Нуру масаж със страпон за разкош!

xmorpheus86

Отдавна исках да пробвам тайнството на еротичния масаж. Самата идея, че можеш да достигнеш такава интимност с някого, с когото се виждате за първи път е колкото възбуждаща, толкова и главозамайваща.
В миналото съм бил при професионалистки и знам, че трябва да подбираш внимателно. За това и не бързах. Исках да съм сигурен, че като се спра на някоя масажистка ще си прекарам точно така както е и във фантазиите ми.
Набелязах си няколко момичета от известен сайт и се наех да проуча коментарите и мненията за всяко от тях. Накрая се спрях на едно паст от студио предлагащо еротични масажи. Коментарите бяха изключително и само положителни без да са вулгарни. Обадих се и си запазих час за след 2 дена, тъй като имах специален повод на датата. Избрах си нуру масаж и страпон, тъй като последния път в който изживях тази магия с жена беше преди повече от година.
Няма нужда да споменавам, че в следващите 2 дни ме тресеше такава треска, че не мислех почти за нищо друго. Взирах се в снимките на масажистката, опитвайки си да си представя какво точно ме очаква. Попивах всеки детайл, от това каква поза е заела до най-фината извивка на тялото й. Тръпката не ме напускаше дори насън.
Когато денят дойде едвам успявах да свърша работата си. Съзнанието ми вече беше в тъмното масажно студио преиграващо всякакви сценарии.
Когато останаха два часа до масажа се погрижих да се прочистя и да опитам да се отпусна малко отзад с бът плъг, за да няма никакви проблеми по време на сесията. Часът удари и целият треперещ от възбуда се качих в колата и потеглих. Пътя ми мина като в мъгла. Когато пристигнах все още ми оставаха около 15 минути до запазения час. Дръпнах се леко в страни и зачаках, походих напред назад, поглеждам часовника, остават 13 минути. Мамка му. Ума започна да ми играе номера. Започнах да се разубеждавам, че няма да е както очаквам и преживяването ще бъде по-скоро неприятно. 10 минути.
Казах си че ще влезна малко по-рано, за да може да приключим с досадните формалности.
Позвъних на звънеца, нищо. Започнах да подскачам от крак на крак мислейки си че всички пешеходци на улицата знаят за какво съм там. Щрак, вратата се отвори, дръпнах я и влезнах. А там… там ме посрещна едно изключително фино и прелестно създание. Тъмнокоса богиня, която в момента в който отвори уста вече бях омагьосан.
– Здравей, ти трябва да си със специалния повод – подаде ми нежната си ръка.
– Аз съм да, за 18:30 – отвърнах с усмивка до уши, но забравил как се правят сложни изречения
– Седни да ти обуя калцуни, за да влезнем навътре
Сядайки директно си събух маратонките оставайки бос.
– А добре ти ще се събуеш – се изкиска тя – Заповядай тогава в залата.

Поведе ме през антрето към салона. Вътре леко приглушена светлина, с едно надуваемо легло постлано с черен чаршаф, около него на височината на леглото опасано с огледала. От към врата един скрин с всички атрибути за масажа.
– Как протича обичайно сеанса – опитвайки се да се отпусна, докато тя нагласяше отпускаща музика.
– Първо започваме с нуру масажа, където ще натъркам вас и мен с масажното олио и ще започнем да се докосваме. Аз ще се движа по вас и ще ви масажирам с тялото си, а вие ще се отпуснете, за да ви е приятно. Може ли на ти да си говорим. Супер. След това ще преминем към страпон частта. Ето това са ни размерите – сочейки ми към три изкуствени члена разположени на леглото
– Кой ще си избереш, като имай предвид, че може и да ги сменяме по време на сесията.
На леглото бяха три дилдота с различни размери. Избрах си средния размер, тъй като малкия беше прекалено малък, а за най-големия не бях сигурен в уменията си. Средния беше към 17-18 см с леко огъната нагоре глава, приличен на дебелина
– Чудесно, сега ще ти дам едни чехлички и кърпа, заповядай в банята да се облееш с вода и после можем да започнем масажа.
