Направих го с възрастен ЧАСТ – 2

Направих го с възрастен
ЧАСТ – 2
След около 2 месеца мен отново ме сполетя онова горещо желание, желание пак да изпитам онази възбуда и случилото се в горичката с възрастния мъж.
Запалих колата и тидох на същото място. Този път спрях малко по-встрани от предния път и слязох. Между дърветата видях тъмен товарен микробус на полянката, скътана от минаващите коли. Направих се на луд и уж че говоря по телефона забиколих и минах на 10на метра от буса. С голямо вълнение видях, че ТОЙ беше там, седнал на шофьорската седалка и гледа напред в една точка. Възбудата пак ме обзе с пълна сила, устата ми започна да се пълни, сърцето ми заби силно. Минах в страни и почуках на затворената врата. Когато той отвори, видях че е гол и мастурбира полу-надървения си член. Стоях и с премрежен поглед и гледах към слабините му. Някак си глухо и съвсем неочаквано чух, че той ме попита ако искам аз да продължа да му лъскам. Без да се замисля го хванах и започнах бавно да си движа ръката по кура му. Изведнъж не знам какво, как и от къде ми хрумна, но направих нещо, което си представях от много одавна. Не контролирах движенията си. Съвсем забравих за реалността, само се подчинявах на силната възбуда. Наведох се и му налапах члена. Така замрях и останах неподвижен цяла вечност. Устата ми се препълваше от слюнки. Завъртях езика си бавно около стеблото, като че ли чаках реакцията му. Той си пулсираше в устата ми и започна да набъбва бързо. Отдръпнах главата си леко, като го изкарах до средата на главичката му и преди още да е станал “голям” го налапах до края, така че той се огъна в устата ми и опря в сливиците. Чувствах се някак си мъничак пред господаря си. Започнах все по-умело да си движа главата и да му правя свирки. Стисках си очите затворени и от време на време си пусках езика по цялата му дължина.
Изведнъж непознатия ми хвана главата и си го изкара от устата ми. Попита ме дали искам да отидем в задната част на буса. Аз само кимнах замаяно и тръгнах зад чисто голия възрастен мъж. Когато се качихме, той затвори след себе си вратите и както предполагах имаше на пода застлани одеала. Той легна по гръб, а аз понесен на вълните на трепета от възбуда и удоволствие коленичих до главата му и пак се наведох над члена му. Хванах го  с една ръка и пак го налапах, този път доста по-уверено. В един момент усетих как той започва да ме гали с пръст по дупето. Обкрачих го и застанахме на поза 69 без аз да изпускам от устата си неговата пишка. Той това и чакаше – с настървение започна да ме облизва от халката на ануса ми чак до топките. Щях да се побъркам от кеф и забързах темпото с устата си. Палавият пръст пак се върна на свиващата ми се от желание халка, но този път вече леко проникна до нокътя. Започнах да правя леки въртеливи движения на таза си и тогава той си вкара показалеца до средата. После пак го изкара, облиза го отново и този път ми го набута почти до кокалчето над дланта си. За миг се замислих как може да има толкова дебели пръсти и такава малка пишка. Започна да вкарва и изкарва пръста си от мен, докъто не се убеди, че ме е смазал добре.
Изведнъж си изкара пръста от задника ми и стана. Седна на малката седалка в страни до калника и ме подкани да седна в него. Това и чаках и се подчиних като зомби, незнаещо какво става. След няколко натискания и напъвания самичък се нанизах до края на пулсиращият му кур. Изгубил съм представа в унеса и транса си колко съм седял отпуснат и нанизан така, но като се съвзех, леко се надигнах и пак се нанизах и после пак и пак. Набивах се на пениса му все по-бързо и по-силно. Бях като малка ненаситна за ебане ученичка, нищо че бях по-едър от пъшкащия под мен господин. След около 5 минути пак се отпуснах в него и опрях главата си на рамото му. Тогава той си вкара двата пръста в устата ми. След като видя, че нямам нищо против вкара и трети, като от време на време се заиграваше с езика ми. Това ми дойде в повече и възбудата щеше скоро да удари връхната си точка. С другата ръка ми лъскаше кура, а аз както бях набит до края на жезъла му започнах във въртеливи движения да си движа дупето. Докъто той ровеше в устата ми аз си клатех задника и усещах дълбоко вътре в мен как кура му описва плавни дъги и полукръгове. Не исках това да спира, но той ме притисна силно към себе си, като ми го набута чак до топките си и усетих топлата течност да се излива приятно в недрата ми. Бурно се изпразних и аз и се одпуснах все още нанизан на полуомекващия силно пулсиращ член дълбоко в мен.
В момента, в който понечех да ставам, той се протегна и на мястото на излизащия от мен кур, вкара бързо нещо като тапа – малък анален вибратор представляващ топче около 2-3см свързано с гумена основа. Имах чувството, че ще падна на земята от умора и вълнение. С тапата в мен се почувствах все едно съм негова държанка. Трудно и залитайки се избърсах и облякох и както бях с гръб към него слязох от буса и без да се обръща си тръгнах.
В нас под душа мастурбирайки с последни сили извадих тапата и изтече малка част от течността, която възрастния мъж беше изпразнил в мен. Свърших бурно и очудващо много след двете колминации в буса по-рано. И така два дена още ми пареше на дупето от невероятната среща с тайнствения господин. После пак всичко си влезе в ритъм и си продължи по старо му.

Rating: 4.00/5. From 4 votes.
Please wait...