Моят масажист ИСТОРИЯ 1

Занимавам се професионално с танци вече от 8 години,такова е и образованието ми, едва на 23 години съм но поради натовареността и естеството на професията ми имам много травми. След поредното 3 месечно турне се прибрах в родният си град и наистина се нуждаех от добър масажист за да ми помогне, най-притеснителното за мен беше болката в лявото бедро, сякаш бях прещипал нерв в тазобедрената става. Така в разговори с приятели и колеги от трупата (така на кратко ще наричам ансамбълът в който танцувам), разбрах, че в града има момче което се занимава с кинезитерапия в своя дом, не взема скъпо, но пък си разбира от работата. Никой не успя да ми даде неговият телефон, но за сметка на това се сдобих с профилът му във ФБ, естествено веднага влязох,за да не губя време. Открих профил със снимка на момче с овално лице,гъста черна брада и тънки мустаци, косата му беше вързана на небрежен кок, светло каяви  очи под оформени равни  вежди и очила с черна пластмасова рамка,определено в мен се породи любопитство, но бързах за работа и реших, че вместо да разглеждам профила е по-добре да му пиша:

АЗ: Здравей, извинявай, че се свързвам с теб през ФБ, но не успях да открия твой телефон, виждам,че се занимаваш с кинезитерапия и си от моят град. Та всъщност въпросите ми към теб са в града ли ще си през януари, в кабинет ли работиш или в домашни условия и евентуално можеш ли да ми помогнеш тъй като явно имам прехапан нерв някъде защото от време,на време ме пронизва ток от бедрената става до коляното, професията ми е с активно натоварване и ми е дискомфртно да работя така. Още веднъж извини ме за безпокойствието и ще чакам отг.

ТОЙ: В града ще бъда

     В  дома ми се занимавам да

     И ще се опитам да ти помогна с каквото мога

АЗ:  Човек, ще ти бъда много благодарен защото се чувствам, като музей на

      човешката травматология

ТОЙ: Хахаха                          

     Неприятно, ще се постарая

АЗ: Кога ще ти е удобно и в колко

ТОЙ: Ти определи това

АЗ: Утре в 15:00 може ли

ТОЙ: Заповядай, аз живея …  (зная че искате да научите къде, но…)

     До утре

Аз: До утре 

Бях доста учуден от бързият отговор и факта, че се съгласи за следващият ден.

                                                                    *   *   *

   На следващият ден към 14:00 часа си взех освежаващ душ, обух си копринени боксерки с ликра в забавен цвят, обичам нежни материи, измих зъбите си, облякох тъмносини дънки , които очертаваха стегнатите ми бедра,(аз съм 175см. висок, 58кг. коремът ми е плосък, гърдите и ръцете са ми атлетични, а епилацията през 21 век за мен е въпрос на хигиена, така че съм напълно гладко обезкосмен  ),а отгоре небесно син суичър без ръкави, който определено е любимият ми цвят.Беше топъл есенен ден, дори се наложи да сложа и слънчевите очила.Последният щрих беше да оформя косата си със стилизиращ гел в едната посока, косата ми е по-дълга отгоре и къса от страни и отзад.

Взех такси, което ме закара пред двуетажна къща в другият край на града, портата беше открехната така,че влязох направо до входната врата, тъй като имаше хубав двор с беседка си позволих да направя панорамна обиколка с поглед, докато ръката ми натискаше бутона на звънец.

– Хей, много си точен – чух дълбок мъжки глас и се обърнах рязко към врата.

Пред мен стоеше малко по-високо от мен момче, беше обут в сив клин за джогинг и бяла тениска.

– Извинява професионално изкривяване ми е не си позволявам да закъснява – докато го изричах той се обърна влезе навътре по дългият коридор и ми каза с гръб към мен:

– Хайде какво чакаш влизай.

Аз прекрачих прага и се събух след което продължих по коридора и влязах в стаята в която влезе и той. Стаята беше не много голяма но доста светла, едната стена беше стъклена с плъзгаща се врата с изглед към двор с басейн, пердетата бяха дръпнати, но точно в този момент той ги пусна,явно не се притесняваше от любопитните погледи на съседите защото имаше плътна тухлена ограда около двора. Продължих да се оглеждам стените бяха с топъл жълт цвят,насреща ми имаше легло за двама  постлано с тъмносин сатенен чаршаф, точно до вратата имаше двукрилен гардероб с огледала на вратите,а до него бюро,на бюрото бе поставен лаптоп и отворена книга, имаше и стол от дърво, на стената имаше закачен летен пейзаж, а от двете страни полици с книги.Свеждайки погледа надолу видях, че сивият джогинг клин е обут върху доста релефни мускулести бедра,сведох погледа още малко по-надолу и видях забелязах пухкавият килим и босита крака  които пристъваха към мен.

