Мормони. Част четиринадесета: Анални умения

Автор: Звезда

Категории: BDSM, Домакини/Съпруги, Несъгласие/Умствен контрол, Фетиш, Инцест, Анален секс, Екстремни

Предупреждение: в поредицата има прояви на унижение, насилие, инцест, медицински фетиш и екстремни сексуални практики. Не четете, ако това ви отвращава и не правите разлика между фикция и реалност. Не приемам тези практики за нормални вън от разказите, освен като ролева сексуална игра с доброволно участие на страните в нея.

Утрото ме завари напълно отпочинала и готова за игри. Протегнах се бавно и се насладих на това как се опъват мускулите на тялото ми. Светлината играеше зад завесите. Надявах се да не съм се успала, макар че това нямаше никакво значение. Бях дала заповеди и закуската щеше да бъде сервирана за господин Тиодор, ако той бе станал преди мен. Съпругата му не ме интересуваше. А момичето на татко вероятно още викаше от желание да достигне до забранения връх на оргазма. О, да! Денят се познава как ще премине по това как си го нагласил предния ден да протече. Всичко вървеше по план. Малката Об бе неочаквано свежо попълнение на домакинството ни и се справяше повече от добре. Днес предстоеше да се погрижа за още един аспект от обучението ѝ. Но преди закуската – клизма за свежест!

Заварих господин Тиодор да похапва кифлички с мармалад и да отпива с наслада от силното кафе, което Триша му сервираше само по престилка, загледан в залюлените пред очите му гърди. Добро момиче. Не изисквах такова облекло всеки ден, но когато имахме гости по повод като този… Беше се досетила и сама, че играта продължава… Кимнах ѝ одобрително и не обърнах внимание на коленичилата до стола на господаря си гола жена. Погледът ѝ беше в пода. Тънка верижка свързваше китката му с нашийник около врата ѝ. Виж ти. Човекът имаше наистина добри идеи. Всеки път, когато вдигнеше ръка, за да се храни, малката му кучка се изправяше нагоре, подтикната от настоятелния опън на нашийника.

– Как сте тази сутрин, господин Тиодор? – запитах с палава усмивка. – Надявам се, че спахте добре, сър?

– Да, госпожо – усмихна ми се той. – Изключително добре!

– Готов ли сте за предизвикателствата на деня, сър?

– Какво точно имате предвид, госпожо Тревър?

Усмихнах се скромно. Бас хващам, че наистина нямаше търпение да разбере.

– Бих искала да проведа някои… тренировки, сър. Дъщеря ви не показа умение да владее аналните си мускули, сър. Боя се, че това няма да се хареса на господаря Джоузеф. Ще имате ли нещо против, сър, ако тя потренира с вас? Имам предвид… знам, че не е ваша работа, сър, и че може би се гнусите от тялото ѝ, но ви уверявам, че ще се погрижа за свежата ѝ анална хигиена. Тя няма да ви разочарова, сър, а и е за нейно добро… Знаете, че съм загрижена единствено за нейната правилна подготовка! Ритуалът наближава и тя трябва да бъде напълно готова за довечера!

Той ме погледна замислено. Сведох очи. Бе наясно, че ритуалът е посветен на дефлорацията ѝ, не на аналното отваряне. Не беше изключено да бъде използвана и тази нейна дупка обаче, и аз все пак имах право. Особено като се вземе предвид присъствието и на пастор Ейнджъл… членът му бе с внушителни размери и той често го използваше за анални удоволствия. Об трябваше да бъде добре подготвена да го поеме, ако се наложи.

Вчера господин Тиодор се беше погрижил за това Об да овладее правилното смучене на член, а днес отивахме крачка по-нататък. Време бе за анални игри, които да подготвят отвърстието ѝ по най-добрия начин за господаря и неговите гости.

Мисля, че след вчера господин Тиодор не изпитваше същите, да не кажа и никакви притеснения и скрупули. Бе преминал границата на табуто да чука дъщеря си. И докато вагината ѝ бе заключена за него и нямаше опасност тя да забременее, той всъщност не се безпокоеше толкова, че ще проникне в друг неин отвор. Съпругата му дишаше накъсано и явно идеята я притесняваше много повече, отколкото него самия. Още в ранния следобед обаче, надявах се, Лейни Тиодор отдавна щеше да е преодоляла задръжки като тези. А пък в момента тя бе само слугиня в този дом, каквато бе и дъщеря ѝ. Моите слугини нямаха думата. Те се подчиняваха мълчаливо и с различна степен на охота. Затова и задниците им често пламтяха, докато се научеха да не се бавят с изпълнението на задачите и желанията ми.

– Добре ли ви служи тази слугиня, сър?

– Да – той се усмихна нежно на Лейни. – Много добре. Искате ли да проверите?

Вдигнах вежда възхитено. И още как!

Той подръпна каишката и я накара да се изправи. Бутна я да се опре по корем над твърдата облегалка на стола и с нежност нагласи гърдите ѝ да висят от едната му страна, за да не се смачкват. Тя разтвори сама бутовете на задника си, без да я молят. Минах зад нея и гнусливо инспектирах ануса ѝ с поглед. Беше разцъфнал и набъбнал. Яркочервена плът се подаваше от дупката, обхванала малка тапа с розово камъче в средата. Господин Тиодор я шляпна доволно по задника и тя подскочи.

– С Лейни добре се позабавлявахме вчера, нали, скъпа? От години не съм се чувствал така задоволен!

– Отлично, сър. Точно това искам и за дъщеря ви. Вярвам, че ще съумеете да я научите как да се разтваря доброволно за пениса ви. Искате ли да отидем да видим как е прекарала нощта, сър?

– Да, госпожо Тревър. Нямам търпение да видя как се чувства малката ми Об в момента.

В пълно съгласие излязохме от трапезарията и оставихме слугините да почистят и приберат след нас. В залата за подготовка заварихме това, което очаквах. Об мучеше тихо под наустник, а до нея стоеше на пост Адриан. Явно бе неин ред. Капката все така поразяваше клитора ѝ на точното място. Бе налята нова порция вода във фунията.

– Добро утро! – жизнерадостно оповестих присъствието ни аз. – Съжалявам, че трябва да го кажа, путко, но времето ти за клиторна игра изтече. Адриан, тази мръсна кучка успя ли да стигне до оргазъм?

– Не, господарке. Новата ми сестра нямаше това щастие нито по времето, което аз бях дежурна, нито докато Триша или Антоанет са били тук.

– Жалко. Ще се наложи да почака ритуала си. Съжалявам, путко. Наистина си мислех, че би могла да си доставиш малко удоволствие тази нощ… Да видим сега какво имаме тук…!

Органът ѝ пламтеше. Щипките го държаха широко отворен. Клиторът ѝ беше мокър, твърд, невероятно набъбнал и безспорно – болезнен на допир. Плътта над него се беше отдръпнала напълно и го оголваше. Вагината ѝ бе мокра от водата, която се стичаше надолу към улея в краката ѝ и се събираше в кофа на пода. Но беше и мокра от собствените ѝ секрети. Ако сега я докоснех, тя щеше да свърши на секундата. Затова първо спрях водата. Щях да я оставя да се успокои, преди да махна катетъра. Междувременно реших, че не е зле да сваля превръзката от очите ѝ.

Тя премигна от светлината, която ѝ се стори твърде силна. Оставях я да свикне с нея и да спре поглед към присъстващите в стаята. Видях как ѝ се разшириха очите, като ни видя и особено майка си с нашийника на врата и небрежния начин, по който баща ѝ я придърпваше насам-натам, сякаш е домашен любимец. Очите на господин Тиодор се плъзгаха влажно по голата Об и не изпускаха нито един детайл от тялото ѝ. Тя изглеждаше изтощена, напрегната и на прага на сълзите.

– Да оставим Об за малко да се успокои – предложих му. – После ще ѝ помогнем да стане и да се подготви за обучението си днес. Адриан, махни ѝ наустника!

