Огнено

Автор: Звезда

Категории: Романтика, Анален секс

Устата му пресъхваше покрай нея. И не само неговата.

Огняна имаше излъчване, на което жените завиждаха и което подлудяваше мъжете от копнеж да я имат. Не че беше някаква типична красавица, не. Даже нищо подобно. Носът ѝ беше като на римски император и владееше лицето ѝ. Устата ѝ беше прекалено голяма и с тънки устни. Стигаше му едва до гърдите като се изправеше, освен това беше леко пълна, макар и не прекалено. Като седнеше дупето ѝ се разливаше по стола и на корема ѝ ставаха гънки. Брадичката ѝ беше отпусната и от смеха ѝ се образуваше гушка. И имаше егати якия бюст, мамка му, това също. То си вървеше с другото, де.

Изобщо – нищо общо с красавица. Обаче като ги разлюлееше тия бедра, като отметнеше червеникавите букли около лицето си и най-вече като се усмихнеше… с оная несдържана детска усмивка, която я превръщаше в ученичка… погледът, който се стопляше в неосъзната подкана… Нямаше мъж наоколо да не простене наум и да не намести ерекцията между краката си. Излъчващата се от тялото ѝ сластна покана и искреното ѝ неведение как влияе на мъжете беше адски възбуждаща комбинация. Никой не ѝ се сърдеше, че не осъзнава силата си и отклика, който предизвиква. Даже жените не можеха с чиста съвест да я намразят, защото беше мила и внимателна към всички. За петте години, в които работеше в офиса, нито веднъж не завъртя нарочно мили очи на шефа или пък да спретне някакъв мръсен номер я на мъжката част, я на женската. Държеше на разстояние с някаква неосъзната лекота, сякаш без да го прави нарочно. Те и колегите ѝ повечето бяха десетина-петнайсет години по-големи от нея и не вървеше да я задяват. Огняна беше детето на отбора, но не се държеше глезено и инфантилно, а се стараеше да оправдае доверието им и работеше здраво, докато учеше задочно архитектура.

Така неуловимо и деликатно стоеше на разстояние, че всъщност никой не си даваше сметка, че тя не споделя лични неща. Нито веднъж не дойде с гадже на някой от фирмените купони или на организираните им екскурзии и почивки, маскирани като тийм билдинг. По хотелите спеше в една стая със стара мома от инженерния отдел, кисела и дръпната, и никой от колегите ѝ не смееше да я покани да сподели леглото му. Не и открито – за да не я обиди или притесни. Защото Огняна беше човек, на когото всички се възхищаваха с оня копнеж и внимание да не накърнят младостта и чистотата ѝ и искрената ѝ доброта. Тя беше неподвластна и сякаш неподкупна за флирт и намеци, камо ли за нещо по-грубо и вулгарно.

Сега като се замисли, Никола си даде сметка, че не знае и къде живее, има ли родители, как разпуска… нищо. Можеше да е следовница на Сафо или пък да сменя мъжете като носни кърпички. Пък може и девствена да беше още, макар че отиваше към средата на двайсетте. Възможно бе да води толкова еднообразен и скучен живот извън работата, че да няма какво да споделя. А можеше тази предпазливост да не се разкрива да е породена от скрита болка. Или да държи под контрол арогантната си природа и нарочно да се държи така дистанцирано. Кой знае, по дяволите?

Чувстваше се адски стар и циничен покрай нея със своите трийсет и две. Беше имал няколко връзки – едната по-дълга, на косъм да прерасне в брак, а също и два-три отявлени провала, когато жените го бяха отхвърляли. Нищо, което да остави сериозна следа в биографията му и нищо, което да го накара да се чувства като женкар, но ето – покрай нея не успяваше да сдържа нагона си. Работата бе там, че не беше и само нагон. Тя го интригуваше и привличаше и като събеседник. Сексуалната енергия, която пращеше около нея почти видимо бе само част от светлата ѝ аура.

Огняна наистина нямаше представа, нали? Взе, че се появи в офиса с една от онези летни прозирни блузки с няколко разкопчани копчета. Като се наведе да вземе нещо от долните чекмеджета на бюрото си, движението разкри цепката между тежките ѝ гърди. Сутиенът ѝ прозираше. Едната ѝ алвеола леко се беше подала в горната част на чашката, а зърната ѝ тъмнееха под бялата рехава дантела. Никола рязко стана и се завря в тоалетната, за да се успокои. Стори му се, че прибързаното му излизане от стаята бе съпроводен с разбиращо подхилкване от колегите. Не един от тях се намести неловко на стола си в опит да си прикрие реакцията към отвореното ѝ деколте.

Досрамя го от себе си, че не успява да се сдържи. Заключи се в кабинката само с една мисъл в главата, а тя не беше тази на раменете. Сега стоеше въпросът – да се изпразни ли, за да облекчи напрежението, или да се сдържи и да се опита да изкара така, докато се прибере вкъщи. Но като си помисли, че така или иначе вечерта щеше да направи абсолютно същото… нямаше никакъв смисъл да се мъчи. На всичкото отгоре с Огняна работеха заедно по един проект и тя цял ден щеше да се върти около него и да го изкушава с нежния си плодов аромат, който му замайваше главата като да беше парфюм с най-скъпа амбра.

