Ново начало

Dani

В началото на 2007г. се разведох. Бях на 36. Изпаднах в депресия. Напуснах работа. Само пиех. И така няколко месеца. Месец май на рождения ми ден се бяхме събрали в кварталното кафене. Всички ми казаха, че животът продължава и е крайно време да се взема в ръце. На съседната маса седеше един турчин. Казваше се Синан, на 56 години. Занимаваше се със строителство. Той слушаше какво си говорим с приятелите ми и каза, че са прави и трябва да ги послушам. Той каза, че си търси помощник и ако искам мога да започна да работя с него. Приех предложението му и започнах да работя с него. Беше наел обект в едно село до град Своге. Обектът беше нова триетажна къща във вилната зона на селото. Само в събота и неделя имаше хора по вилите а през седмицата беше празно, пълна пустош. Собственикът на къщата ни беше подсигурил една маса с два стола, хладилник, шкаф с телевизор с телевизия от Булсатком и един матрак който бяхме поставили на земята в една от стаите, за да има къде да спим. Баня нямаше и за да можем да се къпем поставихме един варел на четири тухли и палехме огън под него за да се топли водата.
Настанихме се и започнахме още първия ден да работим. Към 4:00 следобед Синан запали огън под варела за да се стопли водата. Към 6:00 приключихме работа и се качихме в стаята в която се бяхме настанили. Синан се съблече гол грабна една хавлия и каза:
– Хайде да ходим да се къпем.
Аз го попитах чисто гол ли ще излезе на двора да се къпе, а той ми отговори:
-Какво ти пука че сме голи. В тая пустош няма кой да ни види. Събличай се и ти и тръгвай.
Взех и аз една хавлия и го последвах по стълбите. Застанахме до варела с едно канче поливахме се, сапунисвахме се, изкъпахме се. Така не се бях къпал от казармата, но беше забавно. Качихме се в стаята. Аз си обух едни боксерки, а Синан остана гол. Попитах го няма ли да се облече, а той ми каза, че обича вечер да стои гол, а освен това е и горещо. Наистина беше доста горещо за края на май месец. Направихме си салата, нарязахме си мезета и седнахме да пием по една ракия. След като обърнахме вече по няколко чаши започнахме да говорим и за секс. Синан ме попита откога не съм ебал. Отговорих му, че вече почти година не съм виждал путка и карам само на чикии. Той ме погледна и каза:
-Това не е добре. Ще трябва да направим нещо по въпроса. Аз съм на 56 и еба постоянно, а ти си на 36 и караш на чикии.
– Как така ебеш постоянно? И ти си сам, не си женен.
– Какво значение има дали съм женен или не? Чукам всичко наред, каквото падне, женско, мъжко…
– Как така чукаш мъжко?
– Ами ето така. Повечето мъже, които съм чукал правят по-хубави свирки и връткат дупе по-добре от жените.
Засмя се и вика:
-Освен това всички мъже за разлика от жените дават отзад. Всички харесват рязания.
Едва тогава го загледах в хуя. Наистина беше обрязан, а той не спираше да си го бара.
Станах за да отида до тоалетна. Синан се пресегна, плясна ме по задника и каза:
-Имаш готино дупе. Аз харесвам малки момчета 18-20 годишни, слаби и с малки дупета, ти си голям, но дупето ти става за ебане.( Тогава бях много слаб 63кг)
Аз го изгледах доста учуден, а той стана от стола, прегърна ме през рамото и ме целуна по бузата:
-Спокойно не се притеснявай. Просто си пич и ме кефиш.
След ракията хапнахме и пихме по няколко бири. И двамата вече бяхме пияни. Решихме да си лягаме вече. Станахме от столовете. Синан хвана с двете си ръце главата ми и ме целуна по двете бузи. След това ме погледна за момент и ме целуна по устата. Не знам защо, може би заради алкохола, но аз не реагирах. Само го гледах учудено. Последва нова целувка. Този път по-продължителна. Казах му, че отивам до тоалетна. Той ме пусна. Каза, че ще ходи и той и тръгна след мен. Излязох на двора и почнах да пикая. Синан застана плътно зад мен и с дясната си ръка ме хвана за хуя докато пикая. С лявата си ръка започна да ме гали по корема и да ми щипе зърната. Попитах го какво прави, а той без да ми отговори започна да ме целува по врата. Този път вече пускаше език. Вкара си езика в ухото ми. Изтръпнах. Чувството беше абсолютно непознато за мен, но явно ми харесваше, защото осъзнах че хуят ми е станал. Той ме обърна с