Облога с жена ми

От автора: Тези от вас мъже и жени, които имате същата като мен фантазия, да чукат жена ви пред вас, или да бъдете чукана пред мъжа ви ще ме разберете.

Също така ще можете да разберете радоста ми от сбъдването на тази ми фантазия, лкоято сега ще ви разкажа. Приятно четене, ще се радвам и да коментирате.

Всичко започна като един облог и аз никога не съм си представял, че ще се стигне до там. Ани и аз играхме нашите обичайни игри на табла и късметът ме преследваше през цялата нощ. Спечелих шест игри и конкуренцията на Ани беше безсмислена. Казах й, че не ми се играе повече, но тя започна да ме убеждава за още една игра. Искаше да има още един шанс, за да ме победи. Казах и, че не съм съгласен и освен това съм изморен и без стимул за победа. Тогава тя предложи да заложим преди влизането в играта.
-Нека да играем още една игра и ако ти спечелиш аз ще облека такива дрехи, каквито ти пожелаеш и ще ги нося цял ден.

Ани знаеше колко обичам тя да се облича като мръсница и естествено аз не можах да устоя.
Все още не можех да повярвам, че тя направи такова предложение и аз незабавно се съгласих.
-Искаш да кажеш, че ако аз спечеля, ти ще облечеш това, което ти кажа и ще го носиш през целия ден ?
Ани потвърди.
-Тогава аз ще ти избера облекло и ще посоча деня, в който басът ще стане реалност.
В началото тя се поколеба, но после се съгласи.
-Сделката е сключена. – казах бързо аз, знаейки, че това е възможност, която не може да ми се случи много често.
-Освен това ти ще си моя робиня през целия ден и ще правиш всичко, което ти кажа.
За секунда Ани се замисли, но после се съгласи и ние сключихме облога.
Играта беше мълчалива и никой от нас не говореше, защото бяхме концентрирани. В началото Ани водеше, а моите шансове да загубя играта бяха големи, но внезапно нещата се промениха и в крайна сметка аз спечелих играта. Подскочих развълнуван и заявих, че не мога да чакам много време до изпълнение на баса
-Спечелих, спечелих ! Аз съм кралят и аз сега имам една робиня. Да не би да искаш да се откажеш от баса сега ?
Ани поклати отрицателно глава и каза:
-Ти спечели и аз ще уважа облога. Кога искаш да го изпълня и какво искаш да нося в този ден ?
-Аз ще си помисля, ще избера най-доброто облекло и ще ти кажа скоро.
Ани се засмя и започна да подрежда стаята.
През цялата следваща седмица аз прекарах часове онлайн в търсена на най-доброто облекло за жена ми. Исках да носи нещо необичайно. Най-накрая се спрях на една секси мини пола, която разпалваше мъжките страсти и показваше изобилие от крака. За отгоре избрах една прилепнала към тялото риза, оставаща почти нищо за въображението. Поръчах също чифт дълги копринени чорапи и чифт високи обувки. Знаех, че с това облекло Ани ще изглежда страхотно секси и едновременно с това като мръсница и едва издържах до деня, в който облеклото беше доставено в къщи. Доставката пристигна и аз можех вече да приведа в действие моя план.
-Скъпа, избрах дрехите ти и реших моят ден да бъде тази събота.
Ани се усмихна и каза:
-Добре, както кажеш, само остави дрехите сутринта и аз ще ги облека веднага след като стана.
Усмивката на лицето ми беше огромна и аз потръпнах от вълнение. Не можех да пропусна шанса да командвам Ани през целия ден. Тя не знаеше, но аз имах специален план за събота. През нощта в петък срещу събота едва мигнах за няколко часа и рано сутринта приготвих на Ани дрехите й.
Тя стана и си взе душ.
-Отивай надолу по стълбите. Щом се приготвя ще дойда при тебе. – каза тя.
Запътих се надолу по стълбите и прилежно изчаках да започне веселбата. След около 45 минути чух Ани да слиза по стълбите и когато тя влезе във всекидневната на първия етаж долната ми челюст удари пода от вълнение. Това, което се откри пред очите ми беше много повече от това, което бях очаквал. Ани беше облякла всичко, което й бях приготвил. Беше си вдигнала косата нагоре, беше се гримирала и с дрехите, които бях избрал за нея ,тя изглеждаше страхотно и едновременно с това почти като мръсница. Част от мен едва устоя на изкушението да скоча и да започна да я чукам веднага. Ризата беше като нейна втора кожа, прилепнала към тялото й, очертаваща прекрасния й силует, правеща зърната на гърдите й забележими от всички ъгли. Полата едва покриваше средата на бедрата й. Стоеше перфектно на дългите и стройни крака, обути в чорапи. Обувките с високи токчета завършваха тоалета на Ани и тя изглеждаше като най-сексапилната мръсница, която някога съм виждал.
-Завърти се, за да те огледам !
Ани го направи плавно и леко постави ръцете си на стената.
-Наведи се така, че да мога да видя тази путка и прекрасния ти задник !
Ани се наведе по-ниско и аз видях нейната перфектна путка. И не е за вярване, но тя се наведе още по-ниско, постави ръка върху клитора си и започна да го масажира.