Разкопча се бързо и извади члена си. Подържа го за момент, напълно отвратен от острата реакция на тялото си. Не беше спал с жена от няколко месеца и явно това му се отразяваше, щом пенисът му е в това състояние при такава невинна провокация.

Затвори очи и се подпря над казанчето с една ръка. Почна да се търка здраво и грубо, стискайки се без жал докато си представяше гърдите ѝ голи. Искаше да свърши бързо и да се махне от тоалетната, преди някой да е влязъл и да чуе задъханото му дишане. Кабинките бяха отделени една от друга, но помещението беше общо и за мъже, и за жени, а преградите не стигаха до горе за по-добра вентилация. Мъжете избягваха да серат и пърдят в тоалетната, за да не отвращават колежките, те пък рядко я ползваха за раздумка и не се заседяваха да се гримират. Тоалетната хармония в офиса бе извор на непрестанни закачки и смях. Никола не искаше слабостта му да лъсне пред всички и започна мълчаливо да се моли никой да не влезе, докато лъска.

Не успя да възпре дълбокия си стон, когато свърши. За момент му причерня и само ръката, опряна в хладните плочки, го задържа свързан с реалността отвъд оргазма. Поседя малко така, за да се съвземе и дишането му да възвърне ритъма си. Бързо се оправи и излезе да се измие. И естествено, с този шибан негов късмет, при мивките почти се сблъска с влизащата Огняна. Тя му се усмихна неопределено и понечи да го отмине. Погледът ѝ неволно се плъзна по тялото му и тя сякаш се стъписа. Вдигна рязко очи към него, изчерви се и той внезапно разбра. Мамка му!

Погледна се и целият изтръпна. На панталона му имаше сперма. Извъртя се и сграбчи цял куп хартия, за да се почисти, напълно неспособен да се опита да обърне нещата на шега. И през ум даже не му мина да подходи вулгарно с някоя мръсна забележка. Погледна я крадешком. Тя пусна водата, изми се набързо и мълчаливо излезе, цялата почервеняла от срам и притеснение и май забрави, че е влязла да ползва тоалетната.

Да го…!

Поседя под струята за ръце и се опита да се изсуши. Станалото – станало. Поне другите да не разберат, че ще го спукат от бъзици в следващия половин век. Пък и щеше да е пределно ясно, че не го е вдигнал от Ценка чистачката или от Петя Тонева, която можеше да му е майка.

През целия ден Огняна мълчеше и едва отронваше дума. Не изглеждаше посърнала, нито пък да е отвратена или нещо, но го избягваше съвсем съзнателно. Докривя му и внезапно му се припуши. Беше ги спрял от години и много рядко палеше – само в компания, когато е на кеф и от музиката, и от хората, и от всичко около него, та да се отпусне достатъчно, за да си позволи да се върне към трудно преодоления порок. Измуфти Пешо от счетоводството, който май единствен пушеше сред всичките му колеги, и излезе да запали направо навън – три етажа надолу в малката градинка пред офиса. Изпъна се до една колона за обяви, цялата облепена с афиши за опера и се загледа с невиждащ поглед в движението по булеварда.

Усети я, преди да я види. Без майтап. Първо тръпките тръгнаха по гърба му нагоре, погалиха врата му на границата с късо подстриганата коса и после долови вече не с кожата, а с рецепторите в носа си, че Огняна е зад него. Вдъхна лекия ѝ свеж аромат. Потръпна и се извърна.

– Извинявай, Никола. Не исках да те притесня.

– Не си.

По някаква причина тя винаги го наричаше Никола. Никога Ники, Ник или Кольо. Или, не дай Боже, Коко като майка му.

Огняна замълча. Гледаше си в краката, обути в обичайните гуменки. Това момиче хич не плащаше данък обществено мнение и си гледаше повече удобството, отколкото нещо друго. За пореден път го прониза срам, че се е показал като перверзен мръсник. Едва ли я интересуваше той като мъж, че и като човек извън колегиалните им отношения. С нищо не го беше предизвикала. Беше жарко градско лято и всички жени се носеха подкъсени и с прозрачни леки дрешки. Леката ѝ блузка не беше някакъв опит да го съблазни, а в търсене на прохлада. Не му отиваше да я обвини, че курвее и после с чиста съвест да отмине с типична мъжка арогантност, при която жената е виновна, че мъжът не може да си го държи в гащите. Освен това, преглътна стона си той, тя едва ли можеше да направи нещо с великолепния си бюст, за да го скрие. Не поглеждай там, не поглеждай там… Мамка му, защо погледна…?!

Бързо отклони очи и пак всмука от цигарата си. Защо не се махнеше? Много му се щеше поне веднъж да не е наоколо. И без друго беше тук заради нея – да възвърне самообладанието си, без да я усеща около себе си. В момента изпитваше някакъв почти необуздан гняв от неудовлетвореност и от чувство, че е яко разтърсен. Беше го страх да не насочи злобата си неволно към нея.

