Мормони. Част петнадесета: Наказанието

Автор: Звезда

Категории: Несъгласие/Умствен контрол, Домакини/Съпруги, Анален секс, Екстремни, Фетиш, Оргия

Предупреждение: в поредицата има прояви на унижение, насилие, инцест, медицински фетиш и екстремни сексуални практики. Не четете, ако това ви отвращава и не правите разлика между фикция и реалност. Не приемам тези практики за нормални вън от разказите, освен като ролева сексуална игра с доброволно участие на страните в нея.

На службите на пастор Ейнджъл жените стояха на колене. Без изключения. Мъжете с гордост обръщаха столовете с облегалката напред, жените коленичеха до меката седалка и опираха чинно ръце пред себе си, скромно навели глави. Жените ти да са на колене значеше само едно: наказанието е било строго, ръката на мъжа тежка, а моралът в дома – висок. Само дъщерите им, които още не служеха, седяха с изпънати гърбове на столовете с прилично прибрани колене. Гледаха любопитно, непокварени, неотворени още и слушаха внимателно пастора. Учеха се да са угодни Богу. Младите мъже от общежитията стояха прави най-отзад като плътна стена, надзиравана от няколко от младшите пастори.

Този път пастор Ейнджъл накара всички да коленичат, не само жените. Децата бяха отведени в друга зала от няколко по-възрастни жени както обикновено, но този път не в края на службата, а още в самото начало. Вратите се затвориха със зловеща окончателност зад тях. Трепнах, когато чух превъртането на ключа и пускането на тежкото мандало, което ни превърна в затворници. Прехапах устни, когато Дийн обърна стола за мен и ми помогна да застана на колене на седалката, а после на свой ред се нагласи по същия начин и сключи молитвено ръце на облегалката.

Службата щеше да бъде различна. Чувствах го в костите си. Пълно мълчание се настани в залата, когато всички мъже над 17 и всички жени над 16 замръзнаха на колене пред пастора. Той гледаше спокойно и властно.

Жените му бяха коленичили направо на пода, както подобава на ревностно вярващите, но под коленете им имаше меки червени възглавнички. До една бяха облечени в бяло от главата до петите и без един сантиметър оголена кожа от шията надолу. До най-младата наложница на пастора бе коленичило младо момиче, за което се говореше, че е пропуснало навременното анално отваряне и пасторът я е взел под крилото си като анална слугиня, преди да я даде за наложница. Родителите ѝ бяха наказани за небрежното ѝ обучение и сега нейното семейство временно бе това на пастора.

Хвърлих ѝ поглед изпод вежди – не подобаваше на едно младо момиче, още невзето за заложница, да се усмихва с такова искрено обожание, сякаш я пореше в задника не пастор Ейнджъл, а самият Господ Бог. Следеше го с поглед като кученце и гърбът ѝ не мръдваше – прав като дъска. Как пък един път не се отпусна назад на пети. Цялата служба откарваше все така. Покорна, приучена, мирна. Повръщаше ми се.

Хвърлих поглед и на Дийн. Наместваше се неловко на стола и само с бялото на очите ме погледна на свой ред, устните му трепнаха леко. Добър мъж беше той. Биеше ме само в неделя, но ме чукаше здраво по няколко пъти на ден. Имаше голям кур и беше голям кеф. Предишният ми господар беше с малка пишка и хич не го усещах, като ми влезеше, та за да направи нещата по-пикантни за него, а и за мен, ме биеше, връзваше ме и измисляше всякакви извратени простотии, за да му е кеф. Например ми пикаеше в устата или ми мажеше путката с някакво гадно щипещо мазило и ме бичуваше, докато аз крещях от болка и сърбеж. Чак тогава ми го начукваше на задна, винаги на задна, опакован с кондом да не се опира в крема и го набиваше навътре в путката ми, докато цялата пламнех и отвътре. С дни лекувах възпалението. Такъв беше господарят ми, да. Малките пишки обикновено имат мръсни и противни идеи, щото са дребни душици.

С Дийн беше друго. Яхаше ме всякак и навсякъде. Не остана дупка непрободена, не остана нещо непробвано, чукаше здраво и ме празнеше всеки път. При него нямаше лабаво, но нямаше и игрички. Болеше понякога от здравото шибане, но ме наказваше само в неделя, за пастора. И сега ми беше набил в червото един дълъг хуй, ама не ме болеше или нещо, само го навря да ме разтвори и да ме подготви за прегледа след службата. Пасторът одобряваше такива изгъзици. Но и аз нямах нищо против. Хубаво ми беше с тоя кур отзад и се врътках полека, да го усещам. Веднага след службата Дийн щеше пак да ме чука и нямах търпение да му усетя парчето там, на мястото на изкуствения кур – набъбнало, живо, да ме пълни със сперма.

Хубав мъж беше Дийн наистина. Само късметът ми бил такъв, че да съм му втора съпруга. Първата лежеше в болницата за задържане, вече трети месец я нямаше у дома и аз затова отнасях кура толкова често. Не че се оплаквах. Но друго щеше да е аз да съм първата. Ха дано оная хилава крава да умре при раждането, че да ѝ взема мястото. Можех да командоря не по-зле от нея, даже с повече хъс. Освен това Дийн се гласеше и наложница да си вземе, време му беше. Здрава женска ръка щеше да иска това домакинство. Мъжът да си ебе, колкото иска, но ред трябва да има, че иначе…

Усмихнах се леко, мръснишки. Нямах търпение да свърши поредната тъпня, да изчука пасторът някоя чума и да се свършва, че ми се шибаше и две не виждах.

На подиума пасторът незнайно защо мълчеше. Май доста време стана, докато аз мислех за кура на Дийн, но понеже всички се бяха напрегнали чак аз усетих студа в залата и се повлиях от общото настроение на очакване и лек страх. Пастор Ейнджъл беше откачено копеле. Две мнения няма. Още не му бях счупила кура, но виждах, че е голям и се чука като животно. Жените ревяха под него, когато ги опъваше след неделната служба, а аз все се чудех какво толкова – путката нали за това е създадена, разширява се и всичко поема. Ще боли, ама колко да боли. Минута-две, после ти става хубаво и почваш да викаш, ама от кеф. А тия пищяха, сякаш ги коли.

– Събрах ви тук, за да почетем Бога и наредбата на света, която Той ни е отредил в безкрайната си мъдрост и милост. Мъжът е отгоре, жената – в краката. Да се подчинява и служи е родена. Редът е такъв, че старите младите трябва да приучат. Мъжете се учат на ред от бащите си, после от младшите пастори, жените – от майките, после от своите господари. Едните да властват и вземат, другите да пълзят и служат.

Пасторът замълча. Обичайните глупости пак за мястото на жената.

– На колене днес сте всички, защото има ли престъпление в общността, немислимото случи ли се, редът да е нарушен, няма невинни. Виновни сте колкото другите.

Я, това е интересно. Нещо е станало, но какво?

– Ребека Ман. Излез.

Едно нежно момиче се откъсна от задните редици и сега видях, че е с ритуална роба, при това съвсем прозрачна. Вървеше боса между редовете. Ръцете ѝ бяха завързани отзад и гърдите ѝ, едва напъпили, издуваха робата. Зърната ѝ се очертаваха. Между краката ѝ леко тъмнееше бръсната путка. Малка сякаш, на не повече от 16-17. Рано ѝ беше да е наложница, но някои късно разцъфват, та можеше и да греша. Зад нея вървеше семейството ѝ със съпругите и наложниците. Всички, дори баща ѝ и братята ѝ бяха с роби. Само малките деца липсваха. На младежите куровете бяха станали на кокал, издуваха отпред плата, който не скриваше нищо. Ако се появях с такава роба на дисциплинарна сесия, щях да отнеса такова чукане, че Дийн да забрави да ме бичува преди това. Спешно трябваше да се обзаведа с няколко такива.