-Харесва ли ти това, което виждаш, господарю ? Достатъчно мръснишко ли е това, което виждаш ?
-Ти си перфектната уличница, освен това си много добра робиня. А сега си сложи палтото, защото ще излизаме навън !
Сега беше ред на Ани да изглежда изненадана.
-Какво имаш предвид ? Няма да излизам ! Не искам да излизам навън в този вид ! Това не е част от облога.
-Не, напротив. Когато се хванахме на бас нямаше уточнения, дали ще излизаме навън. Това означава, че можем по всяко време да излезем.
Ани продължи да поклаща отрицателно глава и да си стои на мястото. След около 10 минути спор, аз реших да пусна в действие плана си.
-Добре. Щом не искаш да излизаме, ти ще носиш това облекло през целия ден и аз ще мога да ти направя снимки във всички възможни пози и ситуации. Съгласна ли си ?
Ани бързо се съгласи, мислейки си, че се е спасила от публични изяви.
-Но запомни ! Ще носиш всички тези парцалки цял ден и аз ще те снимам както си искам.
-Няма проблеми! – съгласи се тя.
В този момент на външната врата се почука.
-Скъпа, иди да видиш кой чука !
Ани ми погледна гневно и каза, че няма да отиде.
-Иди да отвориш вратата, или се отказваш от баса ?
-Няма да отида ! – каза тя и седна на дивана.
Аз отидох и отворих външната врата. Бяха двама мои приятели – Гошо и Пеньо, които аз бях поканил, за да гледаме заедно мача.
-Влизайте момчета, влизайте и се настанявайте във всекидневната. Мачът след малко започва.
Знаех, че Ани е там във всекидневната и няма възможност къде да се скрие. Тя седеше на дивана и прикриваше с ръце гърдите си. Момчетата я поздравиха и аз видях как и двамата се притесниха от вида на Ани. Не можеха да свалят погледите си от нея. Гошо измънка едно „здрасти”, но очите му бяха приковани към тялото на Ани. А Пеньо широко се усмихна и се опули в страхотните й крака. Тя си беше скрила гърдите с ръце, но късата й пола разкриваше страхотна гледка и момчетата буквално се наслаждаваха на дългите й крака и загадъчно показващата се путка.
-Момчета, какво ще пиете ? – попитах аз и се опитах да се държа така, сякаш нищо необикновено не се е случило.
-Кажете какво искате и Ани ще ви го донесе веднага. Преди известно време тя загуби един бас и сега е моя робиня за целия ден.
Момчетата поръчаха бира и продължиха да се взират в Ани.
-Скъпа, момчетата искат бира. Донеси и на мен една !
Тя нямаше избор и като ме погледна гневно стана и се запъти към кухнята за напитките. И тримата я проследихме с погледи. Перфектни крака, страхотен задник, едва покрит от късата пола. Гошо и Пеньо не сваляха очи от перфектното й тяло. Стори ми се, че момчетата се забавляват, защото Пеньо каза:
-Ей, човече тя е страхотна ! Ти сигурен ли си, че нямаш против да сме тук ?
Гошо го прекъсна бързо и каза:
-Щом ни е поканил, значи иска да сме тук.
Аз прошепнах:
-Момчета, просто се наслаждавайте на представлението.
Чухме стъпките на Ани, която се връщаше с питиетата и всички млъкнахме.
Тя се появи. Носеше три бири. Когато подаде бирите на Гошо и Пеньо, те бяха ококорили очи в гърдите й, които напираха под тънката материя на блузата. Зърната й бяха твърди и ние всички имахме усещането, че Ани вече се забавлява от случката. Гошо за малко да си изпусне бутилката с бира, а Пеньо просто не преставаше да се усмихва. Тя се приближи и до мен и ми подаде бутилка с бира. Като го направи, тя се наведе така, че момчетата да могат да видят нейните крака и задника й.
-Мерси, скъпа. А сега можеш да ни донесеш и малко картофки.
Тя направи това, което й поръчах. И когато отново се отправи към кухнята изглеждаше перфектно. Беше красива и в същото време изглеждаше порочна. Мисля, че нито един от моите гости не успя да се съсредоточи върху футболната игра по телевизията. Забелязах също, че Ани не беше толкова срамежлива като в началото. Дори ми се стори, че се забавляваше като ни караше да я гледаме и да се облизваме. Тя кършеше снага самоуверено и дори преднамерено и нарочно ни се показваше от различни ъгли и не се опитваше да се прикрива или скрива.
Тя излезе от стаята и Пеньо каза:
-Ти си голям щастливец. Тя е толкова гореща и нейното тяло ме вдърви.
От доста време бях забелязал, че той си пада по Ани и сега сякаш беше на седмото небе от щастие. А Гошо ми благодари за този красив ден от неговия живот.
-Почакайте, момчета ! Ще стане още по-горещо и по-забавно !
Пресегнах се и взех дигиталната си камера. Станах от мястото си, за да кажа на Ани следващата част от моя план. Тя беше в кухнята за още храна и когато аз влязох, тя ме хвана бързо за ръката и ми я сложи върху нейната путка – топла и влажна.
-Готова съм да ме чукаш ! Хайде да се измъкнем нагоре бързо ! Имам нужда от твоя твърд кур.
-Не ! Аз имам нещо друго пред вид ! Вземи картофките и влез във всекидневната !

