Мормони. Част единадесета: Господарка

Автор: Звезда

Категории: BDSM, Несъгласие/Умствен контрол, Домакини/Съпруги, Фетиш, Анален секс, Екстремни, Инцест

Предупреждение: в поредицата има прояви на унижение, насилие, инцест, медицински фетиш и екстремни сексуални практики. Не четете, ако това ви отвращава и не правите разлика между фикция и реалност. Не приемам тези практики за нормални вън от разказите, освен като ролева сексуална игра с доброволно участие на страните в нея.

Аз съм добра мормонка. Подчинявам се на съпруга си като на свой господар и повелител и винаги съм готова да подложа дупките си за всеки мъж в паството, ако съм призвана да служа. На свой ред като първа съпруга изисквам пълно подчинение и обучавам наложниците на господаря си да му служат по най-добрия начин.

Четиригодишният период в служба на господаря Джоузеф е школа, която малцина успяват да заслужат. Носи се славата на дома ни, че всяка една наложница, преминала през моето обучение, след това заслужава правото да бъде избрана за първа съпруга. Това е вярно. Повод за гордост, която изкупвам на колене в молитва и или с разтворени в подчинение крака. Моля господаря Джоузеф да ме наказва строго и да ме бичува, когато усетя, че проявявам греховната си горделивост. Не мога обаче да скрия задоволството си, когато направя сравнение с поведението на слугините в първия им ден и в деня, в който ги изпращаме. Наложниците изминават дълъг път и в него аз съм неотлъчно до тях.

През годините при нас са минали точно 18 наложници, а обучението си са завършили 15 от тях. Останалите още са в дома ни и служат в очакване четирите години да изтекат. Съпругът ми взема по една нова наложница годишно, веднага щом срокът на службата на най-старшата приключи. Разбира се, в моя дом няма старши и младши наложници – това е голямата тайна на моето обучение: те са равни в това да бъдат сведени до дупки за пълнене със сперма. Те са само путка, задник и гърло за задоволяване на прищевките на съпруга ми. Нямат права, а само задължения. Спят, хранят се и се подготвят да му служат под моето наблюдение и само по начин, одобрен от мен. Аз съм в мислите им навсякъде и по всяко време, дори съпругът ми да ги обладава в момента.

Аз съм техният оживял кошмар.

Аз съм тяхната господарка.

Господарят Джоузеф не е богат. Къщата ни е малка, но добре поддържана в идеална чистота и ред, за която се грижат наложниците. Той няма други съпруги и аз съм единствената, която се радва на личното му внимание. Наказва ме ревностно и редовно и съм благодарна, че се грижи за дисциплината ми с такова усърдие. Не бих приела по-малко от съпруга си. Длъжна съм да знам мястото си.

Наложниците обаче са моя отговорност и по време на дисциплинарните сесии Джоузеф оставя на мен да преценя степента на провиненията им през седмицата и реципрочността на наказанията им. Така те получават своите наказания два пъти – веднъж в момента, в който ги извършват, защото аз не прощавам и не отминавам и най-малката проява на неподчинение, и втори път преди неделната служба лично от ръката на господаря Джоузеф. В дома на съпруга ми цари безупречна дисциплина, която новите наложници овладяват скоро след пристигането си. Те нямат друг избор. Значение имат само желанията на господаря и моите.

Обучена съм от пастора на предишната ми общност и от майка ми. Пастор Грегъри бе мой баща от четиригодишна възраст, след като майка ми внезапно овдовяла, а той я взел за трета съпруга. Израснах на коленете му – той ми позволяваше пълна свобода и изискваше само едно: да бъда отлична ученичка. За мен не беше проблем – аз обичах училището и се справях добре.

В деня на шестнайсетгодишнината ми обаче животът ми се преобърна. Пастор Грегори, който във всяко едно отношение възприемах за свой баща, лично пое домашното ми обучение. Той незабавно и безпрекословно започна да се отнася към мен като към една от наложниците си, макар първоначално да използваше само устата ми за свое удоволствие. Заради липсата на кръвна връзка помежду ни баща ми получи разрешение от главния пастор лично да ме отвори анално, а в последствие и официално да ме вземе за наложница, когато навърша нужната възраст. Междувременно не само ме обучи в пълно послушание, орално и анално подчинение на мъжете, но така също в изкуството да доминирам, подчинявам и наказвам без скрупули и без колебание жените вкъщи, включително собствената си майка. Тези умения ми служат и до днес.

Присъствах първоначално само като свидетел на седмичните дисциплинарни сесии у дома, докато се подготвях за аналния си обред. След това в продължение на година и половина се учех да причинявам болка на наложниците, да ги унижавам и дисциплинирам. Но изкуството на пълното подчиняване включва много повече от простото причиняване на болка. Доминацията включва онзи тънък момент на пълно унижаване на личността, изискване на незабавно покорство, изграждане на търпение, смирение и в крайна сметка – доверие. Постигах по повече от един начин и повечето ги научих от собствения си баща.

Научих се да преценявам характера на жената, която бе в моята власт, за да разбера кое за нея е немислимото. После я карах да пожелае да прекрачи тази граница и да се наслади сексуално на пълното си унижение. Бях толкова добра в това, че вместо да приема смирено дадената ми от Бог дарба да упражнявам контрол, аз се възгордях. Още ненавършила шестнайсет години и половина, вече управлявах с твърда ръка домакинството, в което бях нито съпруга, нито наложница, но имах безкрайно повече власт от всяка от тях. За да ме постави на мястото ми и да ме смири, баща ми покани на ритуала на аналното ми отваряне всичките осмина младши пастори, които му бяха подчинени, както и Съветът на деветимата. Ритуалът ми беше изключителен урок по самоконтрол, търпение и смирение. Споменът ме изпълва с радост и умиротворение.

Беше ми отказано правото да се подготвя насаме за ритуала. Получих публична екстремна клизма, която се проточи с часове. Междувременно обслужвах орално гостите на ритуала ми. Баща ми ме прекара пред масата за наказания, за да разтвори добре аналния ми отвор и да го подготви за щурма на осемнайсетте мъже, чиито пениси трябваше да поема в задника един по един, да ги оставя да се насладят на девствената ми роза и накрая да приема с благодарност благословията на мъжкото им семе.

Научих се да контролирам аналните си мускули, за да им доставям пълно удоволствие и да се разтварям доброволно за тях. Умение, което мнозина мормонки така и не научават, защото медицинските им обучителни сесии са извънредно повърхностни. Лекарите и до днес се ограничават само до насилствено разтваряне с играчки, но не и да приучат младите жени в умението за доброволно отваряне на сфинктера и отпускане на вътрешната мускулатура. Това не важи за наложниците в дома ни. Не… не и за тези кучки! Те излизат напълно обучени след моята намеса.

Ритуалът на аналното ми подчинение отне два дни. Беше ми отказано правото да спя. Никой не се погрижи за това да се нахраня или да отида до тоалетната, но баща ми прояви благоразумието да ми дава достатъчно течности, за да не се обезводня. Благодарение на клизменото прочистване не се налагаше да дефекирам, но когато нуждата да уринирам станеше неотложна, трябваше да моля да ми бъде позволено да го направя. Неведнъж ми беше и отказвано, затова приветствах сладкото облекчение, което получавах в редките моменти, в които ме развързваха и ме принуждаваха да уринирам в различните пози, които измисляха, за да ме унижат допълнително.

Ритуалът ми на анално отваряне и демонстрация на подчинение бе записан и разпространен като обучителен видеоматериал за всички пастори в страната и стигна чак до конгрегацията в Канада. Прочух се много преди да навърша пълнолетие.