Въпреки, че не бях такава и като цяло не ми пукаше от нищо, усетих как се стягам и страхът се промъква в мен. Имаше нещо скръбно и фаталистично в шибаната процесия. Сякаш отиваха на заколение.

Ребека коленичи в краката на пастора. По-скоро се просна, ако трябва да бъда точна. Понеже беше с вързани зад гърба ръце, заби глава в обувките му, а задникът ѝ целият се показа – робата идваше къса. Чистичък, без следа от пръчка по него, но анусът ѝ беше цъфнал, зачервен, като да е била здраво ебана. Виждах добре от мястото си, на втория ред бях. Само на метри от мен коленичиха и другите от семейството ѝ с гръб към енориашите. Превиха гърбове и забиха носове в пода и те. Младшите пастори се появиха отнякъде и вдигнаха робите им на главите. Мина един и разтвори на всичките краката, както си бяха коленичили, и им вдигна гъзовете нагоре, та всичко им се виждаше – на мъжете увисналите топки и куровете, на жените путките. Анусите им на всичките лъщяха намазани. Не ми трябваше много, за да разбера, че ще има публично чукане. Такова нещо никой не очакваше, не се беше случвало, дори и при извратения ни нов пастор.

Пастор Ейнджъл властно заговори, вперил поглед някъде назад над гърбовете им, сякаш не виждаше коленичилите в краката му хора. С всяка следваща дума усещах как въздухът в помещението сякаш намаляваше. Никой не смееше да си поеме дъх, сякаш кислородът пареше. Ахнах нечуто, цялата вцепенена, когато разбрах.

Блудница! Шибана блудница! Още преди аналното отваряне беше се чукала, курвата! Толкоз години търпяхме всички, да се пазим, да търкаме курове и да гълтаме воняща сперма, да не се пипаме сами, да ни бъркат по гъзовете и да ни чукат само там, докато устискаме да ни хвърлят като парчета месо на дъртите и да им служим четири години като путки, а тая никаквица се беше ебала още преди пасторът да я отвори. Сега разбрах защо бяха оставени да присъстват всички момичета, навършили 16, макар сцената да не беше за техните очи. За назидание и да си опичат акъла.

Пасторът изброяваше наказанията за семейството, допуснало това престъпление. Когато свърши и замълча, никой не дишаше. Муха да бръмне, щеше да се чуе. Никой не се наместваше на твърдите седалки, никой не подсмърчаше с нос и не се прокашляше. Беше справедливо наказание, всички го знаехме. Но беше невъобразимо. Путката ми се стегна чак от жал, като си представих.

– Не съм свършил – каза пасторът сурово. – Жените в семейството ще бъдат осветени със сперма, за да изкупят първородния грях и да им бъде показано мястото в краката на мъжа. Редът и дисциплината трябва да се спазват. Мъжете ще бъдат осветени със сперма, за да помнят дълга си да властват и контролират без жал. После ще си заемат местата си и ще гледат, докато Ребека поема по трънния път на изкуплението.

Обърна се към паството:

– Пригответе се. Разголете се от кръста надолу и застанете за Проверката. Мъже, жени, всички. Днес всички сте равни пред Бога.  

Станах като на сън. Вдигнах си полата нагоре, свалих бельото. Дийн ме подкрепи, за да коленича на седалката с лице към облегалката и задникът ми да лъсне пред пастора. Пред мен всички се приготвяха и се надупваха в готовност. Застанах прилично и наведох леко глава, но погледът ми беше в редиците от голи гъзове и следях какво се случва пред мен. Мразех Проверката. До мен Дийн се суетеше, другите мъже също се бавеха и се гледаха един друг сякаш да видят дали другите изпълняват. Всъщност нямаха никакъв избор. Пасторът нареждаше, паството се подчиняваше. Един по един гъзовете им се оголваха и мъжете заставаха до жените и наложниците си със свалени панталони и бельо.

Човешкото море бе сведено само до голи дупки за пълнене. Гледката ми достави неочаквано удоволствие. Знаех си, че на Пийт Банър му е пъпчив задникът. Имаше малка сбръчкана пишка, която едва се подаваше между краката му. Малко по-нататък по редиците зърнах как благочестивият ми учител по пиано сваля панталоните си и се качва на стола. Ненавиждах го от все сърце, защото ме караше да му духам преди всеки урок. Спермата му миришеше адски противно, та се давех, а гадината се приучи да ме притиска така здраво към себе си, че да се празни направо в гърлото ми, за да не я плюя. Задникът му лъсна и с изненада видях, че в дупката му е натикан изкуствен хуй. Имаше зачервени следи като от дисциплина, но не от пръчка – щях да разпозная следите. По-скоро с някаква палка или нещо такова. Виж го ти, скритата лимонка. Човекът си падаше да бъде доминиран. Направо не е за вярване какво крият всички под фалшивото си благочестие. Задниците на жените не представляваха никакъв интерес за мен, защото бях свикнала да ги виждам достатъчно често. Но виж, мъжете ги оглеждах с истински кеф – хем и куровете им, които висяха така нещастни и жалки.

Пасторът мина бавно по редиците. Имаше навика да ни опипва, да разтваря задниците и путките ни и даже понякога да вкарва пръст в един или друг отвор, докато избира жертвата си за ритуалното шибане пред всички, с което утвърждаваше пълната си власт над нас. Когато стигна до мен, първо погали задника ми, преди да хване тапата на дебелото дилдо и да почне да го вади от мен. Тихо промърмори нещо одобрително, обърнат към Дийн и го похвали за пресните следи по кожата ми. Здраво ме биеше Дийн, когато трябваше. Ей така, за спорта. Мъж и половина. Всичко в ред да е при него. Пръстите на пастора се пъхнаха в мократа ми вагина и той доволно ги разтвори настрани, разпъвайки ме. Подмокрих се моментално. Нали съм си добра мормонка – как пък не да му предоставя суха путка.

За мое огромно съжаление, а май и за негово, пръстите се отдръпнаха и изкуственият кур пак почна да ми влиза отзад, където му беше мястото. Въздъхнах и се понаместих, когато потъна до край. Ако не знаех, че ще се възприеме за напълно неприлично, щях да почна да си барам клитора и да свърша. Едно момиче трябва да знае как да си достави удоволствие, когато мъжете ѝ го отказват. Бях адски добра в това. Няма кур, който да не бих счупила от ебане, но нямаше и мъж, който да може да ми насмогне на шибания нагон. Затова се чуках сама винаги, когато можех. Имах талант в тая работа – свършвах бързо и бурно и бях готова за още.

Извърнах леко глава и с крайчеца на очите си, докарвайки си благоприличен израз, проследих как пасторът стиска и разтваря задника на Дийн. Опипа му топките отдолу и едва възпрях хилежа си, когато моето добро момче се надърви почти моментално. Пасторът го мастурбира за кратко и като го шляпна силно и одобрително, се премести на следващата путка по редицата. Това беше. Боже, колко ми се шибаше… Единствената ми утеха беше, че Дийн седи надупен като курвичка, твърд като камък и напълно незадоволен като мен самата.

