска жена би завидяла на покорството ѝ. Бях толкова горда, когато лекарят я похвали. Толкова горда!

Пропуснахме следващото посещение заради цикъла на дъщеря ми и тя бе само привикана да обслужи с уста главния лекар, докато той избра да свърши в моя анус и да ме освети с благословеното си семе, разпъвайки ме до крайност с дебелия си орган, който грубо и силно набиваше в задника ми. И ето, че само две седмици след последния ни преглед дъщеря ми се бе качила на магарето в кабинета на доктор Торнтън, където сестрата я завърза и разтвори, за да я подготви за лекаря, а аз както обикновено се съблякох и коленичих на пода с вдигнати зад главата ръце и се зареях в мислите си… нищо незначещи, съвсем разсеяни, откъслечни задачи за деня, какво да приготвя за вечеря, дали тази нощ ще бъда призована да присъствам на сексуалното издевателство над новата наложница и дали съпругът ми отново ще ме накара да стоя на колене на пода до леглото, бдейки над съня му, докато момичето тихо хлипа, свито на кълбо до него… Всички маловажни неща, които в онзи момент си мислех, че са важни. Каква глупачка!

Единственото важно нещо бе дъщеря ми Ребека. Нищо друго. А ето че тя не само бе опозорена, семейството ни съсипано и разбито, а моето сърце кървеше от искрена болка. Кой би могъл да ѝ причини това, кой? Да изгуби девствеността си още преди ритуала на аналното отваряне… пастор Ейнджъл бе толкова строг в справедливостта си, дори не ми минаваше през ум какво ли наказание ще ни наложи. Бе разделил няколко семейства и бе върнал за повторно обучение като наложници не една съпруга – безпрецедентно наказание, което моментално смири много разглезени съпруги, повиши морала, направи жените в паството по-изпълнителни и безкрайно по-дисциплинирани. Разделяше безжалостно децата от майките им като последица от занемареното им възпитание и липсата на отговорност на техните родители. Не знам какво щеше да се случи с мен и съпруга ми, със семейството ни, не знам… Пасторът щеше да е безпощаден…

Но кой наистина, кой…? И как? Дъщеря ми ходеше само на училище, на уроци по цигулка и после се прибираше вкъщи, докато аз я посрещах на вратата, за да ѝ помогна да свали палтото си и да махна одобреният от доктора анален разширител от дупето ѝ. Разширяваше се добре отзад и беше почти готова за първия си ритуал като зряла девойка. Пасторът бе насрочил аналното отваряне за след месец и половина. Ребека бе изключително покорна, овладяна, никога не протестираше, беше много изпълнителна и прилежна във всичките си задължения. Всички я хвалеха. Дори учителите ѝ, които я избираха ден след ден за орално задоволяване, нямаха никакви оплаквания от нея, а напротив – споделяха за невероятния ѝ напредък в оралното изкуство. Щеше да бъде чудесна наложница и показваше данни някой ден да бъде избрана за първа съпруга. Чест, която се даваше на малцина момичета, предвид огромната отговорност, която първата съпруга носеше на плещите си да обучи девствения си с жените съпруг на сексуалните практики между противоположните полове и в същото време да изгради самочувствие у него, да му се подчинява, да го поощрява строго да я наказва, да завърти цялото домакинство и след време да посрещне в него съперниците си – другите съпруги, по-млади, по-нежни и по-желани от самата нея, да сграбчи в малкия си юмрук управлението им, за да не позволи своеволия в отсъствията на съпруга си, да следи за правилната им подготовка за сексуалната им служба и самата тя винаги да бъде безупречна като поведение, покорна, търпелива, услужлива… Макар да бях само втора съпруга и такава щях да си остана, аз бях поела всичките задължения на болнавата си господарка и ръководех сестрите и наложниците с твърда ръка. Затова знаех. Много добре знаех каква чест и отговорност е да бъдеш не просто съпруга, но първа сред другите.

И ето, че всичко това бе провалено. Бъдещето на всички нас сега беше между краката на Ребека. Две сестри държаха настрани с медицински щипки широко разтворени гънките на вагината ѝ и докторът правеше снимки за доказателство, че хименът ѝ е нарушен. Друга сестра изтича навън да извика главния лекар и сега той стоеше зад гърба на доктор Торнтън и наблюдаваше със строго присвити устни действията на подчинения си. Но нямаше никаква грешка – девствената ми дъщеря бе опозорена. Край. Край с всички ни.

– Съобщете незабавно на пастор Ейнджъл за възникналия проблем, сестра Роуз. Използвайте поверителната връзка от телефона в кабинета на главната сестра.

– Да, сър!

Сестрата с красивите руси къдрици излетя от стаята, пребледняла от страх. Пасторът, както всички знаехме, не бе мъж, който би приел такава новина спокойно. Сълзите се стичаха по лицето ми, без да им обръщам внимание. Съсипани. Бяхме напълно съсипани.

– Достатъчно, госпожо Ман. Ако не можете да се владеете, ще ви поставя наустник. Запазете тишина!