лице към него, хвана ми ръцете и ги постави на врата си за да го прегърна, а той ме хвана за задника. Започна да ме целува с език. Аз отвърнах. Докато се целувахме, той свали боксерките ми и започна да ме мачка по голия задник. Хвана ме за ръката и ме поведе сякаш бях първата му любовница. Влязохме в стаята. Той започна отново да ме целува, като този път слизаше и по врата ми. Наведе се и започна да ми целува зърната. Вече бях истински възбуден. Той клекна, хвана ме за хуя и го налапа. Беше наистина добър. Лапа ми около минута и се изправи. Отново започна да ме целува и ме държеше за хуя. Хвана ми ръката и я постави на неговия. За първи път в живота си държах чужд хуй. Вече му беше станал. Не повече от 17 см, но обрязан, с едра глава и много дебел. Натисна ме да клекна. Държах му го с дясната си ръка и плахо го налапах. Започнах да му духам, а той ме напътстваше. Каза ми, че като за първи път се справям много добре. Попита ме дали искам да легнем на 69. Съгласих се. Легнахме настрани и почнахме да си лапаме взаимно. Той ми вкара пръст в ануса. В този момент аз изригнах. Той изгълта всичко до капка. Остави ме да се насладя докрай. Но след като свърших и ми премина възбудата вече нямах желание да му го лапам. Синан каза да се успокоя и че няма проблеми. Накара ме да легна по корем, а той да си го постави между бузите на дупето ми и да го търка за да свърши. Съгласих се. Обърнах се по корем. Той се изплю два пъти между бузите ми. На мести члена си и легна върху мен. Започна да се движи сякаш ме чукаше. Мисълта, че до задника си имам опрян твърд хуй ме възбуди и аз издадох стон. Синан усети че съм се възбудил, вкара си дясната ръка под мен, хвана за хуя и каза:
-Май на някой му харесва да има хуй до гъза си?
– Да, така е.
След като усети, че отново съм се възбудил се надигна от мен и ме накара да застана на четири крака. Започна да ме ближе по ануса и да ме пляска по дупето. Вкара един пръст и започна да ме обработва. След като прецени, че вече съм готов постави хуя на дупката ми и натисна леко. Изпитах ужасна болка и се сгромолясах по корем. Обърнах се с лице към него и му казах да спрем, че нищо няма да стане. Той ме прегърна и започна да ме успокоява. Започна да ме целува. Наплюнчи си пръстите и ми намаза ануса. Вкара ми един пръст в дупето. След като прецени че съм се отпуснал наплюнчи ануса ми отново и пръстите ми отзад вече бяха два. След известно време всичко се повтори и пръстите станаха три. След като влизаха вече спокойно три пръста в задника ми Синан легна върху мен. Вдигна краката ми на раменете си и опря главата на хуя си на ануса ми. Главата влезна почти без проблем. Постоя малко така и като видя че всичко е наред натисна леко. Заболя ме и му казах да спре. Той спря и стоеше така за да свикна с болката. След около минута болката отмина и той започна леко да се движи. Изпитвах лека болка но възбудата ми нарастваше и аз вече забравих за нея. Синан вече ме ебеше здраво. Сменихме позата. Накара ме да застана на четири крака. Застана зад мен и ми го вкара. След това ме обгърна с краката си така, че ходилата му бяха под корема ми. Започна да го набива докрай и само се клатеше. Започна да ми говори мръсотии.
-Харесва ли ти така кучко? Да ти го набивам докрай в курвенския гъз? Харесва ли ти рязания ми хуй в гъза ти? Кажи харесва ли ти курво?
Аз вече едвам издържах. В този момент той изрева и започна да се празни в задника ми. Пулсиращия му хуй в задника ми ме накара да свърша без дори да се докосна. Той се сгромоляса върху мен и стояхме така около пет минути. След като видя че и аз съм свършил се засмя и каза:
-Май на някои с девствено дупе му хареса ебането?
Не му отговорих, а прехвърлих крак върху него, прегърнах го с една ръка и го целунах. А той каза:
-Отсега нататък дупето ти е мое. Имаш хубаво тяло и дарба за да станеш истинска курва. Но докато ти се наситя дупето ти ще е само мое. А след това ще те направя истинска мъжка курва.
Това беше първия ми път с мъж. Хареса ми и продължихме да го правим. Малко след това Синан реши, че вече е време да стана курва, но затова някой друг път ако ви е харесала тази история.

Rating: 3.31/5. From 13 votes.
Please wait...