Направих го с възрастен ЧАСТ – 1

Направих го с възрастен
ЧАСТ – 1
Здравейте, аз съм на 30 и имам щастлив брак. Преди 10на години започнах да чувствам една по-странна тръпка. В началото беше само моментни изблици, но с времето започнах да осъзнавам, че има периоди, в които се възбуждам много от игра с ануса си. Започнах да се задоволявам с химикалки и други малки предмети. Дори след няколко години си купих малък анален вибратор. Това ми желание е не повече от 1-2 дена почти всеки месец и после всичко се връща по старо му. Адски ме възбужда неизвестното и непознатото. Почти всеки път си представям че го правя с много по-възрастен от мен, без да си виждаме лицата или познаваме – само секс.
Така един ден имах работа в покрайнините на града и спрях до една горичка, в страни от пътя. Там рядко минаваха хора, само вътре  имаше нещо като полянка, на която се виждаше тук-там спринцовки и презервативи. Аз се обедих, че няма никой и започнах да мастурбирам в колата. Мястото много приличаше на това от фантазиите ми. Бях се възбудил много и взех от инструментите една отверка, наплюнчих я и след няколко натиска и вкарах дръжката в дупето си. Така на една страна с едната ръка вкарвах почти до края дръжката на отверката и обратно, а с другата лъсках здраво.
Изведнъж, без да разбера и унесен от възбудата до моята врата имаше човек. Беше облечен в гащеризон и с яке. Вдигнах очи за миг и видях, че е с бяла коса на около 65-70 с очила. Направо се вцепених. Незнаех какво да правя, просто бях свел поглед и чаках. Имам чувството че сърцето ми щеше да изхвръкне. Не знам какво правех, направо ми пречерня, не контролирах движенията си, всичко беше като в транс. Пуснах отверката и протегнах ръка към пакета му. 10на секунди просто си държах ръката на чатала му и тогава той започна да разкопчава ципа на гащеризона си. Аз се отръпнах рязко. Това което си фантазирах от толкова години беше сега реално. Всичко ми беше замаглено и замаяно. Той си изкара възбудения кур и започна бано да мастурбира. Аз направих същото, като не свалях очи от надървения му пенис, а отверката все още стърчеше от задника ми.
Тайнствения възрастен господин ми каза да се обърна и аз слязох от колата и се надупих, като се подпрях с лакти на шофьорската седалка. Усещах, че треперя от възбуда. Пак си хванах кура и започнах да лъскам. Потрепнах, когато той хвана стърчащата от навиреното ми дупе отверка и започна бавно да я вади и отново да ми набива цялата и дръжка. Щях да се побъркам от възбуда. Започнах да охкам тихо без да се усетя. Изведнъж той спря. Стори ми се, че цяла вечност изминава, когато чух шумът от разкъсване на опаковката презерватив. Главата ми се напълни с кръв и започна да пулсира. Изгубих разсъдък и щях да се строполя на земята. Погледнах между разтворените си крака, нямаше голяма пишка – тънка и около 12-13 см дълга. Той се наведе над мен и пак започна да движи отверката  като усетих, че след 1-2 напюнчвания стана много по мазно и плавно влизането. Изведнъж я извади, постави я до мен на седалката и допря главичката на кура си в халката ми. След 2-3 натискания проникна до половината в мен. Усещах, че ще гръмна. Не разбрах как му казах “Ох, Давай” и се притисках към него, за да го улесня с проникването. Не можех да повярвам, че възрастен мъж стои зад мен с наполовина забит кур в ануса ми. Той натисна и когато погледнах между краката си видях, че само топките му са извън мен. Така той остана неподвижен. В този момент аз експлоадирах и се изпразних бурно, а той го извади от мен, махна презерватива и свърши на асфалта.
Аз продължавах да съм надупен, бръкнах в жабката и изкарах кърпички, дадох му 2-3 и започнах да си бърша мокрото дупе. Когато се изправих, той вече се отдалечаваше. Аз се качих в колата и се прибрах. Под душа в къщи отново мастурбирах, като още пулсираше халката на ануса ми. Представях си много по-дръзки неща от това моментно проникване.
После всичко отмина и продължи по старо му.

Rating: 3.00/5. From 4 votes.
Please wait...