Ани се върна в стаята и през прозрачната й блуза аз видях зърната й – твърди, напиращи през тънката материя. Тя ми махна с ръка и постави чинията с картофките на масата. Нарочно се наведе пред Гошо и Пеньо и ги остави да разгледат с подробности задника й и путката й. После се обърна към тях, с цици буквално в лицата им и ги попита:
-Има ли нещо друго, момчета, което да искате от мен ?

Те поклатиха отрицателно глави, защото бяха толкова развълнувани, че не можеха да говорят. Реших, че е време да се намеся. Казах на Ани да ни донесе още бира и когато тя се върна с бутилките й казах, че е време лошото момиче да направи нещо за моите гости.
-Позирай ми, защото ще те снимам !
За моя изненада тя се приближи до камината и с гръб към нас, постави ръцете си на стената. Разтвори широко краката си.
-Това ли е, което искаш, господарю ?
Очите й бяха широко отворени и тя сякаш беше в транс. Дори не се притесни от Гошо и Пеньо. После се наведе и не само ни показа задника си и путката си, но плъзна ръце по дългите си и секси крака. Обърна се към момчетата и попита, дали им харесва. Аз бях толкова възбуден, че забравих да снимам с камерата.
Показа ни различни пози и след няколко минути бях сигурен, че всеки от нас вече има един здрав, твърд кур, готов за чукане. Пеньо прошепна:
-Седни на ръба на дивана и си разтвори краката ! Искам да ти видя путката!
За моя голяма изненада тя направи точно това, което той искаше. Седна , отвори краката си и ни разкри путката си.
-Дърпай си циците ! – изръмжа Гошо.
Не вярвах, че нещата се случват, но вече всичко беше извън контрол и аз не можех да спра. Ани започна да си търка путката и да си щипе зърната. Отпусна назад главата си , затвори очи и изпадна в екстаз.
-Играй си с путката, моля те ! – чух Пеньо да казва.
Ани го чу и с палава усмивка на уста попита:
-Искаш да си търкам путката, така ли Пенчо ?
Той изръмжа „да” и следващото нещо, което видях бе Ани да масажира путката си директно пред очите на гостите ми. Не можах да се въздържа и разкопчах ципа на панталоните си. Извадих го и почти бях готов да се изпразня. Стори ми се, че Пеньо и Гошо се колебаят, затова казах:
-Кучко, кажи на приятелите ми, че искаш да видиш техните курове. Помоли ги да си ги извадят !
И докато казах тези думи, чух Ани да казва:
-Моля ви, момчета, извадете ги! Искам да видя как ги точите и колко са големи !
Пеньо и Гошо бързо отстъпиха и техните твърди чепове, вече бяха в ръцете им и те започнаха да ги точат като не изпускаха Ани от очи. Станах и си съблякох дрехите. Същото направиха и те. После тримата приближихме Ани. Реших да щурмувам в този момент. Хванах я за косата и казах:
-Смучи ми го, кучко !
Тя бързо го лапна и докато го смучеше не откъсваше поглед от Пеньо и Гошо. Беше много възбуждащо да гледам как кура ми влиза и излиза от устата й, а тя гледа другите мъже. Тя е много добра минетчийка и аз бях сигурен , че няма да мога да издържа дълго, но не исках да свършвам така, че го извадих от устата й и заповядах:
-Сега смучи кура на Пеньо !
Не бях сигурен дали ме е чула, но без никаква съпротива тя се обърна и пое кура на Пеньо в устата си. Гошо беше на върха на щастието си, защото от дълго време имаше чувства към Ани. А тя смучеше Пеньо почти като професионалистка.
