На път 1част

Автор: Ема Славин

Не обичах да пътувам до преди година. Стоях си вкъщи, пазех се от хората, но идва момент, когато човек се пречупва и става напълно различен човек. Подобно нещо се случи с мен.

Още помня деня, когато заминах. Просто обърнах гръб на всички близки, приятели и роднини и тръгнах нанякъде, където не съм и предполагала, че мога да отида. Навън беше топло, около 30 градуса, а родителите ми и приятелите ме изпращаха на летището- подсмърчащи, някои с истински, други с крокодилски сълзи в очите. Не казах сбогом, не казах и довиждане, знаех че всичко е само за миг.

Полетът ми беше в 2 и 30, а аз бях на летището още в 10 часа. Сякаш цялата тази драма нямаше да я има, ако не бях казала, че ще заминавам. А и ако просто бях дошла малко преди полета.

Бях на ескалатора и махах вяло на изпращачите си, когато плътен мъжки глас ме откъсна от мислите ми:
– За удоволствие ли пътувате или по работа?
– Де да знаех и аз за какво съм тръгнала…- отговорих аз с ирония в гласа. Обърнах се за да видя непознатия си събеседник и с изненада се сблъсках с големите му зелени очи и типично индийски черти на мургавото му лице. – Учудена съм, че говорите толкова добре български?- продължих аз рязко и малко неучтиво.
– Всъщност няма и как да не го знам, аз съм си българин, роден съм тук, просто предците ми са от Индия.

Усмивката с която ме дари, беше обсебваща и пленяваща. Мъжът беше не много висок, мургав, но индийско мургав- нито черен като негър, нито светъл, като мулат… Косите му бяха гарваново черни, а втренчените му в мен зелени очи ме накараха да потреперя леко уплашена.

Съвсем скоро ни се наложи да продължим всеки по пътя си, но дори и след като слязохме от ескалатора усещах присъствието му до мен, зад мен и около мен. Разбрах, че съм го привлякла, както медът привлича пчелите, но се зачудих с какво ли точно може да се привлече интереса на подобен тип мъже. Дори само млечно бялата ми кожа беше достатъчна да привлича тъмнокожите мъже към мен, като магнит, а като добавим и светлите очи и коса… си бях като магнит.

– И закъде, казахте, че летите?- попита той, гласът му беше преминал в дрезгав шепот, плътен и хипнотизиращ. Усетих как се възбуждам, незнайно от какво.

– Първо за Кайро. Има какво да се види там, а после мисля да продължа към Александрия, имам приятели там.

– Не може да бъде!- възкликна той, развълнувано.- И аз пътувам за Кайро! С полета в 2 и 30.

– Интересно, не бих предположила, че ще пътувате за Египет. По скоро си мислех, че ще ходите на гости на роднините си в Индия.

– Налага ми се. По работа, разбира се. Трябва да се срещна с няколко колеги. Занимавам се с научна работа. Често ми се налага да пътувам до екзотични страни, но рядко е за удоволствие. Въпреки това е точно моят тип работа. Хора, пътувания, все нови и нови запознанства…

– И много необвързващ секс с непознати момичета и жени, нали. Мъже…

За първи път си позволявах да бъда толкова директна и пряма с някого. Мъжът обаче дори не трепна, усмихна се чаровно и каза:

– Сексът с непознати жени винаги е страхотен, но крие някои рискове. Предпочитам ако ще правя див и необуздан секс с някоя жена поне малко да я познавам… – настойчивият му поглед не се отделяше от очите ми, а тънката усмивка продължаваше да играе по устните му.

Аз, за разлика от него, не можах да се овладея и цялата поруменях. Намек ли беше това или открито предложение? В главата ми нахлуха хиляди неприлични мисли. Това само засили руменината по бузите ми и усетих как устните ми горят и неволно ги облизах с език. Имах чувството, че ще избухна. Обърнах се без да му отговоря и влязох в залата за излитащи и си намерих място. Мъжът, разбира се, седна до мен и продължи да ме оглежда и изучава с поглед. Не ми беше неприятно, но и се чувствах някак открита и разголена пред този мъж. Допадаше ми, харесвах подобен тип мъже. Докато чакахме да обявят полета ни, той не веднъж се докосваше ту до ръката ми на облегалката, ту до изпънатите ми крака, като усмихнато ми се извиняваше.