Смених катетърната торбичка с празна и сложих на бърза капка нова система, с която да я подсиля. Об имаше нужда и да се оводни. Денят щеше да бъде дълъг. Адриан махна внимателно наустника ѝ и почисти протеклите от устата ѝ секрети с нежно докосване на влажна топла кърпа. Об си поемаше дъх дълбоко и леко хрипливо, доволна, че устата ѝ е освободена. Не понечи да каже каквото и да било. Вероятно мускулите на челюстта ѝ я понаболяваха, но това бе цената на неумението ѝ да сдържа виковете си по време на нощното обучение.

Междувременно поведох разговор за анални играчки с господин Тиодор и го попитах какво ползва обикновено с жените си. Оказа се, че познанията му са доста оскъдни. Поклатих глава и му показах солидната колекция в аналния шкаф. Слугините на господаря Джоузеф ползваха само най-доброто! Аз самата редовно носех по нещо. За забавление, но и за да се подготвя за дебелия член на господаря си. Дойде ми палава идея. Да видим как ще реагира господин Тиодор, ако…

– Ще ми окажете ли честта, сър… да изберете нещо за мен. Нужно ми е, за да се подготвя за идването на съпруга си. Бихте ли ми го поставили в ануса, сър?

Не изчаках да ми отговори. Надигнах полите си и бързо свалих надолу гащите си, оголвайки задника си. Подложих се на пода, разтворих бузите си като опънах задния си отвор неимоверно настрани и зачаках с чело, опряно в хладните плочки.

Господин Тиодор започна да диша тежко и възбудено. Раздвижи се и подбра нещо от чекмеджетата на аналния шкаф. После мина зад мен, тежко се подпря на коляно и посегна към ануса ми. С удоволствие усетих, че размазва достатъчно количество гел. Не видях какво избра, защото държах очите си сведени покорно. Знаех, че това, че сама се разтварям за него страхотно ще го възбуди. Рискувах да поиска нещо повече, но очаквах, че ще се сдържа в името на по-интересните игри, които му бях обещала. Със сигурност грозният му член не ме възбуждаше и не това бе целта на упражнението. Исках да го предизвикам и подготвя за игра със собствената му дъщеря.

Размерът на избраната от него играчка бе внушителен. Сложи студения връх на дупето ми и натисна. Метал. Добре… Опитах се да позная. Някое от яйцата? Или плъг? Оказа се яйце. То хлътна напълно в мен, разтваряйки ме в най-широката си част без особени затруднения. Добър избор, но беше избор за напреднали. Об не би могла да го изкара лесно след това. Аз обаче можех само с движението на вътрешните си мускули. Яйцето потъна напълно и се скри в ректума ми, приятно разпъвайки ме там. Въздъхнах с удоволствие. Страшно обичах да усещам как нещо ми влиза отзад и ме разтваря. А когато потънеше в мен и при всяка крачка ми напомняше с теглото и размера си, разпъвайки ме, че е там… Беше прекрасно усещане!

– Благодаря ви, сър. Задникът ми има нужда от подготовка. Разрешавате ли ми да се изправя сега, господарю Тиодор?

– Разрешавам, госпожо Тревър! Бих искал да отбележа, че имате изключително апетитен задник, госпожо. Много стегнат и чист. Завиждам на съпруга ви, че може да има тази чудесна дупка по всяко време, когато пожелае.

– Благодаря, господарю Тиодор – казах скромно, докато се оправях. – Ще предам вашето възхищение на господаря Джоузеф. Той лично се грижи тази дупка да не остава задълго празна, сър. А сега – на работа! Мисля, че малкото ви момиченце вече се е поуспокоило от играта с клитора ѝ и е готова да предостави една от другите си дупки за обучение!

Приближих се към нея пъргаво. При всяка крачка усещах как играчката се мести в ануса ми.

– Хайде, малка путко. Да махнем катетъра.

Погрижих се да си сложа ръкавици и тогава да я пипам. Държах дълбоко скрита малката си тайна – аз всъщност не обичах да докосвам голите органи на слугините. За щастие през годините бях пазила за себе си това нежелание и нито баща ми, нито съпругът ми бяха разбрали, че за мен е истинско мъчение да подготвям с уста или с пръсти мръсните им течащи путки. Но никога не ги докосвах, не и с голи ръце, ако имах избор.

Катетърът беше целият омазан от соковете ѝ – гъсти и обилни. Тя се присви, когато усети как излиза от нея, но запази пълно мълчание. Не беше приятно, но и не болеше. Знаех го от собствен опит. Преди да сваля и иглата на абоката от вената на ръката ѝ, махнах щипките, които държаха срамните ѝ устни разтворени. Този път тя изпъшка от бързото нахлуване на кръвта там.

– Искате ли, сър, да направите масаж на путката на тази мръсница? Кръвообращението трябва да се стимулира.

– Да, госпожо, Тревър. С удоволствие!

– Но моля, сър, не докосвайте клитора ѝ. В това състояние тя бързо би могла да стигне до оргазъм. А ние не искаме това, нали?

– Разбира се, че не… Хайде, скъпа, отпусни се за татко. Не е нещо, което да не сме правили вчера в банята… Татко ще се погрижи за теб, малката ми. Ето… това е моето момиче! – тя се задъхваше и се хапеше. Между долните ѝ устни се процеди рядка нова влага и омокри пръстите на баща ѝ. – Точно така…! – шепнеше той между широко разтворените ѝ бедра. Езикът се показа в ъгъла на устата му. Мисля, че не осъзнаваше, че съпругата му все още е свързана с него с нашийника около врата си и го беше последвала при краката на Об. Виждаше идеално всичко, което той прави на дъщеря ѝ и трудно се сдържаше, за да не изстене от мъка и срам.

Оставих го да се забавлява и се заех да махна иглата от ръката ѝ. От лепенките останаха лепкави остатъци, които почистих старателно с мазен крем. Дупчицата бе малка и незабележима и изглежда, че нямаше да се надуе или да посинее. Не обичах да оставям видими белези на това, което правех с кучките си, освен ако нарочно не исках да е така. Погалих гърдите на Об и после рязко я ударих по зърното на едната. Тя изписка и се присви под каишите. За малко да свърши. Ох, момичето ми, справяш се наистина добре!

– Тихо, кучко! – зашлевих я. – Сдържай се, путко!

Махнах щипките и започнах да разхлабвам катарамите една по една. Веднага, щом освободих ръцете й, тя автоматично ги насочи към смъдящите си гърди и започна да ги разтрива. Когато свалих и тези от краката ѝ, Об изстена от облекчение. Знаех, че се е схванала и я боли.

 – Достатъчно, сър. Мисля, че тази малка путка вече е добре разтрита. Да помогнем на дъщеря ви да се изправи и да се раздвижи, преди да се заемем със следващото ѝ обучение.

Подхванахме я внимателно и ѝ помогнахме да свали крака от стремената на стола. Тя се изправи с мъка и ѝ се зави свят.

– Дишай бавно и дълбоко и гледай напред. Напред, казах, не надолу! Дишай и стой спокойно. Ще премине, малка кучко. Не е нужно да театралничиш!

– Д-да, госпожо!

Гласът ѝ бе тих и примирен. Беше достигнала до точката на пречупване. Впрочем, след малко щях да разбера дали това наистина е така.

– Стани, путко! Адриан, разходи се с нея из стаята.

Докато Об раздвижваше схванатите си мускули и връщаше гъвкавостта им, насочих вниманието си към майка ѝ.

– Господин Тиодор, бихте ли върнали тази кучка отново в моя власт, сър?

– Ваша е, госпожо! – той откачи каишката около ръката си и ми я подаде.

Незабавно освободих Лейни и хвърлих кучешкия нашийник настрани.

– Сега съпругът ти ще напълни задника на дъщеря ти първо с вода, за да го подготви, а после и със спермата си. От теб очаквам да поддържаш органа му изправен и твърд, кучко, а после да държиш разтворена дъщеря си и да го насочиш къде трябва да влезе.