Не бях усетила, че се треса и скимтя от мъка. Трябваше да се овладея. Но като не успях да го направя веднага, доктор Джонсън кимна на една от сестрите и се озовах широко отворена от топката на наустника и воплите ми бяха заглушени. Мъжете си говореха тихо, преглеждайки ануса на Ребека, разтворен от вагинален спекулум.

– Няма охлузвания. Не е била насилвана анално.

– Вагиналните следи са скорошни. Актът е от последния ден или два. Няма сперма, но разкъсването е категорично. Не е причинено от естествено настъпило разкъсване при спорт или езда. Със сигурност е резултат от вагинално проникване.

– Да изчакаме пастора. Нямаме право да решаваме. Това е негов приоритет.

– Попита ли я дали…

– Да, но мълчи. Сложих ѝ наустник за всеки случай. Не пред майка ѝ… и сестрите също… това може да се окаже скандал. Мъжът, който си е позволил… ако е…

Джонсън махна с ръка и доктор Торнтън млъкна.

– Пасторът ще я разпита.

– Обзалагам се, че ще я вземе в домакинството си, за да я наблюдава и обучи. Това момиче скоро няма да го видим да сяда на задника си… ако изобщо я видим повече.

Доктор Джонсън сви спекулума и го извади от ануса на дъщеря ми. Плъзна пръсти, облечени в син латекс, по гънките на срамните ѝ устни и ги разтвори, вкарвайки първо средния, а после и безименния пръст навътре като ги наби рязко и без подготовка. Дъщеря ми подскочи, но каишите я задържаха. Трепетът на тялото ѝ не попречи на доктора да я прегледа грубо, мачкайки вагината ѝ и опипвайки корема ѝ с другата си ръка, като силно го натискаше. Под наустника на Ребека се чу протестно стенание, но и този път мъжете не ѝ обърнаха внимание. Главният лекар я опипа вещо, извади пръстите си и избра малък спекулум от медицинска стомана, който ѝ набута грубо за първия ѝ същински вагинален преглед, без изобщо да го смаже с някакъв лубрикант. Знаех, че дъщеря ми не заслужава друго, и все пак трепнах, когато тя се сви и опъна каишите, неволно опитвайки се да свие бедра. Спекулумът потъна навътре и лекарят го разтвори до край, преди да освети стената на матката ѝ с фенерче. Вкара дълъг инструмент в нея и остърга с него клетки за цитонамазка, които прехвърли на предметно стъкло. После използва тампон за вагинален секрет и подготви и тази проба за лабораторията.

– Кръв и урина и ранен тест за бременност веднага, след като стане възможно.

– Да, докторе – възрастната сестра зад бюрото си водеше бележки, без да смее да вдигне глава.

Главният лекар извади металния разширител и за първи път огледа голото тяло на дъщеря ми с нещо по-различно от професионален интерес. Бе отскоро напъпила. Гърдите ѝ бяха малки, недоразвити, но навирени и с красиви розови ареоли и изпъкнали зърна, които редовното стимулиране държеше навирени и подканващи. Имаше стройна фигура, ханшът ѝ бе по-скоро тесен, но бедрата ѝ се бяха поналяли в последната година. Слаби ръце и много бяла кожа, нежна и тънка, под която сините нишки на вените чертаеха възбуждаща карта. Имаше миловидно лице със сърцевидни скули, големи сини очи, обрамчени с гъсти мигли и плътни чувствени устни, които никак не подхождаха на цялостното ѝ излъчване, но по някакъв странен начин изглеждаха привлекателни и добавяха чар в изражението ѝ. Сега бяха стиснали плътно червената топка на наустника и от едното ъгълче на устата ѝ се процеждаше слюнка. Сестрата я изтри делово и отново застина до гинекологичния стол с маска на професионално безразличие на лицето.

Джонсън се пресегна и започна да стимулира гърдите ѝ. Мачкаше ги и ги стискаше, грубо извиваше зърната и ги остави чак когато порозовяха под пръстите му, а ареолите и зърната се изпълниха с кръв и потъмняха. Удари я няколко пъти там с опакото на ръката си и после като че ли загуби интерес. Дочакахме в мълчание идването на пастора, всеки зает със собствените си мисли, застинали, сковани, изгубени в страховете и болките си. Аз цялата бях изтръпнала от неудобната поза, ръцете ми се бяха обезсилили от дългото време, в което ги държах на тила си, но не смеех да се помръдна и да привлека вниманието към себе си.

Когато пасторът влезе, за изненада на всички нас го следваха петимата младши пастори, след тях съпруга ми и двамата му по-големи сина – единият на 22, вече мисионер и послушник, и другият на 18, току-що въведен в ритуалите на мъжкото покорство. И двамата живееха в едно от младежките общежития и според докладите, които съпругът ми получаваше, напредваха в обучението си и бяха стриктни в спазването на правилата. Зад тях влязоха още няколко мъже и аз разпознах седмината от съвета, най-почитаните мъже в обществото ни след пасторите и лекарите. Те управляваха града и участваха във вземането на най-важните решения, свързани с образованието, културата, строителството и какво ли още не. Те определяха и данъците и събираха задължителния десятък за църквата. Нямах представа как се бяха събрали и дошли толкова бързо. Единственото нещо, което ми дойде на ум като обяснение, бе, че най-вероятно новината за загубата на девствеността на дъщеря ми ги бе заварила на съвещание при пастора. Внезапно се почувствах неудобно пред всички тях – бяха почтени мормони, всички до един, а пасторът бе върховният ни господар на земята. Да стоя, дори и на колене в негово присъствие, ми се стори крайно непочтително. Поколебах се дали да се изправя, но в крайна сметка предпочетох да сваля ръце, поставих дланите им една до друга пред себе си и опрях глава над тях, изразявайки уважението си по този начин. Останах така, защото никой не ми разреши да се изправя и докато лицето ми беше опряно към пода над дланите ми, виждах само с периферното си зрение какво се случва.

