На път 2част

Автор: Ема Славин

Обикаляйки света, човек може да научи много неща за непознати култури, да се поучи от ценностите им или пък да остане напълно отвратен. Дали пък не се получи и с мен така, донякъде бях впечатлена от новите култури с които се сблъсках, но после удивлението ми премина в отвращение.

Слязох от самолета сравнително овладяла страстите бушуващи в мен, макар и вътрешно да се чувствах напрегната и възбудена. Мъжът сякаш изчезна от мислите ми, огледах се на всички страни и оглеждах великолепното летище, тълпата от хора и се маех на разнородните носии- судански, египетски и най-вече арабски. Усетих, че не толкова местата и забележителностите ме интересуваха, а самите хора, лицата им, очите им, израженията, сенките и тайните скрити под дългите им дрехи и кърпи за глава.

За всички мюсюлмански страни вероятно мога да обобщя едно нещо и то е, че жените са просто сенки. Те са сиви, невидими, невзрачни и безлични- буквално. Те нямат лица, рядко се виждат и очите им, лицето, устните. Закрити напълно или полуоткрити те остават скрити за външния свят и чуждите погледи. Единствените привилегировани да видят тези им черти са най-близките им роднини и съпругът им след сватбата. Това обаче едва ли ги прави светици… Понякога слуховете за жените, за онези, неправедните, се носят дори и из въздуха. Не знаеш на кого ще попаднеш и с каква информация може да се сдобиеш.

Седях в залата за пристигащи и търпеливо си чаках реда за гишето, където щяха да ми проверят паспорта, визата и да ми сканират очите- нещо ново за мен. Вратата на говорещите си вътре араби беше отворена и тъй като нямаше какво друго да се прави се заслушах в разговора им. А той се въртеше около момиче, което единият е срещнал и се е завързала връзка между тях.

– Дори не й знам името,- каза египтянина.- но е невероятна жена. Прави се на уважавана и почтена, с абаята си и дори носи и некап ( дрехата, която жените носят покриваща цялото тяло и кърпата за глава, която позволява да се скрие и лицето) и дори не съм й виждал лицето, но като й видях очите… Едни такива големи и черни, прекрасни. Взех й телефона онзи ден и й се обадих. Видяхме се вечерта. Тя дойде с голям джип „ Ланд Круизър”, влязох при нея, поздравих я, а тя пак си беше с шала и всичко. Питах я дали не иска да го свали, но тя ми отговори, че се чувства по-добре с него. Гледаше ме настойчиво и имах усещането, че се усмихва.

Гърдите й бяха щръкнали под тънката черна материя и се очертаваха прекрасно. Зърната й стърчаха гордо напред и ми се стори, че прозират през абаята. Пресегнах се смело и откопчах няколко копчета отпред и видях, че е гола отдолу.

Тя обаче спря ръката ми и каза, че иска да отиде на друго място. Предложих й да отидем на едно място за което знам и на което съм ходил с други мои приятелки. Тя се съгласи и слязох от колата за да се прехвърля в моята. Очите й светеха в сумрака, докато ме изпровождаше с поглед. Тръгнах с колата, а тя караше след мен. Ти иначе къщата си я виждал, нали?

– Онази в Нерия ли? Да, да, знам я.

– Е, там я заведох. Мислех да я разоблича, да й махна шала, но реших да не си режа пътя с нея.

Стигнахме и слязох от колата, а тя ме последва. Минахме покрай басейна и влязохме, без да светвам лампите. Като минаваше покрай мен, сама ме притисна до стената и ме прегърна. Искаше да ме целуне, но не го направи. Ръцете ми се спуснаха към все още разкопчаните копчета и усетих голата й кожа под пръстите си. Беше мека и гладка. Дишането й беше учестено и дори спря, когато хвана ръката ми я плъзна надолу към голото си местенце. Беше невероятно гладко и топло. Погалих клитора й, а тя запъшка и замърка, като коте. Опитах се да разтворя устничките, но тя не ми позволи, натисна ръката ми още по-надолу и понеже не исках да отделя пръстите си от нея, те се плъзнаха по стегната цепка и се озоваха право на задния й отвор и дори върха на пръста ми потъна в него! Не можех да повярвам колко лесно влезе! Започнах да го движа, като в същото време галех клитора й с палец. Така както бяхме, натиснах по-силно и пръста ми почти целия влезе в дупето й. Хваната така здраво успях да я завъртя и сега тя беше притисната към стената, стискаща силно раменете ми за опора. Галех я и я чуках с пръст и само след няколко минути тя свърши на ръката ми. Спрях да я чукам с пръст, но не го вадех. Гледах я в очите и чаках да видя какво ще пожелае да направим. Тя хвана ръката ми и я дръпна от слабините си и отново ме прегърна. Дишането й се успокои малко.