– Никола… – тя нерешително спря.

Въздъхна и я погледна. Истински я погледна. Изглеждаше много разтревожена и се беше изчервила. Устните ѝ бяха мокри от постоянния ѝ навик да ги облизва и хапе, когато е притеснена. Заради един пропуснат срок с предаването на проекта за пощата в Овча купел преди години бяха изгубили поръчката от конкурентна фирма и тогава бе забелязал появата на този ѝ нервен тик. Рядко се издаваше с друго, че е притеснена, но като че ли покрай него непрекъснато си хапеше устните. Лоша работа, защото така никак не му помагаше да я вижда по-малко съблазнителна. Напротив. Устата ѝ беше създадена за смях и чукане.

– Ммм… какво?

Огняна внезапно взе ръката му в своята.

– Наистина извинявай. Не исках да те притесня в тоалетната.

– Не си – побърза да я спре. Хич не искаше да водят тоя разговор.

Тя тръсна къдрици. Очите ѝ се присвиха и тя се ядоса.

– О, я стига!

Почти се врътна на пети в яда си, когато явно промени мнението си и избълва наведнъж в лицето му:

– Защо никога не си ме канил на среща? Чувствам, че ме гледаш, но никога… нищо. Има ли нещо, с което те дразня или отблъсквам, или… и аз не знам. Никой никога не ме кани да пием след работа или да отидем някъде и наистина не знам… Какво ми има? Наистина, сериозно те питам…? Защо всички се държите така, сякаш ме пазите да не ме изяде някой вълк? Аз съм голям човек и цялото това треперене над детето във фирмата е… леко вече ми дотяга всъщност!

Никола я гледаше зяпнал. Можеше да се закълне, че в главата му не е останала и една свястна мисъл.

– Харесвам те – каза му тя изчервена и наведе очи, преди да си тръгне и подхвърли през рамо по-скоро тъжно, отколкото съблазнително: – Ако ме поканиш… ще приема.

Във вените му се разля приятна топлина и глупава усмивка се лепна на лицето му. Гледаше я как се отдалечава от него с оная плавна женствена походка, при която бедрата ѝ се люлееха подканващо. Червените вълни на косите ѝ се сипеха по гърба ѝ. О, мамка му. Пак се надървяше.

Цигарата го опари по пръстите, беше я хванал в края на филтъра. Несъзнателно я изгаси в кошчето и я метна вътре. Какъв ден само, а? Ако оцелееше, щеше да я покани на среща. Определено. Вселенският късмет каца само веднъж на рамото ти. Нямаше никакво намерение да го изпуска.

Докато вземаше стъпалата към третия етаж две през две, Никола си свирукаше и широката усмивка не слизаше от лицето му. Виж ти каква била работата. Той не смее да я закачи, а то… Спря рязко на площадката преди вратата на офиса и усмивката му стана друга, някак разнежена. Осъзна, че се иска страшно много смелост от страна на едно момиче да признае на един мъж, че той е привлича. Уважението му нарасна, защото си даде сметка, че за жената да разкрие първа интереса си е много по-болезнено, отколкото е за мъжа. Страхът от отхвърляне го имаше и от двете страни, но жените по-трудно се съвземаха от евентуален отказ, подигравка или груба вулгарна реакция. Никола имаше сестра и страшно готина майка и нищо не му беше спестявано през годините. Неволно се беше сдобил с дарбата или може би с проклятието интуитивно да усеща такива работи. И по дяволите, наистина харесваше това момиче! Изпита хубаво чувство, че Огняна е достатъчно смела, за да му каже нещо такова. Щеше да ѝ се реваншира, стига да му се отдадеше възможност. На щедростта – с щедрост и на искреността с искреност.

Огняна цялата тръпнеше. Никола я прегръщаше. Погали лицето ѝ, зарови устни в шията ѝ малко под ухото и ръката му се заигра с косата ѝ. Вдъхваше аромата ѝ малко замаян и не му се вярваше, че я докосва. Не обърна внимание на твърдия отклик между краката си. Вече беше свикнал, че в нейно присъствие му е трудно да се сдържа. Тя сякаш нямаше нищо против. Държеше се съвсем естествено и не го караше да изпитва срам от реакцията си, нито пък тържествуваше, че му действа така. Излизаха вече няколко пъти и срещите им приключваха с дълги страстни сесии по целуване пред вратата ѝ. Той си тръгваше възбуден, но щастлив. Ръцете си държеше сравнително благопристойни около нея, за да не смущава както Огняна, така и редките минувачи в късните часове, в които я изпращаше до дома ѝ. Беше готов да се отдръпне и сега, когато изсмукаха взаимно дъха от дробовете си. Имаше намерение да си тръгне, но тя го притегли обратно, надигна се на пръсти и тихо му предложи да се качи с нея.