Четиригодишното ми обучение при баща ми като наложница затвърди наученото и изглади ръбовете, които младостта ми притежаваше – неопитност, склонност към превъзбуда и опиянение от властта, причиняване на твърде много болка, гордост. Превърнах се в съвършената подчинена на господаря си и в същото време – в строга господарка, що се отнасяше до жените. Научих се да служа и на други мъже, когато господарят ми, моят баща, пастор Грегъри, ме отдаваше за ползване на гостите на дома ни – някои от тях специално поканени, за да опитат сладостта на моята служба, на други бях преотстъпвана временно, за да овладея едно или друго умение, което бе високо ценено от баща ми, а понякога – и като форма на наказание за неподчинение.

Изборът ми на съпруг бе изключително внимателно преценен. Вярно, че господарят Джоузеф не беше богат, нито проявяваше склонност към крайна властност, каквато подхожда на напълно благочестив мормон, но моята роля бе водеща и ми бе избран съпруг, който да не изпитва желание да ми попречи да се развивам. Съпруг, който щеше да се наслаждава на подчинението ми и щеше да се възползва от дарбите ми да подчинявам.

Бях насочена да завърша медицински факултет и се дипломирах като милосърдна сестра. Никога не работих по специалността си, но бях поощрявана да прилагам наученото за утвърждаване на семейната дисциплина. По някаква причина, непонятна за мен, повечето хора се страхуват от рутинни медицински манипулации и са склонни да ми се пречупят на волята ми много по-бързо, когато ги подлагам на тях. Отказът от правото им на уединение и срам водеше до допълнителен срив на самоуважението им.

Само година, след като първата наложница на съпруга ми си тръгна, заваляха молби и финансови подкупи от страна на мормоните, бащи на млади момичета, да уредят щерките си да бъдат настанени и обучени в нашия дом. Съвършеното подчинение и умението да превключваш към ролята на човек, който на свой ред държи властта и умее да дисциплинира, отличаваха наложниците на съпруга ми от всички останали. Скривах гордостта си от добре свършената си работа и молех съпруга ми да ме наказва строго за всяка нейна проява. Господ ме ръководеше. Аз съм само благословен съд, изпълняващ неговата воля. Никога не забравих жестоките уроци по смирение, които бях получавала като дъщеря, подчинена и слугиня на баща си.

Тя се казва Об и е едва на осемнайсет. Баща ѝ заплати на съпруга ми значителна сума, за да я запише в листа на чакащите и той да я вземе като наложница, когато навърши необходимата възраст. Разбира се, не без благословията на пастор Ейнджъл, който взе окончателното решение. Той обаче добре разбираше необходимостта от доброто обучение и нямаше възражения. Об чака четири години, за да навърши осемнайсет и през цялото време знаеше къде ще бъде разпределена да служи, макар никога да не се бяхме срещали официално. До днес.

Имах няколко специални изисквания и баща ѝ се съгласи с тях, когато я доведе в дома на съпруга ми тази сутрин. Обичайно имах само един ден, за да я подготвя за ритуала на дефлорацията, но съпругът ми беше извикан по работа в друг град и щеше да се върне утре. Ритуалът беше определен за седем вечерта и на него щяха да присъстват пастор Ейнджъл и доктор Дънкан, който бе личният лекар на момичето.

Тя навършваше осемнайсет точно днес и със съпруга ми изпитвахме нетърпение да я посрещнем – последната ни наложница си тръгна от дома ни преди цели три седмици и скуката от съвършеното подчинение на останалите се бе настанила в мен като предизвикваше напрегнато очакване в основата на корема ми.

Накарах Триша да отвори вратата, когато Об пристигна с родителите си. Тя ги посрещна чисто гола и ги покани да влязат, докато господин Тиодор с мъка откъсна очите си от едрите ѝ млади гърди. Станах от мястото си и възпитано поздравих бащата на Об, без да обръщам внимание на майка ѝ и на самата нея.

– Добър ден, сър. Добре дошли в дома на съпруга ми – поздравих го възпитано като държах очите си ниско сведени, а ръцете си отпуснати отстрани на тялото, права пред него, докато той се разполагаше удобно.

Личеше, че се изненада. Не очакваше да проявя възпитанието да бъда смирена и тиха, като се има предвид, че трябваше да се заема с обучението на дъщеря му възможно най-бързо, за да е подготвена за ритуала си. Но аз никога не забравях как трябва да се държа в присъствието на един мъж. Никога! Иначе не бих била такава добра господарка на наложниците на съпруга си.

– Добър да е, госпожо. Да ви представя съпругата си Лейни. Това е дъщеря ни Об. 

Приех това за разрешение да отчета присъствието им, но само толкова. Трябваше да ми бъде наредено да се занимая със задълженията си.

Мъжът се повъртя, чудейки се какво чакам, но аз все така стоях покорно и права, показвайки му с цялото си поведение, че очаквам да ми каже какво да направя.

– Ами… хм. Тук сме, госпожо, да ви предоставим за обучение за наложница нашата Об. Ще приемете ли да я подготвите за съпруга си?

– За мен ще е удоволствие, сър! – отговорих моментално. – Разрешавате ли ми да се заема със задълженията си, сър?

– Да.

Стойката ми моментално се промени и аз вдигнах поглед. Вече не бях слугиня и подчинена. Превърнах се в господарка.

Огледах набързо Лейни Тиодор. Обикновена жена, малко понапълняла около кръста, с отпуснати гърди. Обзалагам се, че и задникът ѝ беше отпуснат. Изглеждаше притеснена. И с право. Често обучавах едновременно майката заедно с дъщерята и присъствието ѝ тук вероятно я напрягаше, тъй като изрично подчертах на съпруга ѝ, че очаквам да са наши гости, докато обучавам Об на покорство в първите ѝ два дни. Той се съгласи с всичките ми условия, включително и с това съпругата му да ми бъде предадена в някакъв момент и да използвам нейното подчинение като стимул за това на дъщеря ѝ. Тя нямаше никаква представа за това какво сме говорили. Щеше да се изненада.

Наредих на Триша, третата наложница, да сервира лека храна и питиета. Тя ги предложи единствено на господин Тиодор. Що се отнася до мен, съпругата му беше негова собственост и той трябваше да реши дали да ѝ позволи да се храни в негово присъствие или не.

Обърнах се към Об, която не бях поканила да седне. Стоеше изправена, ръцете ѝ бяха свити една в друга. Нервността ѝ недвусмислено си личеше. Заех се да изброявам основните правила. Другите щеше да ги научи в следващите часове и дни.

– Добре дошла в дома на съпруга ми, Об. Аз съм твоята господарка. Можеш да се обръщаш само по два начина към мен: господарке или госпожо. Никога по име! Изисквам от слугините в този дом пълно подчинение. От този момент ти ставаш собственост на съпруга ми, следователно – и моя. Очаквам да пазиш мълчание и да не говориш, ако не си поканена предварително да го направиш. Нямаш право да ме гледаш в очите при никакви обстоятелства, освен ако не ти разреша или наредя. Тялото ти вече не ти принадлежи. Ще се храниш, ще спиш, ще ходиш до тоалетна, ще поддържаш хигиена само по начина, по който аз одобря и само когато аз ти наредя да го направиш. Забрави всичко, което си научила за тези 18 години. Тук си никоя! Тук си путка, задник и уста и единствената ти задача е да се научиш да се подчиняваш и да служиш на господаря Джоузеф и на мен. Когато ти наредя нещо, очаквам да го свършиш веднага. Не да се бавиш, определено не и да се колебаеш, а незабавно и ефективно да се подчиниш, независимо дали това ти харесва или не. Ти нямаш собствени желания! Колкото по-скоро го разбереш, толкова по-рядко ще бъдеш наказвана за неподчинението си. Ще разбереш, че в този дом липсата на смирение, търпение и охота да вършиш задълженията си се наказва моментално. Моята работа е да следя за правилното ти поведение и доброто ти образование… Сега ти разрешавам да ми благодариш, че ще бъда твоя учителка.

Об трептеше. Тялото ѝ не можеше да скрие леките конвулсии, които издаваха потреса и страха ѝ.