Проверката отне по-кратко време, отколкото си мислех, че е възможно. На повечето места пасторът се задоволяваше само с няколко секунди преглед и мимолетно докосване, не като при мен и Дийн. На няколко пъти, видимо недоволен от резултата върху задните части на някоя наложница или съпруга, той рязко вдигаше пръчката, която държеше в ръка и с цялата си сила я стоварваше върху нежната плът. Жените реагираха с писъци и сподавени сълзи, но не се помръдваха. Пасторът строго казваше нещо на съпрузите им, преди да отмине сърдито нататък. Бас държа, че съставяше мислен списък на непокорните в главата си.

Когато стигна до редиците на младите девойки, се позабави малко повече. При тях Проверката не беше за нашарените им задни части. Разтваряше срамните им устни изотзад и сякаш нарочно пъхаше пръстите си в девствените им путки, за да ги заболи. Момичетата охкаха и се извиваха, но не смееха да протестират. Груб беше и явно с цел. Говореше им нещо тихо и властно, което не можех да чуя. Момичетата се умиряваха и застиваха. Тоя мъж имаше адски възбуждащо излъчване. Не познавам човек, който да действа така и на мъже, и на жени и да докарва всички до лудост.

Върна се назад и се спря при няколко мъже, казвайки им тихо нещо. Спря се и при Дийн. Наострих уши.

– Призовавам те да изпълниш Божията воля, синко. Господ ще използва члена ти да накаже съгрешилите. Изправи се и застани при екзекуторите.

Трябваше пасторът да ни разреши да се приведем в приличен вид, преди да станем да се облечем. Но той се бавеше. Не виждах какво става на подиума зад гърба ми.

– Братя и сестри, изправете се. Съблечете дрехите, които ви скриват от Божиите очи. Застанете чисти и голи пред Него и коленичете, за да приемете благодатта му. Съпругите и наложниците да се погрижат за нуждите на съпрузите и господарите си и да се приготвят да приемат семето им. Момичетата, които се подготвят за встъпване в съюз с господар да коленичат пред младите мъже и да ги обслужат, докато почетат устите им със свещената течност на слабините им. В този тъжен ден мъжете трябва да пролеят спермата си волно в името на изчистването на греха от всички нас.

Щеше да има адска оргия, това бе напълно ясно. Аз обаче къде бях в цялата работа, след като Дийн вече стоеше гол и гордо изпъчен с навирена мъжественост до избраните мъже и младшите пастори. Без кур ли щях да остана? Мамка му и късмет…

Голичка и на колене, не се сдържах да не се пипам между краката, докато гледах как мъжете се наместваха зад някоя от коленичилите фигури на подиума и избираха удобна дупка по свой избор, в която да се напъхат. За моя пълна изненада Дийн се спря на господин Ман. Плю в ръката си и си намаза члена, преди да застане на едно коляно и да насочи хуя си към мазната дупка на Ман. Вкара му го бавно и макар да не виждах лицето му, добре можех да си представя как притваря очи с удоволствие и усмивка, докато го прави. Почна да го чука на плавни тласъци, дупето му се свиваше и отпускаше ритмично. Тазът му се движеше неотстъпчиво и Дийн пълнеше червото на по-възрастния мъж с едрото си парче. Ох, мамка му, така ми се искаше да го усетя в мен…

Дийн подпъхна ръка под тялото на мъжа под себе си и обхвана топките и члена му. Вече нищо не можеше да ме изненада и никак не се шокирах, че господин Ман се надърви яко. Даже застена, но доволните звуци почти се удавиха сред другите стонове, пъшкания и викове в залата. Зад мен се беше отприщила някаква бясна вакханалия. До господин Ман жените и наложниците му викаха и се набиваха сами на куровете, които ги пореха.

Само Ребека Ман стоеше все така просната и неподвижна, с оголен гръб и бедра, които се тресяха от страх и може би от неудобството на позата ѝ с така навирен задник. Единствено пастор Ейнджъл не се беше разголил и не изпълняваше дълга си. Пенисът му издуваше панталона отпред, но той не понечи да се разкопчае и да го извади. Каквото и да следваше, пасторът се пазеше за много по-зрелищен финал на оргията. Той мълчаливо стоеше, изправен и властен и от погледа му не убягваше нищо. Рязко и късо излайваше, когато някоя дупка оставаше незапълнена и стриктно контролираше наказанието на семейство Ман, без да се разсейва от собствените си плътски страсти.

За момент изгубих нишката на това, което се случва пред мен, до мен и зад мен, оглушах за тихите викове и стоновете – и на мъжете, и на жените, когато пръстите ми ме доведоха до могъщ финал. Пък може и само начало да беше. Ако никой не ме спреше, щях да се галя пак и пак и да си доставя и други такива оргазми. Затворих очи и се разтресох, пъшкайки, доволна, че не съм изгубила способността си да свършвам при всякакви обстоятелства.

Господ да благослови женския оргазъм! Без възможността да охлабя напрежението никога не бих могла да оцелея в тоя фалшив морализаторски зверилник на мормонската общност. Въобще не вярвах в тия глупости за мястото на жената, върховенството на мъжа, дрън-дрън. И в Бога не вярвах. Цялата гнусотия беше един перфектно изпълнен план за задоволяване на най-низките страсти на мъжете, благочестиво опакован със златната панделка на вярата.

Искаше им се на кучите синове да чукат наред, да подчиняват и мачкат жените, да ги гледат как им пълзят в краката, да ги бият съвсем безнаказано и даже да бъдат поощрявани да го правят редовно с цялата си сила, на която бяха способни. Наричаха това семейна дисциплина, но бе нито повече, нито по-малко от узаконено насилие и доминация. Единствената причина, поради която не си бях вдигнала чукалата отдавна, бе, че цялата работа адски ми харесваше. Сигурно има нещо много сбъркано в мен, но се възбуждах да пълзя пред Дийн и да му го лапам, да го оставям да ме чука здраво и да ме удря. Откакто ме взе за съпруга, той се беше поразвихрил да прави неща, които смяташе за немислими с тъпата крава, която му беше първа.

С Дийн свършвах, дори когато ме биеше. Обичах усещането как дългата кожена палка плющеше върху оголените ми слабини и докарва набъбналия ми клитор до лудост. Обичах кръглата палка с дупка в средата, която оставяше зловещи кръгове по плътта ми и отоците не изчезваха с дни. Цялата бях морава отзад. Новите синини покриваха избелелите и завяхващи жълтеникави белези от предишните дисциплинарни сесии. Няколко пъти се бе наложило да ходя при доктор Джонсън да ми предпише и антибиотик, защото някои от раните стояха отворени и не зарастваха.

Дийн се принуди да сменя местата за наказание и да редува бедрата, гърба, гърдите и корема ми, за да даде почивка на частите на тялото ми да се възстановят. В резултат имах най-нашарената с белези кожа сред всички благонравни женички в паството. Мятаха ми съвсем нескрити погледи – тези на жените: пълни с ужас и съчувствие, за което грам не ми пукаше, а тези на мъжете – одобрително и лъстиво, сякаш готови да ми го начукат на секундата. Ох, милички мои, ако знаете само как бих искала… Но пасторът не бе разрешил да се кръстосваме помежду си и сексуалната оргия бе ограничена до границите на познатите семейни путки. Скучно. Мисля, че на всички щеше да ни хареса повече, ако путките ни се разтвореха за непознат хуй…

Отне доста време на мъжете на подиума да се изпразнят. Някои, като Дийн и други от по-младите мъже, се надървяха отново в устите на жертвите си и бяха готови за нов щурм на дупките им. Дийн се премести и защо ли не се изненадах да го видя надвесен над девственото (е, вече не чак толкова) тясно дупенце на един от синовете на Ман. Със сигурност младежът се обучаваше в мормонско общежитие и ги разбираше вече тия работи, защото големия хуй на съпруга ми хлътна в привидно дребното му отвърстие със замах, без да му причини никакви неудобства. Младежът даже се понамести и пъргаво почна да му се набива сам. Изобщо що за наказание е ебането? Като че ли всички членове на семейство Ман му се наслаждаваха и сами си го начукваха.