– Аз съм Мирослав – не знам кое ме смути повече плътният глас или това че той пристъпи доста уверено към мен с протегната ръка за здрависване.

-Приятно ми е Краси – улових ръката му и чак сега успях да видя наистина чаровната усмивка, трапчинките и лъчезарните тъмнокафяви очи.

– Извини ме, по принцип хората винаги закъсняват и не очаквах да си точен, трябва ми минутка за да сложа масажната кушетка и да се подготвя.

-Да те изчакам ли отвън – казах сепнато.

– Глупости каза той-сяда където ти е удобно и започна чевръсто да подрежда, чак сега успях да видя,че бялата тениска всъщност е горнище от лекарска униформа, беше доста опъната върху широките му рамене,а ръкавите щяха да се пръснат от големите бицепси, докато се суетеше из стаята видях, че  яката е доста изрязана и опънато от широки,и стегнати гърди, очертанията и релефът им си личаха ясно, а през лененият бял плат прозираха две средно големи по-тъмни зърна, тръгнах към леглото,но той ми посочи да седна на стола, защото трябва да вдигне леглото и да извади кушетката и останалите материали, проследявайки жеста на ръката му забелязах, че е гладко епилиран, помислих си “дали на всякъде е така”, полазиха ме приятни тръпки. Когато повдигна леглото, униформата се вдигна и разкри страхотно оформен стегнат корем,а от пъпа надолу в клина се спускаше тънка пътечка от мъхести косъмчета,пътечка която отвеждаше към загадъчната издутина в клина,който детайлно очертаваше стегнатото дупе,бедра и прасци.

Отивайки към стола се спънах в нещо червено, това бяха червени мъжки слипове, спрях и ги погледнах, то с един скок стигна до мен и ги взе, погледна ме смутено:

-Извинявай, тъкмо излязох от банята когато ти позвъни и ням време да ги обуя – и ето пак се появиха трапчинките и усмивката.Нима той беше без бельо под клина, изведнъж стана горещо,да не би да се включи климатика, или имах треска и ми се причуваха разни неща?

-Няма проблем – трябваше да измисля нещо за да разведря обстановка- погледнах към отворената книга на бюрото

-Какво четеш? – казах с леко несигурен тон

-По принцип предпочитам исторически романи, ооо, това ли ? – попита той виждайки погледът ми вперен в книгата .

-Това е учебник по кинезитерапия, реших да се поинтересувам по-обстойно за твоят случай с крака, все пак както ти си професионалист и аз трябва да бъда достатъчно подготвен ,за да ти помогна – но с този поглед по тялото ми и усмивката с трапчинки хич не ми помагаше.

-Готов съм може да започваме – думите увиснаха във въздуха защото не знаех какво да правя, винаги съм бил в масажни студия, където ти дават еднократно бельо и кърпа, сега не знаех какво се изисква от мен.

_ Трябва да останеш по бельо, надявам се, че не се притесняваш от мен – но всъщност леко се притеснявах, не присъщо е за мен защото като танцьор с трупата ми се е налагало да се преобличам в какви ли не условия, но сега случаят беше далеч по-различен от професионалните задължения. Той отиде и запали ароматна свещ на бюрото, пусна тиха джазова музика на лаптопа, аз се завъртях с гръб, свалих суичъра и тениската, усещах погледът му по мен, после изхлузих и дънките. Усетих как Миро изпусна притаеният си дъх и леко плахо каза:

– Готин десен боксерки, обичаш ли цветно и забавно бельо?

-Да.Не обичам монотонието, скуката и сивото

-Супер лягай сега по корем на кушетката ще започнем от гърба и врата за да се отпуснем и после ще погледна и проблема с кракът – заяви със сигурност в гласа си, което ме успокои че съм попаднал в точните ръце, които ще разрешат моят проблем.Обърнах се и тръгнах към масажната кушетка а той възкликна:

-Уоу

-Какво???-стъписах се аз

-Определено не обичаш скуката – проследих погледът му и забелязах че се е спрял на татуировката намираща се долявата ми гърда, йероглифи написани със ситен шрифт.Той отстъпи назад и ми освободи място за да стигна до кушетката.