– Докладвайте, доктор Джонсън.

Гласът на пастор Ейнджъл бе напълно спокоен, но студен. Изслуша доклада на Джонсън, допълнен от този на доктор Торнтън и се приближи към стола, на който стоеше разтворена дъщеря ми. Небрежно ми даде позволение да се изправя, сякаш без да ми обръща много внимание. Вдигнах очи и проследих как лично разтваря гънките на органа ѝ и я проверява. Бе внимателен, прегледът отне само секунда. Отмести се и позволи на съпруга ми да направи същото. Един по един мъжете се изредиха да свидетелстват, че хименът ѝ е нарушен. Съпругът ми изглеждаше потресен, погледът му се спря върху мен и се изпълни с гняв. Сведох глава виновно. Знаех, че заслужавам наказание и то щеше да бъде изключително сурово. Съпругът ми имаше тежка ръка и не пестеше ударите с пръчката. Синовете на съпруга ми не бяха поканени да прегледат сестра си, но извън всякакви норми на приличие гледаха безсрамно в отворената ѝ вагина и попиваха жадно голото ѝ тяло, а панталоните им не успяваха да скрият издутините под коремите им, свидетелстващи за твърдата им ерекция.

Пасторът мълчеше и явно размишляваше. После сякаш взе решение и свали наустника на дъщеря ми. Остави я да преглътне няколко пъти, преди да започна да я разпитва. Тя обаче отказваше да му сподели кой я е дефлорирал и пастор Ейнджъл се разгневи. Ненужно утежняваше и без друго сериозното си положение, като отказваше да му отговори. Пасторът я зашлеви веднъж, после пак, а в напрегната тишина ударите изплющяха силно и страшно.

– Нима го защитаваш, момиче? Имаш ли представа какво ще се случи с теб? Ще ти кажа: ти си курва, позволила да изгуби девствеността си и от този момент паството ще се отнася с теб като такава. В общността ни има седемдесет и осем зрели мъже и четиридесет и трима младежи, навършили зрелост, както и петима пастори, без да броим мен. Всеки ден в продължение на месеци ще обслужваш по трима мъже, докато не се изредят всичките сто двайсет и седем мъже в общността ни да напълнят и трите ти дупки със спермата си. Майка ти ще има грижата да ги втвърдява и насочва, а после да почиства органите им и да ги подготвя за следващия ти отвор. Баща ти, разбира се, губи общественото си положение. Съпругите и наложниците му ще му бъдат отнети, освен първата му съпруга. Ще бъдете бичувани, всички, публично в църквата, за да се разкаете за греховете си. И всеки ден, докато ти просиш милост и изкупваш греховете си на вавилонска блудница с разтворени пред мъжете в паството крака, баща ти ще присъства в стаята и ще се извинява на събратята си за твоето поведение. Но ти вече нямаш баща. Този мъж къса кръвна връзка с теб и ще бъде там в ролята си на настойник. И като такъв негов дълг е всеки ден лично да те дисциплинира, а ти всеки ден си длъжна да поемаш наказанието, което ти определи и да поемаш семето му като акт на опрощение. Ще минат месеци, докато петното се изчисти, заличено от благосклонността на почтените мормони. Когато всички ти се изредят по веднъж, ще се завъртят пак и после пак, докато трижди не изкупиш греха си с всеки от тях. Едва тогава можеш да застанеш чиста пред Бога и да ти бъде позволено да се обучаваш като наложница в нечие семейство, но ще бъдеш отпратена в друга енория, далеч оттук, за да може срамът на семейството ти да бъде забравен… Макар че баща ти никога повече няма да има право да обучава наложници, майка ти ще бъде изпратена да служи в друго семейство за четири години, а другите съпруги ще бъдат омъжени за други мъже. Няма да видиш повече по-малките си братя и сестри, късаш кръвната връзка с големите си братя и ще изкупваш греха си и с тях. Всеки ден, освен в дните на месечното си неразположение, курвата ще обслужва своите клиенти, а те ще ти заплатят с презрение и ще посеят семето си в теб, докато станеш достойна отново. Никога обаче няма да си възвърнеш онази чистота, която девойките притежават. И никога няма да бъдеш нещо повече от четвърта съпруга, контролирана, наблюдавана, презряна. Ако носиш дете, това няма да отмени наказанието ти, стига здравословното ти състояние го позволява. Ако е необходимо, ще бъдеш държана вързана, а поведението ти ще се контролира с медикаменти. Не ти го препоръчвам, затова приеми с покорство наказанието си. Ако пък не си забременяла, незабавно ще ти бъде поставена спирала. Забранява ти се да имаш деца докато не се омъжиш, а ако си бременна, веднага след като родиш детето ще ти бъде отнето… И това, скъпа моя, е само част от всичките наказания и последствия, които произтичат от неразумното ти курвенско поведение. Сега имаш ли вече какво да ми кажеш, Ребека? Кой е мъжът, на когото си дала да ти пръсне черешката?

