На семинар

    – Знаеш ли какво ми се случи днес? Вчера двама нахакани младежи ми предложиха. . .да ме оближат. .

      Елена каза по телефона това не на мъжа си ,а на любовника си и последва кратко мълчание в слушалката . Говореше легнала на леглото,а слабините леко я боляха от вчера.

  -Какви младежи? Колеги ли? –попита Никола.

  -Не. Наши гости-консултанти някакви, . . испанци. Казали на колежката че са готови да си платят ако им разреша да ме оближат отдолу.

  – Да не вземеш да им се пуснеш, ей,не само ще те оближат, ами ще ти спукат малкото путе, а не ми се мисли какво ще му се случи на дупето ти – Никола често беше провокирал Елена с фантазии за това ,как той самият и още някой, който тя си избере ,ще я ебат едновременно. Говореше и така, докато я чукаше прекрасно и мисълта, че два кура ще запълнят дланите, устата а после путето и дупето и, караше Елена да се излива във върховна възбуда. Сега Никола се шегуваше –явно не можеше да допусне, че приятелката му ще даде на двама непознати онова, което очакваше като подарък за себе си и . . ..

   Затова Елена се зарече никога да не му каже какво точно се беше случило и възкликна:

  – Ти луд ли си?! Другите колежки са им много навити, но мен тоя късмет няма как да ме споходи.

   Никола остана доволен от отговора и след малко разговорът приключи. Елена за пореден път се отнесе във вчерашната случка. . .а в спомените и като на филм се зареди  Какво точно се беше случило??

. . . . . . . . . . . . . .

 Елена е не просто привлекателна, а истински красива, млада жена- семейна, с две големи деца.  В черноморския курорт П. пристигна заедно с много свои колеги от различни краища на страната. Течеше поредният семинар на управленските кадри на мобилния оператор ,в който Елена оглавяваше важен отдел. Денят минаваше вяло. В семинара участваха и неколцина гости от Австрия и Испания. Темите бяха познати и часовете от работната програма на деня се нижеха бавно.

     Черният делови костюм стоеше на Елена възхитително и тя често откриваше потвърждение за това в очите на мъжете ,участващи в семинара. В програмата и бе възложено да представи нова маркетингова стратегия,но както и преди се беше случвало, младата шефка усещаше, че десетки очи я събличат и думите и не стигат до слушателите и  . Държеше се делово, но и се развличаше да ги изучава – едни смутени и сковани, други наперени и „остроумни” , а трети – направо нахални. Елена рядко си позволяваше да отвърне на подхвърлените и предизвикателства, защото малко от стоящите срещу нея мъже предизвикваха нейния интерес.

    В поредната кафе-пауза, към Елена се приближи  Ина. Тя беше привлекателна омъжена жена от централата , където работеше като сътрудник на един от босовете.

   В Поморие Ина се изявяваше и като преводачка на двамата млади испанци. Те двамата изглеждаха пленително и още с идването си в хотела предизвикаха интереса на дамската част от участниците в семинара.

   -К`во има, Инче ,мога ли да помогна с нещо?  -попита я Елена озадачена, като я видя да пристъпва от крак на крак с чаша кафе в ръка .

  – Виж, Ели ,тези мойте ,двамата, Хосе и Мануел ме шашнаха . . Вчера ме накараха да те питам, ъ-ъ-ъ дали не би отишла в стаята им, като свърши програмата.

  – И за какво съм им притрябвала – попита Елена, досещайки се „за какво” им е притрябвала.

  – Те още при предишното гостуване много те харесаха, и все нещо ми подмятаха за теб. Казаха, че ни канят уж на чаша испанско вино ,но доколкото разбирам, искат да те чукат ,ма Ели ,хи-хи -хи.

    В централата се знаеше: Ина „разбираше” доста и сега Елена веднага и повярва.

–       Е ,какво, ще отидеш ли?

–       Е, Инче, иди ти. Знаеш,че не съм по тези изяви–отхвърли поканата Елена. Ина се врътна и от дистанция промълви.

 – Помисли си! Може да ти дойде добре и финансово.

     По -късно споменът за този разговор отново споходи Елена и видимо спомогна да се качи възбудата и.

    Снощи преди да си легне, тя дълго не можа да заспи. През стената дълго се чуваше стенанието на колежката и Мариела- шефка на един от офисите в П. . Тя виеше като ранена вълчица и Елена и завидя, макар да не разбра кой я еба така яростно. Вероятно любовниците си мислеха ,че поради късния час ще останат нечути, а след един момент им беше все едно, дали ги чува някой.

