(не) Очакван гост

koko89

На екрана на телефона й се появи съобщение, но без храктерния сигнал.Тя ме погледна със сините си очи, сякаш да провери дали съм видял.Правех се, че си играя с котката, припичаща се на пролетното слънце.
Приятелката ми Дими бе ужасно апетитна блондинка с невинно лице и безброй капризи.От известно време въртеше виртуална любов с някакъв Илия от София, като си мислеше, че аз не знам нищо за това.Същевременно четях цялата им кореспонденция от стария й телефон, където приложението беше все още активно. Когато разбрах за секс-игричките им преди няколко седмици се ядосах, но след това усетих онази позабравена тръпка от запознанството ни преди пет години в университета и първите нощи на нашето гаджество.
Едновременно моя и не съвсем.Побъркваше ме и едновременно с това ме възбуждаше мисълта за това как няког друг може да докосва бялата кожа на гърдите й, да докосва с устни тялото й, което приемах като даденост, а нея- сигурна като месечната ми заплата.Още съобщения пристигнаха на телефона й , докато хвърлях гумената топка на котката, и със всяко следващо лицето й пламваше в руменина.Или си въобразявах?От няколко вни се бяха уговорили да правят секс днес, докаато аз съм на работа.
-Дими, аз ще тръгвам към службата.Тази вечер ще съм в екип с нов колега и не искам да закъснявам.- излъгах мазно.
-Добре, мише.Лека работа!- усмихна се тя и ме целуна вяло.
Излязох от вкъщи и запалих колата.Престорих се, че отивам на работа и паркирах на бензиностанцията в края на вилната зона.Върнах се вкъщи пеша тъкмо навреме, за да се кача на гаража и от там да се метна на терасата на спалнята, откъдето бях планирал да гледам как ще се справи моята с гостуващия играч.Софийският мерцедес вече беше спрял пред къщата и от кухнята се чуваше звънкият смях на Дими.Не след дълго се изкачиха по стълбите и вратата на спалнята се отвори, а през нея едър мъж носеше приятелката ми сякаш без особено усилие.Постави я на спалнята, целувайки лицето, шията и деклотето й толкова старателно, колкото отдавна не го бях правил самият аз. Ръцете му свалиха сутиена й, а непознатият вече беше само по слипове. Зърната на Дими издаваха, че путенцето й е мокро, но той не бързаше. Изглеждаше около трисет годишен, може би с пет години по- опитен от нея. Обърнаха се и тогава забелязах бельото й- отворени прашки с ръбове, очертаващи устните на путчицата й, сега лъскава и зачервена, застанала на около метър от балконската врата, през която наблюдавах.Дими беше застанала на колене пред чуждия кур, който облизваше с цялото старание и любов, която можеше да даде с устни.Парчето на непознатия беше с глава като гъба и масивен ствол, бавно мърдащ напред-назад между устните й.
-Страхотна си, Дими, не искам никога да спираш!- окуражаваше я любовникът й, докато парчето в дънките ми се издуваше неудържимо. Малката ми мръсница отдавна е била жадна за чужда близалка и за тръпката,която нямаше как да й дам.
Той я прегърна и опря гърба й на гардероба, а тя обви краката си около таза му.Изглежда щеше да проникне в нея, а тя вече скимтеше от нетърпение.Телата им се задвижиха в ритъма на валса, в който вокала беше нейния контра-алт. Езиците им се срещаха, понякога в устата й, а понякога още във въздуха. Любеха се като тийнейджъри, йли по-точно, както аз и Дими, когато бяхме двайсетгодшни. С всеки тласък на едрия пенис във възбудената путка на жена ми се чуваше шлякане, примесено с блъскането на гардероба в стената и нейното усилващо се охкане .
-Оо..оо..даа.. искам те..точно там…давай..-скимтеше тя и стискаше раменете му с малките си ръце.
След няколко минути той я изправи пред гардероба и застана зад гърба й.Тръпки преминаха по врата ми.
Отново проникна в путето й, но сега вече беше зад нея. Едната му ръка държеше стегнатите й гърди, а с другата може би масажираше клитора й, докато проникваше в нея с въртеливи движения. Може би я целуваше по врата, защото само това можеше да я възбуди толкова.Гласът на Дими отново звучеше все по-високо и по-силно и след още няколко мажорни акорда достигна кулминацията си. 25-годишното й тяло потрепна в завлядяващ оргазъм, побита на дебелия кур на непознатия мъж, който застина неподвижен.
-Омекнаха ми краката! Какъв оргазъм само!-каза тя, докато той я поставяше на спалнята.
Изненадващо и за мен, той я сложи наведена накрая на леглото, с колене на пода и ръце, подпряни на матрака, а той самият застана зад нея.
-Аз не съм свършл, така че продължаваме.-заяви той, и точно когато мислех, че ще продължи в същия стил, нещата се промениха рязко. Видях как главичката на кура му се плъзна по лигавите устни на Диминото путе, все още обрамчено със сиджимките на отворената прашка, сакаш само за да получи още малко смазка, и внезапно се насочи към ануса й.Подпря се там за миг, колкото да има време тя да каже “Недей в дупето”, и проникна в нея категорично и безжалостно.Дими искаше да мръдне, но силните му ръце не й даваха такава възмижност, особено сега, когато беше омаломощена след оргазма.
-Аааа, аааа, ааа!- гласът й очертаваше това, което дупето й поемаше с големи усилия.Знаех, че някога била пробвала анален секс, още в гимназията, но мен никога не допускаше до там.Може би е трябвало да бъда по- настоятелен, като този Илия, който не й иска разрешение.
Виковете на жена ми ставаха все по-малко остри и все по- сладострастни, докато непознатият кур я покоряваше анално. Виждах как влиза почти целия в халката й, докато капките мъзга още се стичаха към клитора й.Пробиваше почти девственото й дупе с жестока непоколебимост и достигаше дълбочини, за които аз не бях и мечтал.Беше почти като изнасилване, дори си помислих, дали да се намеся, или това е подходящо наказание за изневярата й.
-Боли ли те, кучко?!
-Даа!-почти извика тя.
-Като приключа с теб, задника ти ще е като путка!- обеща той и започна да грухти, докато се празнеше в жена ми.Виждах как и тя се опитва да свърши отново, докосвайки клитора си. Той извади рязко все още твърдия си пенис от анала на жена ми и го тикна в устата й, а тя свърши за втори път, вкарала пръстчетата си в пулсиращия си сфинктер. Аз също исках да свърша, но реших да не бързам.Колкото по -късно, толкова по мръсно, нали така?

Ако искате да има следваща част, пишете в коментари.

Rating: 3.92/5. From 26 votes.
Please wait...