Направих от дъщеря ми моя лична курва 1

Знам, че много хора ще ме осъдят. И ще има много вина, въпреки че съм почти щастлива. Почти, защото срамът периодично раздира душата ми. И трябва да говоря открито, а не да го държа в себе си. Но първо нещата са на дневен ред.

Дъщеря ми като дете беше истинска красавица. Руси къдрици, чиста кожа, правилни черти на лицето, подчертани от пухкави устни, изрязан нос, черни крила на веждите. А когато порасна, се сдоби със секси фигура – гърди трета величина, закръглено еластично дупе, тънка талия, дълги стройни крака. Нищо чудно, че много рано се появили ухажори. И то много. Това, което се нарича, Юлия “вървяла за ръка”. Колко горчиво е за бащините чувства, но трябваше да признае: дъщеря ми – курва. Опитах се да обсъдя поведението ѝ със съпругата си, но тя отхвърли желанието ми да поговоря сериозно с дъщеря си: като, че ли ще намери “онзи” – единствения си мъж – и ще му бъде вярна. Е, или просто да го преодолеете…. По принцип би могло да е така – съпругата и на младини е била все така безчовечна, но след сватбата никога не е давала повод дори за най-малка ревност. Жалко само, че след няколко години в брака надебеля, престана да се следи внимателно, макар че гримирана, облечена все още беше го-ляма. Аз самия на 37 години се стараех да поддържам форма – фитнес, няколко минути тен, здравословен начин на живот. Няма да крия, имаше няколко афери отстрани – омъжих се на 20, а какво е това – да се чукаш с различни хора – в онези времена не го вкусих както трябва.

И за мой срам започнах да забелязвам, че изпитвам сексуални чувства към Юлия. Особено ярко това се проявяваше, когато я сравнявах със съпругата си. Когато живеехме заедно в един сравнително малък тристаен апартамент, имаше много възможности да се уверя – тялото на дъщеря ми е съвършено и направо бушува млада еротика. Неведнъж съм виждал заоблените ѝ твърди гърди с големи кафяви зърна в деколтето на халата, когато се навеждаше. Няколко пъти случайно (наистина – случайно: водата не шумеше) влязох в банята, когато дъщеря ми избърсваше стройното си тяло с кърпа. Освен това тя не беше особено скрупульозна и често се преобличаше, без да затваря вратата, или например изскачаше от дрехите си в кухнята, за да си вземе сандвич, ако закъсняваше за нещо. Цялото ѝ бельо беше много провокативно и предизвикваше емоции дори повече от пълната голота. Без значение колко ужасно беше това, но започнах нарочно да създавам такива ситуации, за да разгледам по-добре дъщеря си във всички детайли и подробности … И след известно време, в изпълнение на съпружеския си дълг, ми се повдигаше само ако си представях, че тя прави любов с друг.

Беше самото начало на учебната година. Времето навън беше прекрасно, в апартамента дори беше малко горещо, въпреки че вече беше вечер. Жена ми се киснеше във ваната – обичаше да лежи по-дълго в пяната, а аз отидох в стаята на дъщеря миһттр://….

И забравих защо бях влязъл…

Юлия стоеше пред огледалото на широкия банкет на колене, опряла лакти на масичката с “награди” и всякакви женски неща. Задникът ѝ беше вдигнат, гърбът ѝ – извит. Но най-важното беше, че късият ѝ тоалет се беше вдигнал нагоре, разкривайки заобленото ѝ дупе. И тя не носеше никакви гащи! И аз си представих възхитителна гледка – спретнати срамни устни, дори на пръв поглед толкова нежни, а над тях лъчи на ануса.

 • Татко, искаш ли нещо? – Сините ѝ очи, обрамчени от дълги мигли, ме гледаха от отражението.

Дъщеря ми дори не си помисли да се покрие или да промени позата си! Бях бесен: това развратно момиче безсрамно показваше интимните си части дори на баща си! Нима тя си мисли, че това е нормално?! Курва, както си му е редът! Искаше ми се да ударя с колана си по тези розови, похотливо голи задни части… и в същото време да си пъхна члена в дупката!

Не знам какво ми дойде на ум, но в този момент ми се стори добра идея да покажа на развратната си дъщеря колко неприемливо е поведението ѝ, да я накажа по този начин: направих няколко крачки напред и прокарах пръсти по цепнатината ѝ

 • Татко?

В интонацията на дъщеря ми нямаше и намек за разкаяние – звучеше така, сякаш не бях сложил отново мръсната чиния в мивката.

Осъзнавайки, че правя нещо нередно, но все още искайки да прекрача границата, вкарах пръст във вагината на дъщеря си.

 • Татко, какво правиш? Ааа. Не е нужно да… о… Не можем… ом.