Не скучаех въобще и продължих да се галя. Следващият ми оргазъм бе по-кратък, но по-интензивен. Стисках здраво бедра, пленила собствената си ръка между тях и се тресях неконтролируемо, докато опъвах циците си с другата. За момент погледът на пастор Ейнджъл се спря на мен и той като че ли ми кимна одобрително. Малко встрани от мен жените на пастора бяха чисто голи и се лижеха една друга в разпасана купчина от преплетени крайници. Аналната му слугиня пъшкаше и се извиваше, докато лижеше бременната му съпруга и на свой ред езикът на една от другите наложници обработваше мократа ѝ путка.

Но като всяко друго нещо и това имаше край. Топките бяха изцедени, дупките запълнени, семето пролято. Мъжете имаха все пак някакъв лимит и той бе достигнат. В залата, ароматизирана от наситения мускусен аромат на пот, сперма и женски секрети, се възцари почти пълна тишина, докато мъжете и жените си почиваха и събираха сили. Имах чувството, че някои жени си останаха ненаебани, но това се очакваше – мъжете винаги бяха с предимство, кучите им синове.

На подиума дейността постепенно замираше под всевиждащото око на пастор Ейнджъл. Нямаше дупка на членовете на семейство Ман, която да беше останала непронизана и неизпълнена със семе.

Пасторът даде знак. Ебаните на подиума коленичиха послушно с прилично прибрани колене и ръце в скута. Ебачите се отдръпнаха и застанаха чинно встрани.

Ребека Ман трепереше. Беше дошъл нейният ред.

– Стани, блуднице, и свали ризата си. Застани пред паството си така, както си излязла от утробата на майка си. Време е да започнеш да изкупваш греховете си, но първо трябва да посрещнеш гнева на тези почтени благочестиви християни, пред които ти си нищо повече от гнида, предала общността с разпасаното си поведение.

Тя свали робата си и застана с наведена глава в средата на подиума, където всички я виждаха добре. Пастор Ейнджъл се приближи към нея и стисна здраво челюстта ѝ, за да я принуди да го погледне.

– Признаваш ли, Ребека Ман, че си блудствала още преди ритуала на аналното ти отваряне и си изгубила девствеността си без господар?  

– Да, сър – отвърна силно и ясно тя, макар и с треперещ глас. – Признавам, че съм блудница и смирено прося за прошка. Готова съм да понеса наказанието, което ми е отредено и моля паството да не проявява никаква милост към мен, докато не изкупя греха си.

–Завържете я на кръста!

Зад пастор Ейнджъл и малко вдясно се издигаше огромен екран, който понякога се ползваше за проповеди и религиозни концерти. Младшите пастори го изместиха с усилие и неволно ахнах, а слабините ми се присвиха, когато видях какво крие той. Две метални рамена се пресичаха на буквата Х. Ясно беше коя е жертвата и какво следва. Ребека се извърна, но краката ѝ се подкосиха и се наложи пастор Ейнджъл да я подкрепи, за да стигне до кръстообразното съоръжение. Тя се притисна покорно към кръста с лице към него, паторът сряза въжето, което държеше ръцете ѝ и тя покорно ги разпери.

Младшите пастори пристъпиха. Едновременно четирима от тях се заеха да разтварят тялото ѝ и да го прикрепват с въжета за кръста. Ръцете ѝ не представляваха проблем, но краката ѝ бяха твърде широко разтворени и се виждаше как от опъна бедрата ѝ почват да треперят.

Кожата на Ребека бе нежна и млечнобяла, без никакви петънца. Имаше недоразвити малки гърди, сега сплескани в металния кръст, както и тесен, почти момчешки таз. Дупето ѝ също не ми се стори особено апетитно. Като цяло отзад приличаше повече на момче, отколкото на жена. Зачудих се кой е идиотът, който бе обезчестил това момиче и как изобщо се беше надървил от нея. Сигурно бе скрит гей, който нямаше друг избор, освен да го навре в путката на нещо, което да му създава усещането, че шиба мъж. Макар че не можех да си обясня защо не бе използвал за това другата ѝ дупка – едва ли някой щеше да разбере. Тя беше в период, в който със сигурност я разширяваха за аналния ѝ ритуал. Сетих се как лъщеше пръстенът на ануса ѝ – зачервен и леко възпален сякаш, мокър от смазка, и си дадох сметка, че преди да влезе в храма е отнесла не един кур в задника. Вероятно и този на самия пастор.

На ниската метална маса, която понякога пасторът ползваше за различни нужди и която не беше олтар, защото в нашите храмове олтари няма, ако не броим разюзданите олтари, на които качваше покорните мормони, за да ги чука, младшите пастори поставиха в спретнати редици всякакви дисциплинарни средства. От пръчки с различни дебелини и дължини, през намотани въжета, кожени палки, бастуни, нагайки, бичове…

– Ребека ще получи по един удар за всеки член от паството. Наказанието ще бъде изпълнено от ръката на чистите, сред които тя вече не принадлежи…

Чувах риданията на Ребека, която се тресеше, разпъната на кръста, и опъваше напълно безсмислено въжетата, които я държаха разчекната и неподвижна. Тя се бореше, но съчувствието ми беше някак притъпено. Кучката го заслужаваше.

Момичетата се сбутаха притеснени, но пристъпиха напред и се подредиха една след друга под строгите напътствия на младшите пастори. Първа беше една пребледняла девойка, която избра дълъг камшик с метални топчета. Не се налагаше да се приближава към голото разпънато тяло. Ударът бе зле насочен и удари Ребека малко под шията, оставяйки в горната част на гърба ѝ тясна ивица, която пламна моментално. Тя извика и се изви, задавена от плач.

Следващата пристъпи плахо и избра обикновена плоска дъска. Замахна и я стовари на задните ѝ части, залепяйки тялото на Ребека плътно към кръста. Бузите на малкия ѝ задник се разтресоха и почервеняха, но избор като този бе проява на милост – ударът не оставяше трайна следа и по-скоро унижаваше, отколкото да причини болка.

Третата явно се изживяваше като ангел на отмъщението, защото пристъпи с горящи очи и под одобрителното кимване на пастора избра дебел тежък бастун. Застана плътно до Ребека, каза ѝ нещо с тихо съскане и с рязък удар стовари бастуна върху бедрата ѝ, извъртайки го така, че остърга горния слой на епидермиса ѝ. Злобно. Грозно. И напълно заслужено. Миниатюрни капки кръв избиха от свалената ѝ кожа.

