Моят масажист ИСТОРИЯ 2

Бяха изминали едва 3 дни от както се запознах с Миро, не спирах да мисля за него, до този момент не ми се бе случвало толкова много да съсредоточа вниманието си, мислите,че дори и сънищата към момче.

Времето доста се беше променило за този кратък период от време, нямаше и следа от суитшърите без ръкави, направо преминахме на зимни якета, явно и времето вземаше пример от хорското настроение. Затова и аз бях доста солидно облечен – не обичам студа – облеклото ми се състоеше от зимни обувки,дебел но втален панталон,зимно яке, шапка,а под тях кашмирен пуловер с висока яка, който носех на голо,защото беше много нежен при допир.

Тъкмо автобусът завиваше към паргингът пред репетиционната зала на трупата, когато получих текстово съобщение на телеона:

ТОЙ: Пристигна ли?

АЗ:Тъкмо автобусът спира на паркинга

ТОЙ:Какво щеправиш?

АЗ: Мисля да сеприбирам към вкъщи

          Ти?

ТОЙ:Прикючих с фитнеса и се чудя какъв повод да измисля за да видя усивката ти

АЗ: Ела на спектакъл там винаги съм усмихнат

ТОЙ: Не се закачай наистина искама да те вид

АЗ: Добре къде ще е удобно

ТОЙ: До залата има кафе в Фреснски стил, спокойно е и правят страхотно кафе и кроасанчета

(Знаех къде е фитнесът в който тенира защото още на вторият ден след запознаствоно ни ме помоли за телефонният ми номер,говорехе винаги когато сме свободни, така и той бе научил, колко важно за мен е качеството на кафето)

АЗ: Кафе може, но ще се въздържа от кроасаните

ТОЙ: Губиш, аз вече се поглезих с два, чакам те

АЗ: Идвам

Отваряйки вратата на кафенето малко звънче оповести моето влизане. Салонът беше просторен, но повечето маси бяха свободни,аз разходих поглед и в дъното срещнах погледът на Миро. Той се усмихна широко и помаха за здравей, бе вързал косата си на небрежен кок, беше само по бял потник и сини къси панталони, явно във фитнеса беше загрял доста,защото аз изглеждах сякаш току що идвам от Сибир.

Тръгнах към масата, но приближавайки се продължавах да гледам към него, после изместих поглед и забелязах,че до него седи момче. Не го познавах, не беше от града, беше облечено в бяла тениска и дънков панталон – тениската бе доста опъната по масивното му мускулесто тяло,беше късо подстриган,с оформена брада. Явно са били заедно на тренировка – поне такъв  адекватен отговор намерих. Миро се обърна и каза нещо на момчето,погледна ме и се усмихна,момчето вдигна поглед от телефона с който се занимаваше и също се усмихна,помислих си “някоя “посестрима” би възкликнала какъв нерез!!!(но не и аз, не съм женствен и не ми допада, мъжа трябва да е мъж,макар и в прегръдките на друг мъж)”. Вече бях стигнал до тях, когато се изправиха първо се здрависах с Миро,той посочи към момчето аз хванах неговата ръка за приветствие, а Миро каза:

-Краси това е Иво, мой колега от университета

-Иво това е Краси

После седнахме и Иво пое инициативата да започне диалога

-Миро ми разказа, че се занимаваш професионално с танци и имаш травма на крака, минавах днес през града и се отбих, ако нямаш нищо против бих погледнал случая.

Явно съм погледнал Миро доста заканително или въпросително не мога да определя,но от къде на къде ще разказва и товари хората с моите проблеми,маже би той се почувства длъжен да ми обясни:

-Иво е мой колега от университета и има кинезитерапевтично студио, практикува по често от мен, а и много добре зная способностите му, в практическите ни часове в университета често работехме по двойки и той се справя отлично.

Представих си ги за момент намазани и двамата с олио как докосват телата си, но бързо разтърсих глава и прогоних тези мисли.

– Благодаря ще бъде мило, но в момента финансовото ми положение не позволява излишни разходи- наистина беше така, защото имаше задържане на заплатите ни поради технически проблеми.