Сега гласът на Юлия беше жалък, дори сълзлив, но тя дори не си помисли да се извърне, да ме отблъсне. Трепереше при всяко движение, а когато то се задълбочаваше, тя започна да мърда дупето си, сякаш искаше да отдалечи пръста ми. Най-малкото от тези движения накара халата ѝ да се плъзне отпред, разкривайки привлекателните ѝ закръглености. Просто не знаех къде да гледам – надолу, където на практика чуках Юлия с пръст, или в отражението, където стегнатите млади гърди се поклащаха в ритъм.

Излишно е да казвам, че членът ми моментално се втвърди до твърдост като скала, а аз свалих шортите си до коленете и… Вкарах члена си в дъщеря си с някаква обречена наслада. Юлия беше много мокра и той проби тялото на момичето наведнъж в цялата му дълбочина!

 • Татко! Татко! Спри. Моля те, недей!

В отражението веждите ѝ се извисяваха, гласът ѝ беше умолителен. Но в противовес на всичко това Юлия разтвори широко колене, наведе се още повече и започна да изпъва бедрата си назад, напъхвайки се в члена ми със скърцащи звуци. Известно време бях в ступор, опитвайки се да осъзная какво се е случило, но след това движенията на дъщеря ми ме накараха да загубя главата си. Хванах бедрата ѝ и започнах да натискам изваяното ѝ тяло върху члена си, без да мисля за нищо друго.

Това беше най-добрият полов акт в живота ми! Просто прелетях на някакви невъобразими разстояния, особено след като най-накрая отлепих халата си и можех да се любувам на гърба, раменете, дупето, както и на подскачащите гърди на Джули – в отражението, изглежда, еластично възбудени заради члена, забиващ се във вагината ѝһттр://….

Не издържах дълго. С рев изхвърлих спермата си някъде дълбоко в дъщеря ми, която изкрещя при това.

Едва си поех дъх, когато срещнах в огледалото леко хапливия и подигравателен поглед на Юлия.

 • Ти си силен, татко!

Тя леко размърда дупето си и тогава осъзнах, че ерекцията ми не е намаляла ни най-малко. Беше невероятно, нещо, което никога досега не бях изпитвал, дори в младостта си! Засрамих се, бях готов да падна на земята, но членът ми все още беше заклещен в тясната дупка, спермата ми капеше върху плата на банкета между разтворените колене на дъщеря ми, а аз не можех да се накарам да изляза от дъщеря си и да побързам да се махна. Мина ми мисълта: “Днес ще ям зелени сополи, въпреки че утре трябва да работя!”, но в този момент Джулия се обърна на колене и сграбчи члена ми с прилепналите си пръсти. Представих си колко е хлъзгав от смесените ни секрети, но дори не си помислих да се измъкна от едва доловимата “прегръдка”, осъзнавайки, че просто не съм в състояние да го направя – толкова близо до горещата главичка бяха набъбналите устни, толкова привлекателна беше гледката в огледалото на спермата, която изтичаше от надупчената дупка.

А дъщерята, с приканваща усмивка, от време на време пляскаща по главата, мъркаше:

 • Искаш ли го, татко? Искаш ли го?

Веднага разбрах какво е замислила. Не можех да си представя, че току-що бях чукал собствената си дъщеря, а сега тя беше готова да ме вземе в устата си! Но как да я спра? С нежни пръсти, които леко галят ствола в юмрука ми, и чувствени устни, които от време на време докосват, почти безтегловно, върха?

И аз, с прибрани подмишници, хрипнах:

 • Да, искам!

Сексапилната уста на дъщеря ми веднага покри члена и русата главичка започна да работи. Понякога Юлия се отдръпваше и, като прикриваше мечтателно дългите си мигли и се усмихваше леко, забиваше главата по бузите и носа си:

 • Не мислех, татко, че имаш толкова голям… и твърда. и красива. Как разбирам майка си сега.

Адски се срамувах, ужасявах се от това, което се случваше – че собствената ми дъщеря ме смуче, че дори не се беше измила преди това, че спермата ми все още изтичаше от нея, но нямах волята да я спра. Сега напълно почувствах значението на израза “забраненият плод е сладък” – никоя свирка преди това не беше доставяла такова удоволствие!…

И тогава започна лудостта! Юлия беше напълно послушна, покорно заемаше позицията, която исках. И като получи отново члена в течащата дупка, благодарно извика и отново започна див неприличен полов акт.

 • Да! Да! – стенеше дъщеря ми под мен, над мен, пред мен. – Чукай ме, татко! Прави с мен каквото си поискаш!

Само две неща не ми позволяваше да правя: да я целувам по устните и по целувката. “Не искам да правиш това, татко – прозвуча вибриращият ѝ глас, когато в един момент се втренчих в пазвата ѝ. От друга страна, тя самата от време на време се навеждаше към слабините ми и един-два пъти плъзваше пръстен от устни по вала ми.