– Да, госпожо! – ахна тя с очи, пълни със сълзи.

– Да, госпожо… какво?

– Да, госпожо! Ще смуча пениса на съпруга си, за да е твърд и изправен, когато влиза в ануса на дъщеря ни, госпожо! А после ще разтворя задника ѝ за него и ще го насоча на правилното място, госпожо!

– Точно така, кучко! Постарай се да го направиш добре! Об, ела тук!

Стаята за женска подготовка бе наистина добре екипирана. Едно от любимите ми неща бе ниска дървена пейка, която използвах за обучения, подготовка и наказания. Настаних Об да я прехвърли с тялото си – главата и гърдите ѝ от едната страна, твърдата дъска на корема ѝ, краката от другата страна, добре разкрачена и с вирнат удобно задник.

– Стой така, разпасана курво. Да не си мръднала! Време е да се научиш да контролираш мускулите на задника си. На господаря Джоузеф не би му харесало, ако не можеш да се разтваряш доброволно за него!

Приготвих пред нея стабилно количество разтвор от топла вода и сапун в една купа и накарах Адриан да ми донесе спринцовка. Тези, които ползвах аз, имаха твърд голям контейнер с вместимост около половин литър. Но не това накара очите на Об да се разтворят от ужас. Пластмасовият накрайник бе дебел колкото мъжки пръст и дълъг двайсет сантиметра. Правилно се досети, че ще трябва да го усети целия в себе си. Преглътна няколко пъти, но не промени позата си и остана тиха. Напълних спринцовката и минах зад нея.

– Господарю Тиодор, ще държите ли дупето на дъщеря си отворено за мен, сър?

Той кимна. Беше излишно – получавах достатъчно добър достъп до ануса ѝ и без да я разтваря там. Но бе част от играта на унижение и контрол.

– Лейни! Разкопчай господин Тиодор и се заеми с пениса му!

Тя коленичи до голия задник на дъщеря си от дясната ми страна с идеална видимост към това, което правя. Позабави се, но после щях да я накажа за това. Извади пениса на съпруга си и го оголи. Зае се бързо със задачата да го възбуди. Задача, която не бе особено трудна, като се има предвид, че той бе започнал да се втвърдява още като влязохме в стаята за женска подготовка и видя голата и разпъната на масата за прегледи Об.

Ръцете му застанаха от двете страни на малкия задник на дъщеря му и той я разтвори. Об не помръдна, но анусът ѝ се сви в болезнена реакция.

Намазах леко върха на спринцовката с гела и го поставих на тесния пръстен на ануса ѝ.

– Първи урок: отпусни и разтвори сфинктера. Усети накрайника. Напъни се, сякаш ти се ходи по голяма нужда, кучко. Покажи, че за нещо те бива! Точно така!

Твърдата роза на аналния ѝ отвор цъфна полека и пръстен от нежна розова плът се показа. Сфинктерът бавно омекна и стана податлив за моето проникване.

– Не стягай! Сега бавно ще започна да ти го вкарвам. През цялото време прави абсолютно същото и не си позволявай да се стягаш!

Накрайникът полека завлиза. Набутах го някъде седем-осем сантиметра, когато Об изпъшка и неволно се дръпна напред.

– Стой мирна, кучко! Ще го поемеш до край! Знам, че всъщност ти харесва да имаш нещо в задника…! Отпусни се и ще влезе по-лесно!

Малката се нагласи и отпусна с примирение глава. Усетих, че накрайникът започва да се плъзга малко по-лесно този път. Очевидно се стараеше да контролира мускулите си правилно. Баща ѝ я държеше здраво и пъшкаше под устните на съпругата си, вперил широко разтворени очи в насиления отвор на дъщеря си.

– Искате ли да продължите… сър? Този задник трябва да бъде научен да поема правилно твърди… предмети. Съжалявам да го кажа, сър, но явно и тази част от обучението ѝ е била проведена половинчато!     

– Да, госпожо Тиодор. Дъщеря ми наистина не проявява особено добри умения в това да си разтваря задника… Поднасям ви своите извинения! Надявам се, че съпругът ви няма да се разочарова от липсата ѝ на анален контрол!

– Да го компенсираме, сър. С ваша помощ скоро Об ще може да поеме нещо по-дебело и твърдо в дупето си. Разчитам на помощта ви!

Господин Тиодор бутна грубо Лейни настрани и застана на моето място. Панталоните и дългите му гащи бяха смъкнати около глезените и той изглеждаше нелепо и смешно по начина, по който бързаше да хване спринцовката и да продължи да я натиска в дупето на дъщеря си.

– Лейни! Дръж я разтворена! – излая остро той.

Минах пред Об и повдигнах главата ѝ.

– Втори урок: отпусни дълбоките си вътрешни мускули. Усети как си обгърнала накрайника по цялата му дължина. Сега започни да охлабваш мускулите един по един, докато спреш да го усещаш.

Хванах я здраво и докато сантиметър по сантиметър твърдата пластмаса си прокарваше път в червата ѝ, я принудих да ме гледа в очите. Болката ѝ беше неподправена, когато последните пет-седем сантиметра проникнаха с мъка навътре. Беше се изпотила от усилието да стои отпусната и разтворена и ръцете ѝ потреперваха от напрежението. Наведох се към нея и улових болката ѝ на устните си като я целунах дълбоко и нежно. Тя изплака срещу моите, но отвърна жарко на целувката. Не си падах по жени и това бе нещо, което не ме възбуждаше физически, но получих приятни тръпки от усещането да упражнявам властта си върху нея.

Баща ѝ спря да я пронизва с върха на спринцовката. Вкара пръсти в буталото, здраво подхвана тежкото дебело тяло и със стабилен постоянен натиск започна да вкарва водата в отвора ѝ.

Продължих да я държа, очарована от израженията, които се меняха по лицето ѝ. Първо нещо като изненада, когато натискът се усили и водата започна да навлиза дълбоко в червата ѝ, а не както е свикнала до момента само в края на дебелото ѝ черво. После напрежение, смесено с удоволствие. Малко болка, когато половин литър вода се озова в нея. Коремът ѝ бе смачкан под собствената ѝ тежест о твърдата повърхност на полираното дърво и макар че течността бе малко, ѝ причиняваше достатъчно дискомфорт, докато търсеше път навътре в нея и се разливаше настрани.

– Извадете бавно накрайника, сър. Об ще се сдържа и няма да позволи на водата да излезе от задника ѝ, нали, кучко?

– Да, госпожо! Ще държа задника си стегнат и няма да позволя на водата да изтече на чистия под, госпожо!

Кимнах със задоволство. Подът беше от плочки, за да се почиства по-лесно при инциденти, но все пак предпочитах те да не се случват твърде често.

Господин Тиодор бе напълно възбуден. Навря пениса си между полукълбата ѝ и започна да се отърква в тях, докато съпругата му го гледаше с нещо като погнуса. Тя все още не можеше да възприеме случващото се като нещо нормално.

– Сър… вие някога… но сигурно не, не… Прониквал ли сте някога вътре, когато е пълно с течност, сър? Казвали са ми, че усещането е… доста приятно…

И просто му подадох буркана с подмазващия гел. Отдръпнах се и скромно коленичих, без да правя или казвам нищо повече. Оставих идеята да проникне във възбуденото му съзнание и да покълне там. Беше мръсно, дори гнусно и затова взривяващо еротично като представа. А като изпълнение…

Лейни нескрито се разплака. Об изтърпя подмазването на ануса си с някакво вцепенено примирение, но когато той свърши да отрива пръстите си в пениса си и натисна главата на входа на тясната ѝ дупка, тя внезапно излезе от ступора.

– Не, сър, моля ви, недейте! Не там, сър… Моля те, татко, недей! Татко! Татко… Нее…!

Той не обърна никакво внимание на виковете ѝ я подхвана за кръста, вкопчвайки се здраво в нея.

