Ненаситната МИЛФ моделка

Bebe 83

Здравейте, студент съм от Академията и наскоро с компания от курса прекарахме страхотен ден в ателието на Жоро, друг наш колега от курса.Бяхме аз Николай,Стоян моят приятел и колега,Иван,Румен и Евгени. Уговорихме се в петък, денят на майстора, да рисуваме в ателието на Жоро, а и той ни обеща да ни осигури модел, тъй като наистина трябва да наблегнем сериозно на рисуване на голо тяло. Първо се срещнахме в заведение на Витошка и седнахме да си поръчаме по нещо за пиене.Навън времето беше студено,а в заведението топло и уютно съблякохме си палтата и ги закачихме на закачалките.Поръчахме си по безалкохолно за пиене,келнерът дойде и бързо ни обслужи.Аз и Стоян извадихме тетрадки с бели листове и моливи и започнахме да рисуваме,Румбата пишеше нещо в тетрадката си,Ванката четеше вестник,Гената нещо мислеше а Жоро си пиеше швепса. По едно време телефонът на Жоро звънна и той се обади, като чухме: “Да, на Витошка близо до НДК съм! Да, чакам те!” и няма половин час пристигна една усмихната красавица облечена в леопардов кожух с лачени обувки на високи токчета,с буйна на букли руса коса, синеока, устните ѝ розови леко хиалуронови,хубаво гримирана.Тя си свали кожуха и го закачи до нашите палта а как беше облечена:с тъмно късо сако с бяла ризка разкопчана пазвата и беше гола,а циците и много големи напращели замалко да изскочат от сутиена и или да го скъсат ,с къса поличка,дуето и беше,не дупенце а сочна и адски напращяла дупара и избила назад,чорапите и бяха закопчани с жартиери.Жоро я загледа изненадан а тя пред него гордо си изпъчи големите гърди и се усмихна:
-Скъпи сложих си силикон.Обещах ти,че ще ти позирам на теб и твоите приятели да ме нарисувате и го направих.
А Жоро и отвърна:
-Ти си чудесна,така те искам.
Целунаха се и ни я представи:
– Момчета, запознайте се с моята приятелка Рая!
Тя беше на около 45, но добре запазена, а ние на по двадесет и кусур години. Жоро беше на около тридесет години, а Рая му беше е гадже. От него разбрахме, че тя е бизнес дама, разведена, и живее с двете си деца.Много обича да е център на внимание,грижи се за външния си вид,но след работа често пускала на подчинените си служители от фирмата да я ебат. Тя ни загледа и ни поздрави усмихната:
– Здравейте сладурчета, приятно ми е да се запознаем, казвам се Рая!
Всички се здрависахме с нея и я загледахме, но аз особено – не можах да ѝ устоя. Моят приятел Стоян ме сръчка с молива и ми подшушна:
– Ники, знам какво искаш… не само ти го искаш, така че сега стой мирен!
Продължихме тихо разговора шушукайки:
– Стояне, аз…
– Мълчи сега, знам че имаш нужда от секс, ще бъдеш уреден. Сега само мирно стой!
Аз бях на 27, а Стоян на 28 години, докато другите трима – Ванката, Гената и Румбата бяха на около 25. Изпихме си питиетата, оправихме си сметките и Жоро каза:
– Ники, Стояне,Ванка,Гена и Румба,ние с Рая тръгваме на вилата и Панчарево,децата и днес ,утре и вдругиден юе са при баба и дядо или с приятели,така,че там ще ви чакаме да рисуваме.
