Направих от дъщеря ми моя лична курва 2

Както ви стана ясно от първа част на изповедта ми, имам интимна връзка с дъщеря си. През това време преминах през всички етапи на психологическото си състояние – от тежка депресия до абсолютно щастие – до пролетта най-накрая се отрекох от самосъжалението и започнах да се наслаждавам на Юля пълноценно. Между другото, тя вдигна забраната за целувки, но да я лижа още не можех (Тя по някаква причина реши, че това ме унижава като баща…). Но все пак се надявам да сломя съпротивата, много искам да стигна с езика ми до долните й устни)….

Дъщеря ми като дете беше истинска красавица. Руси къдрици, чиста кожа, правилни черти на лицето, подчертани от пухкави устни, изрязан нос, малка брадичка и красиви големи очи. А когато порасна, се сдоби със съвършена секси фигура – сочни и стегнати големи гърди, закръглено еластично дупе, тънка талия, дълги стройни крака. И тази образцова външност, съчетана с кокетство и напълно невинен вид, който тя си придаде, въртейки се пред мен ту в къс халат върху голо тяло, ту в провокативно бельо, ме накара да загубя разсъдък и въпреки годините да почувствам такова либидо, каквото нямах дори на 17 години …. Самият аз, на моите 37 години, се опитвах да поддържам форма – фитнес, няколко минути тен, здравословен начин на живот.

Жена ми не забеляза нищо. Тя си ляга към 22-23 ч., а ние с дъщеря ми сме напълно оставени на себе си след този час … Единственото, което е, че съпругата ми можеше например да зашлеви Джулия с хавлиена кърпа, ако сутринта скочи в кухнята с много разкриващи се бикини и сутиен – или напълно прозрачни, или толкова мънички, че парчетата плат едва покриваха срамните устни и ареолите. “Безсрамно момиче! – скастри я жена ми. – Трябва да се срамуваш от баща си!”. М-да, тя ако знаеше, колко безсрамна е дъщеря ни и колко не се срамува от баща си! Самата Юлия се усмихваше, наблюдавайки реакцията ми изпод дългите си мигли, и излезе, закачливо поклащайки дупе. Естествено, след такова изпълнение нямах търпение да дойде вечерта, за да притисна отново това съвършено, напълно покорно тяло в ръцете си.

В същото време дъщеря ми изобщо не ревнуваше от майка си. Напротив, в средата на седмицата или през някой уикенд тя можеше тайно да притисне сексапилните си издутини към мен в коридора и да прошепне страстно: “Колко те искам, татко!” и дамушне длан в шортите ми, за да погали с пръстчета мигновено откликващия ми член. А след това, невинно присвивайки сините си очи, сякаш правя нещо нередно, да изпъшка: “Е, татко! Защо си такъв? Днес е ред на мама!”. В същото време пръстите ѝ продължаваха да бъркат в шортите ми, без това да повлияе на безоблачното недоумение, изписано на красивото ѝ лице. После се отдръпваше и влизаше в стаята, като правеше такива осмици с дупето си, че бях готов да изскоча от шортите си. И не е чудно, че след такова третиране сексът с жена ми премина във взаимно удоволствие, макар че по отношение на емоциите, разбира се, до интимност с дъщеря ми не беше съвсем ….

И тогава в живота ни се появи една съученичка на Юла. Там по принцип всичко беше объркано: преди две години доведеният баща изнасилил Настя, така се казваше, а после влезнал в затвора за 10 години за нещо друго. Майката започнала да пие, да гони ухажори; още не е алкохоличка, но е на прав път към това. А дъщеря ми пое покровителството на съученичката си, като почти настани Настя в нашата къща. Не знам дали всичко това се е случило в живота ѝ, или тя е била такава, но момичето беше много тихо, плахо и срамежливо. Но беше много красива. Кукленско порцеланово лице със заострена брадичка, малка пухкава уста, спретнат нос, блестящи кафяви очи, черни вежди …. Малко, съвсем малко, кривогледо … Буйна права коса с тъмен нюанс. Фигурата и тънка, стройна, като кипарис, но заради тесните рамене и абсолютно тънката талия, стегнатите и средно големи гърди и яките закръглени но стегнати бузки на дупето и придаваха много секси женствен вид. Настя предизвикваше у мен само щипещи бащински чувства, исках да я отглеждам, да я глезя и да я защитавам от всичко на света ….