  От дочутото, Елена дълго остана възбудена. Заслушана в ритмичното блъскане на спалнята в стената, тя се мъчеше да си представи сцената – Мариела вдигнати крака или на задна прашка или….   Младата жена сне прашките си и притисна клитора си. Веднага свърши в оргазъм, който я поуспокои , но само временно- сънят и изобилстваше със секс-сцени, в които и самата тя участваше.

    И ето днес, в края на предпоследния ден от семинара, възбудата от нощта се беше настойчово остана в слабините на Елена. Тя реши да влезе във фитнеса а после и в басеина, та да отстрани жаждата за секс. Отдадена на тези мисли се сепна от приближилата се изневиделица Ина, която я „стрелна от упор”:

–       Елии-и-и, тези шпаньоли са луднали по тебе. Сега ми казаха да ти предам, че са ти приготвили 200 Е ,ако само им дадеш да те оближат по веднъж.

–       Ти не си добре. . .-каза и Елена , но разбра , че е в капан и си помисли „май самата аз не съм добре”.

–       Какво толкова ,бе . . ., ти би се изкушила и да ти вкарат по един кур, ама според мен и това предложение, с близалката си струва. Ама, . .  ти си знаеш. Помисли си, измий Я  и в 6ч. иди в стая 312 – кинтите са у мен- размаха две банкноти Ина.

    Желанието за секс бе обзело Елена до полуда. След разговори с мъжа си и децата, се беше успокоила ,че с тях всичко е наред. После в телефонна „сесия” с приятеля си се възбуди допълнително.  Той усети състоянието и ,като я накара да легне на леглото и да притисне клитора си. Младата жена с нетърпение броеше дните до деня ,в който с мъжа си предвиждаха да поостанат в С. В тези гостувания тя се отдаваше на Никола с цялата си чувственост, с обилна влага извираща между бедрата и. Предоставяше му цялата си красота и го довеждаше до екстаз, като му предоставяше прекрасното си тяло и му позволяваше да я прониква навсякъде.

    Сега обаче на Елена и причерня , главата и се завъртя . Путката я болеше от желание. Останала в притъмнената стая тя за минута си достави бърз оргазъм на леглото с полуразтворени крака.

   Точно като свършваше,без да чука нахлу Ина. Тя бе подслушала тихите стенания на Елена, та беше наясно с положението.

-Ели, преди малко Хосе и Мануел подновиха поканата си – само да им дадеш да те оближат по веднъж.

–       Като стана така. . . ще си помисля –рече Ели.  Ама да не се обърка нещо ,а Инче? Пък и ти не си от най-дискретните…

      С няколко думи, Ина убеди Елена ,че „нищо няма да се обърка”, а и за нейно спокойствие и тя –Ина можела да поостане при тях „за по-сигурно”.

– А и мисля ,че ще останеш впечатлена, колко галантни и коректни могат да бъдат испанците. – успокои я Ина.

А и да видиш и какви са им готини куровете. . .

– И с двамата ли си спала? – попита Елена

– И заедно и поотделно , но. . . сега искат теб. –отвърна и Ина ухилена.

   Елена си придаде колебаещ се вид, но вече беше решила-не искаше да свърши пак сама, искаше мъж .

   При това развитие на нещата и огромната и възбуда, Елена реши да им остави да оближат путето и. Онова, което я възпираше ,вече нямаше значение. През последните месеци апетитът и за секс се увеличи неимоверно. Имаше дни, в които тялото и не просто искаше , а се молеше , крещеше за поне едно яко ебане.

   Ежедневно Елена отхвърляше настойчиви и по-смирени „оферти” и не съжаляваше за това. Обичаше мъжа си, копнееше за приятеля си ,а също така се беше научила и сама да потушава огъня в слабините си – у дома с възголям вибратор, подарък от Никола . Той даже бе твърде дебел за тясното и путе, та Елена притискаше с главата му мокрия си клитор и това и носеше първия оргазъм почти мигновено. В работата си тя се сблъскваше с много сексуални провокации и за да не я болят слабините намираше начин да се погали- кратко ,но винаги с резултат. . .поне временно.

    Стана 6.00 ч..  В личното време предхождащо вечерята , Елена лежеше в стаята. Лицето и ръцете и бяха изтръпнали ,сърцето и биеше лудо .

