НИЩО НЕ СЕ БЕ СЛУЧИЛО…

 Автор: Бялото сладко

–Хайде влизай с мен, няма никой – дърпам тениската му към себе си , хващам го за ръката и го водя в пробната. Не е като да не знае на къде бия, само се прави на невинен.

–Ами ако имаше хора нямаше ли да ме вземеш със себе си? – попита с явно задоволство, знаеше отговора.

–Щях – обръщам се с гръб към него и почвам да преглеждам дрехите които съм избрала, това е просто игра. Правим го от чисто приличие, не може да се нахвърлим ей така един на друг… това ще е като да седнеш да ядеш без да си си измил ръцете… нещо от сорта. Прегръща ме през кръста и прошепва тихо :

–Няма ли да те видя без дрехи ? – Обръщам се рязко и с престорено възмущение го плясвам леко по ръката.

–Ти за това ли си дошъл? Да ме гледаш гола? – продължавам да играя.

–И не само, искам да те докосвам, кожата ти да настръхва от допира ми, искам да те чукам в скапаната пробна. – толкова е близо, усещам дъха му по кожата си. Ръката му плъзва под тениската ми и се заиграва с гърдите ми, зърната ми вече са твърди, а гащичките мокри, усещам как влагата потича надолу. Устните му са на врата ми, не намирам начин да мълча. Гледа как ме докосва в огледалото… погледите ни се срещат и той стиска силно гърдата ми. Проскимтявам съвсем тихо, но той запушва устата ми с ръка:

–По-тихо или искаш да те чуят? -погледнах го умолително и заклатих глава – И аз така си помислих…- махна ръката си от устата ми, полека я смъкна към подгизналите ми гащички, свали ги заедно с дънките. Дръпна столчето в ъгъла на тясната пробна и ме бутна върху него.

–Сега те искам да мълчиш – погледа му събужда всички мръсни желания у мен. Клекна пред стола, разтвори краката ми и с бавни целувки стигна до мократа ми путка, гледа ме в очите, подлудява ме. Усещам езика му по клитора си, обира влагата отвътре и гълта разгонено соковете ми. Точно когато си мисля че по-хубаво не може да бъде той мушка пръст в мен, два, върти ги във всички посоки, вади и мушка, вади и мушка. Едвам сдържам стоновете си, превъртам очи и точно когато усещам че съм близо той спира. Искам да го убия, но първо ше го оставя да ме изчука. Изправя се, пакета му е набъбнал доста, клякам пред него разкопчавам дънките на път да се скъсат, а през това време лигите му от преди малко се стичат по пода от влажната ми пулсираща путка. Кура му щръква пред лицето ми, стискам го с ръка и прокарвам език от топките до главичката. Поглеждам нагоре докато въртя езиче около червената му главичка сякаш е близалка за смучене. Не спирам да го гледам в очите, поемам още с уста и още докато не е до половина в устата ми. Изпъхтява, хваща ме за косата и бута всичко останало в гърлото ми. Давя се но не ми пречи, обичам да доставям удоволствие, по-точно на него. Клати главата ми напред, назад, с една ръка съм стиснала твърдия му член, с друга се докосвам. Лапам го сякаш е най- доброто ястие което мога да опитам, усещам на къде тръгва, дърпам дънките му до долу, ставам и се навеждам , а той без много колебания ми го вкарва. Движи се бавно, влиза дълбоко, тласъците са силни в края. Хваща врата ми и ме дърпа към себе си, обръща главата ми към огледалото:

–Гледай – задържам погледа си там където се свързваме и не съжалявам. Секса е страхотен, не! Секса с него е страхотен! Краката ми са мокри от соковете ни. Започвам да отвръщам на тласъка му, става прекалено шумно…

–Мими ше свърша в теб!

–Ти купуваш хапче не аз… – едвам успявам да простена защото силен оргазъм ме обзема.

Усещам го да пулсира в мен, вади го и спермата потича. Задъхани сме, потни. Протяга се да ме целуне по челото. Тук мирише на секс…обличаме се и излизаме без да купим нищо. Нищо не се бе случило…

Rating: 3.00/5. From 5 votes.
Please wait...