Следващите… Една след друга те избираха своя начин да накажат блудницата. Изървяха се веднъж, после втори път, трети… Ударите се сипеха върху беззащитната голота на тяхната бивша сестра по съдба. Момичетата избиваха всичко в ударите си – влагаха цялата омраза на насилените си усти, които бяха принудени да отварят пред мъжете в паството и да смучат мръсните им грозни пениси, да пият тяхната сперма и да ги осмукват…

Онези, които вече бяха преминали през ритуала на аналното отваряне, замахваха с още по-голяма злоба и сила. Те отмъщаваха за всяка клизма, за всяко смучене на кур, за всяка тапа, дилдо или живо месо в задниците си… Удряха, за да забравят миризмите и вкуса на мъжки слабини и сперма. Удряха и се опиваха от властта си да подчиняват и наказват съгрешилата и се оправдаваха пред себе си с това, че тялото пред тях е съгрешило и трябва да бъде наказано… смачкано… унижено… потъпкано до кръв.

А кръв имаше. Ребека изгуби сили и се отпусна на кръста. Ръцете ѝ опънаха въжетата, които немилостиво ги претриваха и тя като че ли за кратко загуби съзнание. Милост, която Бог ѝ даде, защото от хората ѝ беше отказана.

Отстрани пасторът броеше ударите и вдигна ръка, когато тя получи по един удар за всеки член от паството. Спря момичето, което с насълзени очи държеше пръчка в ръцете си и тя облекчено се върна в редицата.

В храма цареше пълна тишина. Тялото на Ребека бе нашарено от различни по дължина и размер ивици и от някои от тях течеше и кръв. Други бяха напълно подути кръвонасядания под кожата ѝ, която щеше да се възпали и да я боли с дни и седмици. Там, където ударите бяха попадали и между краката ѝ, насочени със злобна мъст, вагината ѝ гореше в ярко червено и изглеждаше подута.

Младшите пастори пристъпиха и намазаха внимателно следите от ударите с нещо, което, предположих, бе обезболяващо. Но тя реагира с писък и сякаш се събуди, опъвайки яростно въжетата. Не познах. Веществото, с което я бяха намазали, явно я караше да страда още повече. Тя реагира така, сякаш сипваха сол в откритите ѝ рани. И нищо чудно така да беше… Припомних си прийомите на господаря си. Той обичаше да прави същото. Мамка му, колко гадно беше и как щипеше по нежната кожа, докато пенисът му набиваше веществото навътре в путката ми. Ребека беше щастлива, че изпитва това само отвън.

Един от пасторите пристъпи с купа в ръка, погледна пастор Ейнджъл за разрешение и като го получи, бръкна в купата с ръка, облечена в синя латексова ръкавица. Извади нещо сивозеленикаво и коленичи зад разтворените ѝ бедра. Ахнах. Не, тя нямаше да бъде пощадена… Пръстите започнаха обилно да подмазват ануса на Ребека и се навряха грубо навътре. Писъците ѝ започнаха обаче, едва когато той разтвори срамните ѝ устни и я намаза отвън. Плъзна ги във вагината ѝ заедно с обилно количество от веществото и той дълго ги търка и въртя в нея, докато Ребека крещеше в агония и опъваше завързаните си крайници.

Не мисля, че остана путка в храма, която да не се присвие. Не мисля, че остана хуй в залата, който да не се надърви от писъците ѝ на болка.

Пасторът даде знак и Ребека се озова с голяма червена топка на наустник, който приглуши виковете ѝ, макар и не напълно.

Пастор Ейнджъл постоя така известно време и погледът му изобщо не се спря на Ребека. Гледаше нас. Изпитваше ни. Преценяваше реакциите ни на ужас, съчувствие, задоволство… на срам от възбудата на мъжете. По лицето му не се четеше абсолютно нищо. Бе сложил маска на пълна властност. Не издържах на погледа му и сведох глава. Мисля, че не бях единствената.

Когато отново погледнах, пасторът се събличаше. За първи път го виждах напълно гол. Бе висок, широкоплещест мъж, с огромно щръкнало парче плът между краката. Един наистина много красив мъж, безпощаден, властен, силен… И така да го исках го между краката си!

Сложи си презерватив и застана зад Ребека. Не можех да видя къде в нея прониква, но по сподавените ѝ писъци разбрах, че бе добавил нова болка към паренето от наранената ѝ плът и сърбежа от размазаното по нея и в нея вещество.

Неволно извърнах глава и погледнах зад себе си. Там, няколко реда по-назад, бе коленичил господарят ми, който ме бе обучил като наложница. Зърнах го само за част от секундата и видях задоволството и силната му възбуда. Очите му горяха, месестите му устни бяха мокри и отворени, той целият се беше напрегнал до пръсване. Поддържаше четири наложници и две съпруги. Преди да се обърна бързо напред, хвърлих поглед към лицата им, на които се четеше същински ужас. Те, както и аз, бяхме сред малцината жени в тази стая, които добре знаехме какво изпитва в момента Ребека Ман… Болката, паренето, усилващия се сърбеж, невъзможността да направиш каквото и да било, за да го спреш. Всеки тласък носеше временно облекчение, когато твърдата плът се отъркаше в пламналата кожа, но после тази болка рязко се усилваше, защото пенисът я разнасяше все по-навътре и по-навътре. В добавка… това огромно влечуго между краката на нашия пастор… Ейнджъл. Някой имаше адски извратено чувство за хумор. Той бе същински дявол…!

Потърсих с поглед и съпруга си. Парчето му се беше надигнало гордо към корема му. Беше възбуден и отново твърд, кучият му син. Единственото, което исках сега, бе това мъчение да свърши колкото се може по-бързо, да се приберем у дома и да се ебем до забрава… за да не мисля за писъците на това блудно малко същество, което бе предало общността, но което безспорно не заслужаваше да бъде разкъсано до смърт отвътре…

Щеше да мине време, преди естествената реакция на организма ѝ – обилното отделяне на женските ѝ сокове, да започне да я пречиства отвътре. След няколко часа болката щеше да се отдръпне. Ако пък ѝ разрешаха да си направи вагинална промивка и клизма, особено с нещо успокояващо, алое може би, обезболяващо някакво… Но винаги щеше да помни тази болка. Винаги.

Задникът на пасторът апетитно се свиваше с всеки негов тласък в Ребека. В путката или може би в задника я чукаше той? Отдръпна се преди края си. Издърпа внимателно мръсния кондом и захвърли гумата настрани. Държеше се в ръка и се разтриваше полека, докато младшите пастори сваляха голото наранено тяло от кръста и я поставиха на колене пред него. Махнаха ѝ наустника и стоновете ѝ закънтяха в тихата зала на храма.

Баща ѝ обкрачи голия ѝ гръб с лице към пастора. С две ръце, облечени в латексови ръкавици, хвана устата ѝ и я разтвори широко за пениса на мъжа, който застана пред нея. Огромното парче плът започна да я насилва, докато баща ѝ я държеше здраво и не ѝ даваше възможност да се помръдне. Гледах ужасена, но и очарована, как потъва в нея. Не до дъно, в никакъв случай, но доста навътре.

Представих си момента, в който дебелият член опира главата си в небцето ѝ, смачква се и се насочва към стегнатия пръстен към гърлото ѝ. Той го насилва още малко и тя се дави и извива, но ръцете я държат здраво и той все пак успява да я прониже и там, макар и не до край. Ребека изгуби напълно контрол и се паникьоса от липсата на въздух, но пасторът спокойно и без да бърза я напъна още малко, колкото да се убеди, че тя не може да го поеме по-навътре и чак тогава почна да излиза. Измъкна се назад, колкото кучката да си поеме въздух и после го навря пак обратно.

Чука я така доста време. Тя се отпусна, сякаш се примири. Спря да се дави, но лигите течаха покрай члена му надолу по брадичката ѝ и голите ѝ гърди. От носа ѝ излизаха сополи и тя изобщо бе грозна гледка. Не се и предвиждаше да е еротично и красиво. Това бе наказание. То трябваше да противно, болезнено и толкова брутално, че нито едно същество в този храм да не го забрави до края на живота си.