    Прашките си , омокрени отдолу, събра на топка и прибра в пликче някъде из багажа си. Докато пишкаше и се стори , че изпишка и  напреженито от слабините си, но уви . . . Под душа, топлата вода гальовно се стичаше между едрите и гърди и по гърба, течеше надолу ту по твърдия и корем, ту по заобленото и дупе. Със струята на подвижния душ последователно помилва зърната на гърдите си и наедрелите устни ,красиво обрамчили клитора и. Въпреки че получи оргазъм, не настъпи облекчение и сега пространството между краката и пламтеше от възбуда. Усещането се разливаше по цялото и тяло на талази. Елена пусна по-хладна вода, но от контраста се възбуди още повече. Като никога, до болка искаше мъж. Тя все още отчаяно се съпротивляваше и насочваше мислите далеч от възбудата. Първична сила сломяваше волята и, тръпката пробягваше по всичките клетки на разтопеното и тяло принуждавайки да трепери цялата. Повече не можеше да се сдържа… Като свърши с душа, навири дупето си  и подготви дупето си ,по начина по който го подготвяше за да го и го вкара там Ники. Дълго време тя самата не можеше да изпита пряко удоволствие, но като откри ,че Никола обожаваше да и вкара кура си в дупето и, започна и на нея да и харесва.

     Елена подсуши тялото си и легна на леглото възбудена.

     Почукване на вратата и нахлуването в стаята на Ина не спряха поредния оргазъм на Елена. Тя не можа да отдръпне достатъчно бързо пръстите от клитора си и Ина ококори очи. Картината на красивото тяло на Елена с поразтворени крака с потопени в мокрото и путе два пръста, я порази като светкавица. В миг тя пожела да я  целуне и да вкара своите два пръста в набъбналата цепка на Елена, но вместо това и подаде преметнатата на облегалката на стола рокля и с полуусмивка я прикани:

–       Прекъснах ли те? Хайде, чакат ни!

Без да бърза, Елена облече пола и блузка, прекара четка през косата си, пръсна си едва доловимо парфюм ,олюлявайки се тръгна към вратата. В миг се сети , че е забравила да си обуе гащички. Взе си и телефона- родителите и бяха с разклатено здраве и Елена никога не се разделяше с него.

     -Няма да ти трябват гащички- засмя се Ина. – Много ти е красива. Ще пощуреят. . .

     След минути се озоваха пред стая 312- Ина спокойна и наперена ,а Елена с треперещи крака и сърце биещо до пръсване.

– Си-и-и! –подкани някой отвътре и на вратата се появи Хосе.

  С влизането погледите на момичетата отбелязаха, че са очаквани –   стаята беше подредена, на масичката имаше комплект чаши и бутилка вино, а на едното нощно шкафче две банкноти очакваха новата си притежателка.

  Привлекателните тела на младите мъже –всеки в джинси  и фанелка, излъчваха и пораждаха желания.

  Състоя се кратък любезен разговор с превод и без превод. С нежно докосване по вътрешната страна на коляното на Елена , Мануел припомни за какво са се събрали. Възбудата и жаждата за секс на Ели удариха нов пик.

   – Хайде , аз изчезвам. Ще ви оставя да си поговорите –прошепна Ина в ухото на приятелката си и преведе нещо такова на мъжете.

   – Инче , притеснявам се много,защо не останеш, да съм по-спокойна?

   – Как мислиш ,че ще понеса да гледам това? Мен и сега ми се чука много , та като гледам как те лижат сигурно ще гръмна. . . е ,хайде, може и на мен да ми дойде редът. . ..

   Хосе даде на Ина един черен, копринен шал и изрече нещо на своя език.

   – Помоли ме ,да ти завържа очите с това –каза Ина.

   – Нужно ли е?  И без това се притеснявам малко- отвърна и Елена, но си подложи красивата глава, и обгърната от мекия шал потъна в тъмнина. Ина и го пристегна за да не се свлече, а през това време Елена, все още седнала на стола с притворени крака, усети топла длан върху дясното си бедро и устни върху лявото си коляно.