Дъщеря ми плачеше с глас, като че ли едва сега осъзнала чудовищността на своето престъпление. Всичко, което щеше да ни се стовари на главата, бе от нейното неразумно поведение. Тя щеше да бъде сочена като блудница и да се превърне в живото предупреждение за всички млади момичета и жени. Пасторът обаче бе милостив, след като не я отпращаше от общността ни в света на грешните неверници и ѝ даваше възможност да се покае и спаси безсмъртната си душа. Приближих се към краката му с пълзене и с плач целунах обувките му от благодарност.

Ребека тихо каза нещо и пасторът се отдръпна от мен, за да доближи ухо до устата ѝ. Изслуша я, челюстта му се стегна, после кимна.

– Ще бъде наказан. Ще сподели твоето наказание, за да се покае. Ще служи с дупките си на всички мъже в паството, докато трижди не получи опрощението на семето им.

Мъжът се отдръпна и започна да сваля колана си. Дъщеря ми ревна с глас от страх, че ще я бичува с него, но мъжът се доразсъблече, махна напълно дрехите си и застана с изправена арогантност в голотата си в пълната с мъже стая. Сестрите и аз бяхме на колене още от момента, в който пасторът бе влязъл и сега мълчаливо и покорно наведохме глави, осъзнавайки, че сме почетени да присъстваме на ритуал на освещаване с пасторското семе.

Пастор Ейнджъл имаше дебел и дълъг член, който бях опознала, когато ме извика преди няколко седмици да му служа. Бе изумително надарен от природата, но се боях, че размерите му са твърде сериозни като за все още девствената ми дъщеря, познала само един мъж и който и да бе той, едва ли е бил толкова надарен между краката. Но тя нямаше избор и щеше да ѝ се наложи да го поеме. Мъжът се приближи към нея, разтривайки набъбналата си плът и неволно се възхитих на красотата му така, както вървеше изправен и с изправен към корема му член като излязъл от рисунка от древногръцка ваза бог. Пенисът му пулсираше, изпълнен с кръв, възбуден и твърд. Противно на всякаква логика усетих потръпване в утробата си, когато той застана между краката на дъщеря ми, овързаната на магарето, разчекната и покорна, застинала в очакване. Държеше се в основата и като насочи главата към нейния женски отвор, той няколко пъти мина нагоре надолу между гънките ѝ, без да натиска. Мъжете се събраха около него в мълчалив кръг и не един от тях бе извадил органа си и мастурбираше, докато наблюдаваше и чакаше своя ред.

Пасторът не бързаше. Главата на чудовищния му пенис разтриваше и подготвяше дъщеря ми, докато леката стимулация на клитора ѝ не доведе до овлажняване и не започна да се чува мокър жвакащ звук от докосването на неговия орган до нейния. Едва тогава пасторът вкара леко върха на главата навътре и като подпъхна ръце под дупето ѝ, опъвайки каишите на бедрата ѝ, я подхвана здраво и натисна с таза си навътре. Тя изохка, изви се, зъбите ѝ се впиха в устните ѝ, но не успя да задържи писъка си на болка. Ненормално голямата глава я насили, прониза я и потъна навътре, а мъжът не спря, за да ѝ даде време да свикне с размерите му, а продължи неотстъпчиво да прониква. Отне му повече време, отколкото си представях, за да я прониже до край. Тя пищеше и се извиваше, но каишите я държаха разтворена и контролирана, а ръцете под дупето ѝ се впиваха в тясното пространство под кожените стяги и разтваряха бузите ѝ настрани, докато един от пръстите на пастора влезе в анала ѝ и едновременно с движението на члена му в путката ѝ, той започна да я подготвя и разширява и отзад.

„Ребека“, мислех си, „моля те, Ребека, отпусни се, приеми го… Отпусни се, момиче, скоро ще свърши, скоро…“.

Нищо нямаше да свърши скоро.

Пасторът се завря до топките и замря. Мускулите на дупето и бедрата му се задвижиха, без да излиза от нея и тръпнещото движение се предаде на члена му, който започна да я разтваря отвътре, без да се движи. Пулсираше в нея и я оставяше да свикне с размера, галеше стените на путката ѝ, отваряше я както господар напъва наложница в първата им нощ. Когато тя спря да се извива и замря, задъхана, потна и мокра от сълзи и гласът ѝ заглъхна, чак тогава пастор Ейнджъл се отдръпна и излезе от нея почти до край, преди да я завладее за втори път. И така няколко възбуждащи бавни мига, когато насилената и ненормално разтворена вулва на моето момиче не прие поражението си пред мощта на проникването на този огромен член.