– Благодаря, госпожо.

Изсмях се подигравателно.

– Само толкова ли, курво? Трябва да бъдеш научена на уважение! Току-що си спечели първите два удара. Сега ми благодари както трябва!

Об се изпъна при резкия ми глас.

– Б-благодаря, госпожо, че ме приемате в дома си и че ще ме научите да бъда добра слугиня на своя господар!

– Така е по-добре. Можеш да се съблечеш.

Усетих момента, в който осъзна, че това не беше молба. Беше се събличала пред други хора и преди – в кабинета на лекаря си, пред пастора, вероятно и пред учителите си, пред майка си и другите жени на баща си по време на обучителните домашни сесии. Но никога не го беше правила пред него самия. Това бе табу, което тя трябваше да преодолее. От нея не се очакваше да се чувства комфортно, докато го прави.

Погледнах към баща ѝ. Той ме гледаше невярващо, целият зачервен от възбуда. Изпитваше срам от чувствата си… Не беше труден за разгадаване. Не познавам мъж, който да не се напрегне от възможността да види голото тяло на осемнайсетгодишно момиче. Фактът, че това е дъщеря му и това е право, което той всъщност няма по силата на спазването на отказ от кръвосмесително табу, превръщаше този простичък акт на разсъбличането ѝ в свръхеротично преживяване, подсилено от обещанието за достъп до забранения плод.

– Не ме карай да те чакам, кучко – казах заплашително и твърдо. – Още два удара като наказание, че ме караш да повтарям. Никой ли не те е учил на послушание? Госпожо Лейни, трябва да се срамувате от дъщеря си. Тя е много лошо момиче и трябва да бъде наказана!

– Да, госпожо – чух моменталния ѝ отговор. Срамът в гласа ѝ беше неподправен.

За мен беше важно Об да чуе този коментар и да повярва, че наистина не е добре възпитана, както и неодобрението на родителите ѝ от нейното поведение. Каквито и отстъпки да ѝ бяха правени, с тях беше свършено. Новият ѝ живот и отговорности изискваха да забрави всичко и да се пречупи, за да се напасне в този дом. Колкото по-скоро разбереше, че струва по-малко от калта от обувките ми, толкова по-добре за нея. Щеше да избегне много повече болка, ако я подчиня още в началото. За нейно добро трябваше да изпие горчивата чаша на унижението до край. Тя беше нежно момиче, послушно и изпълнително, а аз ѝ казвах, че не струва. Щях да я наричам курва, кучка, путка и уличница и с всеки следващ път, в който го чуеше и никой не ми възразеше, тя щеше да повярва, че наистина е такава – малка разгонена мръсница, която заслужава наказание и трябва да бъде обучена насила как да се държи прилично.

– Не се притеснявайте, господин и госпожо Тиодор. До края на деня Об ще стане много по-послушна и изпълнителна. Ще се погрижа за това!

Об трепереше. Обърнах поглед към нея и вдигнах вежди. Тя още не бе овладяла правилото да не ме гледа в очите, но като срещна твърдия ми подигравателен поглед, по инстинкт отвърна очи.

– Искам да гледаш напред, Об, докато сваляш дрехите си. Не разрешавам да се прикриваш с ръце, докато го правиш, или да се извръщаш. Ти си лъстива малка уличница, която не е била научена да се подчинява на по-възрастните. Не заслужаваш правото на уединение и никой не вярва, че изпитваш срам. Всички в тази стая добре знаем, че си напълно безсрамно и безнравствено момиче.

– Да, госпожо – гласът ѝ беше станал плачлив като на малко момиченце. Какво удоволствие е да пречупвам новите! Тази нямаше да ми създаде проблеми, но въпреки това щях да се забавлявам безкрайно с измислянето на унизителни за нея задачи и начини да я превъзпитам.

Об започна бавно да сваля дрехите си с треперещи ръце. Не държах да го прави по определен начин, просто исках да я видя гола, а също и тя да остане така изложена пред всички в стаята. Нарочно намалих температурата на климатика. Исках да се чувства неудобно и да ѝ е студено. Кожата става доста чувствителна, когато температурата е ниска, а съзнанието се изостря. Исках я достатъчно възприемчива и физически и умствено. Тя нямаше как да знае, но в отговорностите ми към нея влизаше и пълната ѝ безопасност. Нямаше да я нараня, поне не така, че да ѝ причиня увреда. Климатикът духаше точно толкова студено, колкото да не настине, но и да се чувства неуютно гола.  

Първо посегна към ученическия си блейзър. Поклатих глава, когато се огледа и като не можа да реши какво да прави с него, го пусна небрежно на пода.

– Тц-тц-тц, Об. Ти си пълно разочарование! Не знам защо съпругът ми би поискал такава мърлява кучка за своя наложница! Впрочем знаеш ли, че баща ти заплати на господаря Джоузеф, за да те вземе? Никой почтен мормон не те е поискал и се е наложило баща ти да даде подкуп, за да се случи! Спечели си един удар допълнително заради твоята небрежност. Сгъни старателно блейзъра си и не си позволявай за в бъдеще подобно нехайство! Постави го внимателно на пода.

След горната дреха Об се заигра с копчетата на бялата си униформена риза. Изглежда, че ѝ беше изключително трудно да се съвземе. Бях я накарала да повярва, че е немарлива и невъзпитана и е срам за родителите си. Това я изваждаше съвсем очаквано от релси. Нужно беше за да упражня пълен контрол върху нея да снижа самооценката ѝ. И го правех по най-грубия възможен начин, който караше майка ѝ да се свива от съчувствие и срам, а баща ѝ да се зачерви от забранените желания, които напираха в него. Метнах дискретен поглед към чатала му, който се надигаше от ерекцията му. Отлично.

Об постепенно свали ризата си, после и полата. Остана по високи до коленете чорапи и обикновеното си мормонско бельо, под което прозираха женския ѝ орган и кръговете около зърната ѝ. Понечи да свали първо чорапите, усети се и се наведе да развърже обикновените си ученически обувки. Старателно оправи връзките им и ги постави отстрани на дрехите, които беше вече свалила и сгънала на пода. Последваха ги чорапите, а после тя за миг се поколеба, преди да посегне към обикновената памучна тениска, която носеше като бельо. Видях, че се уплаши колебанието ѝ да не си е проличало и бързо махна плата от горната част на тялото си, промушвайки глава през благоприлично стеснения отвор на бието. Остана почти гола, само мормонските ѝ гащи пазеха все още моминския ѝ свян. Преди да си позволи да помисли, Об плъзна палци под ръба от двете страни на ханша си и бързо ги свали надолу, прекрачи ги и ги сгъна. Остави ги на пода при другите си дрехи и се изправи.

Оцених настръхването на кожата и лекия тремор на ръцете ѝ със задоволство. Комбинацията от страх, очакване и унижение бяха изключително възбуждаща смесица за всяко подчинено същество.

– Застани прилично, малка кучко! Никой ли не те е учил как трябва да стоиш пред господарите си?! Отвратена съм от поведението ти. Ще се наложи сериозно да се заема с превъзпитанието ти! Изглежда наистина не си научила абсолютно нищо в тези две години на предварителна подготовка… Господин Тиодор – обърнах се смирено към баща ѝ – искам прошката ви, сър, че ще накажа това малко глупаво същество толкова строго. Наистина съжалявам, сър, че се налага да видите отвратителното ѝ поведение, което ви засрамва толкова силно.

Той само преглътна с разширени очи. Не мисля, че беше в състояние да разбере какво му казвам. Разигравах театър заради момичето и той нямаше нищо общо с него.

Обърнах се към Об, която трепереше още по-силно и беше пламнала цялата, докато се чудеше къде да дене погледа и ръцете си и как да застане.

– Разтвори крака, кучко! – излаях. – На ширината на раменете. Ръцете зад гърба, хвани ги в лактите. – Позата незабавно накара гърдите ѝ да изпъкнат. – Главата изправена, погледът надолу, не смей да гледаш към нормалните същества в тази стая!