-Ха ха ха,ще ме обидиш не го правя заради парите, искам да помогна, рядко човек има възможност да работи с танцьори- Иво си изсмя гърлено,в този момент дойде да вземе поръчката ми висока, руса и едрогърда сервитьорка, но Иво не и обърна никакво внимание, мисля ще много по-съсредоточен бе в барманът зад бара който миеше чаши,за съжаление го върнах към реалността от наблюдението му :

-Добре, а къде се намира твоето студио- попитах за да отида

– Няма да те преглеждам в студиото ми, то е на 70 км. от тук,ще го направим в къщата на Миро

-Дали ще бъде удобно

-Спокойно свобо…..-Миро бе прекъснат  от Иво

-За какво му е на него собствена къща ако, не може да разполага с нея по всяко време-преместих погледа си към Миро,а той ме гледаше с нелепа усмивка казваща “ха, изненада”

-Това е нещо ново-сепнах се аз

-Не исках да се изхвърлям с материални облаги пред теб-каза Миро, после се обърна към Иво и му каза:

-С теб ще се разберем после за това кога трябва да замълчиш- Иво ми се усмихна и ме погледна с големете си черни очи

-Мола те не му се сърди,ще бъда виновен аз и ще се провали 10 годишно приятелство

-Добре само заради приятелството- придадох си важност аз

-Ако сме готови да тръгваме -казвйки Миро остави пари за сметката и тръгнаха

-Хей навън е ледникова епоха- казах и ги посочих,та те бяха облечени като за през лятото

-Спокойно с колата съм – Иво тръгна и излезе пръв,след него Миро и после аз.

Иво си приближи до черно BMW X5 и с едно движение отключи колата дистанционно. Те седнаха отпред, аз отзад и тръгнахме. През целият път  си подхвърляха шеги и си говореха, наистина  бяха стари приятели.

Влязохме в къщата и Миро ни погледна, елате в моята стая защото не съм включвал парното, а там оставих климатика да работи, тримата се запътихме към стаята му, когато стигнахме той ни направи път да влезем и заяви:

– Оставям ви да се забавлявате, отивам да си пусна един душ след фитнеса-Иво се прокашля сякаш прочиства гърлото си и отсече с дебел и равен тон:

-Ние сме тук по работа

-Добре де – повдигна вежди Миро и тръгна.Видях че на бюрото има поставена панера с плодове и извиках след Миро

-Може ли да си взема плод

– Чувствай се като у дома си- извика в отговор той някъде из къщата.

Не знам защо реших от цялата панера да взема банана, знам де, обичам този плод, но беше грешен избор, когато го обелих и започнах да ям с периферията забелязах кака Иво подрежда лосионите,но въобще не им обръща внимание защото се е втренчил в мен макар и през отражението на огледалото, прокашлях се и той разбра, че бе хванат в крачка

– Извини ме ще ходя да се освежа цяла сутрин съм по задачки идвам и започваме, през това време – оглеждайки ме от горе до долу – ти може да се съблечеш –  и излезе през вратата

Така и стана съблякох се и седнах на леглото, в това време мокър и загърнат с хавлия през кръста влезе Миро, беше много сладък с разпусната коса и мокра брада от които падаха капки

-Много си бърз – казах учудено

-Не , просто дойдох за да си взема бельо- усмихна се той

-Значи този път възнамеряваш да си с бельо – усмихнах се и аз

-Ха ха,до кога ще е повод за шеги тази случка-попита той с усмивка

-Докато мога-отвърнах аз

-Хайде ще ти извадя кушетката и ляга отгоре – набързо извади кушетката и аз легнах отгоре

-Избрал си много хубав цвят бельо – докосна ме по дупето Миро

-Знаеш вече, че обичам цветното бельо – той ме плесна по дупето докато го изричам

– Но нали сме се разбрали, че ще пречи  – с чевръсто движение смъкна слипа надолу

-Подай ми кърпа – побързах да кажа

– Не ти трябва нали чу Иво тук е по работа – ухапа ме по дупето и излезе.

Затворих очи и изчаках Иво да дойде, а той не се забави,влизайки в стаята каза:

-Извинявай,но ми стана горещо и си позволих да съблека тениската – нима той бе гол до кръста

-Няма проблем отговорих – но не отворих очи

Явно чак сега Иво успя да забележи,че вече съм на кушетката и явно беше удивен:

-Еха, наистина носиш бельо в забавни цветове – настъпи мълчание, а аз си мислех “моля, от къде знае той какво бельо ми харесва да нося”, явно се усети и добави

-Миро ми спомена за бельото ти,но хей от какво е тази червенина на дупето ти, ах този палавник!!! –  той постави  длан на ухапаното, а аз потръпнах

-Не се напрягай.Спокойно нали съм тук за да те отпусна.