Настя не пречеше на мен и Юлия, дори когато оставаше да пренощува – имахме на разположение банята и кухнята. Отначало се страхувах за психическото ѝ здраве – все пак за едно изнасилено момиче може да е трудно да разбере какво правят баща и дъщеря (особено)! Жена ми спеше като убита, така че нито аз, нито Юлия се сдържахме дълго време, а Настя, която седеше в стаята като мишка, не можеше да не чува момичешките стонове и мъжките експлозии. Но после, когато пиехме “вечерен” чай, сякаш нищо не се беше случило, тя се присъедини към нас – Юлка, която присвиваше сините си очи, и аз, която се чувствах смутена от необузданата страст, която току-що беше проявила. Разбира се, Настя се изчерви и смутено сведе очи, скривайки ги зад спретнати мигли, но не съм сигурен, че нямаше да е така, ако не бяхме имали с дъщеря ми необуздан полов акт.

Но нещата вече далеч не са толкова невинни.

Понякога тримата гледахме телевизионни предавания в хола. И Юлия започна да пъха ръката ми под нея. Тя не беше носила бикини под халата си от дълго време, така че според собственото й изявление „татко имаше достъп по всяко време“. И разбира се, нямаше как да не погаля любимата си дупка. Задържах се около 5 минути, но след това желанието да видя как дъщеря ми потръпва, как нейните пухкави устни леко се отварят, сините очи се въртят назад и луксозните високи гърди се надигат под тънка тъкан, стремейки се да се изплъзнат от зърната и така това желание надделя над всички морални пречки и неловкост пред Настя и пръстите ми започнаха да си играят с устните на путето на Юлия и бавно да чукат влагалището. Естествено, шортите ми се надуха като с кол и след малко ръката на дъщеря ми тихо се вмъкна в тях, а горещите и пръсти обхванаха члена ми, за да го погалят леко.

А какво да кажем за Настя, ще попитате. Сигурен съм, че тя знаеше какво правим. Иначе защо се изчерви, после пребледня? Защо и нейната малка уста се отвори и устните и треперят? Видях го ясно, навеждайки се малко. Беше ми ужасно неудобно пред Настя, но безумната страст към дъщеря ми ме накара да продължа …

Така че ние се взирахме в екрана, като всеки се опитваше да се преструва, че нищо особено не се случва. Никой от нас обаче не беше много добър в това. И дори ми хареса – гледката на Настя, по лицето на която имаше признаци на очевидно вълнение, се включи още повече. След около 15 минути трудни за скриване игри, Юлия изгука натрапчиво; „Настя, виж сега, но с татко трябва да обсъдим нещо“ и когато се оттеглихме в банята, в кухнята или в спалнята на момичето, аз буквално се нахвърлих върху дъщеря си, желана, трепереща и покорна, готова да ми угоди по всеки начин, който избера в един или друг момент. След разгорещен натискане и опипване изчаках, докато Юля се измие (беше ужасно неудобно да се появя сам в хола), а след това и тримата продължихме да гледаме телевизия, сякаш нищо не се е случило … И така, около половината от епизодите на всички серии напълно минаха … След това всичко се разви във възходящ ред.

Една вечер, по-късно през нощта, дъщеря ми ми се обади да видя снимките – през деня бяха на някаква екскурзия. И двете приятелки седяха на учебната маса и се взираха в екрана на лаптопа. Дори нямах време да го погледна, когато Юлия внезапно се олюля към мен, обърна глава и, като потърка бузата и носа си в слабините ми, прошепна доста силно:

„Татко, ти не дойде при мен вчера. Надървен ти е! И ти ми липсваше толкова много”.

Веднага се надървих? Въпреки факта, че Настя седеше от другата страна … Порцеланово бялото й лице моментално се изчерви, малката й пухкава уста се разтвори и погледът ми внезапно се спря на неравностите на зърната под тениската. Тогава за първи път си помислих, че би било хубаво да проверя момичето между бедрата и – дали путенцето и плахо и срамежливо тече? .. Тъкмо щях да измъкна Юлия от стаята под някакъв претекст, когато тя внезапно смъкна шортите ми а след това бикините си и опря устата си на члена ми! Замръзнах в ступор, опитвайки се да разбера какво се случва – дъщеря ми ми духа, просто обърнала се с гръб от приятелката си, която почти докосва бедрото и! Но не беше по силите ми да спра това беззаконие – както обикновено, когато ставаше дума за Юлия! Да, и Настя, чиито гърди вече се повдигаха силно, а бедрата на дъщеря ми плътно свити, се търкаха едно в друго. И двете явно се възбудиха повече от обикновено. Оргазмът дойде съвсем неочаквано, нямах време да спра очарованата Юлия и, задушавайки се с сумтене вместо обичайния рев, хвърлих спермата в устата на дъщеря ми … Тя погълна всичко усърдно и едва тогава се протегна обидено:

