На равно…

Baccara

Беше пияна. На душата й беше тежко. Видях това и не я спрях.

Почти цяла вечер не ми обърна внимание. Търсеше ме само за да й подам чантата или да й поръчам алкохол. Говореше с всички други, а мен все едно ме нямаше. Придатък за когото не искаше да се сеща. Дори когато седящият от ляво на нея мъж си пусна ръката по бедрото й тя не се впечатли, че аз съм там и виждам. Искаше да ме подразни. Знам.

Таксито ни остава пред входа на блока. Помогнах й да слезе, както и да влезе в асансьора. Отключих и я внесох вътре, след което я оставих на леглото. А тя само се хилеше в алкохолен транс. Няколко пъти ми напомни, че нищо не става от мен и съм скапаняк. Свалих й блузата, панталона и ботушите. Сложих я удобно в леглото и завих. Изпих една чаша вода и се отправих и аз към леглото. Съблякох се и влязох под завивките. Не ме хващаше съня и за това в късните часове на нощта дочух бълнуванията й. Сънуваше секс. Дори каза едно име което вече не си спомням. Усетих я как започна да се гали долу и да пъшка. Трябваха ми няколко секунди за да изляза от ступора си и да реша, че трябва да използвам момента.

Станах. Отхвърлих завивката. ТЯвно се бе вглъбила в забавлението си, че не ме усети. Гневът и възбудата се бореха в мен. Разтворих бедрата й дадох свобода на езика си. Не спирах. Колкото повече пъшкаше толкова повече откачах. Не спирах. Минавах с него навсякъде долу. Тогава ми мина мисълта да се възползвам и да получа това, което толкова дълго не ми разрешаваше.

Навлажних единия си пръст и го вкарах в дупето й. Никаква съпротива. Никакъв стон. Никакво мръщене.

Легнах до нея и придърпах дупето й към мен. С главичката на пениса леко започнах да притискам дупето й. Почти нямаше отпор и главичката влезе в нея с лекота. Изчаках за реакция и като нямаше такава започнах да вкарвам бавно целия пенис. Вкарах го и го задържах вътре за да свикне с него. После започнах с леки тласъци докато ръката ми играеше с нея отпред. Тя се отпусна и не се съпротивляваше. Ръката ми и пениса работеха в синхрон. Пениса влизаше и излизаше, а ръката шареше долу. Не съм сигурен дали оргазмът беше заради пениса или ръката, но знам, че изкрещя. В ума мина надеждата, че съседите са чули. Майната им.

Видях усмивката й и онази прекрасна въздишка, която казва “Мамка му, хубаво ми е.”

Изпразних се в дупето й. Продължих да я чукам още малко за да съм сигурен, че съм излял всичко в нея. Станах и отидох в банята да се изкъпя. Когато се върнах тя беше заспала дълбоко. Гушнах се до нея и се завихме.

На сутринта беше тихо и спокойно. Почти не разговаряхме. Тя заради махмурлука, а аз заради гузна съвест. Облякох се и й казах, че тръгвам за работа. Мълчание. Отидох до външната врата и я отворих.

Думите дойдоха зад гърба ми: “Мисля, че сме квит, нали….”. Кимнах в знак на съгласие и затворих вратата.

Rating: 4.11/5. From 9 votes.
Please wait...