Започнах да се събличам и да окачвам дрехите си на закачалката до вратата, тя ми стрелна бърз почти незабележим поглед към кура, явно от любопитство с какво си има работа. Показа ми банята, а аз вече превъзбуден си взех най-скоростния душ, който съм правил до момента.
Когато се върнах тя още подреждаше всичко на леглото и докато се бях заел да попивам водата, започнах да я оглеждам по-внимателно. Черна сатенена роба, отдолу в черно еротично боди.
– Супер, подсуши се добре, защото олиото не реагира добре на водата. Всичко ще стане по-хлъзгаво отколкото ни се иска. Заповядай можеш да се излегнеш на леглото и да се отпуснеш.
Легнах по гръб и я наблюдавах как грациозно сваля робата и бодито си и остава абсолютно гола. Гърдите й бяха средни на размер, но изключително красиви с тъмни зърна и още от сега бяха леко щръкнали. Краката й нямащи край, оставяйки те в чудене как ли би ги усещал ако са обвити около теб. По пубиса имаше една тънка лента за прическа, точно както обичам. От гледката хуя ми беше започнал да се надървя.
– Ще се обърнеш ли по корем моля те. Така започва винаги масажа.
Обръщайки се я попитах какво са правилата има ли нещо, което не е позволено. Обясни ми, че няма свирки и секс, но иначе може да я докосвам навсякъде без разбира се да бъркам в нея. Докато протичаше целият този разговор беше започнала да разлива масло по гърба, ръцете, краката и задника ми. Наблюдавах я в огледалото как разнася маслото и по себе си, а след това как ме прекрачва и сяда на кръста ми.
– Отпусни се и се наслаждавай на масажа – прошепна накланяйки се мъм ухото ми.
Разтворих леко ръце и крака и се оставих на усещането гледайки я в страничното огледало как се плъзга по мен. Усетих срамните й устни, бедрата, корема и гърдите й като точки на допир и как започна да се плъзга по мен. Гърдите й се отъркваха в гърба ми, а путката й започна се търка в задника ми и по задната част на бедрата. В следващия момент започнах да чувам лекия й стон в ухото си всеки път в който се плъзнеше нагоре към главата ми. Гледката в огледалото беше самото съвършенство. Намазненото й лъщящо тяло се движеше ритмично нагоре надолу, сменяйки траекторията ди постоянно, за да достигне до максимално повече пространство по кожата ми. Виждаше се перфектния и задник силно надупен и в случаите в които се обръщаше леко към огледалото можех да огледам страхотната й стегната путка и кафявия й анус. Застана настрани и запрокарва длани по мен, като през цялото време чувах стоновете в ухото си. Започна да масажира дупето ми и да прокарва един пръст през цепката му. Анала ми усети как прокарва пръст по него и се спира там, масажирайки и натискайки леко. Аз самия започнах да стена и прецедих през зъби:
– Харесва ми как пъшкаш в ухото ми
– Така ли… радвам се че ти харесва – отвърна тя, вдигайки амплитудата на пъшкането и натиска си към мен.
В този момент кура ми започна да се втвърдява до болка, и да се забелва болезнено търкайки се в чаршафа.
– Мога ли да се обърна – я попитах почти останал без дъх.
– Разбира се, това е втората част от масажа
Започна да разлива отново масло по гърдите и корема ми, мина по краката от стъпалата до прасците, и се задържа на бедрата ми знаейки, че това ще ме докара до лудост, когато приключи, изля малко върху надървения ми кур и прокара нежно ръката си по него. Ако не се бях въздържал, заради това което следва по-късно щях да експлодирам още в този момент.
Отново ме прекрачи и този път усетих как путката й ляга идеално върху намазнения ми и надървен до пръсване член и започва отново да се плъзга по мен нагоре надолу.