Свършихме по едно и също време. Аз, колкото и да е изненадващо, отново бях много обилен, изпомпвайки вагината на дъщеря си със сперма. А тялото ѝ, разстлано пред мен на банкета с широко разтворени крака, буквално забиваше в пароксизъм на удоволствие.

Тогава аз в пристъп на самоунижение промълвих нещо от рода на: никога повече, това е неправилно, не бива да го правим. Юлия кимна и с най-невинния поглед отвори сините си очи … Но тя дори не помисли да затвори краката си и аз видях как спермата ми продължава да изтича от нея върху дебелия плат. А накрая тя се протегна вяло и с доволна, някаква шибана усмивка (която почти ме накара да се втвърдя отново) мърмореше:

 • “Каквото кажеш, татко…
 • Следващата седмица беше истинско мъчение за мен. Казват, че много мъже губят голям интерес към партньорката, която най-накрая са постигнали. Но аз бях в обратната ситуация: знаейки какво е да имаш най-сексапилното тяло на света, сякаш живеех за пениса си, не можех да спра да мисля за Юлия нито за миг. Със съпругата ми, между другото, всичко мина добре в събота. И нищо чудно – цяла вечер дъщеря ми се въртеше пред мен в кухнята по халат, проблясваше с голите си крака, блестяха гърдите й в деколтето, а после, наведена над фурната, сякаш нарочно показа желаните срамни устни – отново беше без бикини.
 • А във вторник, когато съпругата ми вече беше тръгнала на работа, а аз тъкмо си обувах обувките и ставах, за да си сложа макинтоша, Юлия влезе в коридора, вече облечена с яке и с малка раница на раменете, явно забравила нещо в стаята. Погледите ни се срещнаха.
 • Мама ли си тръгна? – попита тя.
 • Притисна се до мен, а нежните ѝ пръсти започнаха трескаво да разкопчават колана, а след това и панталоните ми.
 • Татко! Татко! Защо правиш това с мен? Дори не поглеждаш в моята посока!
 • Не можех да я отблъсна веднага, усещайки тялото, което исках, дори през якето си. И тогава беше твърде късно, волята ми беше сломена – когато надигащият се член беше в нейната ръка. Окончателната капитулация настъпи, когато дъщеря ми клекна и започна да го смуче.
 • По-нататъшният полов акт беше бърз и смачкан, но не по-малко екстатичен, отколкото преди седмица: вдигнах Юлия на крака, завъртях я и като вдигнах полата ѝ и свалих чорапогащника и бикините до средата на бедрата, влязох рязко. И така, чуках я – по сако, с кокетна раница, която висеше по целия й гръб.
 • Дъщерята дори не си направи труда да се измие – просто се избърса с кърпички.
 • Закъснях – обясни тя, като си навлече отново чорапогащника, а после се усмихна лукаво и зашушука с доволен поглед. – А ти, татко, все още протичаш малко. Толкова много ми харесва.
 • С едно целуване по бузата ми тя се изниза от апартамента, оставяйки ме зашеметен, когато вратата се затръшна.
 • От този ден нататък започнахме да правим любов тайно от жена ми. Тя е щерка, ляга си в 22-23 ч., а ние с дъщеря ми бяхме оставени изцяло на себе си. Излизанията и преспиванията на Юлина с нейните приятели спряха. Тя започна да учи повече, оценките ѝ се подобриха. Жена ми ме погледна многозначително: “Аз ти казах!”. (Ако знаеше защо дъщеря ѝ е спряла да спи с момчета!). А аз почти изръмжах от неудовлетвореност и безсилен гняв към себе си: наистина ли съм за дъщеря си – “единственият мъж”? Колко пъти си повтарях, че е време да прекратя тази забранена връзка. Но си струваше дъщеря ми в един момент да се притисне към чувственото ми тяло и, изправена на пръсти, да ми прошепне в ухото: “Ще дойдеш ли тази вечер в спалнята на моята девойка?” или: “Ще разтривам ли гърба ти тази вечер?”, докато всичките ми обещания се пукаха като сапунени мехури на вятъра. Аз самият на няколко пъти през онези уикенди, когато жена ми избяга на някоя изложба на поредната безполезна духаща знаменитост (тя си падаше по авангардизма, абстракционизма и подобна мазня, която по някаква причина се нарича модерно изкуство), се промъквах до леглото на дъщеря ми, сгушена отстрани. На сутринта тя не ми позволи да я чукам веднага, не, легнала почти по гръб, разтвори широко крака и, позволявайки ми само малко движение вътре, погали срамните си устни и клитора, като същевременно впиваше с нокти в зърното си. И чак след като свърши, ми позволи да се обърна по корем и, повдигайки дупето си, получи стандартното разтърсване.
 • Това продължи така в продължение на шест месеца, докато нейната съученичка не започна да ни посещава все по-често.
Rating: 4.36/5. From 14 votes.
Please wait...