– Дори не ти знам името… с какво съм заслужил такова недоверие?

– А кой ти е казал, че е необходимо да знаеш името ми или дори да ме познаваш, за да ме имаш?

Тя се обърна с гръб към мен и вирна дупе. Приех поканата й и надигнах черната дълга дреха с която беше облечена. Тя се облегна още повече на стената и протегна ръка назад и напипа хуя ми през панталона. Погали го и се опита да ми смъкне ципа, но се наложи да й помогна. След това го пое в ръка, погали го сякаш за да го премери и го придърпа към цепката на дупето, което бях оголил. Нищо не каза, само стоеше надупена, а на мен повече не ми и трябваше. Наместих й го и го вкарах. Хлъзна се вътре без проблем. Не само, че се беше подготвила, ами май беше сложила и някакъв крем или нещо друго… Така ми се искаше да мога да й погаля косата, но с този шал… Ама нищо де. Това, че беше покрита и си оставаше анонимна допълнително ме възбуди. Хванах я здраво за циците и започнах да й го набивам яко. Толкова яко блъсках в дупето й, че дори проплака. Аз обаче не спрях да я чукам отзад и без да я предупредя, се изпразних дълбоко в нея.

– Не си ли сложи презерватив?- попита приятелят му.

– Не, с такива ми е гот да го правя на голо. Да им усетя тесните дупчици и да им ги напълня със сперма. Освен това шанса да им има нещо e минимален- нали се пазят и те, малко или много. Ако е някоя европейска курва ще сложа даже два!

Последното прозвуча по-скоро като обида, но аз лично не го приех така. Може би европейките наистина са по-лесни и опасни в това отношение.

Мъжът продължи:

– Като й напълних хубаво задника, й го извади и щях да й го вкарам в девствената путка, ако онази не беше се разбучала. Отдръпнах се от нея и й казах, че ако иска може да си върви. Все пак не искам да ме подгонят подивели бащи и братя и да искат да ме утрепят заради една путка… или още по-лошо – да ми отрежат хуя заради едното ебане на девствената им кучка… Та… тя се закопча, пооправи се и си тръгна. Аз останах в къщата и гледах как си отива. Ей такива кучки най-много ги мразя обаче. Наебаваш ги хубаво, а те едно благодаря не казват дори…

– Бе ти поне можеш да го правиш с различни.- отговори другият мъж.- Моята жена снощи като я ебах, хем отиде половин час и нещо, само се муси и мърмори… Сериозно почвам да си мисля за друга жена… Тогава да видим кой ще се муси.

Разговорът им сигурно щеше да продължи и още, ако не бях почукала, прекъсвайки ги. Зад мен идваше онзи индиец и не ми се искаше и той да чуе разказите на похотливите мъже. Само това ми липсваше точно сега.

Мъжете бяха учтиви, поздравявайки ме любезно, а големият „ебач” на забулени не спираше да ме оглежда и изпива с очи. Сигурно онази му работа се надигаше под бялата му нощницоподобна одежда, като си мислеше как ли бих изглеждала нанизана на хуя му, облечен поне в два презерватива. За да се почувствам по-добре си го представих как един ден се жени за тази същата жена, а той дори и няма да разбере, че се я е чукал в дупето, а може би и други мъже са били там.
Ех, мъже! Ех, идиоти…

Rating: 3.33/5. From 3 votes.
Please wait...