   Силни мъжки ръце я повдигнаха от стола , насочиха я към голямото легло и я положиха да седне на него. Другият я придърпа назад и Елена се озова легнала напречно на леглото. Ръцете и бяха отметнати назад и това положение на тялото и предложи на останалите присъстващи в стаята двама мъже и едно момиче ослепителна гледка. Гърдите на легналата жена прекрасно се очертаваха под блузката и- повдигната нагоре. Виждаше се изваяния и корем. Късата и пола се беше повдигнала и не скриваше нищо от красивите и бедра, които Елена инстиктивно бе стиснала.  Коланът на полата и беше оформил тунел,в дъното на които, тъмнееха възбудените и слабини. Единият чифт ръце я освободи от блузката и, а другия –от полата и. Елена се повдигна последователно за да им помогне и за секунди остана само по прашки и копринената препаска на очите си. Две топли длани бавно се плъзнаха по бедрата и стигнаха до коленете и , и с лек натиск разтвориха краката и. Дишането на младата жена се учести и тя повдигна леко таза си , та да притисне възбуденото си путе до палеца на младежа. Влагата бе избила през коприненото парче което покриваше набъбналия и хълм. Стори и се ,че това продължи нетърпимо дълго, а тя нямаше вече търпение–остави се на възбудата и удоволствието .

    Докато Хосе целуваше зърната на гърдите и, Мануел сне прашките на Елена. Тя го улесни повдигайки последователно таза а после и краката си. Пред погледите на останалите трима се откри прекрасното путе на шефката на отдел. Устните и големи и набъбнали, бяха слепени от извиращата влага на възбудата. Беше красиво избръсната , а от пубисното и окосмяване беше останало само едно отвесно тире. С лек натиск Мануел прокара средния си пръст, който овлажнен  от бисерните капки на мокрото и путе предизвика първия по силен стон на Елена. Това ,което сега тя най-много искаше бе ,топлия твърд кур на който и да е от двамата да запълни пламналото пространство между краката и. Отгатнали желанието и да бъде обладана двамата мъже си размениха няколко реплики на испански, а Ина и преведе- „Ще спазят уговорката – само ще те  оближат”.

     -Не-е-е-е – изкрещя мислено Елена. Беше попаднала в клопка, защото страшно и се ебеше.

 Мануел притисна с език мокрия клитор на Елена и тя му отвърна с леко повдигане на таза си. Видно беше ,че този мъж знае как да доставя удоволстние на една жена.

    – По дяволите уговорката- прошепна с трепет Елена – нека правят каквото поискат. И да ми се изредят ,мога да го понеса.

   Ина им преведе ,но в гласа и личеше , че също е много възбудена.

   Мануел знаеше това и бавно разкопча ризката на Ина и освободи неголемите и гърди от сутиена на преводачката си.

Очите на Елена все още бяха превързани и тя не видя кратката суетня ,която настана в стаята. В тази минута Елена остана без внимание лежеше и опитваше, само със слуха си, да разбере какво се случва.

 „Включването” на Ина не беше в плановете на мъжете за момента, но се получи,защото тя самата много го искаше. И двамата по отделно я бяха ебали, беше им доставила много удоволствие, но легналата на спалнята с превързани очи Елена, бе друго ниво и след първите и откази , испанците не вярваха ,че ще я имат.  Сега обаче тя очакваше своето ебане и нямаше търпение да го получи.

   Усмихнати двамата мъже подканиха Ина да се включи в нов,променен сценарий. Хосе обърна Елена надлъжно на леглото и понамести превръката на очите и. На тялото и вече нямаше нищо. Две длани бавно погалиха инстинктивно притворените и бедра.  Стигнали до коленете и те им оказаха лек натиск за разтваряне. Елена сама повдигна краката си и в пълно великолепие изпъкна прекрасното и путе – с устни малки,прибрани, но симетрични и мокро, толкова мокро, че струйка течност се  бе сляла по късия път към нежното и дупе . Точно в това пространство я стрелна език. Допирът изненада Елена и тя тихо простена. Вторият допир бе продължителен ,но сега езикът бавно облиза устните и.

Елена полетя, когато езикът притисна клитора и и бавно се завъртя около него. Две длани милваха набъбналите и зърна и лишена от зрение тя се опита да отгатне кой от двамата точно и облизваше путето. Отговорът дойде заедно с оргазъма, когато макар и лишена от зрение,фантазията на Елена нареди картината – на путето и беше езикът на Ина а отривистите натискания се дължаха на това, че някой от двамата младежи беше вкарал кура си в навиреното путе на преводачката . Тихите стенания на Ина идваха откъм слабините на Елена и тя се почувсва някак странно. Когато и вкараше възбуденото си парче приятелят и Ники често и шепнеше фантазиите си за включване на друг мъж или друга жена с тях. Тези фантазии много възбуждаха Елена. Мисълта за два хубави кура, които да се разделят само от  тънката тъкан между путето и дупето и я възбуждаше много, но тя  не можеше да помисли ,че ще допусне друга жена да я докосва по путето .  Сега обаче Ина я докара до върха на удоволствието и на Елена и мина през ума ,че след ден ще пожелае да се разменят. Сега обаче, тя си помисли –„Кога ли ще дойде моят ред да ми го вкара някой,  ще полудея. ?”    В този момент превръзката на очите и се свлече. Елена видя трите голи тела: на двамата  младежи –тренирани и поддържани и на Ина нежно и източено.

