Не съм била нещастна 2ра част

Автор:. Incesta

Баща ми е мелез между французин и немкиня, а майка ми е още по- страшно нещо, между румънец и французойка… Така че аз съм збирнщаин, както казва брат ми.
До скоро бях убедена, че съм доста разкрепостена. Вярвах че съм опитала от всичко, но случката с татко ми отвори очите. Основно обаче причината е пандемията и невъзможността да каня приятели. Когато писах горното, само се говореше за COVID19. Но след няколко дни излезе заповед, да си стоим по домовете и можехме да излизаме само по много уважителни причини с декларация. Съпругът ми замина за Германия, аз си останах в Люксембург, където живеем. Разбира се, разстоянието между нас не е кой знае колко голямо. Но както казва брат ми- когато те сърби, трябва да се начешеш. Още в събота, като замина Майкъл ме беше ударил хормона и добре, че баща ми беше с мен.
На другата сутрин се появи мама, а към обед и брат ми. В Понеделник татко също дойде. Бяхме както едно време четиримата. Помолих ги да останат в нас за няколко дни. И така ни завари confinement- карантината. Още в неделя след обяда мама отиде да си почива. С брат ми си говорихме и аз му намекнах за мама, подхвърлих му:
– Няма ли малко да си починеш? Мама ще се радва да и правиш компания. Мисля, че това иска.
Погледна ме доста озадачено, после попита:
– Какво имаш предвид? Май нещо ми намекваш?
Малко ми стана кофти, но не се дадох и казах:
– Извинявай! Аз съм малко под влияние на хормона и липсата на Майкъл ме… Да, де! Нали разбираш.
Замълча, гледа ме доста заинтригувано. Вече си мислех, че или ще ми се развика или ще ми скочи, но не. Само каза:
– Аха! Приебало ти се е. Това ли да разбирам?
Щях да припадна, но след думите му се съвзех и отвърнах:
– Прав си, че ми се иска. Но аз имах предвид мама. Тя има повече нужда от теб.
– Ти какво знаеш за мама? Вярно, нощеска бяхме сами.
– Не ми казвай, че не си доволен. Били сте на воля, да правите каквото си искате. Тя ми сподели.
Нищо не ми е споделяла, но го подхлъзнах и той се хвана. Попита:
– Значи знаеш. Да, дори си говорихме за теб. Тя каза, че татко ще остане с теб. И аз казах, че не би било лошо да те наебе. А тя : – Дай Боже! От твоите уста в божиите уши. От кога и е навит, но тя е като монахиня.
Не се изненадах от това което е казала. Но ми беше интересно друго. Той- брат ми какво мисли за мен и го попитах в прав текст:
– А ти, не си ли ми навит? Само татко ли има такива желания.
– О, си! И то как съм ти навит, но в нейно присъствие… Не знам как ще реагира.
– Лесно можем да разберем. – отвърнах аз.
– Как?
Май взе да се прави на луд. Просто отговорих:
– Като ме наебеш. Толкова ли е сложно?
– Не, напротив! Но ако ни усети…
– Или ще откачи или ще се включи и тя. Надявам се, че можеш да оправиш две почти закъсали путки.
Изразих се така, знаейки, че това ще го възбуди повече. След което се изправих и свалих пенюара с който бях. Видях как очите му станаха огромни, като на теле. Подканих го с жест да се съблече. Не чаках много. Беше обаче плах, което ме принуди да взема нещата в мой ръце. Погалих го, целунах го и го хванах за кура. Не се назлъндисвах много и му направих фелацио. Отпусна се и стана хубаво. Накарах го да повтори в любимата ми поза с крака на раменете му, после минахме на кучешката. След не знам си кой оргазъм му казах:
– Както си така, направи като татко.
Замръзна. Лошо се изтървах, но го чух:
– Той какво прави?
– Просто се възползва от позата и минава анално.
Курът на брат ми се оказа доста по- голям от татковия, но се намести добре в мен. Вероятно съм викала при оргазмите си, което е провокирало интерес в мама. Видях я, права, подпряна гола на касата на вратата. Гледаше ни с интерес. Забелязах, че си стимулирано едното зърно, а другата й ръка беше на вулвата й. Тогава се осмелих и я попитах:
– Мамче, искаш ли да ме смениш? Трябва да отида до някъде.
Не се смути, станах, а тя зае мястото ми. Така изкарахме до понеделник. Понеделник татко се прибра. Мама побърза да му разкаже подробно всичко. Наблюдавах татко, беше доволен и каза:
– Имаме проблем. Влиза в сила от 16 карантина. Можем да останем тук, или да идем всички в нас. Решавайте.
Бързо отговорих:
– Оставаме тук! По- удобно е. Може би ще трябва да си вземете бельо, дрехи.
Мама се обади:
– Брат ти ще прескочи до нас и ще донесе. Ще му дам списък. Не че ни трябват. Можем и голи да си ходим в къщи. Нали cherie?
Ето така останахме до краят на юни. Майкъл си дойде изневиделица в петък на трети юли. Завари ни с татко в леглото. Не каза нищо, излезе от спалнята. Последвах го. Казах му:
– Не се сърди! Аз помолих татко да остане. Хайде, идвай в леглото!
– Не се сърдя, дори съм доволен, че е той. По телефона ти казах онзи ден, че можеш да се възползваш. Но имах предвид брат ти. И така е чудесно!
Баща ми не се притесни, познаваше ме и знаеше, че ще се справя. Легнахме си и се сещаш. По време на сеансите си говорихме и аз го попитах:
– Страдал си там, сам. Мислех да навия сестра ти или майка ти да се разходят до теб. Но ти се появи.
– Не, нали ти казах. Не беше толкова тежко. Сестра ми и приятелката и дойдоха. Сега се прибраха с мен.
Всичко ми беше вече от ясно, по- ясно. В понеделник замина, взе сестра си и майка си с него. Това ме устройва. Не се чувствам гузна, нито виновна. Винаги съм знаела, че Майкъл е много точен и ме разбира. Но просто късно се усетих. Щастлива съм!

Rating: 4.50/5. From 2 votes.
Please wait...