Наказанието на Лина

Автор: Неукротимата Дива

Странно е как хората се привързват един към друг и започват да се подлагат на различни мъчения за да развият връзката по между си. Аз съм на 25 години и доста дълго време съм търсила подходящата половинка. Намирах различни и определено незадоволителни индивиди.

Забравих да спомена, че обичам да доминират над мен, само в секса, не и в живота. Смятам да ви разкажа за последната си половинка.

Месеци наред киснех в сайтове за запознанства, в различни форуми и чат стаи, докато не намерих мъжът за мен. Беше идеален, отговаряше на нуждите ми и се харесахме. Поддържахме връзка известно време преди да се съглася да се видим на живо, освен на снимки.

По време на първата ни среща разменяхме кратки и остри реплики, които странно защо ме възбуждаха. Почти бях готова да му се метна на врата, но хладното му и дистанцирано държание ме възпираха. Виждах някакви пламъчета в очите му, но той не предприемаше нищо. Дяволски ми харесваше.

Сетне започнахме да излизаме. Отношенията ни се задълбочиха и заживяхме заедно в неговият апартамент. Казваше се Владо. Добре сложен мъж, висок почти два метра, с широки рамене и плътен глас. Лицето му обикновено издаваше пълна липса на интерес. Беше безкрайно спокоен и уравновесен човек за разлика от мен. Аз вечно бях разкъсвана от емоции. Ту на едната страна, ту на другата. Така и не можех да си намеря мястото.

Владо обичаше дългите любовни игри. Обичаше да ме държи завързана и безпомощна на пода, докато той определяше колко и кога да получа. Бях съгласна с всичките му прищевки и наказания с изключение на едно. Имах право на един единствен оргазъм на седмица. Това ме побъркваше. Не знам как, но винаги разбираше когато си взимах своето без негово съгласие. Последвалите наказания обикновено бяха особено жестоки. За съжаление винаги се радвах на вниманието му.

С течение на времето забелязах как Владо спря да гледа на мен като на своя собственост. Игричките ни приключваха още преди да са започнали. Закъсняваше и забравяше дребни детайли, които специално му бях казала. Отношенията ни коренно се промениха.

Търпях докато Владо не сбърка и не ми даде да свърша два пъти за една седмица. В поредни дни. Бях озадачена и объркана. Същата вечер лежах в леглото и се чудех какво може да се е случило. Дали си има друга?

Часът беше малко преди полунощ когато рязко се изправих в леглото, светнах нощната лампа и сръчках Владо в ребрата.

– Какво става? – попитах задъхана аз. Сърцето ми прескачаше като лудо, не исках да си представям, че не съм сама в съзнанието му.

– Луда ли си? Какво може да става? Спя! – съненият му глас бе перфектно овладян.

– Не ме лъжи, Владо! Има друга, нали? Не може да си толкова разсеян, ако не мислиш за нещо по-важно от мен! Не може да забравиш най-важното си правило! Не е възможно! Долен лъжец…

Започнах да го удрям където сваря. Исках да го боли. Трябваше да го боли!

Владо известно време се отбраняваше, но когато установи, че атаката ми няма да спре ме хвана за китките. От очите ми се стичаха сълзи. Владо ме издърпа към себе си и ме притисна до гърдите си. Пресегна се и взе въже от шкафа. Изви ръцете ми на гърба и го омота около китките ми, а с краят на въжето закачи ръцете ми за врата. Така, ако се опитах да се освободя, щях да се удуша. Бях твърде бясна за да реагирам адекватно, но заритах неистово с крака.

– Престани, защото ще съжаляваш. – изсъска той в ухото ми.

Не ми пукаше. Каквото и да предстоеше не беше от значение. Нямаше да се предам лесно този път.

Владо запуши устата ми с ръка и взе мобилният си. След секунди го чух да говори.

– Ела. Да, сега. Малката уличница си го заслужава. Знам, че е късно. Идвай. Ще си я поделим, очевидно има оплаквания.

Сетне се изправи, пускайки ръката от устата ми.

– Значи има друга в крайна сметка, а копеле гадно? Ще те убия стига да се измъкна от мръсните ти ръце! – занареждах аз, все още заслепена от ярост.