Иво издърпа слипа ми и го събу напълно, заля бедрата и прасците ми с лосион и започна да го втрива, пипаше нежно, галеше кожата ми, а аз през цялото време си задавах въпроса защо Миро му бе споделил без притеснение за мен,за професията и проблема , и за бельото ми? В какви взаимоотношения бяха те?

Тъкмо започвах да се отпускам и отдалечавам от актуалните въпроси когато гласът на Миро се разнесе от към вратата и ме върна в реалността.

-Виждам, че масажното олио все още не е попило, значи не съм закъснял- усещах, че се задъхва сякаш е бързал

-Искаш да помогнеш ли?- Каза Иво без дори за момент да отделя ръце от мен

-Ако мога да бъда полезен с нещо?-попита Миро

-Намажи гърба и го подготви за работа- даде инструкция Иво

Миро се доближи до мен,целуна ме по челото и добави шепнешком до ухото ми:

-Ще имаш рядката възможност да получиш масаж на четири ръце –  и отново ме целуна, но този път по гърба.Помислих си едни от най-красивите пиеси за пияно се свирят на четири ръце.

Усетих как Миро полива гърба ми с олио и нежно започва да го размазва,Иво в същото време се бе съсредоточил върху бедрата ми, усещането бе наистина страхотно, тялото ми се нуждаеше от подобен масаж, бях натрупал травми, схващания и възли които трябваше да бъдат обработени и подобрени.След около 10 минути Иво предложи размяна:

-Брат хайде да се разменим,довърши краката, а аз ще погледна гърба и раменете – Иво определено ръководеше екипа

-Добре брат – съгласи се моментално Миро

Усетих как едни ръце докосват бедрата ми и в същият момент чух шумолене от дънков плат, може би Миро си обуваше дънките, след малко усетих и здравите ръце на Иво да Стискат раменете ми

-Извинявай зная че боли но трябва да отпусна напрежението – Иво звучеше загрижен

– Няма проблем зная че после ще се почуствам по-добре

-Точно така Иво знае какво прави -добави Миро

Настъпи тишина, всеки се бе съсредоточил в работата си, а аз се разтапях от удоволствие, като из невиделица, усетих как Миро ме целува по дупето, по-точно мястото където ме ухапа, аз подскочих излизайки от унеса си

– Шшшшш, спокойно,всичко е наред -каза Иво

-Извинявай за това, но имаш най-сексапилното вирнато дупенце – Миро отново ме целуна по ухапаното, после разтвори двете полукълба и пусна езикът си между тях, аз стиснах очи и прехапах устни от удоволствие, съвсем забравих за Иво, но къде беше той, не усещах ръцете му по тялото си.

– Можеш да отвориш очи, няма от какво да се притесняваш – усетих сигурност в плътният  гласа на Миро.

Отворих очи и буквално онемях, Иво стоеше облегнат на стената пред мен, скръстил ръце на врата си, беше гол, абсолютно гол без нито една дреха по него,може би не Миро е обул дънки,а Иво е съблякъл своите. Имаше наистина масивно тяло, развит гръден кош,здрави и релефни ръце и рамене, стегнати бедра, а по средата не напълно възбуден хуй, но беше секси, беше малко по къс от на Миро, но също толкова дебел. За първи път почуствах възбуда, от окосмени мъжки гърди, бяха къси косъмчета, явно ги е нямало преди 2 седмици, но сега изглеждаха много секси, може би за сексапила на гърдите допринасяше и малката татуировка под лявата гърда, явно също като мен бе изобразил важна фраза или дума върху тялото си с йероглиф.