Езикът му прокара тънка влажна пътека от ухото към ключицата ѝ. Устните му я засмукаха първо там, където сънната ѝ артерия пръскаше аромата ѝ с всеки нов тласък на сгорещената ѝ кръв, сетне леко захапа долната част на ухото ѝ. Премести докосването на устните си зад нежната мида на слуха ѝ, облиза я и с радост усети как тя се задъхва и се извива в  ръцете му. Беше я стиснал съвсем неволно по-силно и отърка ерекцията си в нея. Огняна разтвори малко бедра и тялото ѝ се срещна плътно с неговото. Дишаше тежко срещу нея, докато я галеше и целуваше. Тя също не стоеше безучастна. Сложи ръце на раменете му, после ги премести към шията му и сключи пръсти на тила му, за да го приласкае да се наведе пак и да обърне внимание на устните ѝ.

Никола я разпалваше бавно, защото нямаше закъде да бърза.

Трябваше им много време да се откъснат един от друг и да намерят нейната тиха прохладна спалня с тясно легло и чисти чаршафи. Галеше я. Ръцете му слязоха под кръста ѝ, обхванаха дупето ѝ и докато тя се нагаждаше към движенията му, Никола започна нежно на мачка и гали плътта ѝ през дрехите. Тя се изви назад. Гърдите ѝ се очертаха и Никола изстена. Под блузата ѝ кожата беше нежна и мека, когато я погали по корема и премести длани към изкусителните форми над него. Тя затвори очи. Дъхът ѝ се насече, когато той започна да дразни мястото от двете страни на таза ѝ. Бе така чувствително, че върховете на пръстите му сякаш палеха огън направо в слабините ѝ. Помогна му да ѝ свали сутиена и се надигна, за да прокара блузата през главата си.

Лежаха преплетени. Краката ѝ бяха между неговите и телата им несъзнателно се извиваха, търкайки се един в друг в желанието да се слеят. Огняна го целуна пак, когато той успя да отмести за малко поглед от гърдите ѝ. Засмя се със задоволство, когато с отявлена почуда Никола пое едрината им и ги загали отдолу и отстрани. Напипа някакво чувствително местенце малко под мишниците ѝ и пръстите му я докараха до там, че да затрепери. Той ги обхващаше целите, галеше ги навсякъде, обвиваше ги, доколкото можеше да ги сбере в шепите си, повдигаше ги нагоре към устата си и я целуваше по нежната кожа, която бе порозовяла и леко потна. Облиза мястото точно под гърдата ѝ, където се събираше влага, и усети соления ѝ вкус. Подръпна зърната, които бяха съвсем леко изпъкнали в средата на големите ѝ светли ареоли и се посвети на задачата да я накара да стене, докато ги гали, смуче и облизва. Почти незабавно те се втвърдиха, набъбнаха и щръкнаха предизвикателно в лицето му. Нежните петна на ареолите ѝ се набръчкаха и намалиха размера си, сякаш реагираха на студ. Той се зарови в падината между гърдите ѝ, напрегнат до пръсване в долната част на тялото си, но щастлив, че може най-сетне да ги докосва и да си играе с тях. Мина му мисълта как ще изглежда пенисът му, заврян в стиснатите ѝ едно в друго кълба с наперени зърна. Главичката на члена му се показва отгоре, а стволът се търка между тях бавно и лъстиво, докато тя ги държи здраво една към друга и му се усмихва с невинна сладост на удоволствие и доверие.

Изстена и се отдръпна да си поеме дъх и да я погледа. Огняна лежеше леко извъртяна на една страна. Краката ѝ бяха между неговите, но гърбът ѝ почиваше на леглото, а на възглавницата се бяха овъртели в пълно безредие дългите ѝ коси. Устата ѝ се усмихваше, но тя бе затворила очи, докато я целуваше и галеше и се наслаждаваше на допира му, на свой ред плъзгайки ръце по неговите, по гърба му и докъдето можеше да стигне надолу малко под ханша на Никола.

Съблече ризата и я метна на пода, без да се отделя от Огняна. Голите им гърди се допряха и за момент си смениха местата, докато тя със стимулиращо откривателство тръгна да опознава косъмчетата, които го покриваха и се свиваха в тесен триъгълник надолу към слабините му.

Не показа някакъв свян или притеснение да го докосва, но и не беше излишно припряна. Любопитството я доведе до ръба на дънките му и тя не се поколеба да разкопчае копчето и да плъзне полека ципа надолу. Направи го внимателно, сякаш се притесняваше, че както е набъбнал, може да го защипе без да иска. Заби ходила в чаршафите за опора и се оттласна нагоре към него, за да го целуне, докато ръката ѝ се плъзгаше в бельото му. Когато го обхвана, Никола буквално изръмжа. Ниският звук я накара да застине за кратко, но езикът ѝ пак се върна в устата му и той несдържано го засмука.

Обви го и сви пръсти около твърдата плът. Главата на пениса му се подаваше над боксерките и тя издърпа плата надолу, за да го освободи. Погледна към него, докато го галеше само с върха на пръстите си. Ноктите ѝ бяха дълги и почти зловещо заострени под нежния розов лак без никакви странни украси, по които иначе жените много си падаха. Съвсем съзнателно Огняна прокара нокти по ствола на члена му.

– Боже…!

Топките му мигновено се свиха.