– Хвани го, Лейни – нежно ѝ напомних задълженията ѝ. – Насочи го на правилното място…!

– Да, госпожо… – тя примирено хвана члена на съпруга си и го насочи към ануса на дъщеря си. Държа го така, докато баща ѝ бавно започна да я разпъва. Имаше голяма, несъразмерна на дебелината на члена му глава. Беше необрязан и кожата грозно се гънеше на ръба. Беше червена, някак безсрамно оголена. Нежната кожа сякаш бе покрита с роса. Издаваше силна неприятна миризма, която усещах дори от мястото си. Може би не поддържаше достатъчно хигиена и не се бе измил добре, след като цяла нощ бе чукал жена си в задника. Каквато и да бе причината, зарадвах се, че не се налага да държа или да обслужвам това противно месо между краката му.

Само с напъна на таза си баща ѝ преодоля сфинктера ѝ и почна да се набива навътре. Тя вече викаше под него. После се примири и само раменете ѝ се тресяха. Майка ѝ я държеше между коленете си и разтваряше дупето ѝ. Сълзите ѝ капеха по оголената насилена кожа на дъщеря ѝ.

Господин Тиодор не прояви никаква милост. Натисна я и ръцете му се отпечатаха отстрани на таза ѝ ведно с движението на пениса му навътре.

– Отпусни се за татко, скъпа…! Точно така, миличката ми, добре се справяш. О, Боже, това е толкова… тясно, горещо и мокро… Татко ще се погрижи добре за тази малка дупка, скъпа…! Точно така, милата ми, точно така!

Спря се, колкото да се наслади на усещането да е напълно в нея. Космите на пубиса му се търкаха в нежната долина между бутовете ѝ. Топките му висяха и се опряха в мократа ѝ малка путчица. О, да… Об бе безсрамно, напълно мокра! Независимо от стоновете ѝ на срам и на болка, малкото момиченце на татко се бе възбудило отново. Срамните ѝ устни блестяха червени и влажни.

– Мокра ли си, детето ми? Ох, на татко! – той отри ръка във вагината ѝ и я изкара напълно мокра. Помириса пръстите си и ги облиза. – Колко си вкусна, скъпа… Стой така, миличка, не се движи… Не искаш татко да свърши твърде бързо, нали? Сега бъди добро момиче и отпусни тези мускули, както добрата госпожа Тревър ти каза да направиш. О, скъпа, да! Дааа!

Първите му тласъци бяха бавни и продължителни. Издърпваше се почти до края и после набъбналия му член, целият покрит с тежки издути вени в лилаво и мораво, се плъзгаше с лекота навътре – както заради отворения ѝ сфинктер, така и заради обилното подмазване с гела, който бе използвал, но и заради старанието ѝ да държи отпуснати мускулите си там. Наблюдавах спокойно и доволно от мястото си как тя пъшка и се намества при всеки тласък, докато топките му не се удареха за пореден път в мократа ѝ путка и тя почти подскачаше на място, когато ги усетеше там.

Моментът бе крайно възбуждащ и за двамата. Когато болката от напора на водата и от твърдото движение на мъжката плът в нея се отдръпна, Об започна да се отпуска. Стоновете ѝ се промениха и станаха по-дрезгави, по-дълбоки. Стонове на удоволствие. Об започна да хапе устните си и да се опита да се сдържа, но баща ѝ скоро засили тласъците си и тя несдържано се разпъшка под него. Дупето ѝ само намери ритъм, в който се набиваше назад да пресрещне твърдата му плът и тя се изгуби в удоволствието да го чувства така в себе си.

В този момент Об забрави кой използва задника ѝ. Тя вече не бе малкото момиченце на татко, а зряла жена, която се наслаждаваше на аналния акт с мъж, който не проявяваше никаква милост и издръжливо откара вече десетата си минута да я пълни с живо месо. Пъшкаше и се нанизваше сама и сама не чуваше колко близо е до това да свърши. Намръщих се леко, но не можех да спра случващото се. Не исках тя да получи пълно удоволствие, а бе вече на ръба. Ако господин Тиодор не спреше, съвсем скоро щяхме да станем свидетели на грандиозен оргазъм. Но баща ѝ явно също усети по вцепенението на тялото ѝ, че е готова. Плъзна се за един последен път и с дълбок стон се изпразни в топлия ѝ мокър тунел. Направи само още две кратки отдръпвания и пак се наби до топките.

Съвзе се, когато риданията на незадоволената разгонена кучка, в която се бе превърнала дъщеря му, разтресоха цялото ѝ тяло и той ги усети на корема си.

Погали я нежно. Махна ръцете на майка ѝ, които я държаха и тя се срина настрани, разстроена като дъщеря си, макар причината да бе друга. Лейни нямаше контрол върху собствения си живот. Нямаше контрол и върху този на Об. Като майка, тя приемаше кръвосмесителното табу изключително сериозно. Беше закриляла дъщеря си, пазила я бе, докато расте и се бе грижила за нейното сексуално обучение, когато бе навършила възраст да започне да се подготвя. Но Лейни не можеше нито да предотврати случващото се, нито да откаже да бъде съучастник в него. Чувстваше вина и се разкъсваше от това, че е принудена и не може да откаже да държи собствената си дъщеря, докато баща ѝ я използва като проста слугиня, за да удовлетвори потребностите и да облекчи слабините си. За една майка е наистина трудно да приеме това. Затова ридаеше. Беше свършено. Дъщеря ѝ беше обезчестена от баща си по повече от един начин. Трябваше да го приеме.

Започнах да се отегчавам от плача им. Но преди да направя каквото и да било, господин Тиодор взе нещата в свои ръце.

– Тихо, малката ми. Не плачи. Справи се добре с хуя на татко. Сега ще го извадя много бавно от теб. Не искам да пропуснеш нито капка навън, момичето ми. Ще бъде жалко да изцапаме чистия под на госпожа Тревър, нали? Не плачи, детето им. Хайде, Об. Приготви се. Излизам…

Тя не успя да се овладее дотолкова, че да не пропусне нищо навън. Сфинктерът ѝ остана за кратко разтворен, преди тя съзнателно да се напъне да го стисне. Тънка струя вода, смесена със сперма, протече от разпорения ѝ анус надолу към вагината ѝ. Струйката се задържа и се оформи като дълга капка. Под погледа на трима ни падна на плочките и се разби.

– Тц-тц, скъпа. Това беше доста мръсно и напълно неприемливо!

Той ѝ помогна да стане и тя, олюляваща се, се подпря на баща си. Ръцете му се плъзнаха по гърдите ѝ, твърди и с навирени зърна и той се заигра с тях, докато езикът му се плъзгаше по настръхналата кожа зад ухото ѝ. Той ѝ прошепна нещо тихо, но заповедно и тя си пое рязко дъх, преди да кимне с покорство:

– Да, сър!

– Веднага, малката ми!

Натисна я пак да застане на колене, но от другата страна на пейката, където допреди малко бе стояла разкрачена и поемала пениса му. Носът ѝ се завря в малката локвичка и погнусата се изписа на лицето ѝ. Поколеба се и се наложи баща ѝ да излая заповедта още веднъж. Езикът ѝ се стрелна навън и тя бързо започна да облизва водата и спермата, излезли от собствения ѝ задник. За малко да повърне, но се сдържа с труд със зачервени изпъкнали очи. Преглътна и облиза всичко до капка.

– Не съм доволен, скъпа! Наложи се да ти казвам два пъти едно и също нещо… Какво би си помислил господарят Джоузеф за такова отявлено неподчинение? Длъжен съм да се погрижа това никога да не се повтори!

Не се намесвах. Забавлявах се съвсем искрено от това, което се случваше. Не бе нужно да казвам или да правя каквото и да било. Господарят Тиодор се справяше отлично с това да дисциплинира собствената си дъщеря. Твърдо и безкомпромисно, без и следа от колебание. Този мъж бе разцъфтял пред очите ми.

– Сега ще те накажа, скъпа. Помоли ме да го направя.