– Иво е секси нали – попита ме Миро,но аз бях безмълвен

– И вие сте много секси – каза Иво с усивка

– Ще му покажеш ли какво можеш с пиърсингът, извинявай но се изпуснах и той вече знае, трябва да му докажеш , че не съм го излъгал – изрече Миро и отново се зае да ме гали с език

– Така е наистина ми го каза и съм любопитен – погледна ме Иво и тръгна към мен, доближавайки се  курат му се полюшваше леко, изглеждаше наистина масивен

Нямах намерения да се доказвама на някага за каквото и да било,пред когото и да било, но определено ми се искаше да пробвам, явно те двамата си имаха състудентска пред история и не се криеха един от друг, имах и позволение от Миро, както и желание от страна на Иво, а пък и залогът беше честната дума на Миро. Налапах парчето и то потъна дълбоко в мен, усетих как Иво затаи дъх, може би Миро бе вдигнал поглед и ни гледаше защото усетих как  стиска дупето  ми с две ръце. Усещах как  Иво набъбва в гърлото ми докато движа главата си напред и назад

-Искаш ли да го направим по удобно -Иво седна на кушетката пред мен, а аз прокарах език по вече твърдият кур, той се кефеше докато аз му лигавя парчето и се радваше видимо когато се давех, явно Миро не издържа изправи се, свали кърпата си от кръста и започна да стимулира кура си с ръка.

– Иво не го изтощавай брат, остави и нещо за мен – Миро прозвуча загрижен

– Никакъв проблем брат, идвай при нас – вдигна ръка Иво и удари юмрук с Миро

– Хайде да махнем кушетката за да не ни пречи – станахме и Миро прибра кушетката,после се обърна прегърна ме, хвана дупето и езикът му откри езикът ми в страстна целувка, усещах ръката на Иво кака нежно милва гърба ми.Когато бях освободен от хватката на Миро, Иво ме вдигна и ме постави на леглото:

-Легни по гръб и се забавлявай – каза го и надвеси надървеният си хуй над лицето ми, Миро също застана до него и двете парчета с колосални размери допираха устните ми, започнах да ги целувам, прокарвах език по браздите им, поемах ги дълбоко, те се редуваха в устата ми.

Явно тази поза им омръзна, но не искаха насладата от устата ми да свършва,Миро ме обърна, аз се изправих на длани и колене и продължих играта с уста, те стенеха от удоволсвие, аз редувах обгрижвайки единият с устни,а другият с ръка,после обратното.Двамата се гледаха и сякаш се възбуждаха още повече когато виждаха,какво удоволствие изпитват, галеха ме по устните, по тялото, щипеха зърната и прокарваха пръсти по дупето, сексуалното напрежение нарастваше:

-Иво полека да не свършиш,искам да ти доставим пълно удоволсвие -Миро погледна как Иво е прехапал устни

-Спокойно брат, ваш съм, искам всичко което ми се полага- и отново последва поздрав с удар на юмруците,добре че устата ми беше заета,какви ги бяха намислили тези двамата ?

-Не издържам вече, искам да бъда пръв,къде са кондомите ?-доста адекватен въпрос  зададе Иво

-Нямаме кондоми, брат зная колко си чист и държиш на здравето и хигиената, мога да гарантирам за теб, а на Краси бях първият от 3 месеца насам- Миро звучеше самоуверен

-Краси имаш ли ми доверие- попита ме Иво гледайки ме в очите

-Щом Миро гарантира да го направим – кимнах и се усмихнах

-Гостите са с предимство каза Миро- мушна кура си в устата ми

Иво мина отзад, наплюнчи дупето ми , хуят му беше достатъчно олигавен,допря го в хълката ми и започна бавно да натиска, леко ме заболя,но бе търпимо, бе внимателен. Миро се въбуди много и започна да ме клати в устата, това помагаше да се нанижа на Иво, той също постепенно започна да се движи в мен.

-Краси страхотно е- прошепна и продължи с  леки тласъци да отпуска дупето ми

Постепенно тласъците се усилиха, когато ме помпаше Иво се нанизвах на Миро дълбоко в гърлото, когато ме помпаше Миро,Иво ме нанизваше до простатата. Играта леко загрубяваше, тласъците се усилваха,тогава Иво спря и каза:

-Брат да се сменим няма да издържа дълго така- Иво беше доста запъхтян

-За теб винаги брат – Миро отново посрещна с лек удар юмрукът на Иво

Системата беше същата,докато ме помпаше единият се нанизвах на другият,Миро плюеше леко на дупето ми за да не ме боли и ме клатеше с бясна скорост, определено ми харесваше да бъда между тях двамата и взаимно да си доставяме удоволствие.