-Опусни се и ми каже ако прекалено много заболи, все пак масажът трябва да бъде удоволствие – каза с приветлив тон докато аз лягах по корем . Намаза ме с масажен гел и започна да ме отпуска с ръце, пипаше ме нежно сякаш го беше страх да не ме боли, свикнал съм но силови масажи след които едва се прибирам до вкъщи, но този определено беше отпускащ,оценявах  също и факта, че не ми говори и ме оставя да се насладя на мига, единствено ме глождеше любопитство на коя част от тялото ми са се спрели кафявите очи.

Докато течеше масажа неволно или не той прокара пръст по линията очертаваща се между двете полукълба на дупето ми, понеже боксерките бяха еластични се бяха впили до дъно и усетих как той докосна халката ми, после  докато минаваше от другата страна го направи пак, може би очакваше реакцията ми, търсеше някакъв признак.

– Избрал си хубава материя за бельото си Краси, и аз обичам нежни материи, чаршафите ми са сатенени, обичам нежни материи като бельото ти и …направи кратка пауза за глътка въздух…и кожата ти – което определено ме извади от приятният релаксиращ унес в който бях.

-Ако трябва да бъдем честни и ти имаш нежни ръце, в смисъл докосваш нежно, кое е доста професионално, предполагам – притеснено се оплетох в думите и поясненията си, той мълчеше но сигурен бях, че в този момент пак бе с усмивката и трапчинките на лицето си.

а ти ще трябва да свалиш боксерките обаче, за да мога да намажа областта на ставата с един доста ефикасен и дълбоко проникващ продукт – не знам какво ми ставаше но след тези думи страните ми пламнаха, нищо че той говореше за медицински продукт, самият факт да бъда без бельо в негово присъствие ме притесни,може би не остана незабелязано от него.

– Спокойно Краси аз ще отида до банята да отмия масажният гел,през това време се приготви, отвори гардероба и си вземи кърпа за да се загърнеш – изричайки тези думи той прокара пръст от прасеца на левият ми крак,по бедрото, през цепката на дупето, гърба чак до врата ми и излезе, полази ме приятна тръпка. Аз скочих бързо, свалих боксерките извадих кърпа, като набързо прегледах коя е най-голямата, но такава нямаше, взех една и се покрих, тя едва прикриваше дупето ми, то не е голямо но е стегнато и доста вирнато, определено имах нужда поне от още няколко сантиметра по-голяма кърпа.Не след дълго Миро се върна, спря до мен, не зная какво правеше защото бях извъртял глава на другата страна, за да не виждам какво се случва в отражението на огледалото защото с тази визия и нежните докосвания, ако визуализирах всичко това определено щях да има доста силна възбуда, бях достатъчно объркан от няколко волни или неволни докосвания, за да се справям и с ерекция.Усетих, че взима боксерките ми които държах в ръка:

-Дай ги насам да не ти пречат – “каква приятна материя” мисля,че току що изрече на глас  мисълта с която правеше уточнение сам за себе си. Започна да разтрива краката ми, от ходилата, прасците до бедрата, надявах се да спре до там, но не,нямаше.

-Ще махна кърпата за да отпусна и седалищните мускули – не чух въпрос, затова реших, че не е необходимо да отговарям.Той махна кърпата и постави ръце на дупето ми, за момент затаих дъх, той започна да стиска и да отпуска, в това нямаше нищо странно, все пак беше професионалист, неволно,поне  така мислех отново на два или три пъти докосна с пръст халката ми, аз я стегнах, защото не очаквах:

-Не се стягай,отпусни се,така не ми помагаш,за хубав масаж, трябва да бъдем едно – не зная на мен ли ми се струваше или това беше намек, проучване,но бях сигурен, че отново на лицето му е усмивката и трапчинките. – Сега ще ти сложа вендузи да изкараме токсините – поясни той, отдавна бях осъзнал, че ми обяснява, а не ми задава въпроси, но пък признавам харесваше ми да владее ситуацията. Намаза ме с олио с приятен ванилов аромат и ми каза да подпра ръце под брадичката,останах със затворени очи, постепенно започнах да усещам как вендузите залепват по гърба ми и изведнъж усетих как по анусът ми минава влажен пръст с олио!Устата ми пресъхна, сърцето ми заби лудо, та това не бе пръст, бе езикът на Миро, помислих си да не съм се отпуснал толкова много че да съм заспал, през главата ми пробяга мисъл “спокойно отвори очи, срещу теб има стена, огледалото е от ляво, може наистина да си се унесъл”, отворих очи и останах още по озадачен, сивия клин беше на пода върху пухеният килим,а до колкото бях разбрал още в началото под клина нямаше слип, защото червеният слип, в който се спънех бе прибран в гардероба от където извадих кърпата, а когато я взех той още беше там, не бях чул той да го отваря, което означаваше че сега и двамата сме голи и той ме лиже.