Пастор Ейнджъл за пореден път влезе докъдето можа в тясното гърло на момичето и по изписалото се по лицето му удоволствие се досетих, че се празни. Издърпа се, колкото да ѝ позволи да преглътне и пак се наби в нея. Конвулсиите на гърлото ѝ вероятно му доставяха допълнителна доза удоволствие, защото не побърза да го извади. Но когато го направи, всички видяхме, че омазаният му със сперма и лиги пенис изобщо не е спаднал. Сякаш нямаше никакво намерение изобщо да спада.

Протегна ръка. Моментално един от младшите пастори пристъпи и му подаде нещо метално, което не видях добре. Пасторът го вкара в устата на момичето и като го отвори, разбрах, че е орален разширител – от ония противни гадни приспособления, които използват зъболекарите. Устата на Ребека остана гротескно отворена, езикът ѝ натиснат надолу. Пасторът просто се отдръпна и остави младшите пастори един по един да се изредят в устата на момичето.

Баща ѝ я държеше през цялото време и не ѝ позволи да се отдръпне. От разтворената ѝ уста по пода и членовете на мъжете падаха лиги и сперма. Тя не успяваше и да я преглътне добре, когато свършваха в нея, защото за да преглътне, трябваше да затвори уста по рефлекс, а той бе възпрепятстван от металния разширител в устата ѝ.

– Господа – обърна се пасторът към мъжете на подиума, сред които и Дийн. – Можете да си изберете дупка в тази уличница, в която да свършите. Не забравяйте обаче да ползвате един от тези. – Той подритна кутия с презервативи до крака на Ребека. – И ръкавици… Това наистина смърди и боли ужасно. Не го искате по пенисите си, повярвайте ми.

Не се изненадах, че Дийн се нареди на опашката зад малкото задниче на Ребека Ман. Търпеливо изчака реда си като търкаше пениса си, за да не му спадне. Макар че, предполагам, гледката как един след друг мъжете влизат в отворите ѝ и ги използват единствено за свое удоволствие, бе достатъчно възбуждащ за него. Насилието ги опияняваше и някои се нареждаха и за втори път.

Дийн избра тясната ѝ путка и дълго я помпи, преди да свърши и да освободи мястото си на следващия. Беше се протегнал иззад гърба на господин Ман и го мастурбираше грубо, докато той не свърши на гърба на дъщеря си със стон. Такъв си е Дийн. Не може да се стърпи да не направи нещата малко по-… пикантни. Но каква беше тая работа с господин Ман всъщност? Дийн определено имаше нещо към почтения господин.

Мина доста време, докато и последният от подчинените на пастор Ейнджъл не прехвърли съдържанието на топките си в устата на наказаната блудница или в друг избран отвор. Баща ѝ я държа до последно със стиснати зъби и решително изражение. Обзалагам се, че го болеше разпореният от Дийн задник, а неговият член не бе единственият, който бе ползвал анала му за свое удоволствие по-рано днес по време на наказателната служба.

Докато я държеше, господин Ман имаше възможност да премисли и всичко онова, което бе безвъзвратно отминало и което бе изгубил заради дъщеря си. Злобата, изписана на лицето му, бе злоба като към чужд човек, като към враг. Подчиненото си положение, загубата на уважение, на съпругите и на наложниците си, на другите си деца… Господин Ман вече нямаше нищо. Ребека му бе отнела самоуважението и достойнството. Тя заслужаваше всяко едно наказание. А то тепърва започваше. Пасторът ясно бе обяснил: наказанието ѝ бе отложено, за да се установи, че тя не е забременяла. Сега, когато бе в доказано добро здраве, Ребека щеше да изкупва греха си на блудница с месеци… докато и последният мъж от паството не осветеше по три пъти всяка една от нейните дупки със своето семе.

Потреперих. Това напомняше твърде много на ритуала на осеменяване, на който бяха подлагани безплодните. Веднъж годишно Дийн изчезваше за няколко дни, за да се включи във фестивала в съседната енория. Там той чукаше на воля яловите кучки и се връщаше напълно изцеден. Нашите ритуали се извършваха по-скромно и с няколко внимателно подбрани мъже. До този момент. Защото пасторът явно показваше, че счита масовото изнасилване за нещо нормално. Бе насрочил първата дата за ритуала на няколкото нещастни путки, които не можеха да имат деца, за след няколко месеца. Горко им. Ако след това имаха сили да станат и да ходят… то едва ли щяха да са с всичкия си. Освен това този ритуал щеше да бъде повтарян година след година, ако не дадеше резултат, докато жените не навършеха 40 или… не сложеха край на мизерния си живот. Струваше ми се, че от гледна точка на пастора, това нямаше да бъде голяма загуба. Явно кучки, които не раждаха, според него не ставаха и за чукане.  

Радвах се, че крия своята малка тайна в корема си. След седмица трябваше да посетя доктор Клифтън, за да го потвърди и да го съобщи официално на съпруга ми, но вече знаех, че нося дете. Време беше. Вече се притеснявах, след почти една година брак, че нещо ми има. Дийн щеше да полудее. Той си падаше по бременни кореми и ако не се бе наложило първата му жена да отиде в болница за задържане, още щеше да я чука по пет пъти на ден. Намираше го за божествено извратено и се възбуждаше само като ѝ видеше корема. Надявах се и с мен да е същото… и честичко да го отнасям, докато бременея.

Ребека лежеше на пода в някакво вцепенение. Боях се, че болката и стресът, на който бе подложена, бе твърде много за нея. Но тя ме изненада. Някак събра сили, изправи се, вдигна глава и застана изпъната като струна. Ръцете ѝ потрепериха, но тя ги събра отзад ниско на кръста си и обхвана китките си една с друга. Разтвори леко крака и застана сравнително неподвижна, макар и да трепереше, без да може напълно да се контролира. Браво, момиче!

Пасторът се усмихна. После твърдото изражение пак се върна на лицето му.

– Грехът на Ребека е грехът на Ева. Той е на всички жени. Всяка една от вас тук го носи и трябва да сподели наказанието на тази блудница. Вие, слабоволни следовници на сторилата първородния грях, изкушавате мъжете и ги карате да отстъпят от принципите си. Затова наказвам всяка от вас в следващите седем дни да служи в чужд дом и на чужд мъж. Ще получавате всеки ден задълженията на жената, на чието място служите, независимо от ранга ѝ, и ще се подчинявате на мъжа, който съм избрал за вас, безпрекословно и с незабавно подчинение. Ще служите предано, но ще бъдете наказвани от ръката му всеки ден, сякаш е неделен. Момичетата, които още не са отворени анално, ще служат като орално задоволяват избрания господар. Тези, които вече се преминали през този ритуал, ще се покоряват и като анални слугини.

Той замълча и остави тихите ахвания и неволните коментари да заглъхнат. О, Дийн… мамка му, щях да служа пак на някой друг мъж и като си знаех късмета, щеше да е дъртак с малка пишка, която даже не му става. А така ми се чукаше, повече от всякога! Коя ли мръсна кучка щеше да дойде на моето място?

Дори за мен обаче стана ясно, че това съвсем не е всичко. Пасторът бе яко противно копеле и не бях сигурна, че искам да разбера какво е измислил още с извратеното си мръсно съзнание.