Иво клекна пред мен, лицето му бе на нивото на моето, хвана с длан брадичката ми,погледна ме в очите и попита:

-Искаш ли да пробваш нещо ново, ще се постараем да ти хареса- имаше една закачлива усмивка на лицето му

-Добре казах леко несигурно – но знаех, че каквото и да е намислим не би позволил да ме боли

Миро извади кура си от мен,слезе от леглото дойде и ме целуна много страстно

-Справяш се страхотно,невероятен си- каза той на пресекулки защото дишаше учестено

Иво легна на леглото,хвана ме за ръка

-Скачай отгоре и да се позабавляваме- каза и ми се усмихна, нанизах се наистина лесно, вече бях доста разширен.

Изведнъж усетих,че Миро прикляка зад мен, помислих си какво се случва, но в този момент миро допря хуя си до запълнената ми от Иво халка натисна и се настани до него, заболя ме но Миро ме извъртя и впи устни в мен, двамата не трепваха, изчакваха да се отпусна

-Извинявай, не исках да те заболи,обещавам,че след малко болката ще отмине- загрижено прошепна Миро в ухото ми

-Спокойно всичко е страхотно- изрекох на леки пресекулки

 Когато  усетиха,че съм готов се раздвижиха, нямаше синхрон, всеки се движеше с различно темпо, това ме караше да стена от удоволствие

-Как разбра, че не съм го пробвал до сега? – попитах учудено Иво

-Прекалено си тесен,няма как да си пробвал – изричайки го прокара длан от корема до врата ми,хвана ме за рамото така, че да ме придържа да не се вдигам нагоре, за да могат да стигат в мен до край.

-Брат не издържам повече,ще изригна-Миро стенеше от удоволствие

-Давай и аз съм близо – Иво дишаше учестено

При чутото изригнах на мига върху корема и гърдите на Иво, Миро започна да се празни в мен, спермата му послужи за лубрикант и Иво започна да ме лашка с все сила

-Брат моля те стой вътре,така е тясничко и влиза плътно – Иво започна да конвулсира избърса спермата ми от корема си и я размаза по ануса ми, след няколко секунди и той изригна в мен,после се отпусна, аз се надигнах и станах от куровете им, от халката ми капеше сперма

-Ела тук-Миро сграбчи лицето ми с шепи и започна да ме целува страстно, Иво лежеше до нас и галеше дупето ми

-Хей, не стой така на страна – Миро хвана за ръка Иво и го дръпна към нас

-Брат нали се бяхме разбрали без целувки – гледаше учудено Иво

-Спокойно за веднъж няма да издребняваме – Миро ме хвана за тила и доближи моята и неговата уста към Иво, трима се целувахме страстно след което пренесохме интимният момент и под душа.

                                                                    *  *  *

След като се подсушихме се облякохме, Иво предложи да ме закара защото беше в посоката ми, не исках да го ангажирам, но Миро настоя

-Да, ще бъде добре да го закараш и го остави пред тях, защото обича да ходи по тъмните улички, а вечер е опасно- звучеше доста загрижено

-Задължително ще го ескортирам, ако трябва и до входа, до етажа дори – намигна ми закачливо Иво

На тръгване преди да излезем Миро ме целуна по челото

-Пази се – звучеше наистина загрижен

-Брат доскоро,непременно ще звънна когато имам път насам- Миро и Иво отново удариха победоносно юмруци във въздуха, явно това беше техният поздрав, намирах го за сладко

-Непременно се обади, а до тогава може да измислим някой уикенд на вилата – Миро имаше доста хитра физономия

-Ще бъде готино,имам нужда от релакс,може да вземем и малкия – Иво се усмихна под мустак

-Непременно без него никъде не отивам-Миро имаше същото  ехидно излъчване, тези двамата пак крояха планове без да ме попитат,но нямах нищо на против

-Ще тръгваме защото ме чака път- Иво побърза да отиде към колата, аз тръгнах след него, Миро хвана ръката ми и рязко ме извъртя,аз загубих равновесие и увиснах на врата му, той ме изправи ,целуна ме страстно и дълбоко с език след което каза:

-Внимавай ще паднеш, хайде сега побързай за да не те чака Иво и непременно ми пиши щом се прибереш

Иво ме чакаше в колата, седнах до него на предната седалка, сложих си колана и тръгнахме