Тогава най-чаровната усмивка се появи на устните й с няколко капки сперма, сините й очи се присвиха лукаво и погледнаха нагоре: – Ами не, татко! Не сме приключили още, така че се приготви за втори кръг…

При това тя не пропусна да докосне леко все още твърдата глава на члена ми с плътните си меки и влажни устни. Самият аз бях готов да припадна …

И тогава Настя изведнъж изскърца тънко и често, често дишаше! Какво е това? Нашето хубаво тихо момиче свърши ли? Да, така е – гримаса, сякаш иска да избухне в сълзи, но устата й е отворена, ресничките трептят и тогава най-дебелата руменина пълзи по лицето й … Междувременно дъщеря ми, която вероятно не е пропуснала какво се случва наблизо, се обърна и каза с най-невинен тон, сякаш всичко, което се случи, беше в реда на нещата:

– Настя! Е, какво ти е? Днес трябва да изберем най-успешните снимки на големия екран…

Аз пъхнах омекващия ми член в бельото ми и бавно се сотпуснах, отчаяно искайки да не привличам вниманието върху себе си. Настя не остана да нощува, така че си уредих добър секс с дъщеря ми, която, както винаги, послушно направи всичко, което исках от нея. Тя почти припадна след съвместния ни оргазъм, като само промърмори сънено: „Утре имам цикъл, така че, тате, засега смени с мама“. След това, вече напълно през сън, тя се усмихна и добави: „Млякото ти все още тече. Колко добре! Винаги ли мога да заспя така – и въздъхна облекчено.

Целунах спящата си дъщеря по копринената й буза и покрих голото си перфектно тяло с одеяло, завлякох се под душа…

И тогава започна пролетната ваканция. Така се случи, че на 25 март реших да работя дистанционно. След отпадането на ковид ограниченията властите не одобряваха работата извън офиса, но ако не злоупотребявате с нея, оставайки вкъщи не повече от веднъж или два пъти месечно, тогава гледаха през пръсти на отсъствието ви от работното място. Момичетата още спяха, когато с жена ми закусихме, тя отиде на работа, а аз седнах на компютъра. Въпреки това не работих дълго време. Вратата на нашата стая е от страната на компютърното бюро. И тогава в един прекрасен момент тя се отвори широко и дъщеря ми се появи на прага. Абсолютно гола! В шортите ми веднага започна неудържимо подуване и след като събрах последните остатъци от волята си, изрекох с мъка:

– Юлия! Аз трябва да работя! В отговор невинно широко отворени сини очи:

– Е, тате! Преча ли ти?

Нямаше нищо в изражението на красивото й лице – нито угризения, нито срам, нито намек за кокетство или завоалирано предложение… Нямаше нищо подобно, когато започна да се върти, да пее и да заема примамливи пози – само неусложнена искрена невинност. Стиснах зъби и се стегнах с последни сили, взирайки се безмислено в екрана, макар че с крайчеца на окото си не можех да не проследя превитото, танцуващо идеално тяло, еластичните гърди, сякаш живеещи свой, отделен живот… „А, ти такъв ли си, тате?! Тогава аз – така! ..

Можех добре да си представя как сините очи се присвиха опасно, обещавайки ми големи неприятности. И не им отне много време да се случат – Юлия се пъхна под лакътя ми и преди да успея да мигна, шортите се смъкнаха върху топките, а пръстенът от устни се плъзна по пениса, който в този момент беше напълно изправен! Естествено, желанието за работа отстъпи място на съвсем различно желание. Вдигнах дъщеря си на крака и се наведох, а след това, тя веднага щом имаше време се издигна на пръсти и огъна кръстчето си, давайки на мое разположение влажната си путка, внезапно влязох, усещайки колко благодарна е тясната и мокра путка на члена ми, който я разтваряше хубаво …

Юлия първа забеляза Настя (вероятно дори бих могъл да пропусна връщането на жена ми, ако забрави нещо).

– О, Настя, здравей! – дъщерята махна с ръка към отворената врата, без да престава да се движи безразсъдно към мен. Само тук, с моето периферно зрение, забелязах две цветни петна – както винаги, момичето беше в тениската и късите панталонки на Юлия … И като забелязах, почти паднах в земята от срам. Но дори и това не можа да ме накара да се измъкна от мократа вагина на дъщеря ми, стискайки така възхитително каменния член. Просто спрях, затворих очи и отбелязах с крайчеца на съзнанието си, че Настя не избяга с плач (което би било естествено след неприятностите с втория й баща), не отиде тактично и тихо в спалнята (което изглежда отговаряше на нейния характер).