– Да, сър… Моля ви, сър, накажете ме за това, че не се подчиних на заповедта ви! Аз съм лошо момиче и трябва да получа строго наказание!

– Точно така, Об. Ти наистина си много лошо момиче. Сега ела при мен и легни по корем на коленете на татко.

Об допълзя до баща си. Той седна деликатно на един стол в средата на стаята и пред очарования ми поглед малката кучка се прегъна в кръста и легна в голия му скут. Той я намести за свое удобство. Коремът ѝ, все още пълен с вода и с неговото семе, се сплеска в горната част на бедрата му. Пенисът му стоеше леко напрегнат, макар и не напълно изправен и твърд и я притискаше отстрани. Главата ѝ увисна надолу, краката ѝ се пречупиха от другата страна и тя опря пръсти в пода.

– Изпъни крака, скъпа. Искам да видя идеална права линия от тази красива извивка тук… – той прокара пръсти по навирените ѝ полукълба, – чак до петите ти. Дръж краката си прилично прибрани, милата ми. Знаеш, че татко не иска да те боли, скъпа, но съм длъжен да накажа този непослушен мръсен задник.

– Да, татко…!

Той хвана ръцете ѝ отзад в китките на кръста ѝ и ги задържа така. Не поиска от нея да брои.

Тежката му ръка се стовари на чистата ѝ плът. Тя извика, но задържа позата си почти непроменена. Започна да се извива и да стене чак към десетия удар. Обикновено давах ясни инструкции на слугините, когато ги наказвах и те знаеха колко време ще продължи наказанието им и колко удара да очакват. Но Об не получи тази милост от баща си.

Той я удряше на равни интервали, сякаш бе изгубил представа за времето. Изчакваше обаче кожата ѝ да се успокои между всеки силен плясък и затова я болеше повече. Макар това да не беше нищо повече от едно напляскване, което нямаше да остави нито трайни следи по кожата ѝ, нито пък болезнен оток, Об се извиваше и викаше. Унижението да бъде напляскана като малко дете и унизителната поза, която той бе избрал за това, я принизяваше и я караше да чувства това насилие не толкова върху плътта, колкото върху съзнанието си.

Нещо сякаш прещрака и Об окончателно се примири с насилието. То я унижаваше, но и възбуждаше. Прие факта, че може да изпитва това, докато собственият ѝ баща я пляска по дупето като непослушно малко детенце. И както когато баща ѝ насилваше задния ѝ тунел, така и сега стоновете ѝ се промениха. Станаха по-ниски и прикрити, сякаш още се срамуваше от реакцията на тялото си, но си личеше, че се възбужда от  наказанието си.

Докато баща ѝ се засилваше за пореден път, усетих как се подмокрям. Това бе рядко възбуждаща гледка на упражняване на власт и контрол.

– Лейни, скъпа… Донеси от дисциплинарния шкаф на госпожа Тревър нещо подходящо. Ръката ми се измори. Нещо… хм, нека е от мека кожа. Да не нараняваме нежната ѝ плът твърде, преди ритуала ѝ тази вечер.

– Да, сър!  

Ръката на Лейни трепереше, когато му подаваше широката кожена ивица с дебела твърда дръжка.

– На колене, скъпа. Подай ми я както подобава на една слугиня!

Лейни малко несръчно застана на едно коляно както бе виждала обучените в дома ми наложници да го правят, изпъна двете си длани една до друга и нагоре над главата си и подаде на съпруга си коженото приспособление.

– Благодаря ти, скъпа. Можеш да останеш тук, ако се държиш добре и запазиш тишина.

Той изпита няколко пъти кожената ивица, като изплющя с нея във въздуха.

– Об – обърна се строго към нея той, – сега ще получиш двайсет удара. Брой високо и ясно!

– Да, сър!

Ивицата изплющя по розовата ѝ след пляскането кожа и остави слаба следа. Тя първо побеля, а после пламна.

– Едно! – изплака Об. Глезените ѝ се скръстиха и тя трепна, докато се опитваше да задържи тялото си изпънато в исканата от него позиция.

Баща ѝ погали плътта и разтвори с палец дупето ѝ. Затърка го нагоре-надолу по цепнатината ѝ и тя се задъха.

Вторият удар дойде твърде бързо. След всеки следващ господарят Тиодор се грижеше да разпалва чувствителността на кожата ѝ като нежно я галеше и разтриваше. Полукълбата на задните ѝ части, цепнатината и стегнатия пръстен на ануса ѝ, надолу към вагината ѝ, която се показваше набъбнала и мокра в горната си част, между стиснатите ѝ бедра. Соковете ѝ мокреха голите му крака. Двайсет удара. Двайсет изстрадани от нея удара, които издържа с покорство и с несдържана възбуда.

От извиванията в скута му той се беше надървил пак. Като за мъж над петдесетте му трябваше твърде малко време, за да се възстанови. Подозирах, че е взел някакъв стимулант. Не беше учтиво да питам, но вчера той се представи много по-незадоволително. А сега пак бе твърд. Грозната му червена глава се беше изправила в космите на корема му.

– Двайсет! Благодаря ви, сър, че ме дисциплинирахте!

– Знаеш, че бях длъжен, нали, скъпа? – той ѝ помогна да се надигне и тя застана пред него с леко разтворени крака и ръце зад гърба, както я бях учила. Дишаше тежко и лицето ѝ беше зачервено.

– Да, сър… Да, татко!

– Да отидем в тоалетната, скъпа. Ще ти разреша да освободиш червата си. Хайде, мила. Знам, че нямаш търпение да го направиш…

Върнаха се бързо. Той я водеше, плъзнал пръст в задника ѝ. Тя се препъваше пред него, докато я тласкаше напред по този унизителен начин.

Продължих да пазя пълна тишина и неутралитет. Исках да видя какво ще направи сега.

Беше се съблякъл някъде по пътя и бързо отвърнах очи от грозното му отпуснато тяло. Не беше дебел, но беше някак… свлечен.

– Застани на четири крака, скъпа. Татко е готов отново за теб. Сега ще го вкарам в този чист подготвен задник и искам да усетя как отпускаш мускулите си за мен. Да затвърдим наученото, нали, госпожо Тревър?

– Да, господине. Макар че ако ми позволите една намеса… Тя трябва да научи и още нещо, сър: как да редува отпускане и стягане на мускулите си около члена ви, сър. Мисля, че ще ви допадне тази техника…

Той ми се усмихна.

– Об ще се справи с това, нали, миличка? Лейни, донеси ми нещо да я подмажа пак. Не искам да те боли, сладката ми…

Гребна обилно от гела и мацна с показалец на аналния ѝ пръстен. Заигра се така за кратко, после размаза от веществото и по целия си член. Беше мръсен, омазан с остатъци от сперма и сокове, а сега и с обилна смазка.

– Лейни, скъпа… Путчицата на дъщеря ни тече така обилно… Ще е срамота да нацапаме отново пода на госпожа Тревър. Имам задача за теб, скъпа. Легни под Об. Искам устата ти точно на сладката ѝ малка цепка. Осмучи я добре! Когато приключа, искам путката ѝ да е напълно излизана от сокове. Знам, че не обичаш да гълташ, но това все пак е дъщеря ни. Не би отказала нейните сладки девствени сокове, нали, мила? Точно така… Да, започни да я ближеш. По-смело с езика, скъпа… Сега хвани дупето ѝ и го дръж разтворено за мен. Вече знаеш как!

Нагласи пениса си на входа на ануса на Об и натисна навътре. Съпругата му я ближеше отдолу, но внимаваше да не закача клитора ѝ. Шумните звуци от плясъците на господин Тиодор по задните части на дъщеря му и от осмукването на вагината ѝ от госпожа Тиодор се сляха. В стаята силно замириса на течащи сокове, пот и мускус от жлезите, които секретираха обилно от оголените им органи.

Господин Тиодор я чука така известно време, после се насили да спре, задъхан и зачервен.