Мислите се заблъскаха в главата ми,стиснах силно очи защото бях объркан, но това не остана незабелязано.

– Хей,отпусни се – каза дрезгаво Миро, ако не ти харесва ще спра и ме ухапа леко по дупето, но тази тук материя е още по нежна и много ми допада,послевда нежна целувка по кръста.

-Не спирай – казах аз изпускайки стурята въздух секнала в гърдите ми.

Миро отново прокара език по ануса ми, докато с ръце бе отворил двете полу кълба за да му е по удобно,усети че се отпуснах и започна да прониква леко с език.

-Трябва да махна вендузите за да не ти останат синини, но обещавам, че ще продължа от  където спрях-не исках да спира но той знаеше, какво е най добре. Застана пред мен, усещах как вендузите се отлепят, а той галеше гърбът ми, сега имах уникалната възможност да отворя очи и да видя дали е гол, но предпочитах тайнството. Когато се пресегна за да махне най отдалечените вендузи нещо докосна устните ми, нещо което беше тежко, за момент Миро застина, явно за първи път се беше смутил, трябваше да го изкарам от притеснението и да вляза в играта:

-Продължавай всичко е наред -отворих устни и налапах хуя му, беше доста масивен, осмелих се и отворих очи,20 см., голяма глава и доста дебел, помислих си “опа с какво се захванах”, но вече бях започнал.

Постепенно доста нарастна и се втвърди, но отпуснах гърлото си и го поемах целият,но изведнъж усетих как Миро прокара пръсти по гърба ми и долових притеснителни нюанси в гласа му:

-Краси  извинявай,стана беля!!!-наистина звучеше притеснен.

-Какво има да спра ли,извинявай ако съм груб – определено се притесних

-Нееее,не спирай там се справяш страхотно,просто вендузите са постояли повече на гърба ти и утре ще имаш синини, но се унесох с езика и нежната материя.Не беше нарочно, след седмица ще изчезнат, дано не пречат на нещо в професионално отношение все пак работиш на сцена пред публика-долових нотката на съжаление, а очите му бяха като на малко паленце, беше толкова сладък, че успях да се усмихна за да го утеша.

-Спокойно всичко е наред – казах със спокоен тон.

-Страхотно… стана беля,но се радвам че успях да си открадна и аз една усмивка – явно това беше стилът на Миро да бъде ведър и забавен с усмивка и трапчинки.

-Може ли сега да продължиш защото определено ми харесва да открия , че имаш обеца – намигна ми, може би защото през цялото време избягвах погледът му докато говорехме или пък отговарях кратко и лаконично не бе забелязал пиарсингът на езика ми. Прокарах език по целият му хуй до главичката, той стенеше от удоволствие, засмуках топките и пак го налапах, спомних си какво си помислих по-рано и си дадох отговор, да беше епилиран на всякъде, още една положителна точка за него.Докато го лапах и лигавех,той се надвеси над мен и капна няколко капки от олиото по ануса ми и започна да го гали, усети, че се отпускам и вкара пръст, два, три, определено знаеше какво да прави,постепенно започна да разтяга халката с трите пръста за да се отпусне, настоятелно ме попита:

-Кажи ми ако те боли да спра, просто съм едър и искам да бъдеш отпуснат когато вляза в теб – от страстта ме полазиха тръпки, може би вече бях готов.

-Искаш ли да минем на леглото,по-удобно е от кушетката- намигна ми

– Нима си пробвал и на кушетката- намигнах му

-Не тя е само за работа,не искам да я счупя а съм 95 кг.-този път вдигане на вежда

-Чиста мускулна маса -отвърнах с повдигане на вежда и аз

-Много си сладък,но когато се отпуснеш и започнеш да се усмихваш,направо си голям чаровник – ето направих го пак,усмихнах се, а той ме вдигна и ме постави на леглото, сгъна кушетката и я подпря до стената .

-Нямам кондом – направи комфузна гримаса

-Ех, беля и аз не съм взел,все пак дойдох на сеанс при кинезитерапевт, не предполагах,че е нужен- погледна ме и ме целуна по челото.

-Чаровник си но си е направо беда- отново тъжните кучешки очички,о не добави и нацупената долна устничка или той е манипулатор, или аз съм много слаб.

-С моята натоварена професия умората надделява и нямам време за активен полов живот-пак не подбрах точните думи,долових го в погледът му защото се наложи да уточня – не съм правил секс от 3 месеца

-Да бе да !?! – любимото ми типично Българско двойно положително отрицание

-Може и да не ти се вярва но е факт,исках да кажа, че аз съм чист на 100%- естествено пак трябваше да поясня.