Имах шесто чувство, че тя продължава да гледа как баща чука дъщеря си. Добре, в момента замръзнах, но Юлия започна да люлее дупе, да върти осмици, искайки да усети члена ми по-пълно.

– Е, тате! – прозвуча гласът на дъщеря ми, недоволна от спирането. И когато аз не реагирах, напълно смутена да я разкъсам както преди, тя възкликна:

– О, трябва да се направи нещо по въпроса! .. Настя, съблечи се! .. И ела… свали ръцете си! ..

Най-накрая отворих очи. Настя стоеше наблизо, свеждайки красивото си лице, изцяло изчервена … Но напълно гола! Буквално поглъщах с очи слабата й фигура. Гърдите й, с големината на голям портокал, се надигнаха силно, малките й зърна предизвикателно щръкнаха, а голият й пубис леко се придвижи напред, сякаш вече махаше на мъж.

– Татко! Знаеш ли какво да правиш с Настя? И не забравяйте за мен!

Поднових фрикциите, може би не толкова помитащи, но дъщеря ми пищеше от удоволствие и започваше да стене в отговор на всяко проникване. Самата тя привлече Настя за кръста, а с другата си ръка прокара по зърната и, постигайки трептене на чисти реснички и нежна въздишка. Без да спирам да вкарвам член в Юлия, проникнах с пръсти между бедрата на импулсивно тръпнещото момиче и усетих сериозно овлажняване. Тя течеше! Все още течеше, покорно потръпвайки в такт с пръстите ми и едва доловимо, тънко, стенейки. И, притисната към мен, тя повтаряше движенията ми, сякаш чукаше члена ми… И тогава Джулия се изправи и, опитвайки се да смекчи надигнатите си обемисти гърди.

– Изчакай тате!

И се облегна на мен от другата страна. Стигнах през вкусните дупета до двете течащи путки, започвайки да бъркам с по три пръста в тях. В същото време дъщерята сложи ръката на Настя върху пениса ми и тя сама го хвана …

Аз буквално излетях в небесата от пръстите им, от телата им, притиснати от двете страни – пищна и красива дъщеря и тънка, но с всички необходими красиви и секси форми – нейна приятелка. Но това не беше всичко, което Юлия имаше предвид: тя властно принуди Настя да коленичи и сама изпрати члена ми в устата си. И тогава тя се присъедини. Сега две глави, тъмна и светла, се спуснаха пред мен – приятелките се смукаха последователно. И го направиха много добре! Накрая дъщерята постави приятелката си по същия начин, както самата тя наскоро беше застанала. И самата тя, държейки члена ми, го сложи в путката на Настя и като движи езика си малко по деликатните смачкани листенца, члена ми хлътна от раз целия вътре.

Стройното момиче пред мен потръпна и потръпна и без да се замислям започнах да чукам мократа, но ужасно тясна вагина. Настя изстена тихо, което беше по-скоро като жални нежни ридания … Дори направих пауза няколко пъти, притеснен, че пенисът ми е твърде болезнен, дълъг и дебел за нея. Но тогава слабото тяло започна да се напъва взискателно, поддавайки се с женствени бедра… Излишно е да казвам, че по това време аз и дъщеря ми се целувахме и ръцете ми отново изследваха божественото й тяло навсякъде. Чукането продължаваше, както ми се стори, безкрайно. Момичетата скачаха върху мен и лягаха с широко разкрачени крака на брачното легло и застанаха като рак … В същото време всяка търпеливо, без да мърмори, чакаше своя ред … Естествено, не без моето внимание … И двете бяха послушни и изпълнителни: смучеха, когато исках, добре, и заемаха желаната от мен позиция. Трябва да си призная, че започнах да се изчерпвам, когато те една след друга финишираха силно тресеейки се. Юлия – крещяща и гърчеща се под мен, и Настя – нежно стенеща и леко трепереща с цялото си тяло – клатейки се върху члена ми. Свърших в Настя, вибрирайки сладко, когато спермата я удари отвътре. „Не се тревожи, Настя“, измърка тя доволно, когато потокът свърши. „Вземи сега противозачатъчни и следващия път татко пак ще свърши в теб.“ Ще искаш винаги това прекрасно усещане, когато млякото му удря матката ти…

Финал

Rating: 4.22/5. From 9 votes.
Please wait...