– Време е, малката ми. Сега ми покажи как можеш да се стягаш и отпускаш за хуя на татко. Добро момиче. Ти си послушна малка курвичка, нали, скъпа? Точно така… О, Боже, наистина е много хубаво! Браво, скъпа! Не спирай, докато татко е в теб!

Възстанови тласъците си, но започна пак с бавно темпо. Тя пъшкаше и се присвиваше, отпускаше се и се нагласяше към неговия член и над устата на майка си.

– По-силно, татко, моля те! По-силно! Искам да те усетя по-твърдо и навътре, татко, моля те! Моляяяя…!

Гласът ѝ се изви в писък, когато той спря рязко преди еякулацията си, издърпа се назад и подаде омазания си пенис в устата на Лейни. Изпразни се на езика ѝ и тя покорно пое спермата му. Преглътна трудно и се облиза да обере и увисналите капки отстрани на устата ѝ.

– О, скъпа… Знам, че би искала да свършиш, милата ми, но не мога да разреша това. Ти принадлежиш на господаря Джоузеф, скъпа. Не, детето ми… не мога да позволя такова нещо преди първия ти ритуал! Само няколко часа… Потърпи, милата ми… Потърпи…

Тя плачеше от болка в подутата си вагина и насиления задник, разцъфтял под силните му тласъци. Беше омазана със сокове,  зачервена, трепереща… и напълно изгубила срама си.

– Моля те, татко… Моля те… Нека да свърша… Моля! Ще бъда добра, татко, и ще ти го смуча и ще го поема пак в гърлото си, и ще пия спермата ти… Само ми позволи да свърша!

– Знам, че те боли, миличка, но казах не. – Потупа я по дупето. – Достатъчно, Об. Къде ти е достойнството, скъпа? – Той се обърна към съпругата си: – Лейни, легни и разтвори крака. Об ще се погрижи за твоето удоволствие. Хайде, момичето ми, на колене пред майка ти! Искам да видя как я ближеш. Не е възпитано да не ѝ върнеш услугата…

Ахнах от удоволствие. Каква невероятна драма, в която не се налагаше дори да участвам. Господарят Тиодор се справяше съвсем добре… и имаше прекрасни идеи!

Господин Тиодор се намести над устата на съпругата си с лице към дъщеря си и насочи пениса си към покорно отворената уста на Лейни. Тя го пое, сянка на погнуса премина по лицето ѝ, но започна да го осмуква и почиства. Това, че той не беше омекнал твърде след като се изпразни в устата ѝ преди малко, затвърди предположението ми, че е на стимуланти. Когато действието им преминеше, щеше да се чувства като изцеден парцал дни наред… Но сега бързо се втвърди отново в устата на съпругата си и започна грубо да я чука там, докато наблюдаваше и тихо наставляваше дъщеря си как да се погрижи за удоволствието на майка си.

Об трепереше. От отказания ѝ оргазъм, от болката в мускулите ѝ, от умора, от глад… Но и от осъзнаването, че това е собствената ѝ майка, която стои напълно разтворена пред очите ѝ. Беше виждала органа ѝ неведнъж по време на подготовката в женските покои у дома си, но вероятно никога толкова отблизо и със сигурност не я беше докосвала.

Поколеба се само за кратко, но изпитваше любопитство. Вагината на майка ѝ беше с отпуснати дълги устни, потъмнели и сбръчкани. Бе напълно обезкосмена, както и се очакваше. Външните ѝ срамни устни бяха набъбнали. Когато разтвори и тях, и вътрешните, пред Об се разкри зейнал възбуден отвор с пръстен от гъст секрет на входа.

– Оближи го, скъпа! Покажи на мама как се прави!

Сянка на погнуса мина по лицето на Об, но тя я потисна. Наведе се и вдъхна аромата, който се излъчваше от кожата на майка ѝ. Извади розов език и обра мъзгата с едно единствено движение. Лейни се задъха и се задави под члена на съпруга си. Тя не можеше да види какво става между краката ѝ, защото главата ѝ беше отметната назад. Гърлото ѝ се отваряше и поемаше твърдата плът, докато мъжът ѝ я чукаше грубо в устата. Задникът му се снижаваше и надигаше над лицето ѝ и той се беше разкрачил, за да запази равновесие.  

– Хайде, момичето ми. По-смело! Накарай мама да свърши…

Об се подчини. Госпожа Тиодор започна да стене между тласъците на съпруга си в устата ѝ. Той милостиво се отдръпна и стана от нея. Мина зад дъщеря си, издърпа краката ѝ назад и с едно рязко движение ѝ го наби отново в задника. Започна да я чука бързо, с кратки, недовършени движения, обзет от единствената мисъл да изпразни топките си отново. Те се блъскаха в нея със сила, но бяха увиснали и празни, както можеше и да се очаква. Силата на напъните му я набиваха към вагината на майка ѝ и тя забиваше нос там, докато я смучеше. Пръстите ѝ бяха в нея и я разтягаха, галеха и движеха без умора. Клиторът ѝ беше набъбнал и майка ѝ неволно извика, когато Об започна да го дразни и засмуква.

– Да, скъпа… Точно така! – извика Лейни в някаква приятна самозабрава. Тя извъртя очи и само бялото им се видя, когато свърши с дълъг трескав вик в устата на дъщеря си. Краката ѝ се разтресоха веднъж, тя застина, после езикът на Об я накара още веднъж да се разтресе и после поредица от кратки конвулсии обхвана цялото ѝ тяло. Отпуснатите ѝ гърди се тресяха от двете страни на тялото ѝ. Ръцете ѝ неволно се озоваха на главата на дъщеря ѝ и тя я притисна силно към себе си, докато изстискваше от тялото си и последните сокове от всичките си пори и жлези. Отпусна се задъхана, потна и напълно задоволена.

– Благодаря ти, скъпа… Беше прекрасно!

– Радвам се, мамо… – тихо каза Об и остана така, докато баща ѝ се движеше в червото ѝ и я пълнеше с живо твърдо месо. Стоеше отпусната и покорна, но и някак незаинтересувана… Знаеше, че и този път няма да ѝ бъде позволено да свърши. И наистина… Господин Тиодор изчака оргазма на съпругата си и само няколко движения по-късно се изпразни пак в стегнатия топъл задник на дъщеря си.

Издърпа се и хвана здраво бутовете ѝ като ги разтвори настрани. Загледа се в разцъфтялата ѝ роза. Отворът бе разхлабен и мокър. Остана отворен така известно време и се виждаше няколко сантиметра навътре, където дори от мястото си можех да видя яркото червено на коприненогладката ѝ мускулатура и редките откоси сперма, които се движеха между тях.

Анусът ѝ пулсираше. Затваряше се малко и пак разцъфваше пред погледите ни. Господин Тиодор пъхна пръсти вътре и грубо започна да я чука, докато тя мълчеше с наведена глава и стисната челюст като насилено псе. От там се процеди белезникава течност. Дупката ѝ се затвори бавно, сякаш със съзнателното усилие на Об, и заклещи пръстите на баща ѝ. Той ги издърпа с удовлетворена въздишка и ги напъха в устата ѝ да ги почисти като дишаше тежко. Пенисът му… пенисът му все още бе твърд, макар да сочеше напред, а не нагоре, а топките му да бяха напълно съсухрени празни торбички под него. Взех да се плаша. С това негово темпо нямаше да излезем оттук с часове… Об бе напълно готова вече за ритуала си и бе време да си вземем почивка.

– Господин Тиодор, сър… – намесих се с тих възпитан глас. – Мисля, че Об се справи наистина добре с овладяването на тези прости анални техники. Предлагам ви да ѝ дадем награда. Тя трябва да поспи няколко часа. Адриан ще я наглежда. Ще я събуди преди ритуала и ще се погрижи да се изкъпе и приведе в подходящ вид за господаря Джоузеф.

– Наистина ли мислите, че тя се справи добре, госпожо Тревър? – попита ме той някак подигравателно с пресилен интерес.

