На автостоп

Aвтор: Ема Славин

Какво ли може да се случи ако сте крайно неблагодарни за добротата на някого?

Кристина беше особено момиче, трудно, недоверчиво, дръпнато. Познавах я от ученическите си години, но това не значи, че съм контактувала много с нея. Въпреки това се забавлявах искрено на историята, която мъжът ми бе споделил с нея. Бяха се запознали далеч преди да го срещна и може би затова не го ревнувах. А след като се появих аз в живота му, той просто забрави за всички останали жени… Защо ли?

Кристина е чешит. Обича волностите, автостопа и опасните игри. След като завършихме училище и всеки пое по пътя си, тя се бе променила неузнаваемо. Поне външно. В училище я знаех като много слабо, фино и сексапилно момиче, а години след това я видях- беше се поналяла, гърдите й се бяха удвоили, може би заради сложените килограми, а освен това имаше страшно дълги, буйни, необуздани коси като самата нея. Новият вид определено й отиваше- лъхаше на жена, на сила, мощ, някаква необуздана свежест и самота.

Единственият начин за предвижване за Криса бе стопът и тя никога не се притесняваше да го практикува. Всички опасности в това бяха просто част от тръпката да пътуваш на стоп, използвайки „златния си палец”.

Така в един от онези дни, събота сутринта, когато мъжът ми с нежелание тръгва по работа за друг град, още на втория километър срещнал нея. Бибитнал й няколко пъти, зарадван, че ще си има компания, а после спрял точно до нея и я заговорил:

– Криса, здрасти, закъде пътуваш?

Криса не го удостои с отговор, само го измери с поглед, заради похотливия му поглед. Бе облечена само с къса впита блузка, без сутиен, малко поизпотена заради горещото време и с много голямо и закръглено дупенце, облечено в дънки.

– Отивам във Варна, при приятели. Ти как си?- благоволи все пак да каже тя, чепатият й характер често ме е озадачавал.

Криса се качи и обърна глава към прозореца. Неловкото мълчание започна да го притеснява и той отвори прозореца й без да я предупреди, стряскайки я малко. Тя се обърна рязко, хвърли му смразяващ поглед, косите й се разшумоляха, бяха дълги и къдрави, същинска фурия бе с тях. Усмивката й бе някак мръсна и студена. Николай не се сдържа и заговори, но тя не поде неговия тон. Бе обиден вече от нея, затова сложи ръка на бедрото й за да види реакцията й и да се наслади на същинска буря от думи.

Реакцията последва веднага. Кристина бе свирепо момиче, зашлеви му шамар, а после се опита да отвори вратата, но осъзна, че всичко бе заключено автоматично.

– Нима не ти се е случвало и преди?- запита ядосан той. После задържа ръката си на бедрото й и макар силната съпротива от нейна страна, успя да устои на упреците и псувните й. Кристина избухна в бурна ярост и на Николай му се наложи да спре колата. Сви в горичката, която бе наблизо и спря. Момичето бе побесняло от опитите на мъжа ми да се възползва от нея. – Нима това е отношението, което показваш и с което даряваш хората, дръзнали да те повозят?- запита той отново, двойно по- ядосан и обиден.
– Всичките сте едни и същи- курвари!- разкрещя се пак тя и пак се опита да отвори вратата.
– Ето това определено искам И да ти го докажа!- извика Николай бясно, почти толкова бясно, колкото и самата Криса. Той я хвана за косата, отвори вратата си и я изкара, издърпвайки я навън. Къдрокосата тигрица заквича и зарида горчиво, усещайки непоносимата болка в главата от дърпането на гривата й. Той я изкара навън, а после й зашлеви два силни шамара колкото да я освести, а после я обърна с гръб към себе си и хвана ръцете й зад гърба й, после я наведе напред и започна да й реди…
– Кучета и курвари са мъжете без достойнство, а аз имам такова и няма да те чукам като кучка. – викаше й той на ухо, докато й сваляше дънките надолу. После вдигна и блузата й нагоре и започна да стиска зърната й, да ги гали и драска с пръсти. Прашките й се бяха впили дълбоко между устничките, а самите й устни и клитор бяха мокри и лигави. Николай я наведе напред, а после пъхна два пръста в путето й и започна да я обладава така. Котето й беше леко мъхесто, с къси русоляви косъмчета, а клиторът й бе набъбнал като пъпка. Криса започна да скимти.
– Сега искам да се обърнеш към мен и да коленичиш… искам да ми благодариш, че те взех в колата си и те повозих…- изръмжа той, освобождавайки путето й още по- влажно, лигаво и възбудено. Криса се подчини, обърна се към него и коленичи, разкопчавайки сама ципа му и изваждайки кура му. Грубата игра я беше възбудила и тя никога не криеше, че обича мъжете да са груби. Този път обаче играта беше друга. – Сега искам да го налапаш… искам да го смучеш така както смучеш любимия си сладолед…- продължаваше да ръмжи той, наслаждавайки се на бялото й лице и светли очи, които не отделяха поглед от него. Тя умело спускаше език по ствола му, налапваше го целия и не криеше възбудата си, пъхайки другата си ръка в мокрото си котенце. Криса се чукаше и с нетърпение очакваше моментът, когато той щеше да я опъне. Николай обаче имаше други планове за нея. Докато му духаше, той хвана с две ръце блузката й и я вдигна нагоре, освобождавайки гърдите й, после се наведе към нея и започна да си играе с тях. Това възбуждаше Криса още повече и тя вече с нетърпение очакваше да бъде изчукана. В този момент Ники се напрегна и мощно изхвърли спермата си върху лицето и гърдите й, изненадвайки я с този свой ход. Докато се осъзнае и разбере къде се намира, Ники бързо прибра члена си в панталона си и грабвайки блузката й, се качи в колата и заключи.
– Успех мила, без тениска ще имаш повече късмет, повярвай ми!

А после без угризения отпрашил към Варна, където така и не разбрах Криса как е успяла да стигне… Особено без тениска…

Така и не съм го питала дали не му е било съвестно за гордото и чепато момиче. Но той никога не ми отговори, казва ми, че не съжалява, че не я е опънал, защото този урок, който й е дал му е бил много по- приятен от едното чукане. Дали ще му повярвам обаче си е моя работа.

С Криса знам, че нищо не се е случило, поне не й лошо, защото се видяхме миналата седмица, сега дружи с брат ми. Не каза нищо за случилото се, дори забелязах, че ме гледа с известно възхищение и малко завист. Каза, че е почнала работа и има сериозен приятел, но естествено това не й пречи да пътува само на стоп и да ходи без сутиен, дори през лятото!

Rating: 3.00/5. From 2 votes.
Please wait...