Съпроводен от сподавените ѝ стонове на болка, мъжът засили темпото като започна да се оттласква от нея и силно да набива навътре твърдата си плът, изнасилвайки я с някаква перверзна охота на мъж, който ползва правото си да превзема жената във всичките ѝ дупки и да я използва като подлога на своите желания. И пасторът помпаше, пак и пак, въпреки болката ѝ, в подмокрената путка, която вече не принадлежеше на нея, а на мъжете, които щяха да я използват и порят ден след ден, месец след месец, докато не се изредят всички един, два, три пъти, във всеки от отворите ѝ. Тази мокра и тясна путка бе привилегия да бъде чукана сега, преди курове с различни размери да я обработят и разширят до там, че да има нужда от вагинопластика, преди да я задомят и изпратят да служи. Путка, която накрая щеше да поема не един, а по два хуя едновременно и само тогава зейналата паст между краката ѝ щеше да може да бъде запълнена напълно. Но сега, когато пасторът я чукаше за първи път преди щурма на другите, тя бе тясна и малка и я болеше при всеки тласък. Но така бе нужно – да я боли, за да изтлее в болката нейното унижение и срам и да се пречисти пред нашия Бог.

По силните ритмични тласъци на пастора усетих, че е готов да свърши, но за моя изненада, мъжът се отдръпна от нея. Разви ограничителите на стремената и промени тяхното положение като разтвори широко бедрата на дъщеря ми настрани и нагоре към корема ѝ и в тази поза оголи ануса ѝ и го направи още по-достъпен. Каишите се опънаха и болезнено се впиха в нежната кожа на бедрата ѝ, но той не понечи да ги разхлаби и нагласи. Мокър от соковете от путката ѝ, пасторът насочи члена си към тесния ѝ заден отвор.

Сутрешната клизма бе едва от половин литър, но щеше да му осигури чисто влизане и се радвах, че бях настояла да я направи преди прегледа и да използва анален крем, за да се подмаже след нея, за да овлажни отвора вместо изгубената при клизмата естествена секреция. И сега, когато пенисът на пастора се насочи към ануса ѝ, тя бе мазна за аналното проникване, но крайно неподготвена за огромните му габарити.

Ако си бе мислила, че вагината ѝ е разширена до пръсване и на предела на възможностите ѝ да поеме члена му, ако я бе боляло, ако бе викала и плакала, сега направо изквича, когато я напъна. Бе изгубила правото си да получи ритуал за анално разширяване и направо пристъпи в дебрите на аналния секс, когато пасторът неотстъпчиво ѝ го начука, натискайки я със сила, разпъвайки сфинктера ѝ до скъсване, преодоля халката ѝ и се навря навътре безпощадно и твърдо, спирайки само да си поеме дъх, докато потта се стече от челото му към веждите и той рязко се изтри, тръсвайки глава, и опря тежките изпълнени със сперма тестиси в цепнатината на дупето ѝ.

Доктор Торнтън се празнеше, неспособен да задържи ерекцията си, възбуден и запотен от гледката, целият зачервен и трескав. До него Джонсън съсредоточено гледаше, облизващ устни, а съпругът ми страдаше мълчаливо с отпуснат член в ръка, който набъбваше полека, но като че ли против волята на своя собственик. По предницата на панталоните на синовете на съпруга ми личаха петна от сперма, но те и двамата бяха отново надървени и младежките им пишки стърчаха нахално и наперено право напред, еднакви по размери като на близнаци, на които само главичките на пенисите им се различаваха. Млади курове, пълни със сокове и желание и ограничавани в сексуалните си контакти младежи, които за първи път присъстваха на гледка като тази, и които, благодарение на изключителността на това събитие, щяха да чукат жена много преди това да им бъде позволено официално при встъпване в брачната им връзка след навършване на двайсет и петата им годишнина. И момчетата не пропускаха шанса си да наблюдават, твърди и зачервени, случващото се пред очите им.

Докато набиваше навътре за пореден път, пасторът изръмжа силно и неконтролируемо и като се отпусна върху завързаното тяло на дъщеря ми, сграбчи малките ѝ гърди и ги замачка. Устата му попадна върху зърното на дясната ѝ гърда и той го обиколи няколко пъти, лигавейки го, преди да го засмуче. Премести се на другата ѝ гърда и когато се отдръпна, я остави в същото състояние. Хладният въздух в кабинета накара мокрите зърна и ареолите да се свият, изпълнени с кръв, до стегнати малки пъпки. Мъжът пое поредния стон на дъщеря ми с уста, докато тазът му с въртеливо движение се движеше между бедрата ѝ. Целуна я и натисна езика си в кухината на устата ѝ, преди да я захапе за долната устна и да я принуди да замълчи, докато я обработва в двете ѝ дупки, превземайки я безпощадно, силно и грубо с пениса и езика си. Блъскаше в нея пак и пак, сякаш с неизчерпаема енергия, с постоянство, достойно за възхищението на другите мъже, а всъщност и на всички жени в стаята, защото при други обстоятелства този френетичен ритъм на танца на слабините би довел до не един оргазъм. И ако дъщеря ми все още бе неразработена, малка и тясна там долу и в двете си дупки, а той извънредно едър и я пореше насила, преди да е готова за него, то за всички останали в стаята актът бе извънредно възбуждащ с продължителността си.