   Елена се наслаждаваше на допира на езика и устните на Ина върху клитора си.

   След минута Мануел извади дебелия си,набъбнал до пръсване кур от Ина и я отдръпна от колежката и, после Хосе я хвана за ръка и я настани на дивана. Вдигна левия и крак на облегалката му и започна да обработва путето на преводачката си с език.

    Красивото путе на Елена получи нова ласка- езикът на Мануел го обхождаше от клитора до дупето. За минута младежът спря устни на клитора, вкара двата пръста в путето и и бавно ги завъртя. Елена чакаше новия си оргазъм и се  се заогъва неистово. Путето и се разтуптя ,когато Мануел премести средния си пръст в дупето, показалецът му остана във влагалището и, с натиск върху набъбналата възглавничка „на гърба” на клитора, а езика си „включи на вибрация” върху същия този клитор. Този път оргазмът на Елена дойде с дълъг гърлен звук изтръгнал се от гърдите и. Усещайки с пръст колко е тясно путето на Елена, Мануел едва удържа изпразването си .

   Дойде ред и на Хосе да я оближе- такава беше уговорката. Той остави Ина на дивана с разтворени крака и Мануел запълни празнината останала след отдръпването на кура на Хосе от путето и. Първо отърка в клитора и още мокрите си от путето на Елена пръсти. Получи се страстна смес от уханията на влагалищата двете крайно възбудени жени.

   За Елена бе непосилно да понесе трети език върху мокрите си слабини. Ново разтрисане беляза поредния и оргазъм- (както казваше приятелят и Никола„влезе в серия”). Колко дълго Елена му беше вярна, но това ебане си заслужаваше .

 С тези мисли Елена се сепна когато телефонът и извъня. Беше точно Никола и позвъняването му остана без отговор.

  Елена  се извърна ,пресегна се и хвана в длани топлия ,жилав кур на Хосе и притисна до него вибриращия телефон.  Искаше безкрайно този кур вътре в нея ,но сега му заголи посинялата от възбуда глава, и я целуна. После я налапа , засмука и завъртя езика си около нея. Хосе измуча нещо на испански и навярно предусетил изпразването си ,рязко извади кура си от устата на младата жена.

    В този момент Ина с гърлен глас каза:

  – Е, Ели, ето спазиха си уговорката. Благодарни са ти много, със здраве да си харчиш паричките. Заслужи си ги.

    И след кратка пауза докато полягваше на леглото рече:

  -Ще си тръгваш ли или ще останеш да гледаш?

      Елена бе уморена, но и все още възбудена и любопитна. Изтегна се на дивана , поразтвори крака и притисна клитора си със средния си пръст. Хосе без да откъсва поглед от Елена се настани легнал по гръб на леглото до Ина. Хвана правия си твърд кур и го изправи като свещ към тавана. Ина го облиза отново , обкрачи го и с ръка насочи вирнатия кур в путката си. Влагата от влагалището и се стече по ствола и го накара да заблести. Мануел и Елена не откъсваха поглед от възхитителната гледка. С две крачки Мануел се приближи , погали дупето на Ина с длан и опита да въведе  наслюнчения си пръст в ануса и. Когато обаче опита да вкара дебелия си кур в малкото звездовидно отворче на преводачката , на  сантиметри от кура на приятеля си, Ина се дръпна и обясни , че не е готова за това. Мануел настоя още веднъж, но получи отказ и джентълменски се примири.

  Тогава Елена ,на която възбудата идваше и се отдръпваше на талази реши ,че е дошъл нейния миг: -Аз мога да направя това промълви трепереща. Нямаше нужда Ина да превежда- младежите знаеха толкова български, а и нямаше какво да се гадае – красивата жена, шефката на отдел, преданата майка, ги очакваше с навирено дупе.