Усещанията бяха такива, каквито не съм изпитвал до момента, всякаш беше създадена, за да доставя удоволствие с тялото си. Не се сдържах и с едната си ръка започнах да я галя отстрани на торса й и преминах към гърба й, гледайки я през цялото време в очите, както и тя мен. Явно момента дойде прекалено интимен за нея, защото бързо извърна поглед и усещах само косата й как ме гали по лицето. Усещах и кура си как започна да се разлигавя докато стегнатото й пиче минаваше по дължината му, а гърдите й масажираха моите с изключително твърди вече зърна. Включих и другата си ръка и замасажирах двете полукълба на страхотното й дупе и дори прокарах пръсти надолу по анусчето и останалата открита част от пичето й.
В момента в който докоснах тази част всякаш премина мълния през нея. Започна да се търка все по настойчиво в мен, а аз опитвайки се да не свърша се съсредоточих да разтривам с два пръста покрай гръбначния й стълб.
– О и аз ще получа масаж, така ли?
Без дори да питам забих устни във врата й и започнах д ая целувам и лижа. Единствения вкус беше на безвкусното олио, но въпреки това удоволствието беше неописуемо. Усещах че съм близко, а най-вероятно и тя. Като професионална масажистка се спря и каза, че сега ще трябва да продължим с другата част, защото времето напредва. Разбирах я, в услугата не се включваше секс… не и такъв в който аз прониквах в нея или я карах да свърши.
– Само не знам как ще отворим презерватива с тези мазни ръце – ми каза обличайки си бодито и нахлузвайки пенис колана.
– Аз ще го отворя със зъби – си предложих услугите.
– Ооо имаш опит виждам!
– Ако на 35 нямах опит с презервативи щеше да е много зле за мен – изкисквайки се и двамата.
– Радвам се, че имаш чувство за хумор, допада ми. Но това няма д ре спаси защото сега ще бъдеш чукан – отново се захилихме.
– Ще ми подадеш ли една ръкавица. До главата ти са – ми каза докато си поставя презерватива на вече закачения за нея и щръкнал изкуствен чеп.
Преди да вземе ръкавицата прокара ръка по кура ми и ми се усмихна дяволито. Застана между краката ми които бяха свити в коленете и усетих как разнесе обилно количество лубрикант с пръсти, а след това намирайки жадния ми вече за ласките й анус и вкара един пръст в него. Леко започна да го движи докато с другата ръка разнесе от лубриканта и по страпон-а. Последва изваждане и отново вкарване с вече втори пръст. Погледа й беше съблазнителен и концентриран. Пое кура ми в свободната си ръка и започна да го лъска докато ми разширява дупката.
– Да видим сега – усетих как допира изкуствения кур до дупката ми и започва да натиска.
– Мога да ти помогна малко – надигнах още краката си във въздуха предоставяйки й анала си на перфектното за нея ниво.
– Чудесен си – с една ръка прихващайки ме през крака ми за упора, а с другата насочвайки кура към входа ми.
Един, втори натиск. На третия усетих как ануса ми се разтвори и пропусна изкуствения чеп вътре, хлътвайки само главата. Изстенах колкото от болка толкова и от възбуда и започнах да отпускам таза си надолу.
– О да, вътре е – с треперещ глас я чух да казва – Започваме
Сваляйки тази си дилдото навлезна с няколко сантиметра по навътре. След това усетих как тъмнокосата богиня започва да се движи бавно, сантиметър по сантиметър все по навътре, докато накрая целия вече беше в жадния ми анал. Започна да го вади и вкарва все така бавно, а аз вече бях на седмото небе. Лъскаше ми кура, а аз започвах все повече да отговарям на тласъците й с такива в обратна посока. Виждайки, че съм се отпуснал започна да засилва темпото и да си върти така, докарвайки ме до нови нива на удоволствие. Тръгна да пипа кура ми, но точно беше нацелила простата ми и знаех, че само да ме пипне и ще експлодирам, а все още не исках да свършвам. Хванах ръката й и поклатих глава и започнах да се набивам на кура като тя ме посрещаше с противоположен натиск. Устата й беше отворена и дишането й така убито, все едно се нанизвах на нейния собствен хуй. Отново понечи да ме пипне, но отново я спрях.