Едва когато Об застана в исканата от мен поза, си позволих да се приближа. Демонстративно започнах да я оглеждам от главата до петите, като не спирах да се движа около нея.

Об беше висока. Малко по-висока от мен, може би не повече от осем-десет сантиметра. Имаше светла руса коса, която падаше права върху раменете ѝ. Лицето ѝ имаше сърцевидна форма с леко пълни скули. Устните ѝ щяха да допаднат на Джоузеф и предчувствах, че поне в началото щеше да предпочете да използва тях, за да прониква в нея и да взема удоволствието си. Бяха пълни, не много големи и някак нацупени, придавайки на изражението ѝ още един елемент на невинна чувственост на малко момиченце. Наредих ѝ да ги отвори.

Имаше малка уста и щеше да ѝ е трудно да се научи да поема големия член на господаря Джоузеф, но не се безпокоях. Имах си начин да уча малките кучки да си отварят гърлото и да смучат правилно. Старателно прегледах зъбите и езика ѝ. Тя го извади напред, както пожелах, и остана така изплезена. Пъхнах пръст вътре и грубо обходих устата ѝ. Повдигнах езика ѝ, после го дръпнах напред, докато очите ѝ се насълзиха от болка и го освободих, само за да го натисна в задната му част докъдето стигаха пръстите ми и да предизвикам повик за повръщане, който тя не можа да удържи.

Поклатих глава.

– За нищо не ставаш! Как ще обслужваш съпруга ми с тази мръсна уста, малка кучко? Ще трябва да я измием! Съмнявам се, че това ще те направи достойна за семето му, но поне ще бъдеш една идея по-приемлива за хората в тази стая. Триша, донеси!

Триша, която стоеше незабелязано на колене в ъгъла на стаята и на която никой до този момент не обръщаше внимание, толкова тиха бе тя, моментално се изправи и излезе. Оставих мълчанието да надвисне в стаята, докато чакахме завръщането ѝ. Обзалагах се, че всички чакат да видят как ще измия устата на мръсната слугиня.

Триша влезе с поднос с почистващи средства. Очите им се разшириха, когато забелязаха белината, препаратите за тоалетна и другите туби със сериозен химичен състав. Аз, разбира се, не бих и помислила да повредя собствеността на съпруга си, но те не го знаеха.

Накарах ги да се задъхат, докато привидно обмислях какво да използвам. Накрая взех четка за тоалетна – плоска, а не кръгла, с дълга дръжка. Повдигнах я на нивото на очите на Об. Не обръщах внимание на родителите ѝ. Господин Тиодор бе предупреден да не се намесва, каквото и да му предоставя като зрелище. Обясних му, че физически няма да нараня сериозно Об и в никакъв случай – да застраша здравето ѝ. От госпожа Тиодор не очаквах да се осмели да издаде и звук без разрешение. Дори самия факт, че стоеше седнала в присъствието на съпруга си намирах за обиден.

– Триша, донеси ми буркан с чиста вода и разтвори вътре дезинфектант за ръце. Добави няколко капки лавандулов спирт за по-добър дъх. Тази мръсна уста вони на тоалетна! Редно е да я измием както се полага! Отвори широко, мръсна кучко! Не смей да прибираш езика си и да се дърпаш!

Не очаквах да успее да задържи позата, която исках от нея. Бръкнах с четката за тоалетна в буркана и обилно я намокрих, преди да я напъхам грубо в устата ѝ. Беше обемна заради твърдите изкуствени косми, а също и доста твърда. Прокарах я по езика ѝ, без да натискам, за да не го нараня, после нарочно завъртях четката и остъргах вътрешната част на устата ѝ. Лигавицата на небцето и бузите ѝ беше нежна и внимавах като го правех, но самото вкарване в устата на тази противна четка я доведе незабавно до порив за повръщане. Тя изхърка и се опита да се отдръпне. Бях подготвена, затова бързо я хванах за тила и я задържах неподвижна. Тя не можеше обаче да се възпре и понечи да затвори уста. Устните ѝ се опитаха да се обвият около дръжката на четката, която аз продължих леко да местя зад тях. Напъните продължиха и накрая тя отвори уста и започна да диша плитко през носа, сдържайки се да не повърне.

– Ти си ужасно мръсно момиче, нали, Об? Не поддържаш никаква хигиена! Четката за тоалетна е най-чистото нещо в устата ти! Отвори широко!

Тя се подчини. Сълзи се стичаха от очите ѝ – колкото от желанието да повърне, така и от унижение.

Извадих четката доволно. Тя, разбира се, беше разопакована преди малко и напълно чиста, но някои представи са така устойчиви в главите на хората, че дори да беше току-що слязла от поточната линия и дизенфекцирана пред нея, тя пак щеше да я възприема като нещо изключително гнусно. Разчитах на това.

Оставих я хлипаща и напълно разтърсена. Дадох ѝ време да се успокои, докато треперенето и гаденето ѝ се уталожат. Междувременно поддържах неангажиращ, учтив разговор с баща ѝ и прокарвах леко ръка по голата кожа на Об. Виждах, че и на него му е трудно да сдържи реакциите си, най-вече на отвращение и възбуда, но се контролираше достатъчно, за да успее да ми даде смислени отговори на въпросите за неговата работа и семейството му. Очите му следяха пръстите ми, които плъзгах леко по задника, гърба, ръцете, корема на дъщеря му… избягвайки гърдите и половия ѝ орган.

Умишлено пренебрегвах в разговора госпожа Тиодор. Тя не беше достойна за вниманието ми в този момент. В дома на съпруга ми жените си знаят мястото. Бих я накарала да се съблече и да прекара цялата обучителна сесия на дъщеря си на колене, но щеше да е неучтиво, освен ако преди това не взема разрешение от съпруга ѝ да я дисциплинирам.

Когато новата слугиня спря да се тресе и успя да се овладее достатъчно, че да имам отново цялото ѝ внимание, продължих огледа на тялото ѝ. Гърдите ѝ бяха малки и по детски навирени. От опит знаех, че такива гърди имат нужда от съвсем малка стимулация и почти никакви усилия, за да им причиня болка или удоволствие. Стиснах зърната им за проба, макар че те всъщност нямаха нужда от остра стимулация. Хладният въздух в стаята ги беше наострил и те сочеха право напред и леко нагоре. Въпреки това ги защипах и опънах, за да видя реакцията ѝ. Тя естествено потръпна, но задържа положението на тялото си. Отлично. Тази болка не беше непозната за нея. Прокарах по-силно ръцете си по горната част на тялото ѝ и отстрани, сякаш като на полицейска проверка, преди да ги плъзна между краката ѝ.

Там нямаше нито един косъм. Не съм и очаквала. В досието ѝ, което съпруга ми получи и което той ми показа, бе отбелязано, че тя премахва редовно естественото си окосмение както там, така и под мишниците.

Наредих на Триша да ми донесе буркана с овлажняващ гел и кутията с ръкавиците. Извадих две и си ги сложих, като нарочно ги оставих да изплющят, карайки Об да подскочи.

– Ти си толкова противна и мръсна, че ме е гнус да те докосвам без ръкавици, кучко. Но не се притеснявай – гласът ми стана нежен и успокояващ. – Ще те науча как да поддържаш хигиената си. Съпругът ми не докосва мръсни кучки и съм сигурна, че ти всъщност не искаш да проявиш неуважение, нали?

Тя бурно поклати глава.

– Не, госпожо! Не искам господарят Джоузеф да мисли, че проявявам неуважение към него, господарке! Благодаря ви, че ще ме научите как да поддържам тялото си чисто за него!

Бързо схващаше.

Усмихнах ѝ се нежно, докато умоляващият ѝ поглед на бито кученце не се спря с надежда в моя. Незабавно вдигнах ръка и я зашлевих с цялата си сила.

