Не съм курва / I част/

Здравейте. От няколко седмици имам човек до себе си и много искам да не го разочаровам. Чел е всички разкази за мене и знае че съм доста разкрепостена. Когато се събрахме му обещах че ще съм само негова. В началото ми беше лесно защото си прекарвахме вечерите романтично само двамата, а учениците ми по пиано бях пуснала във ваканция. Обичам Ру и не искам да го загубя. Дори най-долните курви имат право да бъдат обичани и щастливи. 

   На Нова година отидохме на много хубав и скъп ресторант. Имаше страхотна музика. Свиреше някаква кубинска група. Обожавам латино музиката. Дори ме възбужда.

Настаниха ни на идеалното място. Аз виждах групата а Ру който не си падаше по музиката беше с гръб към тях. Така можех хем да следя какво става на сцената хем гледах и към Ру

   Всичко вървеше прекрасно. Невероятна кухня. Супер музика и уникално обслужване от сервитьори като от каталог на модна агенция. Постепенно музиката и алкохолът така ми завихриха главата, че съм станала да танцувам въпреки нежеланието на Ру.  През това време той си намери компания, семейна двойка с които си говорил за плановете да прави хотел в Синеморец.

   Докато танцувах към мен започнаха да се носят питие след питие. Първо с текила ме почерпи заведението, после сервитьорите ми донесоха още три питие, без да ми казват от кого са. Когато ми донесе последното сервитьорът някак без да иска ме пипна по настойчиво по задника. Докато се усетя той беше изчезнал и аз потърсих с поглед някои друг. Срещнах погледа на друг красавец който най-нагло ми показа жест за свирка. Вбесих се и тръгнах да му искам обяснение а той тръгна да се изнизва към служебните помещения. Настигнах го точно преди да влезе в стая с табела Офис. На висок глас започнах да търся сметка от нахалника. Изведнъж вратата се отвори и отвътре изскочи другият. Сграбчи ме и ме завлече в офиса. Вътре бяхме аз и двете сервитьорчета. Естествено искаха да ме ебат. И аз го исках. Не съм курва, но музиката и многото алкохол си казаха думата. Направих им по свирка. Те ме лизаха. После ми направиха сандвич и накрая мощно свършиха в устата ми. Изгълтах всичко. Оправих си тоалета и тръгнах да се връщам при Ру. Надявах се да няма проблеми, но на масата видях бележка че отива с Петрови до казиното и ще се върне за тоста в дванайсет часа.  Почувствах се много жалка и огорчена. В такива моменти ме спасява само музиката и пианото. На сцената имаше пиано. Тъкмо погледнах към сцената и видях как басистът ме гледа. Висок, слаб кубинец от смесен произход.  Когато погледите ни се срещнаха, той ми направи международния знак за свирка. Нямах никакво съмнение че го искам. Исках и другите музиканти от групата. Отидох пред тях и започнах да танцувам, да мятам коса, да си ближа пръстите и да се пипам по малките цици. Изведнъж музиката спря. Беше време за новогодишния тост. Ру го нямаше.  Помислих че ме е изоставил. Докато още се озъртах една силна ръка ме хвана и ме поведе към служебните помещения. Беше басистът. Отидохме в помещението на музикантите. Там ме чакаха четири тъмнокожи момчета готови да се насладят на кльощавото ми тяло. Роберто, басистът ме вкара в кръга образуван от останалите и ме целуна.  Целувка която никога няма да забравя. През това време другите си бяха извадили инструментите и лъскаха. Лъскаха дългите си, но тънки шоколадови курове.

Какво стана по-нататък, ако историята ви хареса и има много коментари.

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...