– Сега – започна той бавно и натъртено, – ще избера една от чистите, още девствени момичета, и публично ще я позная пред вас, за да изкупи греха на Ребека, който тегне и над всичките ѝ сестри. Ще разкъсам химена ѝ и вие всички ще свидетелствате за това. Ще я напълня със семето си, докато се молите на колене утробата ѝ да захване. Само така ще знаем, че Бог е простил непростимото и грехът на Ребека е изкупен в неговите очи.

Паството ахна като един. Немислимо!

Пастор Ейнджъл се приближи към групичката на младите момичета. Избира бавно и спокойно, спирайки се на всяка една от тях. Опипа гърдите им, плъзна ръка под дългите им поли и дълго ги гали отдолу, преди да се премести на следващата. Момичетата се задъхваха, извиваха се в ръцете му и червенееха, но го гледаха в очите с някаква смесиха от страх и желание, което не можеха да скрият напълно.

Да, пасторът можеше да накара всяка жена в залата да се подмокри. Стоеше си така, чисто гол с огромния си навирен пенис, сякаш не осъзнаваше пълната си голота. Говореше на момичетата тихо, докато ги опипваше и подбираше като свине за разплод. Те му отговаряха накъсано и сякаш нечуто се разделяха с моминския си срам, докато го гледаха в очите и устните им неволно се извиваха в усмивка. Да гледаш как той пилее чара си за тези недорасли тесни путки… такова проклето разхищение, когато аз се извивах на мястото си, пламнала от желание да бъде начесана между краката.

Избра едно височко момиче с големи гърди, които нескрито опъваха благоприлично закопчаната ѝ до горе блуза. Сякаш нямаше нужда да я опипва, но той го направи с нескрита наслада, опъвайки зърната ѝ през платовете на блузата и на долната ѝ риза. Те щръкнаха и се показаха гордо напред. Пасторът се наклони малко, повдигна полата ѝ и се зарови в бельото ѝ и в органа ѝ. Момичето се зачерви и се задъха и дори тихо простена, когато той извади пръсти и ги помириса, вперил поглед в очите ѝ. Кимна ѝ и я поведе към подиума.

Само тези грозни безлични девственици все още стояха облечени в храма. Пасторът даде тиха заповед, докато минаваше покрай тях, и треперещи ръце се забориха с дрехите, за да ги свалят една по една. Момичетата се свиха и се опитаха да се поприкрият една друга, но пасторът ги извика да застанат в средата на подиума с лице към паството и да свалят ръцете си. Стотици очи се впериха жадно в девствената им голота, трепереща от насилието да стоят неподвижни и да бъдат оглеждани като добитък.

– На пода. Молете се за вашата сестра. Ребека, ти също. Моли се за нея, защото тя изкупва и твоя женски грях и ще бъде наказана, защото си се поддала на блудство.

Металната маса беше разчистена от дисциплинарните средства. Пасторите я подготвиха, както никога до този ден не бях виждала да го правят, макар че масата често бе използвана, за да вдига на удобна височина мъжете или жените, които пасторът публично обладаваше. Този път през масата имаше завеса, опъната на рамка.  

– Как се казваш, дете? – обърна се той ласкаво към момичето.

– Алба, сър. Алба Торнтън.

Ето защо ми изглеждаше позната. Беше дъщеря на доктор Торнтън. Приличаше му малко. Не посмях да се обърна да го погледна. Нищо чудно, че чувах тихи ридания откъм неговото място. Жена му сигурно не можеше да сдържи ужаса си дъщеря им да бъде обезчестена по този начин. Все пак за първия път се предвиждаше ритуал, често присъстваха и свидетели, че всичко е направено както трябва и момичето не е отворено прекалено болезнено, и така нататък… Тя щеше да стане жена много преди да дойде времето ѝ да служи като наложница. Бъдещето ѝ ставаше страшно несигурно, а и пасторът като че ли нарочно не изясни какво ще стане след като я дефлорира. Може би щеше да я изпрати да служи? Или?

– На колко години си, Алба Торнтън?

– На шестнайсет сър. Навърших ги преди две седмици, сър.

Значи не беше отваряна и анално все още… Съвсем прясно месо за вълците.

Пасторът въздъхна очарован.

– Добре, Алба Торнтън. Сега искам да се съблечеш зад завесата и когато си готова, да се качиш на масата с лице към залата като само главата ти се подава от завесата. Разбра ли ме?

– Да, сър!

Завесата я пазеше от погледите ни. Не знам защо на нея се полагаше специално внимание, след като голите ѝ сестри се бяха проснали на пода в молитвена поза, която не криеше нищо от телата им. Само вдигнатите ѝ ръце се мярнаха няколко пъти, докато сваляше горните си дрехи. Вагината ми гореше и лепкавата слуз започна да се стича между бедрата ми. Да знаеш, че тялото на момичето е напълно голо, но да не можеш да го видиш, притежаваше еротичен заряд, който не можех да не оценя в ситуация като тази. Ребека Ман бе напълно забравена. Забравени бяха и голите млади момичета на подиума. Никой не обръщаше внимание на разголената плът, след като веднъж тя биваше изложена достъпна пред всички. Ахнахме вкупом и се понаместихме неволно, когато главата на Алба се показа през завесата. Нищо повече. Не можехме да видим нищо от голото ѝ тяло. Дори гърдите ѝ, които обещаваха зрелост и сласт, ни бяха отказани. Можех да си представя как тежат надолу и се опъват под гръдния ѝ кош с увиснали зърна. Залутах се в представата как изглеждат и какви са на цвят кръговете около тях, каква е формата им, как реагират на докосване… Или нежните ѝ бели полукълба на задника, обърнати към пастора, който се настанява зад тях и между разтворените ѝ колене я гали леко и нежно по набъбналата влажна путчица, разтваря устничките ѝ и насочва луковичната глава на огромния си член в нея.

Очите ѝ се ококориха, устата ѝ оформи едно съвършено О, когато усети как започва да влиза в нея. Беше се задържал известно време зад нея и със сигурност я беше галил и разпъвал, за да я подготви за болезнения момент на загубата на девствеността ѝ. Паството не виждаше какво се случва с тялото ѝ, но всички жадно следяхме изписаните по лицето ѝ усещания. Страх и свян, срамът от наблюдаващата я публика, удоволствието от пръстите му, които я подготвяха… Тя притвори очи, извика и се ръцете ѝ се разтрепериха, развълнувани като завесата, която се движеше около гънещото ѝ се тяло.

– Колко си тясна, Алба Торнтън – изпъшка пасторът и всички го чухме напълно ясно в пълната тишина на залата. – Молете се за това момиче, благочестиви мормони! Тя е запазила девството си непокътнато, но сега насила ще ѝ бъде отнето! Молете се нейната болка да изкупи греха на всички жени!

Всички усетихме момента, в който пасторът я разкъса. Тласна я и през завесата преминаха раменете ѝ, а Алба не можа да сдържи писъка си. Започна да плаче от унижение, болка и срам, но мъжът зад нея не спря. Виждахме лицето му над преградата със завесата и изписаната по него концентрация. Тласка дълго, докато тя хълцаше в пълната тишина на храма. Накрая, когато Алба спря най-накрая да плаче и неволно започна да пъшка от удоволствие под него, пасторът засили ударите и при всеки следващ напън се чуваше как топките и тялото му се шибат в нея с плясък. Алба пламна цялата, наведе глава и я скри засрамена от нас, когато мъжът я докара до първата ѝ кулминация като истинска жена.