Владо не реагира. Зарови в нощното си шкафче. Извади щипки за зърна, топка за уста, още въжета и шал. Аз вече се бях изхлула от леглото и се опитвах да застана на крака без да се удуша. Владо ме хвана за косата и ме върна на мястото ми. Набута топката в устата ми и я завърза на тила ми. Опитвах се да го убия с поглед, но той не ме поглеждаше. Сетне завърза шалчето на очите ми и се насочи към краката ми. Винаги ми е казвал, че не е имал друга жена с толкова дълги крака, за да ги завърже отивал твърде много материал. Днес имах чувството, че не му прави впечатление полуголото ми тяло в ръцете му. Владо просто разкъса остатъците от нощницата ми и продължи със заниманието си. Сви коленете ми и завърза прасците към бедрата ми. Мразех това. Така не можех да свия бедра, да ги отдръпна или да му попреча по никакъв начин. Извивах се в ръцете му, но беше безпредметно.

Когато Владо приключи със заниманието си се чувствах напълно безпомощна. Стоях на средата на леглото, разкрачена и ослушваща се за движения. Чух го как излиза от стаята. Минутите минаваха бавно, а мислите ми не спираха. Коя е тя? С какво е повече от мен? Аз ли сбърках? Имах чувството, че ще полудея. Тогава чух да се звъни на входната врата. Цялата настръхнах. Не знаех какво ми предстои.

Владо отвори. Долових тих шепот и приглушени от килима стъпки. В стаята влязоха двама души. Поразмърдах се.

– Ето я недоволната мръсница. Предлагам да се хващаме на работа, времето няма да ни чака. – каза Владо и усетих как сяда на леглото.

– Това ли е? Доста си ми разказвал за нея, но не очаквах да е чак толкова красива. – каза непознат мъжки глас. – Погледни тези крака. С огромно удоволствие бих ги качил на раменете си.

Извъртях стреснато глава по посока на мъжкият глас. Недоумявах.

– Да, кукло. Владо не ти изневерява. Той е само твой. – каза непознатият.

– Лина е недоволна, не й харесва правилото за един оргазъм на седмица. Предлагам да я накажем по нейният начин. Съгласен ли си? – чух Владо да говори.

Нямаше отговор. Нечии ръце се плъзнаха по стомахът ми и стигнаха до лявата ми гърда. Ощипаха зърното ми и го опънаха нагоре, докато аз се мъчех да скимтя. Другото ми зърно също не беше оставено на спокойствие. Някой го мачкаше и дърпаше с все сила. Нечии устни се плъзнаха по коремчето ми, влудяващо бавно. Сатенените ми боксерки се повдигнаха и някой плъзна ръката си под тях. Топлата длан докосна устничките ми и се отдръпна бързо. После усетих как някой съдра бельото ми. Последваха няколко силни шамара между разтворените ми крака. Извих гръб. Опитах се да изкрещя.

– Ти да не си мислеше, че нашата игра ще бъде интересна само за теб? – попита непознатият. – И, Владо, защо си й завързал очите? Така не може да се наслади на гледката!

– Всъщност така може да изпитва всичко без да предугажда какво следва. Така едното от сетивата й липсва и може да се осланя само на останалите. Стига си философствал, ами дай да я занесем до банята. Вземи я ти.

Непознатият ме повдигна с лекота и тръгна с мен към банята. Както ме държеше за дупето вкара единият си пръст в ануса ми. Потреперих.

Явно стигнахме, защото мъжът спря и ме стовари на дъното на ваната. Някой опъна зърната ми и ги защипа с най-стегнатите щипки. Въпреки, че играта им беше нечестна и унизителна, тялото ми реагираше положително на всяко тяхно докосване. Усетих бърз удар между краката с камшик тип лопатка. Следващият беше по-силен, но този път някой беше разтворил устничките ми и ме удряха директно по зачервеното клиторче. Изпищях.

– Харесва й… – изкоментира Владо.

Ударите след това изказване се сипеха като дъжд. Всеки следващ по-силен. Болката се разливаше по цялото ми тяло.

– Виж, – каза непознатият и бръкна с два пръста във влагалището ми – ужасно й харесва.

Двамата се разсмяха, но не спряха.

– А сега какво? – попита непознатият.

– Хайде да я оставим сама за малко. Мачът е започнал. – каза Владо.