– Не смей да ме гледаш в очите, мръсен парцал! Не си достойна да вдигаш поглед в мое присъствие!

Об веднага сведе очи и изпъна стойката си. Така я исках. Бузата ѝ пламна.

– Не мърдай, тъпа кучко. Сега ще проверя мръсната ти путка. Разтвори си краката. Още!

Блъснах я нетърпеливо да ги разтвори, тикайки крака си между нейните, като побутнах ходилата ѝ едно след друго, докато тя се смъкна почти на моето равнище, а бедрата ѝ се опънаха от напрежението на позата ѝ.

Хванах с два пръста външните ѝ устни и грубо ги разтворих. Вътрешните бяха дълги и се подаваха между тях. Имаха приятен тъмнорозов оттенък. Под определен ъгъл можех да видя девствената ѝ ципа. В ингвиалните ѝ гънки имаше няколко ситни пъпчици на възпалени коренчета от окосмението ѝ, останали след бръсненето. С наслада и удоволствие видях, че се беше подмокрила. Добро момиче! Обаче бързо превърнах одобрението си в намръщена гримаса. Разтворих ги демонстративно, като силно ги опънах встрани и оголих отвора ѝ. Дръпнах се и застанах така, че господин и госпожа Тиодор да получат добра видимост.

– Това разпуснато момиче ли наричате своя дъщеря, сър? Съжалявам да го кажа, но за първи път се случва прагът на този дом да бъде прекрачван от такава разпасана курва! Сигурна съм, че когато съпругът ми се върне и провери нейното поведение, ще бъде отвратен да научи, че тя е била напълно, безсрамно мокра по време на инспекцията на тялото ѝ. Ще бъде наистина жалко, ако тази путка ви бъде върната за допълнително обучение, сър. Скандалът, боя се, ще навреди на безупречната ви репутация! Позволявате ли ми, господин Тиодор, да накажа тази мръсна путка веднага с цялата строгост, която бихте проявили и вие, сър?

Чаках отговора му смирено с прилежно сведен поглед.

Господин Тиодор прочисти гърло. В себе си се смеех от удоволствие, но не позволих това да ми проличи.

– Да, госпожо Тревър. Имате моето разрешение да накажете тази мръсна путка, която със съжаление наричам своя дъщеря.

– Благодаря ви, сър! Служа и се подчинявам!

Моментално се извърнах, сграбчих Об за гърдата и я опънах към себе си, за да я накарам да дойде с мен. Грубо я натиснах по корем на подлакътника на дивана. Натиснах главата ѝ надолу на сантиметри от скута на майка ѝ. Коремът ѝ се смачка на твърдата висока издатина. Краката ѝ успяха да стигнат до пода, но се опряха само на пръсти.

– Триша, донеси ми палката. Тази кучка има нужда да бъде научена, че мръсотията не е приемлива в дома на съпруга ми. Тя може да се мокри само с разрешение!

– Да, госпожо!

Триша бързо се върна с поднос, на който стоеше твърдата пластмасова плака, която използвах за обучение и дребните дневни наказания на слугините си. Поклони ми се, застана на едно коляно и вдигна таблата високо над главата си, за да ми я поднесе. Беше добре обучена на обноски.

– Свободна си, Триша. В ъгъла.

Поклони се и бързо се върна в своя ъгъл. За мое задоволство застана в прилична поза и застина търпеливо. Другите наложници имаха часове в университета и затова отсъстваха, но по-късно щяха да се присъединят към нас. Изисквах слугините да получат добро образование, което в съчетание с безупречното им поведение на обучени наложници щеше да им даде предимството да бъдат взети за първи съпруги – най-високата чест за една мормонка.

Обърнах се към момичето на дивана. Дупето ѝ, напълно оголено, така примамливо заоблено и с нежна кожа никога не бе наказвано. Не и по начина, по който щях да го направя аз. О, разбира се, тя беше получавала някакви половинчати удари по долните си бузи от майка си, но нищо, което да запомни и да ѝ държи влага задълго.

– Дръж краката си прилично събрани, разпасана кучко! Ще го кажа само веднъж и повече няма да ти напомням да спазваш правилата. Дръж главата си сведена и не мърдай тялото си. Ако преместиш дори върха на пръста си от земята, ще започна наказанието ти от начало. Можеш да викаш, но не понасям мръсните путки да просят за милост. Чуя ли дори една твоя дума, ще добавя по два нови удара за всяка. Ще броиш високо и ясно. След всеки удар ще ми благодариш, че те дисциплинирам лично. След това ще ме помолиш учтиво да те ударя пак! Ще бъда много разочарована, ако забравиш някое от правилата ми. Не би искала да разочароваш господарката си още при първото ти наказание, нали?

– Да, господарке! Не искам да ви разочаровам, госпожо – долетя приглушеният глас на Об. – Ще направя всичко възможно да се сдържам, госпожо!

– Така и трябва. Може пък да не си толкова безполезно същество, в края на краищата. И така: мисля, че си заслужи общо пет удара, доколкото си спомням, нали? Плюс два заради мръсната ти мократа путка и още един, защото се осмели да ме погледнеш в очите. Това прави осем.

Застанах отстрани по такъв начин, че родителите ѝ да могат да гледат, без да им преча. Първо погалих със студената пластмаса белите ѝ красиви полукълба като я прокарах бавно по тях и после надолу по бедрата ѝ. Върнах я обратно и я обърнах настрани, така че тънката част да се вклини между бузите ѝ. Отърках я там нарочно, принуждавайки тялото ѝ незабавно да се присвие. После се отдръпнах. Нарочно я оставих да чака, като демонстративно заразглеждах ноктите си. Трябваше да отида на маникюр преди утрешния ритуал. Дано успеех да намеря време. Щях да присъствам, разбира се. Ако получех честта да обслужвам члена на съпруга ми или тези на гостите, трябваше ноктите ми да бъдат изрядни, когато обвивам пръстите си около тях.

Когато реших, че Об вече е достатъчно напрегната от това да чака палката най-сетне да се стовари върху дупето ѝ, без предупреждение замахнах с цялата си сила и я стоварих едновременно върху двете ѝ полукълба. Кожата под мястото на удара незабавно пламна.

Об се присви, извика от болка и изненада, но макар че дупето ѝ се разтресе примамливо, не отлепи глава от дивана и пръстите на краката си от земята. Добре.

– Едно – изхленчи тя. Пое дъх и каза с по-укрепнал глас: – Благодаря, господарке, че ме дисциплинирате лично. Моля ви, ударете дупето ми още веднъж, за да получа полагаемото ми се наказание, госпожо!

– Щом ме молиш толкова мило, путко… ама разбира се, че ще те ударя пак!

Следващите удари не ги протаках. Изчаквах, колкото да чуя унизителния ѝ хленч и да изрича думите, на които я бях научила, и после веднага я удрях. Това всъщност бе проява на милост от моя страна. Ако кожата получеше време да се успокои след удара, с всеки следващ болеше повече. Като я удрях в бърза последователност, болката се сливаше. Палката не оставяше морави следи, а само я зачервяваше и я оставяше възбудена и пареща. След такива удари дупето ѝ щеше да се успокои само за няколко часа. Не исках да я повреждам, а само да я заболи и да я унижа, подчертавайки къде е мястото ѝ.

За моя изненада Об се държа повече от добре. Прие всичките осем удара, без да ми даде ни най-малък повод за недоволство като запази позата си и не забравяше да благодари на господарката си и да моли за всеки нов удар.

– Доволна съм, путко – казах неохотно. – Справи се добре.

Накарах я да остане в тази поза и се приближих към масата да си налея вода, за да разквася устата си. После се върнах към нея.

– Разтвори бузите на задника си за мен, безволева кучко. Време е да проверя какво е състоянието на дупката ти. Направи ли си клизма днес?

– Д-да, госпожо! Мама ми направи хубава клизма, преди да дойдем!