-Явно за да продължим трябва да сме откровени – Миро придоби сериозен вид,нещата станаха сериозни,определено не ми се искаше да спрем до тук,но ако се наложеше,все пак сексуалната хигиена и здраве са над всичко,не го забравяйте!!!

-Хей моля те не ставай сериозен предпочитам те с усмивка , просто преди месец си правих тест и от тогава съм само на ръчна – Миро каза със широка усмивка,разбира се придружена от двете трапчинки.

Може би физономията ми от сериозна стана въпросителна,затова той побърза да отговори:

-Беше отрицателен и определено  бих  искал да усетя нежният допир от кожата ти без кондом,но преди да продължим искам нещо от теб-в погледът му пак имаше сериозни нотки,защо ли какво искаше?

-Ще ми позволиш ли да те целуна,не искам да проникна в теб без преди това да съм вкусил устните ти-определено беше мило,тъй като той беше застанал до леглото а аз лежах върху леглото се наложи да застана на колене, за да достигна устните му, те бяха меки и плътни, имаше ментов дъх,определено не пушеше,това момче продължаваше да трупа точки в своя полза.Докато разговаряхме курат му се бе  отпуснал, но след целувката пак  набра мощ,розовата глава се бе подала до половина,а от него капеше течност от възбува.

-Краси виж какво правиш с устата си,независимо къде по тялото ме докосваш с нея резултатът е един и същ – тези думи ме подтикнаха да започна да го целувам по врата и да се спускам надолу, облизах едното му зърно,леко го засмуках,а той изрева от удоволствие.

-Желая те на задна, хвана ме и ме обърна, но чаршафа беше от сатен, за да не си помислите че всички мина гладко ще ви разкажа и това, аз се хлъзнах на него, тъй както вече споменах съм танцьор краката ми се отвориха и вместо на задна се оказах на на шпагат с крака в страни, Миро допря хуя си в ануса ми размаза течността течаща от него по хълката ми и ми го вкара от раз целия,болката беше лека,но я имаше,определено беше едър,добре че преди това си поигра с пръсти в мен.

-Извинявай,заболя ли те не исках да съм груб,просто имаш токова сладко вирнато дупенце и когато видях как се е отворило на шпагат изпитах нужда да потъна в нето – мисля че докато ми го казваше умишлено изчакваше да се отпусна,преди да започне да се движи в мен.

-Няма проблем болката е търпима,пък и нали ме отпусна с пръсти- последва целувка и бавно започна да се движи в мен,но явно темпото не го устройваше.

-Да определено ти вярвам вече, че никой не е прониквал в теб от 3 месеца- последва нежна целувка по гърба, спусна едната си ръка от рамото до дланта ми и преплете пръсти с моите.

-Ще започна да те клатя по-бързо, искам да те чукам страстно – определено това не беше въпрос, уточнение, дъхът ми се учести, както и неговият, той ме целуваше по врата, а в дупето си усещах колко е едър, усещах удоволствието му защото ме беше прегърнал и галеше гърдите ми, усещах погледът му, в един момент спря,най-сетне аз се осмелих и погледнах в огледалото, наистина гледката беше секси, аз изглеждах малък в сравнение с неговите размери, той се беше увил около мен, курът му беше потънал в анусът ми определено го беше разтегнал доста. Той забеляза,че гледам в огледалото и ми намигна:

-Да определено изглеждаме секси заедно – леко извади хуя си но главичката му остана опряна в анусът ми, пусна тънка слюнка от долната си устна, тя се провлачи във въздуха и капна на цепката на дупето ми, стече се и когато стигна до ануса ми Миро натисна и отново беше в мен, започна да ме помпа,след малко каза:

-Искам да седна на стола и ти да бъдеш отгоре-искам да се нанизваш,да те усещам до край-и двамата бяхме много възбудене, не беше нужно да му отговарям,той не искаше отговор,а действие.Взе стола,сложи го на средата седна на него и сложи ръце зад тила,чак сега забелязах колко красив кристален полюлей има в стаята си, защото бяхме точно под него, аз го прекрачих и лекичко приклекнах, усетих как главичката се допря и когато се спуснах,влезе без проблем, определено  се радваше на случващото защото не отделяше очи от моите, издаваше заглушени звуци от възбуда, а мускулите на гърдите му конвулсираха, беше много секси,той ме хвана за кръста с двете ръце,дръпна ме малко назад и ме целуна по корема.

-Този малък татус е много секси, както и ти, дупето ти и всичко в теб – определено е хубаво да получаваш коплименти от такова готино момче .