– Да, сър. Тя бе покорна и изпълнителна, сър, каквато всяка жена трябва да бъде в краката на един мъж! Готова е да служи и с тази своя дупка, господарю Тиодор. Вие се погрижихте добре за нея и тя ще ви бъде много благодарна за обучението. Нали така, кучко?

– Д-да, господарке. Благодаря ви, господарю Тиодор, че се погрижихте да овладея аналните си мускули, сър! – каза Об покорно и тихо като същинска смирена кучка, каквато трябваше да бъде.

– Ето, видяхте ли, сър? Тя се подчинява както подобава на всяка добра мормонка! Да я оставим да си почине и да направим същото. Хайде, скъпа…

– О, не, госпожо Тиодор! Не мисля така… Об ще остане в тази стая, докато аз не ѝ разреша да я напусне! Сега, скъпа госпожо, ви искам на колене пред мен. Ваш ред е да ми покажете покорство и дисциплина, госпожо Тревър!

Не можах да повярвам на това, което чух. Но още докато мозъкът ми се опитваше да догони и осмисли казаното, вече бях на колене пред господин Тиодор в прилична подчинена поза, ръце зад гърба и сведен поглед. Той ме отвращаваше с тялото си и с липсата си на хигиена, а пенисът му беше рядко грозно парче плът… но той бе мъж и изискваше подчинение. Бельото ми подгизваше и бавно се омокряше от неволно изпуснатите от вагината ми секрети… Той щеше да ме вземе насила и аз нямах думата за това… Щях да бъда използвана като всяка друга дупка в тази стая – без избор, без право на отказ.  

– Отворете уста, госпожо Тревър! Искам да ме посмучете… Да видим дали умеете да го правите толкова добре, колкото моята малка сладка Об…

О, мамка му! Този гнусен омазан член… Отвратително!

Отворих примирено уста и той навря мръсното си парче в очакващия ми отвор. Миришеше противно на сперма и сокове, на латекс, отзвук от медицинския гел, който ползвахме за подмазване, на ануса на дъщеря си, на слюнката на жена си Лейни… И всичко това бе мръсно, отвратително и толкова противно, че ми се повдигна още на половината път на члена му в устата ми. Трябваше да го извадя незабавно, за да си поема дъх. Той обаче здраво хвана главата ми и не ми позволи да се издърпам.

– О, скъпа госпожо… Струва ми се, че току-що си издействахте наказание…

Задавих се от миризмата и от вкуса му, не от размера му, но нямаше как да му го кажа… Усетих как стомашните ми сокове се надигат вън от моя контрол и избълвах върху пениса му закуската си. Той се отдръпна достатъчно, за да попадне повечето върху предната част на блузата ми и надолу по полата ми.

– Отвратително, госпожо! Вие сте срам за съпруга си! Господарят Джоузеф ще бъде незабавно уведомен за неподчинението ви!

– Да, сър – прошепнах тихо, цялата зачервена от срам.

– Свалете тези противни омазани дрехи сега и се подложете на четири крака със задника към мен. Ще ви чукам отзад като мръсната кучка, която сте! Постарайте се да ме задоволите, госпожо, иначе скоро няма да можете да седнете на това хубаво стегнато задниче…

Дишах бавно, опитвайки се да се съвзема от повръщането, което остави гаден вкус в устата ми и парещо усещане по хранопровода ми. Стомахът ми се сви празен от предчувствие и страх. В задника ми още стоеше дебелото и тежко анално яйце. Но в тази напълно подчинена ситуация, в която вече стоях подложена с леко разтворени крака и се подпирах на ръцете си, осъзнавах, че нямам право да си отворя устата без разрешение и да напомня на господаря Тиодор, че трябва да извадя яйцето от ануса си. Ако ми позволеше.

Усетих как пребледнявам, когато пръстите му се навряха в ануса ми и той започна да го мачка и разтяга, без да използва смазка. Но аз бях чиста след малката си сутрешна клизма, която правех без изключение всеки ден след събуждане, освен това по халката ми имаше остатък от смазката, която бе сложил там, докато пъхаше яйцето в мен. Затова без усилие пръстите му потънаха навътре. Освободих стегнатия вход за грубия начин, по който ги навря и умишлено принудих мускулите от двете страни на сфинктера ми да се охлабят.

Господарят Тиодор ги извади и усетих как ме натиска с пениса си. Онзи мръсен, противен, омазан и вонящ пенис, който сега щеше да влезе в мен. Ахнах и се постарах да не помръдна, докато главата се навря навътре и ме разпъна леко. Размерите му не ме притесняваха, но се чувствах унижена, че ме взема така пред съпругата и дъщеря си, както и пред Адриан. Насила. Но вагината ми имаше друго мнение. Усещах как изтичам на тласъци и се мокря. Беше отвратителна проява на женската ми слабост. О, Боже! Той ме насилваше, а аз му се подчинявах и се възбуждах… Беше отвратително… и прекрасно!

Пенисът му навлезе в мен още малко и усетих как се опира и избутва навътре голямото анално яйце. Изстенах от леката болка и се подмокрих пак. Вече усещах как влагата се стича надолу по бедрата ми. Анусът ми засмъдя и се разпъна около твърдия му член.

Той започна да блъска, без да проявява никаква милост или да се опита да се съобрази, че в задника ми вече има нещо твърдо и дебело. Наби го невъзможно навътре и вече ме болеше, когато се заклещи някъде там в червото ми. Тласъците го караха да вибрира и да ме натиска, когато пенисът на господаря Тиодор влизаше пак и пак в мен. Бях сигурна, че ще ме разпори.

Болката подразни и напъна някакви нерви в задника ми и мястото изтръпна приятно, сякаш мозъкът ми милостиво изключи шалтера. При всеки негов тласък той влизаше само с част от пениса си в мен и колкото и да блъскаше, опъваше и буташе, не можеше да се навре повече. Затова започна да вади члена си почти до края и грубо да ми го набива всеки път докъдето можеше да влезе, отърквайки се в стената, която разделяше двете ми дупки. Тесният анален проход държах напълно достъпен и отворен, съзнателно контролирайки мускулите си там, но в един момент стимулацията на вагината ми през стената на ануса ме докара до състояние, в което неволно се стегнах в предоргазменото вцепеняване.

Той пробиваше с труд плътните стени на червото ми и се търкаше все по-силно и по-силно, докато усетих, че вече не издържам. Оргазмът ми дойде на върха на игла, остър и пронизващ, сякаш нещо в мен се прокъса и прокърви. Надигна се, стигнах до края и почнах да викам, самозабравила се от удоволствие. Болката се върна в самия край на кулминацията ми и ме разкъса… Плачех и се тресях под содомизиращия ме член и пъшках от наслада в последните си тръпки.

Не усетих дали беше свършил в мен, но той се отдръпна, изчаквайки ме да дойда на себе си.

– Не съм ви разрешил да свършите, госпожо Тревър – каза ми нежно и рязко дръпна косите ми назад. Уви ги около ръката си и ме принуди да извия глава. – Ще бъдете наказана! По десет удара по задните части от всяка от вашите наложници… От Об ще получите петнайсет… по тези хубави твърди гърди… За всяка от тях, естествено! Мисля, че е достатъчно справедливо, нали, госпожо Тревър? Но преди това искам да видя как ще изсерете това твърдо яйце, госпожо. Достатъчно стоя във вас. Напъни се за мен, тъпа кучко… Искам този задник да разцъфти! Лейни, докарай другите наложници тук веднага! Искам ги голи и на колене в тази стая още в следващите десет минути!

– Да, господарю!

Тя бързо стана и излезе, докато мъжът зад гърба ми ме беше обкрачил, сакаш в готовност да ме яхне, и ме държеше здраво за косите.

– Чакам!