Несъзнателно плъзнах пръсти в собствената си путка и преди да се усетя, вече се движех срещу тях, пъхайки ги в себе си и търкайки силно клитора си. Не се възпротивих, когато усетих как ме повдигат и просват на съседния гинекологичен стол, свален и превърнат в обикновена кушетка. Мъжът зад гърба ми не губи никакво време и проникна във вагината ми отзад, хвърляйки ме почти по очи върху грозната кафява повърхност. Извърнах се настрани и се подпрях, за да мога да устоя на тласъците му и да продължа да наблюдавам между раменете на един от младшите пастори и на доктор Джонсън как пастор Ейнджъл изнасилва дъщеря ми в ануса, докато езикът му я смуче и си играе с нейния като на опитен и нежен любовник.

Не видях кой е мъжът зад гърба ми и не ме беше грижа. Оставих се на усещането да ме изпълни и неговата собствена грубост и сила бързо ме докараха до точката на пълното пречупване, когато напрежението постепенно се натрупа и бях недалеч от оргазма. Първите тръпки вече започваха, когато мъжът зад мен застина и започна да ме пълни със спермата си. Направи още няколко половинчати движения, силно отхвърляйки ме напред, наби се до топките и после с ръмжене се отдръпна, оставяйки ме незадоволена, мокра, нервна от акумулираната енергия, която не успях да освободя.

Зад мен мина друг мъж, сграбчи ме за гърдите и вкара дългия си пенис на мястото на освободилия ме кур в дупката, мокра от сокове и сперма. Мъжът задъхано ме заклати, докато в това време пасторът се отдръпна от дъщеря ми и като се премести, подаде омазания си с всякакви секрети пенис в нейната чиста уста с покварени плътни устни. Облекчена от това, че бе излязъл от нея, дъщеря ми го пое с благодарност и езикът ѝ се заигра в цепката на главичката му, преди да го поеме колкото може навътре в устата си. Разчекна се до невъзможност и за всеобща изненада успя да го поеме доста навътре, почти до топките, извила глава назад както съм я учила, за да освободи гърлото си и да позволи проникването навътре към сливиците.

Въпреки опита си на послушна орална слугиня, дъщеря ми все пак не успя да сдържи задавянето и повика за повръщане и олигави целия пенис на религиозния ни водач като част от соковете протекоха по брадичката към гърдите ѝ. Пасторът не се впечатли и като се възползва от дълбокото ѝ гърло, я чука така известно време, без да ѝ позволи да си поеме въздух за по-дълго от секунда или две.

Едновременно с ритъма на свършващия в мен мъж, пастор Ейнджъл наби парчето си за последно и с тресящи се хълбоци започна да се празни. Имаше гъста сперма със солен вкус, която ме учуди с количеството си, когато я бях поела по време на ритуала ми на покорство и сега видях, че затрудни и дъщеря ми да я преглътне. Но тя се постара и само малка част от семето попадна на лицето ѝ, когато той се отдръпна от нея, излезе от устата ѝ и ѝ даде възможност да преглътне и да си поеме въздух. Последният откос сперма се приземи на ресниците ѝ, мокри от сълзите, и я заслепи. Стори ми се невероятно възбуждащо, когато мъжът се наведе и облиза собствената си сперма от очите ѝ, преди да я целуне дълбоко и силно и да я накара да я преглътне, обирайки я от устата му, заедно със слюнката и собствените си секрети. 

Не можах да свърша и този път, защото бях толкова съсредоточена какво се случва с дъщеря ми, че почти не обърнах внимание на кура в путката ми, а и въпреки дължината му, той се губеше в разработената ми от ебане дупка и аз почти не го усетих. Мъжът се изпразни на свой ред, плъзгайки слабините си по моя потен задник и като се измести, друг зае мястото му. Обърнах се, за да видя кой е мъжът, защото този път исках да видя лицето му, и пребледнях, когато срещнах гневните очи на съпруга си. Ахнах, когато влезе грубо в мен. Беше дебел и голям, макар и в никакъв случай да не достигаше размерите на пастора или дори на доктор Клифтън, който веднъж бе заместил моя лекар и ме бе довел до два великолепни, дълбоки оргазма като истински джентълмен, преди да свърши в мен на магарето. Затова, въпреки спермата и обилно отделените ми секрети, усетих добре влизането на съпруга си. И ми хареса, защото можех да предусетя оргазма си този път, силен и продължителен, който да успокои разбърканите ми от напрежение вътрешности.