-Господи, страхотно е !
Пеньо я хвана за главата и я целуна по устата. Тя се дръпна и продължи да му го лиже с езика като каза:
-О, да ! Обичам да лижа курове. Обичам да ме чукат в устата с големи твърди членове.
Бях шокиран от думите, които използва, но курът ми беше много твърд и аз не се оплаквах.
Ани си свали блузата, защото докато смучеше кура на Пеньо реши да си играе със зърната си. После извади големия му кур от устата си и му каза:
-Изпразни се върху циците ми ! Ще ми бъде гот да усетя спермата ти по циците ми.
Пеньо не можеше да се сдържа повече и се изпразни върху гърдите на Ани. Тя подложи гърдите си срещу него, докато спермата му се стече по зърната й. Тя искаше да размаже спермата му по тялото си, но аз се възпротивих.
-Не ! Не я докосвай ! Гошо, искаш ли да чукаш гърдите й ?
Гошо се ухили и каза „да”. Знаех, че това ще хареса на Ани. Тя седна на дивана и се опита да обхване кура на Гошо с циците си. Той сякаш вкарваше и изкарваше кура си. При тези движения, той дори докосваше лицето на Ани и тя с езика си лижеше кура ми при всяко появяване. Гошо се забавляваше и дори й говореше мръсотии.
-Обичаш ли да ти чукат циците, кучко ? Ти си една страхотна мръсница.
Ани изстена:
-Да, аз съм мръсница, а ти обичаш да чукаш моите цици. Не спирай !
Гошо беше до края, издърпа го и стовари заряда си със сперма върху циците на Ани. Разтече се по тялото й, а тя с удоволствие го размаза по гърдите си. В този момент аз не можех да чакам повече. Хванах Ани и я задърпах до дивана. Проснах я и вкарах кура си в путката й. Тя изпищя от удоволствие и извика:
-О да ! Чукай твоята курва ! Чукай ме докато приятелите ти гледат !
-Да чукай я ! – каза Пеньо.
Той се приближи и вкара отново кура си в устата й. За мое учудване тя започна да го смуче с желание и страст. Това беше много за мен и аз започнах да свършвам. Оргазмът ми беше много силен и разтърсващ. Намерих се на пода. Тогава Гошо скочи и започна да я чука страстно и необуздано. Тя обичаше грубостите и явно се забавляваше.
-О, Гошо, чукай ме диво и страстно !
Докато Гошо я чукаше, Пеньо продължаваше да я чука в устата.
-О, да ! Тази кучка, обича да смуче. Ти си голям щастливец с такава жена. Смуче страхотно и се чука като курва. Смучи ми го и после като свърши Гошо е мой ред за путката !
В отговор на това Ани продължи да се чука диво и продължи да смуче кура на другия страстно, а той стигаше почти до гърлото й. Не бях я виждал в такъв екстаз преди. Гошо свърши и веднага след като го извади, тя извика на Пеньо, че е негов ред за путката.
-Хайде, Пеньо, чукай ме. Аз съм мръсница и заслужавам лудо чукане. Чукай ме диво !
Пеньо нямаше нужда от подкани, той грубо хвана Ани и каза да се обърне с гръб към него, за да я чука отзад.
-О, да! Чукай ме отзад ! Отнасяй се с мен като с курва, защото аз съм такава !
Той започна да я помпа отзад. Хвана я за косата и прошепна в ухото й, че ще я чука до полуда. Когато Ани започна да свършва, той го извади от путката й и зарядът му от сперма се разля по цялото тяло на Ани и задника й.
После се измихме, Гошо и Пеньо си тръгнаха с хиляди благодарности за страхотно прекараното време, а аз и Ани се качихме горе в спалнята ни, за да преживеем всичко отново.

Rating: 4.20/5. From 15 votes.
Please wait...