-Нали няма да мълчим през целият път Миро ме предупреди, че си срамежлив

-Има ли нещо което Миро да не ти е разказал за мен -завъртях се рязко към него

-Не знам ти ще кажеш, ако искаш започни от начало- усмихна се той

-Няма да  пътуваме толкова много време за да започна разказа- отговорих с усмивка

-Когато се усмихваш сияеш, прави го по често – отбеляза Иво

-Ами нещата между вас, всичкото това с юмруците и въобще всичко ще ми разкажеш ли, поне в основни линии- може би изглеждах озадачен и Иво не се поколеба да ми отговори

-С Миро сме съквартиранти от 1-ви курс в университета, по цял ден прекарвахме заедно, лекции, упражнения, фитнес, дискотеки и купони, една вечер го хванах да гледа порно с мъже, той се притесни, но аз за да му покажа, че всичко е наред седнах до него и започнах да лъскам заедно с него, но само толкова и двамата сме само от активната страна в секса – Иво ми разказваше спокойно без да се колебае

-Аха, благородно от твоя стара- подхвърлих

-Не се закачай сега, нали искаш да бъда искрен- Иво прозвуча сепнато

-Извинявай не исках да …

-Шегувам се нали се разбрахме да не спираш да се усмихваш – усмихна се широко Иво

-Често ли правите тройки, аз може би съм поредната ви жертва- не исках да прозвуча грубо, но любопитството надделя

-Не повече от 7 пъти, не сме го правили от 5 години,но Миро ми разказа за теб, той е много специален за мен, когато те видях на снимка той забеляза блясъка в очите ми и веднага разбра мислите ми попита ме “искаш ли да го направим”,аз се съгласих, но моля те не искам да помислиш, че сме те използвали, ако дори за миг бе казал не,не бих те докоснал с пръст, все пак Миро намира специални качества у теб, вече разбрах защо- всичко това бе изречено на един дъх

Миро намираше нещо специално в мен, усещах гъдел в стомаха си .

 -Хей Малчо,махни тази нелепа усмивка от лицето си и върни лъчезарната – закачливо Иво разроши косата ми

– Моля те дай му шанс и нито дума за този разговор, нека научи от мен – помоли ме Иво

-Мисля че пристигнахме- Иво се огледа

-Да, това е моят блок и все пак дължа ли ти нещо за масажа – бях длъжен да попитам все пак това е труд

-Нямам как да ти издам касов бон- Иво се наведе към мен, присвих очи защото ако ме целунеше щях да се чувствам гузен пред Миро, но той ме целуна по бузата, отдръпна се назад и добави:

-Не бих направил нещо с което да нараня Миро или да злепоставя теб пред него, имаме предварителна уговорка с него без интимни целувки, но тази е приятелска, а сега бързо слизай от колата и се прибирай докато не съм те напляскал по сладкото дупе, защото задаваш глупави въпроси за заплащане- Иво започна със сериозен тон но завърши с усмивка

-Благодаря ти за всичко Иво, лек път и хубава вечер – слязох от колата и застанах до нея, прозорецът и бе отворен.

-Лека нощ Малчо, нямам търпение да се видим пак, своевременно Миро ще ме снабдява с информация за състоянието на травмата – помаха ми и тръгна

Когато се прибрах побързах да пиша на Миро:

АЗ: Тъкмо влизам вкъщи

ТОЙ:Зная, Иво ми каза току що

АЗ: Значи си предупреден

ТОЙ: Ха ха, да

     Хареса ли ти масажа днес

АЗ: Да определено

ТОЙ:Иво е страхотен нали?

АЗ:Да много е точен

ТОЙ:И ти му допадаш

АЗ: Радвам се да го чуя

ТОЙ: Не напразно е най-добрият ми приятел, ценител на красотата е

АЗ: Престани наистина е много свестен тип

ТОЙ: Да се разходим утре заедно, може да направим сутрешен джогинг из парка, после ще закусим заедно, съгласен ли си

АЗ: Добре, но този път аз ще почерпя

ТОЙ:Добре, не искам да те карам да се чувстваш зле

АЗ: Ще ти казвам лека нощ изтощен съм,  днес спортувах с двама приятели

ТОЙ:Лека нощ сигурен съм, че и те са изтощени, до утре :* :* :*

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...