Когато най-после обявиха полета ни, той отново вървеше до мен. Забелязах как намества панталона си преди да стане. И двамата бяхме възбудени от малката игра в чакалнята. Когато се настаних на мястото си се оказа, че той седи на няколко седалки през мен, но така, че той да ме вижда, а аз него не. Поне не и без да се обърна. Усещах събличащия му поглед върху себе си дори, докато слагах ръчния си багаж в отделението над седалката, изпъната на пръсти. Знаех, че гледката на дънките впити в дупето ми му харесва много. Седнах на мястото си и се опитах да се успокоя малко. След 15 дълги минути самолетът потегли, като затрепери целия. Това само разпали малко поотминалата възбуда. Гледах през малкия прозорец, как се отделяме от земята и осъзнах, че цялата съм настръхнала. Зърната на гърдите ми се притискаха силно към блузката ми, а чатала на дънките ми сякаш щеше да пламне. Бях на ръба да се изпразня. Имах нужда да го направя. За това, след като лампичката за коланите угасна, станах от мястото си и се насочих към тоалетните. Влязох в първата и заключих вратата след себе си.
– Ох, ох… мале!- прошепнах аз.

Цялото напрежение ми беше дошло в повече. Гърдите ми се повдигаха забързано и бързо разкопчах дънките си и ги смъкнах надолу заедно с бикините си, които вече имаха голямо мокро петно точно отдолу. Пръстите ми веднага напипаха щръкналия, горещ клитор и го притиснаха навътре. Облегнах се на стената на малката тоалетна и затворих блажено очи, докато галех леко клитора си, а в съзнанието ми изплуваха картини на това, как съм коленичила гола пред мургавия непознат, а той е възбуден до пръсване, държи хуя си в ръка и го пляска леко в лицето ми, по устните и бузите ми. Миг след това си представих, как истинската му мощ се отприщва и бурни пръски гъста бяла сперма ме залива цялата- капе по косите ми, по лицето, по гърдите ми. Усетих, как дишането ми секва, а цялото ми тяло пламва и се разтреперва, докато свършвам мощно в малката тоалетна на самолета, мислейки си за един напълно непознат мъж…

Трябваха ми няколко минути за да успокоя дишането си. Избърсах потеклите по бедрата ми бисерни капки с няколко салфетки и се приведох в приличен вид. Наплисках лицето си за да разсея руменината избила по бузите ми. Излязох от тоалетната и след като се уверих, че никой не ме е чул, какви ги върша тръгнах по пътечката към мястото си. Минах покрай неговото място, но то беше празно. Това малко ме изненада…

Седнах на мястото си замислена за това, какъв ефект имаше този мъж върху мен и какво ме беше накарал неволно да направя. Гледах през прозорчето към белите облаци, когато видях лицето му отразено в стъклото. Обърнах се и му се усмихнах. Стоеше точно до моята седалка и ми се стори малко изчервен, но с тази тъмна кожа, не можех да бъда абсолютно сигурна. Усмихна ми се очарователно и ми подаде малка пластмасова чашка с бяла течност в нея. Усетих как отново се изчервявам, сърцето ми заби лудо, а дишането ми се учести. Той седна на мястото си и усещах погледа му върху себе си. Отново бях възбудена… по-възбудена от преди малко в тоалетната.

Обърнах се към него и надигнах чашката, като за наздравица. Видях как очите му заблестяха. Исках да го гледам в очите, докато отпивах от спермата му. Сега вече бях почти сигурна, че е стоял до вратата на тоалетната и е слушал как мастубирам и свършвам, а след това е влязъл в другата тоалетна за да се облекчи и той. Бялата течност се плъзна по езика ми и я преглътнах наведнъж без да отделям очи от неговите. Исках да знае, че ще я изпия, че искам да я опитам цялата… и дори че искам да я поема направо от извора.

Странно е как хората се срещат, сближават се, а остават крайно анонимни. Сякаш сега особено ми беше много по-приятно да знам, че той е странник. Щеше да се наслади на присъствието ми в леглото си, щеше да бъде гост в тялото ми, във влагалището ми и където още пожелая, но едва ли щях да го допусна в живота си.

Докато пиех от чашката, той не спираше да ме гледа. С приятно задоволство забелязах, как поставя ръце в скута си и се опитва, колкото се може по дискретно да намести отново надигналата се ерекция, но от мен не можеше да го скрие.

Полетът продължи безпроблемно и без големи лудории, но и двамата не спряхме да се гледаме и провокираме, когато беше възможно. Ту той ме гледаше настойчиво и облизваше устни, докато леко стискаше члена си, ту аз уж неволно погалвах гърдите си, или търках бедра, докато го гледам с леко прехапани устни и притворени очи. Играехме си на котка и мишка, като още повече и повече разпалвахме желанието в младите ни тела.

Когато най-после самолетът започна да се снижава за кацане, цялата треперех от възбуда. Имах чувството, че ще свърша само от вибрациите. Бях толкова възбудена и изпълнена с желание за секс, дори и цяла армия от мургави индийци да ми се бяха изпречили, щях да ги оправя без проблем…

No votes yet.
Please wait...