Настъпи кратка пауза, когато два чифта ръце започнаха да ме повдигат и наместват. В следващият миг чух как някой къса парче тиксо. Единият му край бе сложен на лявата ми устничка, а другият на лявото ми бедро. Процедурата се повтори. Така клиторът ми беше напълно незащитен. Опитах се да се освободя, но бях наместена така, че стените на ваната ми пречеха да мръдна. Получих още няколко удара по клиторчето.

– Прекрасна е когато я боли… – каза Владо.

Сетне пуснаха водата от кранчето, което се падаше точно над зачервената ми пъпка. Водата беше топла. В началото ми подейства като мехлем за болката, но с натрупването на секундите започнах да се възбуждам неистово. Дишането ми се учести и зърната ми набъбнаха, въпреки натискът на щипките.

– Виж я. Скоро ще полудее.

Бях твърде заета със собствената си възбуда, за да установя кой каза това. Водата прииждаше и разпръскваше из тялото ми влудяващо силна възбуда. Опитах се да се дистанцирам от усещането и да установя къде са похитителите ми, но от тях нямаше и помен в банята. Усетих настъпването на първият оргазъм. Идваше, бавно и спокойно, не бързаше да ме залее, но и не можеше да бъде спрян. В следващият миг тялото ми се разтресе. Не ми стигаше въздух. Клиторът ми се бе втвърдил и пращаше импулси по цялото ми тяло. Треперех и виех. Когато усещането отмина, трябва да призная, че се чувствах прекрасно. Но водата не спираше. Блъскаше ме на същото място със същата сила. Болеше. Опитах се да се преместя, но не можах. Започнах да скимтя, но никой не идваше да ми помогне. Постепенно болката се замести от възбуда и аз отново бях на път да свърша, но не исках. Трескаво търсех в съзнанието си мисли, които да не карат оргазмът да приближава стремглаво, но цялото ми тяло бе подчинено на усещането. Паникьосах се. Нова вълна удоволствие ме заля. Беше по-слаба от първата, но ме завладя напълно. Опитвах се да се оттърся от чувството на пълно задоволяване, но новата болка го измести вместо мен.

Няма да ви описвам всичките си оргазми. Бяха поне двайсетина. Удоволствие и болка се преплитаха и редуваха и не ми оставяха време да се съвзема. Едното изместваше другото. Нямах време да дишам. Цялата пулсирах и се молех този адски кръг някога да свърши. Не знам колко продължи това, но бях на краят на силите си когато чух глас.

– Виж я. Едва диша, а ние сега започваме.

Някой спря кранчето. Успях да си отдъхна. Сетне ме повдигнаха и ме увиха с хавлия. Бях старателно подсушена когато отново ме понесоха на някъде. Бях сложила глава на нечие рамо и се молех всичко да е приключило. Мъжът, в чиито ръце бях миришеше страхотно, но не като моят Владо. Усещах как се движат мускулите му под кожата. Дишането му бе равномерно. Очевидно не му тежах, а се бях отпуснала съвсем. Нямах сили да се движа, когато ме сложи на масата, напомняща на такава в гинекологичен кабинет. Не веднъж съм стояла прикована на нея. Обичах усещането от студената й изкуствена кожа по моята.

Владо махна превръзката от очите ми. Премигах вяло на светлината прогаряща зениците ми. Отново затворих очи. Започнаха да ме развързват. Първо десният крак бе освободен от въжето, след това изпънат напред и в страни и прикован с каишите към масата. Секунди по-късно отново бях завързана и разчекната пред двамата мъже. Преминаха на ръцете ми. Освободиха ги и ги разтриха леко. Усещах ги студени.

Отворих очи против волята си. Владо се бе навел над мен и ме изучаваше, все едно никога не ме бе виждал. Отдръпнах се от лицето му и огледах непознатият. Беше по-нисък от Владо. Лицето му беше сурово, с наболата брада по него изглеждаше почти плашещо. Беше се мушнал между краката ми. Опитах се да прекъсна достъпът му до слабините си, но бях здраво завързана. Когато видя мускулите ми да се движат той се изправи.

– Здравей, красавице. Виждам, че здраво си се позабавлявала с водата. Хареса ти, а? Не се притеснявай. Тепърва започваме. – сетне отново се наведе и облиза пулсиращият ми клитор.

От запушените ми устни се изтръгна вик. Бях болезнено чувствителна там долу. Непознатият се ухили.

– Боли ли те, красавице? Нима не е останала и капка възбуда между тези две устнички? Стига! Знам, че ще намериш нещичко за батко си Алекс…

Обърнах се към Владо и го изгледах с най-молещият си поглед. Той само поклати глава.