   Получила нов свой оргазъм от кура на Хосе ,Ина се надигна извади го от още туптящото си путе и притихнала легна на края на леглото. Мястото и зае Елена. Дупето и очакваше проникването с нетърпение и макар да бе много тясно, поддаде на натиска на възбудената глава на мокрия кур на Хосе. От изражението на лицето му,беше видно ,че му е много трудно да се сдържи да не избълва спермата си събрана от час върховна възбуда.

   На Елена обаче, не и се налагаше да изчаква: лека болка я обзе със самото въвеждане на прекрасната възбудена глава. Задъхана и трепереща, младата жена желаеше да източи спермата му в дуупето си, но искаше младежът да издържи дълго, та удоволствието и да продължи .Точно сега тя искаше да я чукат дълго.  Дойде време Елена да  осъществи една своя фантазия- да приюти два големи кура в себе си.

   Елена  извади кура на Хосе от задника си. Като гледаше как Мануел ,легнал по гръб, без резултат обработва с палец дупето на Ина ,Ели я отмести и страстно наниза щръкналия прът на младежа в путката си.

   Когато едрата твърда глава на кура на Хосе отново преодоля стегнатия пръстен на дупето и  Елена „полудя”. Болката бе кратка и търпима. Никола ,приятелят и я бе ебал в дупето ,но не често , а и кура на испанеца бе много голям. За да облекчи положението си Елена натисна дупе съм Мануел ,та дебелата му глава да не стои на тесния вход. Ина наблюдаваше гледката отблизо- гледката на два красиви кура разпънали путето и дупето на „шефката” бе сякаш гледка от красив порнофилм , а сега Ина можеше даже да подуши подлудяващото ухание на съвместната възбуда. Реши ,че ще поиска тези два кура в себе си, но трябваше да почака. Испанците постигнаха трениран синхрон- двата им раздути кура отделени един от друг само от тънката тъкан между путката и ануса сякаш се триеха един в друг ,а младата жена стенеше неудържимо.

Елена получи най-най–страхотното си ебане- беше приютила в себе си два прекрасни кура, красив младеж смучеше зърната на големите и гърди ,а в „завистта”,красивата и колежка неспирно търкаше с пръсти възбудения си клитор . Оргазмите връхлитаха двете момичета на талази.

    Хосе и Мануел обаче издържаха и преминаха към индивидуални занимания с двете девойки. Никой не помнеше ,колко дълго и в какви комбинации се разменяха, но върховното удоволствие бе завладяло и четиримата.

   Поуморени от якото ебане ,двете момичета полегнаха на леглото и в унеса си предоставиха на божествените си любовници прекрасната гледка на две красиви навирени дупета.  Като „изпразнител” за младежите се яви дупето на Елена. Скоро „гостоприемно” щеше да се окаже и тясното дупе на Ина.

  Първи се запъти към рая Хосе. Пъхнал пръст в путето на полегналата в съседство Ина , само няколко тласъка в тясното дупе на Елена бяха достатъчни. Той не извади кура си и спермата му се заизкачва шприцована в дупето и. Като го изтели бавно  ,гъста струя остана да белее на ануса на Елена. Точно тези капки сперма набута навътре с вкаменения си кур, Мануел.

Елена не очакваше ,че може да изпита оргазъм, като я ебат в дупето,но ето че и това се случи. Предизвика го по-големия от двата кура, Мануел беше напъхал члена си в Елена,  двата му средни пръста плуваха в путето и, а палецът му бе преодолял съпротивата на дупето на Ина. От всичко това,  Мануел усещаше че наближава изпразването му. Силното потръпване на вагиналната мускулатура от оргазъма на Елена „натиснаха копчето”- Мануел се разтресе във възхитителен оргазъм. Тласъци сперма донапълниха дупето на Елена- благословено, трептящо напълване. . .

Минута или десет, никой не помръдваше. Четиримата бяха вплели тела и обещанието за нова среща витаеше из въздуха заедно с плътната миризма на интензивен, разтърсващ секс.

. . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . . . .

    Елена се прибра в стаята си.

    На нощното и шкафче лежаха две банкноти.Тялото я болеше, но ликуваше.Нямаше сили да започне да събира багажа си за престоящото отпътуване.

 На телефона и „висяха” две пропуснати повиквания. Набра телефона на Никола:

    – Търсил си ме нещо, ама аз сигурно съм била в банята.

    – Не, не беше важно, исках да те чуя- промълви Никола

    – Знаеш ли какво ми се случи днес? Двама нахакани младежи ми предложиха. . .да ме оближат отдолу. . ,можеш ли да си представиш . . . .наглеци?

Rating: 4.50/5. From 4 votes.
Please wait...