Жоро и Рая тръгнаха,с нейната кола изключително лъскава и черна на цвят Тойота.Рая запали колата и потеглиха, а ние шестимата нарамихме раниците с материалите,замъкнахме големите папки с листовете за рисуване и поехме пътя. Пътувахме около час и половина, докато стигнем дотам. Влязохме, настанихме се, а Жоро вече рисуваше Рая, която си позираше чисто гола,но по прашки и жартиери а ето как само изглеждаше:с тяло на истинска богиня, средновисока, косата ѝ бе прибрана на кок, с атлетично тяло с татус цвете лилиум на гърба и,с пиърсинг на пъпа. По тялото и си личеше, че ходи на фитнес,силиконовете и гърди много големи,но естетически оформени, дупето ѝ голямо и сочно с обли бузки като две топки направо и бедрата ѝ също страхотни, чисто и просто порноактриса от порнофилмите. Седнахме да рисуваме. По едно време ни се усмихваше – на мен ми намигна, а на Жоро му пускаше въздушни целувки. Жоро реши да обяви почивка. Рая, както беше възбудена, зърната на циците ѝ настръхнаха, отиде до Жоро и започнаха да се целуват. Пенисът ми започна да расте и не можах да устоя на гледката. Мъчих се да се въздържам, но Стоян ме сръчка пак и ми шушна:
– Още малко задръж Ники!
Видяхме как Гената, Ванката и Румбата един по един се приближаваха до Рая, а тя им се усмихваше. Гената пръв я хвана за дупето, а на нея ѝ просветнаха сините очи. Тя свали дънките на Гената и му налапа надървения член, след това налапа и Жоровия и така един по един Емо, Ванката и Румбата си свалиха гащите.Един след друг и мачкаха цицките, Стоян ми рече:
– Ники, хайде! Сега е наш ред, но по-полека ще започнем, ОК?
– Разбрах. – отговорих му подчинено.
Жоро, Гената,Румбата и Ванката застанаха около Рая и започна да им лапа пишките. След като се приближихме със Стоян, Рая се изненада приятно и не спираше да се усмихва и така налапа моят вече яко надървен хуй, а след това и Стояновият. И така цяла гора образувахме и ни правеше въртолет.Аз се обадих :
– А така бейби страхотна си ,смучи го ! Смучи го !
Жоро след мен:
– Ники обещавам ти,че не само на теб ще ти хареса и ще искаш още.Всички ще искате още. Рая полегна на дивана, Жоро почна да ѝ ближе и смуче путката, тя правеше свирки на Гената и Румбата, аз я хванах за циците и започнах да си правя турска чекия, Стоян се наведе и започна като невидял да ѝ смучи циците, за малко да я издои с уста. Пръв Жоро ѝ го вкара в путката и така Рая възседнала и яздейки започна да стене от възбуда, но продължаваше да смучи куровете на Емо, Гената и Румбата. Аз и Стоян заедно лакомо като гладни бебета и смукахме циците и леко ги хапехме а тя изписка:
– Бебечета,бебчета по леко,не толкова силно, ще ми ги изпапкате.
А пък ние още повече продължавахме да и хапем и смучем силиконовите цицорки.Сменихме позитена мен,Стоян,Румбата и Ванката не спираше да ни прави свирки и да ни смуче куровете,Жоро и Гената направиха поза сандвич,Жоро продължаваше да я ръга в путката,Гената и галеше и пляскаше дупето а Рая извика:
– Не,само не в дупето! Никога не са ми го вкарвали там!
А Жоро:
-Скъпа за всяко нещо си има първи път!
Гената взе лубрикант и хубави и навлажни ануса и започна да и го вкарва,главичката му само беше влязла и тя изпищя:
– Нееееее!Болиииии!Ще ме изкормиш!Ще ме разчекнеш!Не в дупето ми!
А Гената:
-Отпусни се бейби всяко начало винаги е трудно и боли!Отпусни се да цепнем дупенцето!
А така,хубаво чурката да влезе докрая в дупенцето!
Рая се не само юе пищеше но малко се разрева,тъй като наистина никога досега не се е чукала анално,но успя да се отпусне и се успокои напълно и се възбуди още повече:
– На два шиша съм и пламтя от кеф!Да страхотни сте,чукайте ме в дупето ! Разпорете ми гъза от ебане!