Огняна не спря да го дразни така известно време. Средният ѝ пръст се изпъна над беззащитно оголената му главичка и тя леко одраска нежната кожа там. Никола пъшкаше и не смееше да се помръдне, за да не се забият тези нокти внезапно в най-интимните му места и да го скопят. Като нищо щеше да се прости с най-важните си части. 

Възбудата от ирационалния страх, който не можеше да потисне, леката болка и сковаването на тялото му в опит да не мърда под нея… цялата тази възбуда на наложения самоконтрол му взе акъла. Огняна се наведе над него и подпъхна пръсти под дънките му от двете страни на таза, за да ги свали. Надигна се, за да ѝ помогне и тя ги издърпа надолу по краката му. Боксерките му ги последваха и той остана напълно гол в леглото ѝ. Изпъна се по гръб като дишаше тежко с широко разтворени зеници. Ръцете му се свиха безсилно в чаршафите и ги намачкаха в стегнати топки. 

Тя върна ръцете си там, където бяха съсредоточени всичката му кръв и мисли в момента. Обхвана с една ръка пълните му тестиси и ги надигна, мачкайки ги внимателно. Другата ѝ ръка обхвана ствола над тях и тя си пое въздух, сякаш да си даде кураж, преди да се наведе и да оближе главата на члена му. Въздъхна и издиша в цепката на върха, облиза устни да усети вкуса му и преглътна слюнката, която изпълни устата ѝ. Никола не смееше да помръдне да не я стресне, та току-виж се отказала от това, което беше намислила да прави и което той намираше за адски добра идея.

Огняна пак го близна. Отметна глава на една страна, за да не ѝ влиза косата в очите и се намести удобно в краката му. Езикът ѝ се плъзна по ръба на главата, където рязката граница със ствола оформяше красива анатомична извивка. После спусна език надолу, докато носът ѝ не опря в космите в неговата основа. Отдръпна се за малко, колкото да върне ноктите си в употреба и започна да го драска по скротума и перинеума и по целия ствол. От време на време налапваше главата му и я засмукваше, докато пръстите ѝ се сключваха едни срещу други и тя твърдо го мастурбираше, извивайки пръстена на хватката си настрани и нагоре. После пак го дразнеше с нокти.

Никола не дишаше. Усещаше еякулацията си близо. Когато усети острото докосване до най-нежната част на главичката – там, където уретрата излизаше на повърхността на члена, не можа да сдържи тръпките си на ужасена възбуда. Тя пъхна леко върха на нокътя си в беззащитната цепнатина. Никола извика и се изви. Нервните окончания се опънаха и изпратиха тръпки направо в простатата му и той буквално изригна. Беше му достатъчно само това страховито в безсрамната си закана за болка стимулиращо проникване, за да стигне до края. Разтресе се в оргазъм и тялото му се присви конвулсивно, докато изхвърляше плътни къси струи нагоре към лицето ѝ. Оля я цялата.

Погледът му бе като на напълно подлуден човек. Никола усещаше, че е на ръба на безсъзнанието, но не можеше да откъсне очи от жената, навела се над слабините му. Проследи как тя стреснато затвори клепачи, когато гъстата му сперма я уцели там, преди да се стече към бузата. Той се присви пак и избухна с нов откос, който попадна отчасти по устните и отчасти по брадичката ѝ. Беше събирал дълго и течността бе по-скоро гъста и обилна, отколкото водниста, но започна да се стича по нежната кожа на лицето ѝ от собствената си тежест.

Тя продължи да придържа пениса му и да движи пръсти по ствола, докато и последният му спазъм не премина. Никола се просна задъхан назад. Жилите на врата му се отпуснаха и погледът му лека-полека се проясни.

Огняна се избърса, без да променя позата си. Само изтри с ръка спермата от очите и бузите си и я отри в чаршафите. С опакото ѝ махна и семето от брадичката си, като се засмя лекичко като на себе си. Кожата ѝ блестеше на оскъдната светлина на нощната лампа от интимната влага, която остана неизбърсана. Ръката ѝ се спря на устните ѝ, тя потърка пръст там и го вдигна към очите си с някакъв извратен клиничен интерес. Никола потресен видя как езикът се показа деликатно между устните ѝ и тя леко близна течността. В отговор слабините му отново се присвиха. Огняна опита спермата му на вкус, оформи устни в съвършено „О“, пръстът ѝ потъна навътре и тя го облиза с притворени очи, преди да преглътне. Никола съвсем видимо потръпна, когато валкирията в леглото му отвори очи и му се усмихна. Хващаше го страх от прямото отношение и пълната липса на задръжки на това момиче, което приемаше секса за такова естествено проявление на чувствената си природа, че не се поколебаваше да направи каквото и да било, щом изобщо ѝ е минало през главата. Несдържаният еротизъм, който се носеше от всяка пора на тялото ѝ можеше директно да го убие.