Тя премести ръцете си назад, хвана бузите на задника си и ги разтвори пред погледа ми.

– Значи не би трябвало да намеря нещо нередно в тази дупка, така ли? Това би ме изненадало много като се има предвид каква мръсна малка слугиня си ти. Разтвори се по-широко, това е напълно недостатъчно за преглед!

Об опъна полукълбата си още повече. Дупката ѝ изглеждаше по-скоро като продълговата черта от разпъването. Беше розова в средата и потъмняваше към краищата. Фините бръчици се бяха изгладили и кожата изглеждаше почти идеално гладка. Гледката беше приятно възбуждаща.

– Триша, анален комплект! Донеси!

Об продължи да стои отворена, докато аз я наблюдавах и слагах нов чифт ръкавици на ръцете си. Не понечих да използвам гела за смазка. Имах по-добра идея.

– Малката ти развратна путка е толкова мокра, че мисля, че няма нужда да използвам друго, за да те подмажа. Разтвори крака.

Бръкнах между тях и пъхнах показалеца си във вагината ѝ. Тя беше толкова възбудена от прегледа и наказанието, че беше обилно подмокрена. Щеше да се окаже неочакван талант и да ми достави значително удоволствие да я ошлайфам, за да я направя податлива и покорна.

Завъртях пръста си, отърквайки го в стените на девственото ѝ влагалище. Нарочно натиснах навътре, за да усетя химена ѝ. Тя се присви в отговор. Обилно гребнах от естествената ѝ влага, извадих пръста си и го сложих на ануса ѝ, без да правя нищо повече, освен да упражнявам натиск на чувствителното място. То бе цялото изпъстрено с нежни капиляри и нервни окончания, които несъмнено я караха да усеща дори този натиск като значителна стимулация. Позволих си за свое удоволствие да потъркам мястото и Об изохка приглушено. Не бих се изненадала, ако в момента, в който пръстът ми леко започне да прониква в това интимно място, тя не се подмокреше още по-обилно.

Разбира се това не бе първият път, в който бе подлагана на това. В лекарския кабинет и под почти ежедневните грижи на майка си, тя е била обучена сравнително добре, макар и далеч от моите собствени стандарти. Например не умееше да отпуска мускулатурата си и зависеше от натиска, който се упражнява от някой друг, за да проникне нещо в дупето ѝ. Едно от първите неща, на които трябваше да бъде научена, беше точно това: да контролира мускулите си ефективно, за да пропуска всичко, което трябваше да влезе в дупката ѝ, включително твърдия пенис на господаря Джоузеф.

Триша се върна. Бях натиснала само възглавничката на пръста си на дупето на Об и не го броях за същинско проникване. Почти не обърнах внимание на слугинята си, когато тя коленичи и ми поднесе аналния набор. Наредих ѝ да го остави на масичката до дивана, за да ми е под ръка, а след това да ми подаде мокра кърпичка, напоена със спирт. Накарах Триша да добави няколко капки ароматно масло от чаено дърво, за да не подразни сухият алкохол нежната кожа на ануса на Об и да ѝ причини изсушаване. Би било истинска трагедия, ако не бе във върхова форма за утрешния си ритуал.

Поех кърпичката от Триша и обърсах дупето на Об като специално внимавах материята да попадне и навътре в гънката.

– Какво е това, по дяволите? – възкликнах потресено и поднесох кърпичката под носа на момичето. – Тук има остатъци от лайнатата ти, мръсна кучко! Как можах да се доверя на това, което ми каза! Ужасно съм разочарована от състоянието на задника ти! За пореден път доказваш, че не мога да се доверя на начина, по който поддържаш хигиена. Това е отвратително! Отвори тази мръсна уста!

Натиках кърпичката, която всъщност бе съвършено чиста или поне на пръв поглед не се виждаше там да има каквито и да било твърди остатъци от червата ѝ, дълбоко в устата ѝ. Тя изглеждаше отвратена и страшно разстроена. Очите ѝ бяха пълни със сълзи. Наистина вярваше, че задникът ѝ е мръсен и че хигиената ѝ е ужасна. Ударих задника ѝ с цялата си сила, като нарочно внимавах ударът да попадне между бутовете ѝ и да подпали нежното място, което ръцете ѝ държаха отворени за мен. Тя подскочи и изплака.

– Сър, тази малка мръсница има ужасно мръсен задник! Съпругата ви трябва да се засрами от себе си. Ако така небрежно върши задълженията си, мисля, че трябва да бъде върната да се обучава като наложница известно време, за да си припомни как се поддържа добра хигиена. Ще изпратя доклад на пастор Ейнджъл веднага, след като приключа тук!  

Нищо подобно нямаше да направя. Нямах необходимата власт, но никой от присъстващите, освен мен самата, не знаеше това. Със задоволство видях как родителите на Об пребледняват.

– Мисля – продължих с най-разумния си глас, в който прозираше дълбоко отвращение, – че бих могла да обучавам госпожа Тиодор и да избегнем намесата на пастора. Ако разбира се, това ви удовлетворява, сър… Аз напълно се доверявам на преценката ви!

Клетият господин Тиодор не знаеше какво да каже и накъде да погледне. Бях го предупредила за това искане, но го отправях по начин, който не бе очаквал. Съпругата му коленичи смирено в подходяща поза в краката му и зачака решението му. Умна жена. Не си отвори устата.

– Да, да, разбира се… – каза господин Тиодор накрая. – Ще се радвам да дисциплинирате съпругата ми, госпожо Тревър!

– С удоволствие, сър! За жалост в момента съм твърде заета с тази непослушна малка кучка. Ще ви помоля само да ми отстъпите съпругата си да ми асистира при обучението днес и утре, а след като мине ритуалът, съпругът ми ще поиска разрешение от пастора да приеме съпругата ви на обучение в дома ни за период от месец или два. Той ще ви уведоми и ще го оформи като молба за официално преотстъпване.

Знаех, че господарят Джоузеф нямаше да възрази. Възможността да има едновременно майката и дъщерята щеше страшно много да го възбуди, при все, че ги деляха доста години. Лейни Тиодор бе родила Об някъде към трийсет и втората си година. Но той щеше да се възбуди не толкова от тялото ѝ, колкото от неохотно даденото ѝ подчинение в присъствието на дъщеря ѝ. Както и обратното – щеше да ѝ се наложи да държи и да разтваря дупките на дъщеря си за господаря Джоузеф. Обзалагам се, че това щеше да бъде особено трудно за нея.

Подчинението на едната щеше да ми помогне да образовам другата. На мен също щеше много да ми хареса. Това нямаше нищо общо с това как изглежда госпожа Тиодор, защото тялото ѝ беше отпуснато и не особено красиво. Тя наближаваше петдесетте. Подчинението и насилието над личността ѝ щяха да ми бъдат достатъчни, за да почувствам и сексуален глад. Винаги след обучителна сесия се наслаждавах на ласките на съпруга си с удвоен апетит. Да, това бе добро решение и аз се поздравих за идеята.

– Благодаря, госпожо. Лейни, сега твоята господарка е госпожа Тревър. Дължиш ѝ пълното си подчинение, докато не те освободи от служба.

– Да, сър – каза примирено съпругата му и на колене се довлече до краката ми, за да целуне босото ми ходило и да го постави на главата си, преди да се просне на килима. Добри обноски.

Накарах я да стои достатъчно дълго така, че да започне да се безпокои, преди да ѝ заповядам да стане.

– Приемам да ти бъда господарка, кучко. От този момент до утре вечерта си напълно моя. Очаквам да се подчиняваш безпрекословно! Съблечи се и застани в правилна позиция за пред господарката си!

Не останах да гледам как го прави. Обърнах се към надупената Об, която дишаше тежко от напрежение и все още държаше бузите на задника си отворени и напрегнати.