След това се наведе още малко и налапа моето парче, не мога да се похваля с неговите размери но и 15см. са си нещо и започна да го смуче, аз щипех зърната му,а това го настървяваше, вдигна единият ми кран така,че да стъпя на рамото му спусна се леко надолу и започна да лиже халката ми, а с ръцете ме стискаше за дупето, явно много се възбуди защото ме погледни и гърлено каза:

-Много е секси,че си пластичен- и погали бедрото ми

-Много е секси,че си атлетичен и поддържан – добавих в отговор и се наведох към него подпирайки лакти на раменете му,той все още седеше на стола, притиснах устни към неговите и езиците ни започнаха луда гоненица.Той хвана здраво тазът ми и ме натисна така,че да се нанижа на хуя му, без да отделя устни от моите, така както го яздех прокара ръце под коленете ми и се изправи на крака заедно с мен, усещах че съм във въздуха а той ме нанизваше на кура си, той определяше дълбочината и темпото, а то беше наистина бързо.За момент отделих устни от неговите и му казах:

-Хей не ти ли тежа?

-Сега ще видим има ли смисъл от изразходеното време във фитнеса или е било загуба на време – усмихна се и ме дари с кратка целувка после добави

-Ти си една нежна перушинка с дълбоки сини очи, на които не им трябва много за да засияят – в действителност той успя да ме накара да сияя.Не знам какво се случи,може би от дълбокото проникване хуя му масажираше(определено Миро разбираше от масажи ) простата ми, но изведнъж конвулсиите започнаха да гъделичкат слабините ми, аз впих устни във врата му  за да не изкрещя и свърших върху коремите, и на двама ни, явно това възбуди миро, той ме пусна на земята натисна ме за рамото и аз клекнах, видях как всичко по него се напряга,от бедрата,дупето,плочките на корема,гърдите,чак до жилите на врата, изригна точно върху устните ми гъста струя сперма на пресекулки се разтече по устните ми, той рухна до мен и започна да ме целува, като облизвахме спермата от устните си и преплитахме езици.

 С Миро лежахме върху пухкавият килим, масивната му ръка ме беше прегърнала, а аз се бях сгушил в него.

– Обичаш ли горещ душ – видях блясък в сините очи

-Оооо,да, определено – отвърнах,той се изправи, подаде ми ръка, изправи и мен и се запътихме към банята, пуснахме си горещ душ,като през цялото време имаше целувки, масажи със сапун.После се изсушихме, а аз подхвърлих закачливо:

-И този път не бързай,обуй си слиповете защото следващият пациент го грози същата опасност – той си изплези,сбърчи носле и каза

-Аз ще обуя моите,но тези ще ги задържа, харесва ми шареният десен и нямам следващ пациент, от 2 месеца практикувам рядко защото работя в една компания като мениджър- определено ми подтикна интереса.

-С какво аз тогава заслужих това внимание?

-Съобщението което ми изпрати вчера,ясно говореше само по себе си „помогни ми имам нужда”,в този ред на мисли как чувстваш крака си- радвам се, че всъщност го беше грижа за това, за което бях дошъл.

– Ще ти напиша довечера след концерта с трупата.Концерта с трупата!!!Съвсем се отнесох!!! – защо ли,но сега имах по важна задача,започнах да се вайкам.

Обух,панталона,тениската,сутчъра  изтичах по коридора и започнах да се обувам,бях забравил нещо, боксерките, може и без тях ще мина през вкъщи преди да отида в танцовата зала – помислих си

-Хей успокой се човече, не бъди кълбо от нерви –  каза Миро

Става ли въпрос за работа винаги държа да бъда точен, за да имам време да направя екзерсис и да подготвя тялото си за работа, така намалявам процента на травми по време на работа, наистина бързах, почти бях готов да се разкрещя, единственото което спаси Миро че беше гол до кръста,с отпуснат син дънков панталон , който едва се държеше на кръста му, беше сложил и диоптричните очила,които го правеха секси сладък, но определено кавгата му се размина защото беше в небесно син панталон- това е любимият ми цвят все пак 😉

-Моля те кажи ми колко е часът – той извади телефона от джобът си и го погледна, наведе се целуна ме по челото, тъй като бях по нисък то беше на идеалната височина до устните му и ми прошепна:

-От колко часа е спектакъл ти сега е 18:00 часа, не може ли да останеш да хапнем салата,аз съм я приготвил,зелена салата с дресинг и риба тон? – долових отчаяние в тона му,той ме прегърна, явно се опитваше да ме задържи. Леле сладур като него се опитваше да прекара повече време с мен, салата обожавам салати,а тази беше направена от него, усещах аромата на кожата му и как тупти сърцето му,продължаваше да трупа точки,но не, трябваше да тръгвам,направих крачка назад вдигнах глава, погледнах го, той погледна мен,направи тъжният кучешки поглед,нацупи долната устна, но не,бях непоклатим, борбата в мен беше ужасно жестока, бях горд от себе си че не се поддадох на манипулацията, но даааа, беше страшно сладък .