– Ти си го пожела. – прошепна в ухото ми.

Алекс се намести между краката ми и засмука зачервеният ми клитор. Причерня ми. Надигнах се и се опитах да го ударя, но Владо ме бутна обратно на кушетката. Хвана китките ми и ги натисна над главата ми.

– Престани да я дразниш, че ще се простиш с някое от очите си! Ела да я вържем! – изкомандва Владо.

Алекс с неохота се отдели от мен и дойде от другата ми страна.

Приковаха ръцете ми със специално поставени каиши. Непознатият определено се радваше на извивките ми и плъзна ръцете си по дължина на тялото ми.

– Прекрасна е! Трябваше по-рано да ни представиш един на друг. С удоволствие бих ти я отмъкнал. Обичам предизвикателствата, а тази е доста опърничава. – ръцете му шареха по тялото ми, все повече приближавайки се до слабините ми.

Не исках повече да ме докосват. С ужас следях как ръцете му дърпат защипаните ми зърна. Търсех очите му за да го уверя, че никак не ми е приятно, но той не ме поглеждаше.

– Искам да я лижа, Владо! Стига сме си играли! – каза Алекс с налудничав поглед.

– Мога ли да ти забраня да доставиш удоволствие на моето момиче? Отивай, щом си толкова навит. – с безразличен тон отвърна Владо.

Неистово замятах глава. Очите ми крещяха да не го допуска. Извивах се, но никой не ме забелязваше. Алекс си придърпа една табуретка и се настани между краката ми.

– Мммм, как ухае…

В този миг върху гърдите ми се стовари камшик. Владо ме удряше с онзи плам в очите, онзи който беше изчезнал. Алекс не пропусна да използва моментното ми разсейване за да ме накаже. Започна бързо да движи острият си език по клитора ми. Болеше жестоко. Усещах го грапав и твърд. Крещях под топчето. Владо започна с бързи и премерени удари да сваля щипките от зърната ми. Не знаех кое ме боли повече. Алекс упорито ме лижеше с нескрит ентусиазъм, а да ме бие на Владо му доставяше удоволствие. Секундите се нижеха, а аз се разкъсвах между двамата. Зърната ми се подуваха все повече и повече, докато не паднаха щипките. Владо се почувства удовлетворен. Видях го в очите му. Гърдите ми порозовяха, а сетне станаха матово червени. От очите ми капеха сълзи. Бях в безизходица. Ужасът и болката се мъчеха да вземат превес в тялото ми. Владо се наведе и засмука зачервеното ми зърно. Опитах се да се дръпна, но той ми натисна стомахът и прекрати борбата ми.

Междувременно ласките на Алекс не ми бяха останали безразлични. Усещах как тазът ми се повдига за да посрещне езикът му. Чаках всяко докосване с трепет. Алекс прекрасно осъзнаваше това и удължаваше агонията ми.

– Не ти харесваше, а? Владо, погледни го твоето момиче, след малко ще я накарам да се моли.

Алекс вкара езикът си във влагалището ми. Завъртя го и облиза всичкият ми сок. Тялото ми се изви и се разтресох в най-мощният оргазъм. Имах чувството, че трае цяла вечност. Алекс не спря да върти езикът си във всички посоки, масажирайки с показалец чувствителното ми клиторче. Мъчех се да се отскубна от ръцете на този мъж, но все не успявах. Бях затворила очи и се бях отдала напълно на оргазма.

Събудих се в 10 сутринта в събота. До мен леко похъркващ спеше Владо. В първият момент реших, че съм сънувала цялото изживяване. Сетне стиснах бедра и усетих лека болка. Усмихнах се. Побутнах Владо и попитах:

– Къде е твоят приятел Алекс?

– Кой? – попита сънено.

– Алекс, от снощи. Владо, не ме дразни!

– Я заспивай, само 10 сутринта е.

– Ами снощи?

– Какво снощи?

– Наказанието ми?

– Сънувала си.

– Не, не съм!

– Не говори глупости, Лина, заспивай!

Обърнах се в обратна посока, а в съзнанието ми още се редяха картини от предната нощ. Наистина не можех да открия доказателство, че нещо се бе случило, освен леките охлузвания по китките си…

Rating: 4.80/5. From 5 votes.
Please wait...