Сложих пръст на ануса ѝ и този път натиснах, без да се бавя. Мускулът бавно се разтвори и го пое. Можех да си представя какво е усещането – парещо и леко неприятно. Натиснах до първата фаланга, после потънах до край и завъртях пръста си няколко пъти. Закривих го като кука и натиснах надолу към вагината ѝ. Разделяше ги само една тънка стена. Мускулите бяха съвсем гладки и нежни там и тя би трябвало да усети натиска силно отвътре и на двете места. Об ахна и изстена от напрежение и от събудено желание. Знаех какво чувства. Мястото бе пълно с нервни окончания. Дебели вени издуваха тясното пространство и то беше топло и с учтиво гостоприемство прие пръста ми. Нарочно започнах да дразня вагината ѝ през стената на ануса, докато момичето се задъха и почна да скимти от удоволствие. Отдръпнах се, когато стана нетърпимо за нея. Нямах никакво намерение да ѝ позволя да свърши в следващите два дни.

Извадих пръст и го подуших демонстративно.

– Мирише на лайна, кучко! Но може би това са само остатъци наистина. Трябва да ти направя по-обстоен преглед. Мисля, че един от по-дълбоките спекулуми ще ми дадат добра представа за същинското състояние на червата ти.

Об ахна, но нямаше време да реагира. Взех един от трите инструмента от таблата на масата и избрах най-дебелия и дълъг от тях. Без забавяне нагласих върха на челюстите на разширителя на дупката ѝ. Не използвах смазка. Натиснах бавно и спекулумът потъна без особено съпротивление навътре. Без да я предупредя започнах да го отварям още щом стигна до най-дълбокото място, на което можеше да проникне. Об държеше дупето си все така разтворено, но стенеше от неудобството и чувството, че насилвам вътрешностите ѝ.

– Ти си наистина развратна мръсница. Доставя ти удоволствие, нали? Путката ти е толкова мокра, че тече върху новия ми диван! Ще получиш наказание за това веднага, щом свърша с ректалния преглед! Освен това трябва да научиш как да отпускаш тези мускули. Твърде са стегнати, за да поемат нещо твърдо и дълго, а това ще разочарова господаря Джоузеф! Усети къде те пипам и разхлаби тези мускули. Ето, точно така. Никой мъж няма да иска задник, който не се разтваря доброволно за него! Отпусни!

Взех фенерчето и насочих светлината му, за да я огледам добре отвътре. Всичко беше съвсем в реда на нещата. Нямаше нищо извънредно както в анатомията ѝ, така и като остатъци от екскременти. Беше чиста и подготвена добре.

– Отвратително! Сър, елате да погледнете дупката на тази кучка! Виждали ли сте някога такава гнусотия?

Мъжът се надигна несигурно и дойде да погледне. Пенисът между краката му се беше втвърдил до пръсване.

– Не, госпожо Тревър, не съм виждал. Не очаквах, че това място е толкова мръсно! – съгласи се охотно.

– Вие бихте ли искали пенисът ви да влезе в такова мръсно отвърстие, сър?

– Не – отвърна той незабавно. – Наистина е отвратително!

– Съгласна съм. Този задник се нуждае от истинско прочистване. Лейни, ела тук, кучко. Искам да видя как даваш истинска клизма на този мръсен задник. Не си се справила достатъчно добре и сега ще го направиш както трябва. Предупреждавам ви, че моите стандарти и тези на господаря Джоузеф са извънредно високи!

Голата госпожа Тиодор се приближи незабавно. Не обърнах внимание на висящите ѝ меки цици, но ми стана жал, че съпругът ѝ е позволил на кучката да се отпусне така. Господин Тиодор остана да гледа отстрани. Об трепереше и хлипаше от унижение.

– Сложи си смазка на пръстите. Не съм казала да слагаш ръкавици, кучко! Ще я пипаш на голо. Ако ти е отвратително, за това си виновна само ти, защото не си я почистила достатъчно добре за стандартите на този дом! Сега подготви накрайника!

Свих спекулума и го извадих от задника на слугинята, за да освободя пътя за майка ѝ.

– Вкарай го, кучко. Още, за Бога! Ето защо тя е толкова мръсна отвътре! Ти просто не знаеш как да направиш една добра клизма… Натисни навътре, докато усетиш съпротивление. Ето, стигна ли до извивката? Добре. Сега наклони накрайника ето така и под този ъгъл го вкарай още навътре.

Безспорно Об никога не бе получавала толкова плътно усещане от накрайника на клизмата, нито толкова навътре. Бях избрала дебел твърд маркуч, който да почувства добре, когато ѝ влиза. За целите ми не трябваше да я боли, но исках да усеща всеки сантиметър от него. Трябваше да проникне поне двайсет сантиметра навътре. Не особено приятно усещане, но пък безболезнено. В момента, в който върхът се удари в естествената анатомична извивка в ректума ѝ, Об несъмнено изпита и лека болка, но аз пренебрегнах реакцията на тялото ѝ и принудих майка ѝ да насили мястото като проникне отвъд него, отърквайки се в теснината. Със сигурност сега се чувстваше пълна там и ако стегнеше мускулите си, щеше да усеща твърдо маркуча, но не и да я боли.

Триша беше готова с водата. Балонът беше пълен с литър и половина вода, смесена с ароматни масла и щипка английска сол. Комбинацията беше леко мазна и щеше да причини фрикции на вътрешните ѝ мускули, които да усилят болката при задържането на клизмата.

Използвах майката като закачалка като я накарах да държи балона високо горе, за да осигури клизма с голямо налягане на малката слугиня. Пуснах водата да тече и я оставих бързо да я напълни.

– Сър, бихте ли ми помогнали? Тази кучка има нужда от стимулация, за да приеме прочистването по-добре. Сложете пръст тук, сър и започнете да дразните клитора на тази мръсна слугиня, но не ѝ позволявайте да свърши. Това би било крайно неблагопристойно, сър, все пак вие сте ѝ баща!

Той посегна несигурно и започна да я гали несмело, а аз се отдалечих настрани, за да се насладя на гледката, която семейството представляваше. Об изпъшка от срам под докосването на баща си. Да се възбужда от него бе забранено и нежелано, но вагината ѝ реагира като на всяко здраво същество на нейната възраст.

Неусетно ги бях подчинила и тримата, вероятно без самите те да разберат как, и те изпълняваха всичките ми команди. Включително и господин Тиодор. Бях напипала слабото му място и го управлявах чрез него – дъщеря му Об и скритото забранено желание да я има като жена. Ако се беше усетил и бе решил да окаже някаква съпротива, нямаше да имам никакъв избор и щях да му се подчиня като на всеки мъж. Но той продължи да изпълнява командите ми с все по-голямо желание. Това обучение бе също толкова добро за него, колкото и за дъщеря му и съпругата му. Бях сигурна, че с месеци ще превърта сцените в главата си, и те щяха да държат ерекцията му твърда като повишат либидото му до небесата. Не познавах мъж, който да не е готов на малко игрички, за да разнообрази семейния си живот и да си осигури по-добро чукане.

– Сър, вече можете да оставите тази кучка. Тя пое цялата вода. Извадете внимателно накрайника от задника ѝ. Курво, ако изтече дори една капка навън, ще използвам бастун върху задника ти и повярвай ми, предишното наказание ще ти се стори като галене с перце!

Об, която трудно бе удържала позата на тялото си, която ѝ бях наложила, защото стимулацията на клитора ѝ я беше довела до лудост, сега само с облекчение въздъхна. Може би очакваше, че ще поставя тапа на сфинктера ѝ, за да не позволя на течността да се излее. Нямах никакво намерение да я облекчавам по този начин. Тя трябваше да издържи времето за задържане на целия обем на клизмата, който несъмнено вече ѝ причиняваше болка, без помощта на тапа. Наричах това обучение „клизмено търпение“.

Баща ѝ извади полека дългия маркуч. Об незабавно сви мускули и не позволи и на капка да се излее.