 -Съжалявам но не ям минимум 5 часа преди работа, а концертът е в 19:00 часа това е само след час,също така трябва пътьом да мина през вкъщи защото…-погледнах надолу и посочих с показалци към таза си – съм без бельо – ето че се появи отново усмивката и трапчинките, но и това не ме преклони

-Какво ти дължа за сеанса – все пак затова бях дошъл

-Краси,а аз какво ти дължа за секса – гледаше ме с физономия тип “ти сериозно ли мислиш,че ще ти взема пари”

-Хей Миро,аз не съм жиголо – определено току що това беше отрицателна точка, да аз му дадох отрицателна точка,но има голяма преднина с положителните.

– Аз получих това което искам – с налудничава усмивка извади от джоба си моето бельо и го сложи пред гърдите си, опитах се да го взема, но толкова бързо си вдигна ръката високо във въздуха че колкото и да скачам беше без мислено да се мъча,така или иначе щях да мина през вкъщи преди работа,той не свали ръка наведе се и ме придърпа с другата ръка, целуна ме страстно с език и ме пусна да тръгвам.Аз се завъртях и тръгнах към вратата,той ме плесна по дупето и каза с плътен глас:

-Имай предвид че трябва да повториш сеанса поне още няколко пъти за да има резултат-макар да бях с гръб знаех че в този момент на лицето му са усмивката и  трапчинките,също така знаех и коя точно част от тялото ми гледа-просто го знаех.

-Ще пиша за да се уточним – затворих врата след себе си српях помахах на едно такси,качих се в него и тръгнах по своите дела.

                                                                                        *   *    *

Концерта мина страхотно, бях доста мотивиран,защо ли? По-важното беше, че болката в крака беше притъпена, наистина се чувствах страхотно имах нужда да се прибера, въпреки страхотният спектакъл,овациите и залата която аплодираше цялата ни трупа на крака,чувствах празнина,защо ли? Исках по най-бързият начин да се прибера,но имах нужда да се разходя,трябваше да осмисля днешният следобед, което ме подсети, че колкото и не исках да мисля за него бях обещал да го уведомя как се чувствам след сеанса, отворих ФБ, щом видях профилната снимка ме полазиха приятни тръпки,да,момчето с усмивката и трапчинките, отворих приложението за чат и написах:

АЗ: Почуствах облекчение не ме боли така натрапчиво.Благодаря ти и лека нощ ще се уточним допълнително.

Не получех отговор веднага затова си тръгнах, искайки да избегна навалиците и суматохата реших да мина по една периферна уличка, беше глупава идея защото беше тъмно,но вече бях тръгнал,размишлявайки по актуалният проблем,мислите ми бяха прекъснати от шума на стъпки след мен,не бях забелязал, че някой ходи след мен,реших леко да забързам темпото,и да не се паникьосвам,но и стъпките се забързаха,реших все пак да погледна кой е помислил ще съм слаб и беззащитен и точно когато стъпките се чуваха толкова близо рязко се  завъртях.  Останах безмълвен, на лунната светлина видях една ръка пресегната към мен да държи червена роза,повдигнах поглед и веднага познах усмивката с трапчинките.

-Извинявай стреснах ли те – бях толкова уплашен че скочих и го прегърнах,буквално се покатерих по него.

-Хей,хей и ти ми липсваше през последният един час – стъпих на краката си и го погледнах с презрителна гримаса, въпреки, че усещах сърцето си в гърлото.

-Справи се страхотно днес и не само – не доумявах за кога точно днес и не само говори,но той не млъкваше

-На къде си се запътил? Защо минаваш по тази тъмна улица? Няма ли да вземеш цветето? – о да,цветето

-Благодаря за цветето,прибирам се и реших да мина от тук…

-…защото избягваш навалицата, объркан си след случилото се днес – и продължава да трупа точки, вече довършва изреченията ми,да не би освен кинезитерапевт  ,да е и екстрасенс ,и да чете мислите ми защото пак на лицето му има усмивка и трапчинки?Разтърсих глава за да се върна към реалността .

-Да Миро объркан съм,в момента ме объркваш още повече,ти от къде идваш,да не би да си ме чакал пред концертната зала – наистина се опитвам да навържа случващото се.