По опънатите жили на врата ѝ и тресящите ѝ се рамене, както и по това, че пасторът стоеше притихнал зад нея и явно я изчакваше да преминат тръпките, които я разтърсваха, успяхме да проследим като противни жадни за зрелища воайори нейния жарък оргазъм. Щастливка.

Пасторът свърши скоро след нея. Изръмжа и затвори очи и я напъна за последно. Остана така неподвижен за кратко, после излезе от нея и ѝ нареди да се обърне бързо по гръб и да вдигне свитите си крака нагоре. Тя се подчини и завесата се разтвори достатъчно, за да ни покаже горната част на красивите ѝ гърди и белналия се за кратко корем. Завесата се спусна обратно, когато тя я нагласи благоприлично.

– Половин час, Алба. Стой с вдигнати крака, за да не изтече семето ми от теб, малката. Не губи нито капка! Надявам се, че ще забременееш. Благословията на едно дете, заченато в ритуал на наказание, ще бъде знак, че Господ прощава мръсния блуден грях на твоята сестра Ребека…

Всички чухме думите му. Алба мълчеше с лице към тавана на храма. Само свитите ѝ едно към друго ходила се подаваха над завесата.

Пасторът мина отпред и застана пред паството. Членът му беше омазан с нейните сокове, сперма и кръв – безспорно свидетелство за насилието над химена ѝ.

– Алба ще бъде приета в моето домакинство като моя дъщеря още днес. Ще бъде обучена добре за аналния си ритуал и в последствие за службата си като наложница. Що се отнася до всички вас, Алба Торнтън продължава да пази девствеността си. Тя може да бъде привиквана да служи единствено с устата си, докато не премине през отварянето.

Пасторът замълча и за момент си пролича, че е уморен.

– Преди да ви разпусна… Не забравяйте да проверите в списъците, закачени на вратата къде са разпределени жените да служат в следващите седем дни. Очаквам от мъжете да се погрижите за пълното им подчинение по всички възможни начини и да ги дисциплинирате с подходящо усърдие всеки ден. Мъжете ще получите покана кога да се явите за ритуала на изкупление на Ребека Ман. Това е всичко. Свободни сте.

Паството се разшумя. Станах на несигурно разлюлените си крака, схванати от продължителното стоене на колене. Днешната служба се проточи с часове. Капачките ми бяха зачервени и наранени. Нямах търпение да видя на кого ще ям кура в следващите няколко дни. Надявам се да греша и да е достатъчно надарен, за да ми изпраска здраво анала и да напълни путката ми с доволно количество сперма.

Младшите пастори подигнаха Ребека и я повлякоха нанякъде, както си беше чисто гола. Пасторът Ейнджъл не понечи да се облече или измие. Отиде право при Дийн и му каза него. Той го изгледа стъписан и няколко пъти погледна надолу и настрани, но накрая кимна. Беше успял да облече само долните си гащи. Изглеждаше нетърпелив и радостно превъзбуден, когато се спусна бързо по трите стъпала на подиума и дойде при мен. Метна дрехите на стола и ме прегърна през раменете. Пасторът ни гледаше спокойно.

– Скъпа… Пастор Ейнджъл… Ще служиш в дома му като негова съпруга. Ще се наложи да се грижиш добре за наложниците, които е избрал през тази седмица. Искам от теб да си покорна, но и достатъчно развратна, че да му доставиш удоволствие. Не ме посрамвай, скъпа! Разчитам на теб! И се наслаждавай!

Гледах го потресена. Пасторът ми се усмихна и се извърна да се облече. О, мамка му…! Не бях и очаквала, че ще яздя такъв голям хуй цяла седмица! Ще го счупя от ебане!

Дийн ме целуна набързо.

– А ти къде…?

Той вече се отдалечаваше. За моя огромна изненада спря при жените на пастора. Т.е. при бившите му жени. В следващите седем дни те щяха да бъдат нечии други, освен ако не ги беше изключил от дяволската въртележка, която спретна на всички останали. Те не бяха толкова далече, че да не мога да чуя какво казва. Освен това възбуденият му глас бе толкова доволен, че той изобщо не си направи труда да прояви достойнството да говори тихо и спокойно.

Наведе се и повдигна голата бременна съпруга на пастора, която още стоеше коленичила на меката червена възглавничка. Пасторът имаше само една съпруга. Другите му жени бяха наложници, като не броя аналната му слугиня.

Съпругата му беше не просто бременна. Беше много бременна. В осмия или деветия месец. Сякаш всеки момент от огромния ѝ корем щеше да се пръкне Пришълецът. Носеше детето (децата?) много напред и под опънатата ѝ до пръсване кожа прозираха синкавите вени на умората. Пъпът ѝ беше гигантски вулкан в средата на корема ѝ и дълга тъмна черта се губеше от него надолу към пубиса ѝ. Гърдите ѝ бяха огромни, набъбнали, натежали, с големи тъмни ареоли и твърди зърна, навирени напред. И те бяха огромни, като всичко друго в нея. Задникът ѝ също изглеждаше напълнял и широк. Тазът ѝ се подготвяше за раждането. В очите ѝ сякаш бе събрана умората на целия свят.

– Госпожо… – той първо ѝ каза нещо тихо на ухото, от което тя цялата се стегна и се опита да се дръпне от Дийн. Извика нещо уплашено към съпруга си, но той само ѝ се кимна студено и махна с ръка, докато си слагаше ризата.

– Спокойно, скъпа – опита се да я озапти Дийн. – Нали не искаш нещо да стане с бебето? Дишай спокойно, ето така…

Той нежно плъзна длани по тялото ѝ и започна да я опипва напълно безсрамно. Загали корема ѝ сладостно с весел пламък в очите. Дийн и неговият фетиш към бременни жени… А тя бе така уродливо набъбнала, че чак вагината ѝ изглеждаше тясна и малка под корема ѝ. Дийн казваше, че по време на бременността жената става много чувствителна там, но аз все още не усещах никаква промяна в себе си.

Силно кръвоснабденият орган на съпругата на пастора поддаде под пръстите му, когато той ги плъзна между устничките ѝ и ги разтвори. Тя ахна, когато проникна в нея и започна да плъзга показалеца си навътре-навън пред погледите на всички. Изглеждаше напълно потресена, сякаш не вярваше, че съпругът ѝ я преотстъпва за ползване на друг мъж, когато е в такова състояние. Разплака се, когато Дийн опъна настрани едната ѝ гърда и я засмука, без да спира да гали путката ѝ.

– Не плачи, скъпа! Не понасям, когато жените ми циврят! – каза ѝ спокойно и твърдо и опъна зърното ѝ. – Не се плаши. Няма да нараня теб или бебето. Ще те чукам само отзад, за да не го притискам. Имаш мъжката ми дума. – Той ѝ подаде бельото и ѝ помогна да си сложи дългите гащи. – Няма да те ударям, скъпа! Пасторът разреши само да те пляскам, когато си непослушна… Обичаш ли да викаш, когато ти влиза в дупето, момичето ми? С мен ще викаш! – обеща ѝ.

После вече не чух останалото. Бях твърде заета със собствените си мисли. Пасторът дойде и ме отведе за моите лични седем дни разюздан мръсен секс… Нищо вече нямаше значение, освен този огромен тежък пенис, който влизаше в мен и ме задоволяваше както никой друг преди него. Забравих за Дийн, забравих за съпругата на пастора, за малката Ребека Ман и Алба Торнтън. Забравих дори името си…

Седемте дни изтекоха твърде бързо.

Rating: 4.00/5. From 7 votes.
Please wait...