а Гената се обади:
– Ето видя ли,че ще ти хареса?
А Рая не спираше с мръсните си думи:
– Чукайте ме ! Не спирайте ! Искам всички да ми скъсате гъза!Разпорете ми гъза от ебане!Ще запомните ,че от днес съм вашата курва ненаситна.
Всички се шашнахме от приказките и,докато на Жоро му беше все едно.Ама наистина си много и хареса анално а пък за лапането на пишки си е страхотна свиркаджийка и яка куросмукачка. И така се сменяхме един след друг всеки да я плющи в гъза, да ѝ наниже путката и яко ѝ мачкахме и смукахме циците. Всички много хубаво я ебахме в устенцето, в путенцето и в дупенцето най-много,изобщо чепове в дупето,в путката и в устата и така на Рая ѝ беше гот и пламтеше от нечувани оргазми. Края наближаваше всички да свършим за което се обадихме предварително а Рая изкомандва:
-Обичам яко да ме чукат и да ме пълнят със сперма,така ,че искам от вас всички да ме напълните путката,гъза и устата със сперма! Ясна ли съм?
Аз и Стоян се шашнахме как тъй ще командва?!Ама нали е бизнес дама,шефка и пуска на подчинените си от фирмата да я ебат,така,че няма какво да се учудваме. Жоро и го вкара в путката и я ръгаше с ускорено темпо, и изрева:
-Скъпа идва ми ! Свършвам !
А Рая:
– Жоре,напълни ми путката!Ти си мой завинаги!
И така той я напълни, а Рая пъшкаше,след Жоро,Ванката и той реши да ѝ напълни путката със сперма и го направи, а след това и Румбата също ѝ го вкара в путката и курът му беше побелял от спермата на Жоро и Ванката,Рая си беше направо на седмото небе, и накрая той изпищя:
-Идва ми ! О да ! Сега аз ще ти напълня путката!.
А Рая :
– Напълни я!Искам да дя напълниш догоре!
Гената реши в устата и да се изпразни Рая му го засмука силно. Гената пъшкаше и изпищя:
– Изпий спремата! А така ! Гълтай! Смучи го хубаво! Браво,чудесна си !
А Рая се хили:
-Ти си чудесен ,бебчо!
Аз и Стоян избрахме да и напълним дупето .Гъза и беше направо разкъсан,ануса и беше зачервен и отворен широко сякаш с точилка сме я ръгали в гъза.И така лесно и го вкарах, Рая пъшкаше, аз пък аз:
– Иде ! Идееее !Ще те напълня ,няма да го извадя от дупето ти.
А Рая:
– Не го вади ! Напълни ми дупето! Напълни го!О да!Страхотен си!
И така свърших а Стоян веднага припряно ѝ го вкара в гъза, като и той свърши и така ние двамата ѝ напълнихме дупето. Накрая Рая беше на седмото небе полулегнала на дивана се смееше от кеф,определено беше щастлива, вулвата ѝ препълнена със сперма,циците и бяха леко зачервени,хвана се за бузките на дупето, пръцна шумно и от ануса ѝ потече сперма.
Изпаднала в екстаз юастлива ни похвали:
-Сладури вие днес ме направихте щастлива!Страхотни сте!
Накрая тя стана и тръгна към банята спермата от препълнената и путка започна да тече .Отиде до банята да си вземе душ и всички един по един подир нея и ние да се изкъпем. И така изкарахме почивката, а пък Рая ни дума:
– Пичове още ще ме рисувате ли или ще продължим да се чукаме?
Закачливо се смееше,тъй като наистина я задоволихме и искаше още, а Жоро ѝ отвърна:
– За днес толкова, утре пак! И да знаеш скъпа моя ти направи мен и моята компания щастливи, и тъй ще е и отсега нататък ще съчетаваме полезното с приятното.

Rating: 3.28/5. From 18 votes.
Please wait...