Съпругът ми обаче нямаше намерение да ми достави удоволствие. Актът му бе наказание и аз скоро разбрах това, когато ме докара почти до края и после спря, отдръпна се от мен и когато вълните се отдръпнаха, оставяйки ме незадоволена за пореден път, той пак влезе в мен, задвижи се полека, после по-бързо, за да спре отново. Направи го пак, после пак, отново и отново ме докарваше до ръба и спираше, без да ми даде желаното освобождение, а аз бях вече глуха и ослепяла за всичко около себе си, чертите на мъжете и границите на стаята се размазаха, причерня ми от неосъществените оргазми, замолих се на висок глас, хлипайки за освобождение, но то пак ми биваше отказано, защото мъжът ми ме познаваше добре и разчиташе всичките ми сигнали кога се приближава оргазмът ми и точно тогава, в сладката възбуда и напрегнато очакване, той спираше за пореден път, отдръпваше се и изчакваше, ожесточено, жестоко наказание, което безспорно заслужавах, но което измъчваше и самия него и само бесът от предателството, от загубата на общественото му положение, срамът от моя провал като майка и курвенското поведение на дъщеря му го държаха до край, безсилен, но съпротивляващ се на собствената си кулминация, да ме чука като животно, да ме разранява с всяко следващо проникване, защото вече бях невъзможно, ужасно набъбнала, вагината ми течеше неконтролируемо, аз се извивах и виках, вече от болка, при всяко проникване, но болката бе приятна и усилваше удоволствието ми, и така отново и отново, навътре-навън, спиране, почивка, аз не издържах, сърцето ми препускаше бясно, но моят господар не ми позволяваше да стигна отвъд, където ме чакаше удовлетворено желание и почивка…

Изгубих се в броя пъти, които стигах до ръба на облекчението и то ми биваше отказано. Накрая мъжът ми не издържа, издърпа се от мен в последния момент и изрева, докато се празнеше на гърба ми и похабяваше спермата си, предпочел да обиди Създателя, но да не ме почете с мъжкото си семе.

Плачех от безсилие и обида. Срамът от грубото животинско чукане ме настигна, когато след известно време осъзнах къде съм и какво се случва, а всички онези хора ме гледаха със изписано на лицата им съжаление, но и с някакво задоволство, с пламнала възбудена плът от гледката, която представлявах аз в този унизителен спектакъл на демонстрация на пълна власт и неохотно отдаденото ми подчинение. И аз, както и дъщеря ми, бяхме сведени до путки, разтечени, отворени, разработени и готови за куровете на мъжете, които се редяха един след друг, за да ни ебат като кучки за разплод.

Помогнаха ми да легна по гръб и като ме разкрачиха, видях състоянието на органа между краката ми. Цялата изтръпнах, внезапно отрезвяла. Вагината ми бе неимоверно набъбнала, морава на цвят, а като плъзнах пръст, намерих отвора ѝ широко отворен, зинал като гладна паст. Не бе чудно, че цялата течах – всичко излизаше през дупката, която пулсираше, но не се затваряше. Толкова ебана не бях била никога до този момент, колкото и често и силно да ме бе чукал съпруга ми и дори след посещението при пастора, когато той на два пъти се беше възползвал от дупките ми, не помнех да съм била толкова отворена и разбита.

Погледнах встрани, когато един от синовете на съпруга ми се качваше на дъщеря ми и безмилостно, но несръчно я опъна, изгубвайки девствеността си със собствената си сестра, докато членът на брат му бе потънал в устата ѝ и тя го празнеше, давейки се. Сълзите ми протекоха отново и аз затворих очи пред гледката, която представляваха всички онези наобиколили ни мъже, които с извадени курове чакаха да ни се изредят.

Две от сестрите бяха на колене и лъскаха куровете на уважаемите членове на мормонския съвет, а третата не се виждаше никъде. Потърсих с поглед пастора, за да прося за милост, но го намерих между собствените си крака гол и настръхнал от възбуда. Мъжът ме сгъна, повдигайки краката ми към гърдите ми и после ги качи на раменете си, натисна ме надолу и насили ануса ми, влизайки там трудно, но все пак без да ме разкъсва. Затворих очи и се оставих на усещането, отпускайки мускулите на анала си, за да се опитам да облекча нещата за себе си и да ускоря края, та дано свърши по-бързо в мен. Някой грубо разтвори устата ми и аз безропотно поех члена, който ми бе подаден, без да отварям очи. Вече нямаше никакво значение чий кур обслужвам. Ръката ми автоматично се насочи към него, обхванах ствола му здраво и засмуках топките на мъжа, лашкана от движенията на пастора в дупето ми. Ритъмът, който той наложи, определи и модела на моите движения и аз ги съобразих с неговите, за да изцедя спермата от мъжа, чийто чеп смучех. След известно време дори започна да ми харесва, защото липсваше насилие в него, не ме натискаше да влезе в гърлото ми, а просто ме остави да го мастурбирам и лигавя както и колкото искам.

Пасторът още не беше свършил, когато възбудата ми се завърна и изпитах затруднение да се съсредоточа едновременно върху желания оргазъм и работата по хуя в устата ми. Мъжът до лицето ми се смили над мен и като ме остави да се отпусна назад с отворена уста, сам се изхвърли на езика ми. Автоматично запреглъщах, вдадена в усещанията, които пасторът ми даряваше. Този път не позволих на оргазма да ме подмине и почти заплаках от облекчение, когато усетих как ми идва. Възбудата се качи, пасторът продължаваше да ме чука, без да промени ритъма си и аз избухнах с крясък в конвулсии, докато светът отново загуби очертанията си.