-Не пред залата,а в залата. Концерта беше страхотен – и тук ченето ми стигна до асфалта, добре де не чак дотам,но той се пресяга потърква с опакото на дланта си бузата ми,щипва ме по нея и затваря устата ми

-Сладурче затвори си устата защото този пиърсинг знаеш как ми действа- допада ми ведрината която носи със себе си.

-Как успя да вземеш билет,та те свършиха преди месец? – наистина нямаше нито билети,нито допълнителни места в залата

– Нямаш и на идея на какво са способни хората когато им предложиш тройно по висока цена за да откупиш билетът им – отново усмивката и трапчинките, но това към положителните или към отрицателните точки е ?

-Неее, не можеш да ми го причиниш, не взе парите днес,сега си купил три пъти по-скъп билет,моля те вземи си цветето,не го заслужавам – усмивката прераства в искрен смях,а аз пак не разбирам,оценявам хуморът му но нищо не разбирам.

-Сладур защо така спичаш когато си около мен, не искам да те напрягам но ти сам налапваш въдицата – някак си не се чувствам по спокоен и може би личи защото Миро допълва:

-Имам билет от преди 2 месеца,следя развитието и репертоара на трупата от години,а относно цветето заслужаваш цял букет, но по път на сам открих само рози в супермаркета,нямаше отворени бутици за цветя, но днес през деня не знаех,че  тази вечер на концерта ще има някой специален за мен човек на сцената и не бях подготвен с букет- ами тук определено се затрудних с броенето на точките защото са няколко,затова ще се насладя  на усмивката и трапчинките, той вижда сълзите напиращи в очите ми и каза:

Хей не исках това-пресяга се и ме прегръща,но какво е това което ме убива под палтото му,опитвам се да го напипам а той се разкопчава и вади кутия за храна

-Каза че не ядеш преди работа, затова ти донесох за след работа- отново го прегръщам.

-Благодаря с удоволствие ще я хапна обожавам салати-да определено той харесва усмивката ми

-Страхотно и аз също- точките се трупат,не знам дали Ви го споменах.

-Къде живееш,с кола съм искаш ли да те закарам? – може би е логичен въпрос от човек който се притеснява за теб и вижда че се движиш по тъмните улички.

-………….(тук следва отговор с квартала в който живея,но вие няма да узнаете и него)

-Страхотно това е в моята посока-оценявам загрижеността му но:

-Не точно в противоположната посока е,хей ти имаш кола страхотно, но предпочитам да се разходя пеша – за коли просто не давам точки,така че тази не се зачита

-Да имам Audi RS 5,но определено предпочитам да се разходя с теб,искаш ли да седнем в парка да си хапнеш салата – определено ми харесва загрижеността му,но не е хубаво да ме глези така

-Да с удоволствие бих споделил компанията ти за вечеря в парка- дори вече не се налага да крия налудничава усмивка.Седейки в парка от дума на дума научих,че живее с родителите си, които са предприемачи и често отсъстват,обича плуване(аз не),фитнес(аз не), но не бих отказал да го гледам докато го прави, обичаме джогинг,комедиите,ездата, дори сподели, че имат ранчо с 2 коня,но най-ми допадна факта, че обича танците и е гледал голяма част от спектаклите ни,и си изпроси  еротичен танц, все пак тези тъжни кучешки очичики-не съм от стомана,вечерта напредна и трябваш да тръгвам,обясних му,че заминавам за 3 дни на турне из страната и когато се прибера задължително ще имам нужда от терапия,а той разбира се се съгласи без дори да уговаря условия.

-Краси,задължително ми пиши щом се прибере за да не се притеснявам -не бях чувал някой да произнася името ми до сега с такъв трепет,определено днес  пламна искра, разделихме се,този път нямаше усмивка и трапчинки,но пак знаех къде точно ме гледа,докото изчезна зад завоя. Прибрах се и веднага му писах по ФБ:

АЗ:Прибрах се може да лягаш

Той:Сега се прибирам и лягам

АЗ:До сега къде беше

Той:Пред вас,но не за да те проследя

    исках да се уверя, че си добре

    А и не исках единствената ни връзка

    да бъде социалната  мрежа,исках да имам застраховка

     и вече се чувствам спокоен

Аз:Миро благодаря ти много мило от твоя страна

Той:Ти го заслужаваш, сега лягай защото си уморен

     Ще те чакам в съня си

       ЛЕКА НОЩ КРАСИ

АЗ:Непременно ще дойда

       ЛЕКА НОЩ МИРО

No votes yet.
Please wait...