Напънах се. Яйцето бе набутано от твърдия му пенис толкова навътре, че почти не чувствах мускулите си там като нещо познато, което можех да усетя и контролирам. Докато се напъвах и се обливах в пот от усилието да изкарам метала от себе си, в стаята влязоха Триша и Антоанет. Очите им се разшириха, като видяха господарката си така. Съблякоха се бързо и коленичиха в полукръг зад гърба ми, както господин Тиодор пожела от тях. Усещах погледите им почти физически, заврени в парещия ми заден отвор. Той се насили и се отвори, яйцето започна да го разтваря по обратния път навън. Дишах тежко, но равномерно. Тук вече бях в свои води. Усещах всяко едно мускулче и как поддава под твърдата ми воля. Отпуснах се и позволих на металното яйце да излезе. Плъзна се бързо, прекалено бързо и с унизителен пърдящ звук се измъкна напълно и падна на пода.

– Добре, путко… Искам да кажа… госпожо! – той се изсмя подигравателно и аз се присвих от унижение. – Госпожо Тревър, сега имам една приятна задачка за вас, докато отново се наслаждавам на този приятен задник. Сега, когато е празен, мога да вляза до края и да ви изчукам като мръсната курва, която сте. Но докато го правя, искам да ядете путката на дъщеря ми. Искам да я изближете и да я рендосате, докато тя свърши под вас. Ще ти хареса това, нали, миличка? Точно така, момичето ми. Госпожа Тиодор ще те излиже сега, а после ще понесе наказанието си лично от своя господар… Защото, разбираш ли, Об… на нея всъщност не ѝ е разрешено да ти позволява да свършиш преди ритуала си… Тя ще бъде доста строго наказана за това провинение…

Преглътнах сухо. Той беше напълно прав. Гневът на господаря Джоузеф щеше да бъде ужасен. Той искаше Об да пристъпи към ритуала си мокра и на ръба на оргазма, отказван ѝ толкова дълго, че да намери вагината ѝ болезнена, зачервена и подута. Искаше да е толкова податлива под него, че да поеме пениса му с благодарност, а когато я разкъса, тя да вика от болка и удоволствие. Ако сега свършеше под мен, щях да наруша неговите преки заповеди. Но аз нямах никакъв избор. В отсъствието на съпруга ми мой повелител в тази къща бе господарят Тиодор.

Той сграбчи лицето ми толкова силно, че костите ме заболяха. Очите ми сякаш изскочиха от орбитите си.

– Ти всъщност не обичаш да докосваш и ближеш путки, нали, скъпа госпожо Тревър? Това е малката ти мръсна тайна… Обзалагам се, че никой в тази къща не я знае, нали така… Е, имам изненада за теб, курво. Ще ти хареса да лижеш малката ми Об… Тя е много сладко момиченце, нали?

– Да, господарю Тиодор. За мен ще е чест да излижа девствената малка путка на дъщеря ви и да я докарам до оргазъм, сър!

– Така те искам, кучко. Започвай!

Завъртя ме и се намерих пред очите на жените, които бяха застанали на колене около Об. Тя лежеше по гръб развълнувана, очите ѝ се въртяха в трескаво очакване. Майка ѝ нежно подложи възглавница под дупето ѝ, за да го направи по-достъпно… за моя език.

Нагласих се и се наведох към нея, но ръцете на господаря Тиодор не ми позволиха да се подпирам на моите. Той ги сграбчи и ги опъна една до друга на гърба ми. Озовах се по голи гърди на студените плочки. Щях да работя само с език. Мъжът разтвори грубо коленете ми с два точно премерени ритника и се настани зад мен. Овърза ръцете ми с нещо стегнато и грубо и ме подхвана, като ги опъна болезнено назад. Имах чувството, че ще ги изкара от ставите.

Вкара члена си в мен бързо и грубо, но само след няколко минути излезе и ме удари няколко пъти с недоволство по задника. Нагласи се пак, мърморейки нещо грубо и мръсно. Пенисът му започна да си пробива път… в топлата ми мокра вагина. О, по дяволите! Бе мръсен и отвратителен и се беше завирал и в задника на дъщеря му и в моя собствен, и не се беше мил изобщо… Слюнка, секрети, сперма… Всички анални бактерии, мои и на дъщеря му, сега ми ги набиваше в путката… Щеше да се наложи да пия антибиотици и да лекувам вагиналната си микрофлора с месеци, ако не и с години… По дяволите, този мръсен, гнусен кучи син!

И… о, Боже, колко беше хубаво да ме взема насила! На него изобщо не му пукаше какво искам аз и усещането да съм под безпрекословната му власт бе изключително възбуждащо усещане. Вече не трябваше да съм твърдата господарка, а само да се подчинявам на неговите заповеди и желания. Това бе толкова приятно и лесно… Не се налагаше да вземам решения, да изисквам и да контролирам. Можех да се отпусна напълно и да бъда себе си с него, оставяйки го той да взема решенията вместо мен. Дори когато тези негови желания не бяха по вкуса ми, имаше нещо освобождаващо в това да ги следвам. Господарят Тиодор ме дисциплинираше със строга ръка и твърд пенис… Точно, както обичах…!

Пъшках от удоволствие в разтворената вагина на новата наложница на съпруга си. Наложи се господарят ми да ми напомни, че трябва да я обслужвам и аз колебливо я заблизах. Имаше чист и сладък вкус, настина… Вкус, който ми напомняше на открадната невинност, насилие и отказани оргазми, дълбока землиста влага, извор на самия живот. Засмуках я с радост и с удоволствие, които бързо изместиха първоначалното ми отвращение.

Об заскимтя под мен и се заизвива, а оргазмът ѝ дойде бързо и сладостно. Избухна в устата ми с дълга струя течност, последва я втора, когато продължих да я стимулирам и да дразня клитора ѝ. Изпивах течността до дъно и се радвах, че стене под мен и стига до освобождението си, защото няма нищо по-красиво от жена, стигаща до кулминацията си. Всичко останало – мръсното парче твърда плът в путката ми, разпореният ми задник, който още смъдеше от насилието, заплахата за наказание и унижението да бъда подчинена пред кучките на съпруга си, да стена и да се извивам, да викам, докато за втори път стигам до оргазъм под този отвратителен… прекрасен… противен… изключително властен мъж… Всичко отиде на заден план, докато сливах оргазма си с този на малката сладка Об.

Господарят Тиодор беше прав. Беше ми харесало да смуча путчицата ѝ и да пия соковете ѝ…

Треперех от срам и унижение, но смирено извадих езика си навън, когато го поиска от мен. Свърши с няколко кратки откоса и воднистата му сперма ме опари. Преглътнах послушно всичко, въпреки гадния вкус, и този път, когато ми каза да го осмуча и да го почистя добре, не се поколебах.

Устата ми покорно се отвори и рецепторите ми се събудиха от отвратителната смесица от аромати и вкусове. Заех се да го осмуквам и ближа със съвършеното подчинение на добра мормонска жена. Обичах да ми се напомня къде ми е мястото. На колене или подложена за твърдата дисциплина на мъжки орган в дупките си. Нищо повече. Нищо по-малко от това.

Няколко часа по-късно съпругът ми и гостите му ме завариха да осмуквам мръсния вонящ анус на почтения господин Тиодор. Разтварях задника му с две ръце, докато моят собствен гореше от скорошното съприкосновение с твърдата жилава пръчка и от дългото розово дилдо, което бе завряно там. Пенисът на господаря Тиодор пореше отново тясното дупе на дъщеря му, докато тя издаваше несдържани викове на наслада и се гънеше с навирени крака, напълно изгубила свяст в мократа путка на майка си. Рядката мъзга течеше на дребното ѝ нежно лице и се стичаше в отворената ѝ уста, а тя я пиеше и викаше в пълна самозабрава.

Малката Об бе открила извора на щастието – да бъде здраво чукана и да се наслаждава на всеки един миг, независимо от времето, мястото и обстоятелствата… Като мен. В края на краищата аз наистина обучавах кучките на съпруга си до съвършенство, защото… бях една от тях.

Rating: 4.62/5. From 13 votes.
Please wait...