Огняна седна на пети и му се усмихна. Остави го да плъзне поглед по тялото ѝ и прие огледа му без всякакъв свян. Тежките ѝ гърди, които се отваряха леко настрани, налятите бедра и мекия ѝ нагънат корем, от който друга жена сигурно би се смутила, но не и тя. Не и Огняна. Протегна се като доволна котка, макар че задоволеният всъщност бе той и изпъна ръце нагоре като в йогистки поздрав към утрото. Докато се плъзгаше в ямката под ръката му, за да се свие до него, отърквайки потното си тяло в неговото, на Никола внезапно му просветна някаква мисъл. Преди да успее да се възпре, се чу да я пита:

– Била ли си с друг?

Огняна се скова. Задоволството в тялото му внезапно се изпари, когато си даде сметка как е прозвучал въпросът му. Ако е била, не беше негова работа да пита, още повече с този тон, сякаш е някаква уличница. Щеше да разбере, когато стигнат до там да проникне в нея. Ако не е била… същото. Сякаш я обвиняваше и в единия, и в другия случай, като че ли е нещо срамно да си девствен, или пък да не си.

– Защо?

Въпросът на Огняна беше измамно тих и той не можа да определи откъде ще се разрази бурята, затова се опита да е пределно честен.

– Извинявай. Не трябваше да те питам, но… нещата, които правиш ме объркват. Сякаш нямаш голям опит, а в същото време си така… необуздана. Без да ме разбираш грешно, Огняна, моля те! За мен е без значение, но… Чудех се.

Тя се надигна и го погледна отблизо. Очите ѝ леко блестяха и той се паникьоса като си помисли, че може би вижда сълзи в тях.

После тя се засмя. Цялата се разтресе от смях, подпря се с длан на тялото му и продължи да се смее с подскачащи пред погледа му гърди, сякаш няма никакво намерение да спре. Устата ѝ бе такава чувствена симфония от обещания – мокра, с набъбнали червени устни, разтворена несдържано от смеха ѝ, че Никола въобще не се изненада, когато пенисът му отново реагира на близостта ѝ и започна да се втвърдява пак. Беше озадачен. Кое беше толкова смешно?

– Ти… Ох, Никола!

Тя хълцаше. Прегърна я лекичко и се усмихна на свой ред срещу нея, все още изненадан, но и очарован от реакцията ѝ. Ръцете му се спряха на гърдите ѝ и той ги загали почти несъзнателно.

– Защо се смееш, Огънче? – попита я подозрително.

– Никола, аз съм на двайсет и четири. Не съм някое младо девойче и определено не ми липсва опит. Но съм и девствена, да. Чисто технически – тя му се усмихна пак. – Не съм стигала до края с никого. Затова се смея. Имаш странното умение… – тя повдигна рамене, – да виждаш през мен, сякаш съм прозрачна. Аз съм и двете, Никола. Аз съм една девствена мръсница, която те завлече в леглото си, за да се позабавлява, да ти изпие кръвта и после да те захвърли.

Пак се смееше. На него се смееше! Смръщи се, но не можеше да ѝ се сърди. Мамка му, беше си го заслужил. Проклета войнствена девица, излязла направо от Валхала!

Засмя се с нея, все още озадачен. Тя се повдигна на лакът на сантиметри от лицето му и се загледа закачливо в него.

– Хубав си – реши накрая. – Може и да те задържа.

Ръката ѝ се спусна към пениса му и го погали, докато той нарастваше и се втвърдяваше пак.

Никола вдигна вежди. Значи така.

– Аз да не съм ябълка на пазара, че да ме подбираш като зеленчук.

– Като плод – поправи го.

– Като шибан плод, да. Ох, какво, по…!

Беше си вкарала пръста навътре и назад към задника му и го галеше там, плъзгайки пръст между бутовете му. Нокътят ѝ го одраска. А, не. Не! Сви се и се отдръпна.

– Не ти ли харесва?

Той отвърна на любопитния ѝ поглед със смръщване.

– Не.

Тя вдигна вежди.

– Обзалагам се, че ще ти хареса, ако се отпуснеш и спреш да мислиш толкова.

Никола се извъртя бързо и я затисна под себе си. Все още бе обута със светлия си панталон. Платът се отърка в голото му тяло. Леко грубото усещане по голия му член му достави удоволствие и го напрегна.

– А ти защо не си се отпуснала и не си спряла да мислиш, а още си девствена, ммм? – попита разумно.

– Не ставай гаден. Не е, защото не съм искала. В последните години мъжете не смеят да ме заговорят. Не знам с какво ги плаша толкова. Нямах възможност. А преди… ами… Момчетата, с които бях, бяха малко… неопитни. Свършваха бързо. Не исках да ме боли за едното нищо.

– И смяташ ли да промениш това състояние, Огънче?

– Съвсем скоро – обеща му и се впи в устните му.

Доста дълго след това не говориха изобщо. Панталонът ѝ се озова на пода при неговия, бикините ѝ сякаш сами изчезнаха, докато я галеше и размачкваше навсякъде. Негов ред беше да я изближе. Смъкна се надолу и легна между краката ѝ. Подпъхна възглавница под дупето ѝ и я намести срещу устата си. Тя въздъхна с очаровано очакване и се отпусна назад с присвити колене и стабилно стъпили от двете страни до тялото му ходила. Ръката ѝ се зарови в косата му.