– Добре, кучко. Можеш да изплюеш кърпичката и да се изправиш.

Видях, че я заболя – движението предизвика крампи в корема ѝ. Очите ѝ бяха зачервени, с подпухнали клепачи. Устните ѝ аленееха и стояха леко отворени. Трепереше, както можеше и да се очаква. Това бе обичайното състояние, в което докарвах новите слугини и то показваше, че се справям, поддържайки правилен ритъма на обучението ѝ. Коремът ѝ беше доста издут от водата.

– Трийсет минути, путко – обявих небрежно. – Триша, нагласи таймера.

Трийсет минути при литър и половина вода в червата беше доста време. Болезнено, безспорно, и изключително трудно за удържане. Но не и невъзможно. Нямаше да ѝ причини никакви травматични състояния. Тя още не го знаеше, но щеше да задържи водата доста по-дълго време от тези трийсет минути. Те ѝ даваха фалшивото чувство за надежда, че мъчението ѝ ще има все пак някакъв край.

– Очаквам да не се излее и капка от задника ти – предупредих я. – Сега ела тук и коленичи. Разтвори крака и се отпусни между петите си. Изправи гръб, кучко, и сложи ръцете си отзад като послушна слугиня! Господи, на всичко ли трябва да те уча! Ти си неочаквано противна и не знам дали ще успея да те обуча за толкова кратко време, преди да се върне съпругът ми! Ако той ме накаже за твоята липса на обноски, след това няма да оставя и едно здраво място по кожата ти!

Задникът ѝ увисна между краката и позата по естествен начин го разтвори. Тя стенеше от болката в подутия си корем и от невъзможността да се стиска в тази позиция. Но аз го изисквах от нея и за мен болките ѝ бяха без значение. Съществуваше само моето желание. Нищо друго.

– Сър – обърнах се с колебливо смирение към него, – виждам, че пенисът ви е доста твърд и сте наистина възбуден. Ще бъда наистина ужасна домакиня, ако не направя нещо по въпроса. Мисля, че мога да ви преотстъпя за ползване тази гнусна малка слугиня… ако я намерите за достатъчно приемлива и не се гнусите от мръсната ѝ уста, разбира се. Ще ви я дам да облекчи напрежението ви. Разбирам добре, че съм само една жена, но мисля, че никой мъж не трябва да бъде подлаган на такова насилствено въздържание, щом има истинска разгонена кучка под ръка! За съжаление, тази разпасана мръсна крава все още не е достойна да ви обслужи с другите си дупки. Тя още не е достатъчно чиста и обучена. Но ще приемете ли да осветите със семето си устата ѝ, сър?

Съпругата му беше спряла да диша. Мисля, че същото се случваше и с Об, но нарочно не вдигах кроткия си поглед от земята. Чувах обаче тежкото накъсано дишане на господин Тиодор и как претегля в главата си възможностите. Убедена бях, че ще се поддаде. Той не ме разочарова. Можеше да я има напълно безнаказано. Никой в тази стая нямаше да издаде, че табуто на сексуалния акт между баща и дъщеря не е било спазено.

– Да – отвърна тихо, за да не проличи как трепери от възбуда гласът му. – Мисля, че наистина мога да използвам тази мръсна уста, за да я осветя със семето си, госпожо Тревър.

– Кучко, благодари на господин Тиодор, че намира устата ти достатъчно приемлива, за да вкара органа си в нея! След това искам учтиво да го помолиш да го освободиш от семето му!

Об преглътна. Виждах борбата в нея. Тя беше считала този човек твърде дълго за свой баща и наложеното табу за кръвосмешение бе вкоренено в главата ѝ прекалено здраво, за да приеме задачата си, ситуацията и всичко, свързано с нея, с лекота. Не го и очаквах. Но исках да прекрачи през това табу, за да осъзнае, че желанията, страховете и болките ѝ нямат никакво значение. Изисквах от нея да стои и да задържа болезнената клизма и същевременно да отвори уста и да смуче толкова добре члена на баща си, че да го докара до там да се изпразни в нея. И не само това – тя щеше да трябва да погълне семето от слабините му.

Само моите желания имаха значение. Само желанията на мъжа имаха значение, а този мъж искаше да ползва устата ѝ. Тя нямаше думата. Нямаше да има думата до края на живота си, а този момент бе първият миг от остатъка от този живот. Нищо повече. И нищо по-малко. Об трябваше да приеме, че устата ѝ е просто дупка, която мъжете избираха да запълнят.

– Господин Тиодор… сър. Аз съм наистина мръсна кучка и съм поласкана, че намирате устата ми за приемлива да ви задоволя с нея, сър! За мен ще е чест, ако ми разрешите да поема органа ви в уста и да поема семето ви! Моля ви, сър, ще ми позволите ли да ви го лапна? – попита тя тихо със сведен поглед.

Отлично! Не бих могла да си представя нещо, което да ми достави по-голямо удоволствие днес. Малката слугиня бързо си научаваше мястото, макар да избра безличното обръщение към господин Тиодор като господар и мъж и по този начин да се опитваше да отрече пред себе си, че той е и неин баща. Хвърлих поглед към потресеното изражение на майка ѝ и ѝ се усмихнах подигравателно.

– О, сър, мисля, че съпругата ви има някакви възражения. За съжаление, тя няма думата. Тази малка слугиня е напълно в моята власт да я давам на който мъж преценя, че се нуждае от услугите ѝ. А аз мисля, че вие сте единственият наоколо, който се нуждае от това да облекчи напрежението в топките си. Заповядайте, сър, обслужете се!

Господин Тиодор застана пред дъщеря си.

– Разрешавам ти да използваш ръцете си, за да разкопчаеш този добър господин, путко. Но след като извадиш члена му очаквам ръцете ти да останат неподвижни на гърба и да не ги преместваш от там. Мисля, че не е нужно да казвам, че също така очаквам да задоволиш господина по най-добрия начин, на който си способна. Устата ти е толкова мръсна, че само спермата на един почтен мъж може да я изчисти!

Об преглътна. Надигна поглед, колкото да фиксира подутината, която беше точно пред нея и бързо, засрамено сведе поглед. После без да гледа посегна да разкопчае панталона на баща си. Той ѝ помогна, като смъкна сам бельото си надолу и застана пред нея горд с възбудата си. Членът му не беше нищо особено като дебелина, но хубавото е, че ме изненада с дължината си. Щеше да я напъне добре и да послужи за целите на последващото обучение. Колкото и курове да беше лапала и колкото и сперма да беше гълтала, обзалагам се, че не го правеше както трябва. Досега не бях срещала путка, която да не се нуждае от допълнително обучението, за да поема мъжкия орган до корен и да отваря гърлото си за дълбоко проникване. В следващия половин час щях добре да се позабавлявам.

Настаних се удобно, кръстосах благоприлично крака в глезените и се приготвих да гледам шоуто. Без съмнение предстояха вълнуващи моменти за Об и баща ѝ. Имах намерение активно да участвам в тях.

– Не се бави, курво! Отвори! Смучи го добре!

Об си пое дъх, сложи послушно ръце зад гърба си и се наведе към члена на баща си. Сбърчи едва доловимо нос, което ми подсказа, че от него се излъчва някаква неприятна за нея миризма, после събра цялата си смелост и унизена, смазана и напълно разбита се подчини на заповедта ми. Устните ѝ се сключиха около едрата му несъразмерна глава. Тя потъна вътре в устата ѝ и баща ѝ издаде дълбок стон на удоволствие в унисон с отчаяния вик на съпругата му Лейни.

Забележка: В поредицата „Мормони“ до част десета включително се опирам единствено на своето въображение. В тази и в следващите две черпя някои идеи за медицински фетиш и BDSM практики от nadia603000, автор в Literotica. Надявам се да ги пресъздавам по начин, който е само мой и подхожда на света на „Мормони“.

Rating: 4.38/5. From 8 votes.
Please wait...