За да избегна подобни ситуации се изхлузих от чепа и се завъртях на задна. Разтворих максимално краката си присвити в коленете и направих арка в кръста.
– О ти каква си мръсница!
– Мммхм да!
Отново го сложи на входа ми и този път натисна силно и кура потъна наполовина в мен. Извади го и го наби целия от раз.
– Ти моята кучка ли си?
– О да аз съм твоята кучка!
– Точно така кучко, кажи че го искаш!
– Искам го, дълбоко го искам! Искам да ме ебеш в жадния анал!
– Точно така кучко сега ше си го получиш!
Започна да вади и вкарва бавно но отривисто до дъно прихванала ме за задника
– Сега ще ти сцепя задника от чукане
Успявах само да смотолевя нечленоразделни звуци примесени с пъшкане, а тя започна да си припява като мантра “Мръсна, мръсна, кучка!”, “Мръсна, мръсна, кучка!”. След всеки път в който го изричаше засилваше темпото. Усещах как изкуствения чеп се удря някъде дълбоко в мен. Опита се да бръкне отдолу и да ме хване за кура, само че той беше спаднал от тази поза и за това го стисна в основата. От бързото й блъскане се строполих по корем а тя по мен се излегна на гърба ми и започна да си движи дупето помпайки ме така като за маратон. Гледах цялата гледка в страничното огледало и щях да експлоадирам без да се пипам. По едно време се надигна на ръце извади го целия и допря само главата:
– Това ли искаш!
– О да!
– Това ли искаш, кучко!
– О да това искам!
С един тласък го вкара целия, удраяйки простата ми и отваряйки вътрешната ми преграда. Пак започна с мантрата “Това ли искаш, това ли искаш!” И всеки път го вадеше и вкарваше целия. След което отново забърза “Това ли искаш кучко мръсна!”, “Оххх това искам да, скъсай ме”.
– Обръщай се пак по гръб!
Обърнах се а тя не се бави и отново ми го вкара от раз целия!
– Надърви го тоя кур! Искам го надървен!
Започнах да го лъскам докато тя ме чука, а от смяната на позата вече бързо започна да се надига. Изблъска ръката ми и го обхвана и синхронизирайки помпането си с ръка започна да ми бие бавна, а след това все по забързваща се чикия.
– О да кучко, сега ще видиш какво е да те ебат в дупето!
И започна да ме помпа с равномерно темпо и засилвайки скоростта на чикията! Измаряйки се започна пак бавните и дълбоки отривисти вкарвания, но не забави лъскането и в тоя момент аз преминах ръба, и разтрисайки се започнах да хвърлям снопове сперма по корема, гърдите и лицето си. Тя с бавни движения започна да дои хуя ми и да прониква още по-бавно, докато целия не бях в собствената си сперма от 9-10- те изхвърляния които направих.
– Точно така, скъпи! – ми се усмихна и размаза спермата по гърдите ми с голата си ръка, а а не можех да успокоя дишането си!
Останахме така известно време и като го извади се строполи до мен. Застинахме така за няколко минути и тя ме погали по крака.
– Когато решиш кажи, за да ти дам кърпа и да ходиш да си теглиш един душ
Схванах намека. Беше време да ставам и да си заминавам. За мен беше изключително преживяване, но тя си беше професионалистка и най-вероятно не иска да се търкаля просто ей така с клиент.
Изкъпах се, облекох се, платих си и й направих комплимент, оставяйки повече, но и казвайки й колко приятно е било. Тя се усмихна целунахме се по бузата и ме изпрати изключително топлосърдечно.
През цялото това време си мислех Каква жена, ще трябва да се върна някой ден при нея! Останалата част от вечерта ми е като в мъгла.
Със сигурност обаче ще се върна… някой ден!

Rating: 4.50/5. From 12 votes.
Please wait...