Беше я докарал до полуда с ласките си – спираше се на всичките ѝ ерогенни зони една по една така методично, сякаш съставяше карта за бъдните поколения. Даже бе открил едно-две местенца, за които тя не бе имала представа, че са така чувствителни. Горната част на дланите ѝ, вътрешната страна на ръката ѝ от китката до лакътя, отстрани на корема ѝ, където обикновено имаше гъдел, но под пръстите му се извиваше от удоволствието на допира му там, а кожата ѝ настръхваше. Сега погали първо с устни, а после и с длани вътрешната част на бедрата ѝ и Огняна изтръпна, усетила докосването като ярка светкавица, която я прониза чак до тила.

Никола вдигна поглед, за да ѝ се полюбува. Беше се зачервила от възбуда. Очите ѝ светеха, а устните ѝ бяха мокри, набъбнали и полуотворени като в лъстива подкана да я чука там. Дишаше леко накъсано. Едната ѝ ръка бе на гърдата ѝ и тя лекичко се галеше сама с кръгообразни движения. Другата слезе от косите му и Огняна я спусна на вагината си. Лекичко отвори долните си устни сама и ги задържа многозначително така. Никола потръпна.

Взря се очарован в химена ѝ. Малка дупчица по средата, голяма колкото ябълкова семка, и плът, която съвсем не изглеждаше да е нежна мембрана, а направо си беше като срастната с вътрешностите ѝ. Изглеждаше невъзможно, напълно непробиваема. Устата му пресъхна внезапно, когато си даде сметка, че ще я заболи, когато я разкъса и че това е жива рана, която той щеше да отвори в най-деликатните ѝ части. Бог явно бе шибан извратеняк, щом бе сътворил жената по такъв странен начин, че да трябва да я отварят и да я боли. Тъпа история.

Поколеба се, преди да се осмели леко да вкара пръста си и да опита еластичността на химена ѝ. Не се наложи да го вкарва много навътре – преградата бе само на няколко сантиметра от входа на утробата ѝ и съвсем близо сега, когато сама се беше разтворила и държеше срамните си устни настрани за него. Тя предупредително изсъска и неволното стягане на мускулите на бедрата и на корема ѝ го предупреди да не си прави повече експерименти. Макар че самото действие… безспорно бе страшно възбуждащо за него с лекия намек за забраненото насилствено проникване.

Не се сещаше и за една физиологична или еволюционна причина това нещо да стои точно там. След кратката размяна на реплики помежду им, която го бе накарала да се чувства като идиот, поне бе разбрал, че едва ли Огняна е така невинна, както изглеждаше на пръв поглед. Като имаше предвид чувствената ѝ природа, тя със сигурност се бе научила да си доставя удоволствие като мастурбира. Да, но девствениците не могат да си напъхат пръстите навътре и да стимулират оная готина точка, която кара жените да викат от кеф. И той нямаше да може, докато хименът стоеше непокътнат като мълчалива стена в тялото ѝ, издигната там от псевдоморалист с твърде много власт и извратени идеи за господство. G точката ѝ оставаше недостъпна и недокосната някъде от другата ѝ страна.

Трябваше му малко време, за да осъзнае какво му се върти в главата. Бас хващаше, че Огняна, каквато е луда в леглото и без никакви задръжки, щеше да се навие… Но преди това искаше да я полиже и да ѝ достави удоволствие. Другото после. Изобщо нямаше да се наложи да я боли тая нощ. И без друго… не, че не му стискаше, но не искаше тя да запомни първия си път с него така и да го асоциира с неизбежното насилие да проникне там и да я разкъса.

– Сложи си краката на раменете ми – каза ѝ.

Тя моментално вдигна един по един краката си и после ги премести. Разтвори се в коленете, за да е достъпна за докосването на Никола, макар за опора да ѝ служеха сложените ѝ около неговия врат ходила, извити настрани. Беше удобно, приятно разтворена пред него, в пълно безсрамие. Дупето ѝ беше повдигнато от възглавницата и както си лежеше така му заприлича на Даная, чакаща да бъде оплодена. Той се изсмя на глупостите, които раждаше главата му и се насочи към вагината ѝ.

Беше избръсната, но не до пълна гладкост. Някак той и не беше очаквал да е. Сноп косъмчета очертаваха тесен червеникав триъгълник, който се разширяваше в горната си част. Отиваше ѝ. Напоследък жените фанатично премахваха всяко косъмче от интимните си части и постепенно еротизмът на оголената вагина се беше изтъркал. Ако в еротичния дрескод имаше мода, то със сигурност скоро се подготвяше възвръщането на златното руно. Огняна осъществяваше прехода между двете. Така безсрамно разкрачена, но само донякъде оголена изглеждаше… разпътна. Огняна бе примамливо развратна млада дама с потенциал. Мда. На поезия и на глупости определено го избиваше покрай нея.