Свестих се дълго след това, когато друг мъж бе влязъл във вагината ми и ме клатеше унесено, стиснал задника ми със заровено в гърдите ми лице. Наболата му брада ме драскаше и лекото непривично усещане ме бе събудило от комата. Около мен всичко бе напълно размазано. Не осъзнавах напълно какво се случва и сякаш наблюдавах случващото се някъде отдалеч и отгоре, извън тялото си в пълно безразличие. Не реагирах, когато момичето на гинекологичния стол бе разкопчано от каишите и проснато на пода с лице към съпруга ми, обкрачи го и се наниза на натопорчения му кур с шумна въздишка, докато зад гърба ѝ един от младшите пастори я натисна да легне върху гърдите на мъжа под нея, нейния баща, и като разтвори задника ѝ, влезе в нея както бе сгъната и разчекната върху тялото му. Мъжете се задвижиха едновременно в нея, а тя викаше при всеки тласък, сякаш я набиват на кол. Лицето ѝ, обърнато към мен, подири съчувствие и утеха, но аз не помнех коя съм или коя е тя, вече се бях пренесла в друго измерение и не бях в състояние да ѝ помогна. Само смътно си мислех, че има нещо ужасно грешно, страшно сбъркано в това пенисът на съпруга ми да е в нея, но нищо повече. Нищо повече…

Изредиха ми се още мъже. Не знам колко време прекарах на кушетката, защото изгубих всякаква представа за себе си и случващото се. Погледът ми блуждаеше и се спираше на мъжете между краката ми, които избираха единия или другия ми отвор за свой олтар, само когато свършваха с ръмжене и се отдръпваха, за да направят място на следващия. С другата се случваше същото, докато като че ли в един момент мъжете се изчерпиха и измориха, топките им увиснаха безпомощни и изцедени и те един по един насядаха където намерят, а трескавата възбуда на вакханалията постепенно напусна наситения с аромат на разюздан секс въздух.

 Сестрите се облякоха, придобиха професионалните си студени изражения и дистанцирано се заеха да почистват и дезинфекцират всички повърхности, докато мъжът ми извлече за косите курвата, която някога бе негова дъщеря, и я помъкна навън неизвестно къде. Мъжете един по един се оправяха и докато лежах така отпусната, разчекната, единият ми крак висеше от кушетката, ръцете ми изморено проснати настрани, а от путката и задника ми течаха сокове и сперма, някой ме надигна и ми помогна да се съвзема, допирайки чаша с вода, която вонеше силно на разтвореното в нея лекарство. Главната сестра ме гледаше със сериозните си очи в нещо като подобие на съчувствие, но то бързо бе заменено от присъщата ѝ деловита ефикасност на професионалист и тя ме поведе към банята да се подмия.

Натисна ме на ръба на ваната и разтвори дупето ми като насочи накрайника на душа между бутовете ми и го вкара ловко в разработената ми дупка, за да ми направи клизмено прочистване. Водата ме пълнеше с бързо темпо, докато аз стоях с наведена глава и едвам си поемах въздух, отрезвена, будна, но все още неспособна да обхвана с ума си целия ужас на случилото се, да изтрия картините, в които двайсетина мъже ебяха на почивки, заедно и поотделно, моята дъщеря, сладкото ми малко момиченце, прекрасната нежна Ребека, която никога повече нямаше да бъде същата. Как бе възможно светът да не спре да се върти в ден като този, а слънцето да не посърне?

Ребека, моя малка Ребека…

– Стани. Трябва да освободиш червата си. Пасторът пожела да отидеш да му служиш след като се оправиш. Хайде.

Главната сестра ми помогна да стана на треперещите си колене и аз се опитах да осмисля чутото. Не беше ли достатъчно това, което бях изживяла, всички тези курове, които се празнеха в мен и пълнеха дупките ми? Какво още искаше от мен пасторът?

Тогава между клизмата и вагиналния душ осъзнах, че това никога няма да свърши. Започнал бе един безкраен цикъл, в който аз бях сведена до кукла за ебане, а никой не питаше вещите за позволение, за да ги използва. Щях да бъда употребявана и захвърляна по милостта на пастора и почтените мъже от паството, защото така трябваше. Бях заслужила това отношение. Както и дъщеря ми. Наказанието щеше да ме направи отново достойна в очите на Бога и хората, и милостта, която ми се даваше, бе да бъда унизявана и мачкана, докато от греховната ми гордост и презряната ми женска слабост не останеше нито следа. Трябваше да приема и да се подчиня, да намеря сили да изтърпя, и когато наказанието се превърнеше първо в нещо обичайно, а после желано и чакано, приветствано и търсено, щях да се извися над жалката си природа и да намеря отново онази жена, която би била достойна да бъде нечия наложница и съпруга, о после отново приета в нашия затворен мормонски свят със строг морал и порядки.

Изправих се решително, измих зъбите си и си направих гаргара, за да отида чиста и свежа за своя пастор. Надупих се на ръба на ваната, докато сестрата ме пълнеше с мазен течен крем, който размаза по халката ми и надолу по набъбналия ми орган, после се облякох грижливо, прибрах косите си на кок и с твърда крачка излязох от женския център и пристъпих в своя нов живот, пълен с несигурност и възможности.

Rating: 3.71/5. From 7 votes.
Please wait...