От органа ѝ се излъчваше съвсем слаб аромат на цветя. Може би от интимния ѝ шампоан или от нещо друго, но успешно маскираше естествената ѝ миризма. Въпреки горещата вечер и това, че не минаха първо през банята, Никола не долови и следа от миризма на пот. Не, че би имал нещо против. Още повече, че си даваше сметка, че той самият е целият мокър, включително и между краката, но Огняна не показа притеснение да поеме члена му с уста и да се наслади на вкуса както на кожата, така и на спермата му.

Бързо и сладостно прокара език по отвора ѝ, колкото да я опита на вкус. Огняна изстена несдържано и се изви, повдигайки таза си. Задиша малко по-тежко, докато я вкусваше. Никола завъртя език и го навря навътре, докъдето успя да стигне. Започна да я ближе и засмуква, да го вкарва и изкарва от нея, но бавничко, за да усилва възбудата ѝ постепенно. Беше влажна и топла, желанието ѝ личеше, но Никола наистина не искаше да бърза – колкото за свое, толкова и за нейно удоволствие. Отлагането на оргазменото освобождение е сила, с която само смелите смеят да се заиграят.

Езикът му работеше и дълбаеше в нея постепенно, с непрекъснато усилващ се натиск. Пръстите му заместиха нейните и той започна да ги прокарва от двете страни между външните и вътрешните ѝ срамни устни, защипвайки клитора ѝ, когато ги издърпваше в посока нагоре. Редуваше това с кратки бързи засмуквания на малкото зърно на входа на вагината ѝ, което се изпълни с кръв и доволно набъбна под неговите ласки. Вкарваше език, въртеше го навътре, засмукваше я, изваждаше го и пак включваше на работа пръстите си. Огняна беше затворила очи и дишаше напрегнато.

Усети, че е близо до кулминацията си, когато тя се подмокри рязко, сякаш изпускайки се. Огняна така дрезгаво простена, че звукът резонира в цялото ѝ тяло и той го усети в устата си през еластичната плът на вагината ѝ. С цяла длан започна да я потупва по клитора. Като се присви, неговото огнено момиче рязко избухна в конвулсия и стисна раменете му с пети. Наложи се да ги подхване и раздалечи насила, за да не го задуши. Продължи да я гали само с език и устни. Постави ги като вендуза на чувствителното местенце на клитора и около него и я всмукна. Огняна извика, избухна пак в нова конвулсия и вагината ѝ започна да се тресе така, че стана невъзможно да я докосва.

Изчака я да премине през първия връх и да се успокоят бедрата ѝ, преди да я оближе пак. И пак. И пак. Пак. След известно време пак. Отново. Пак. Изгуби бройката на малките ѝ оргазми, но всъщност те никак не бяха леки, макар че следваха в бърза последователност. На Никола дори не му се налагаше да се старае дълго – трябваше ѝ съвсем малко време след единия оргазъм, за да се издигне към следващия и тялото ѝ цялото да се разтресе – бедрата, корема, гърдите. Ръцете ѝ се мятаха в опит да намерят опора, преди да застине и да изживее сладката малка смърт на кулминацията си с извит като дъга гръб. 

Огняна разкриваше неочакван талант. Никола бе срещал само една жена, която бе способна така свободно да се отпусне в негово присъствие и да се наслаждава на секса, че да получава множествените огразми един след друг, и тя беше десетина години по-възрастна от него, омъжена, с деца… Жена, която знаеше, че времето да бъде красива и желана от мъжете постепенно изтича. Жена, която също така осъзнаваше, че няма време за губене в излишен срам. Тя се наслаждаваше и вземаше, раздаваше се като за пръв и последен път, сякаш няма утре, а само днес и сега. Единственото, което ѝ бе нужно, бе добре да я подготви преди това, без да бърза, за да нагнети напрежението в тялото ѝ до точката ѝ на пречупване – по същия начин както бе сторил това с Огняна. Тя бе също толкова пламенна като името си и свършваше сякаш от въздуха.

Беше невероятно възбуждаща гледка. В кулминациите си Огняна бе напълно открита и беззащитна, разтворена пред него, предала се в ръцете му без остатък. Доверието ѝ да се разкрепости до там, че да си позволи да стигне до удоволствието така бързо, а скоро след това пак и пак, бе също толкова еротично, колкото шантавото ѝ леко пълничко тяло, красивите ѝ налети гърди и разрошената ѝ червена коса, която блестеше от пот по слепоочията и над челото, докато тя пъшкаше, извиваше се, викаше и стенеше необуздано. Огняна бе човек без задръжки в секса. Огняна беше чист секс с всяка пора на тялото си. Никола осъзнаваше какъв късметлия е да я държи в ръцете си и да се наслаждава на реакциите на нейното чувствено тяло.

Беше му трудно да се сдържа. Членът му беше смачкан под тялото му и той се понадигаше и поместваше от време на време, за да облекчи напрежението. След един пореден неин оргазъм, когато вагината ѝ вече изглеждаше невъзможно набъбнала, гореща и червена, а езикът му се схвана, Никола реши, че е време. Свали краката ѝ от врата си и ги вдигна нагоре към корема ѝ. Дупето ѝ се оголи, когато тя автоматично ги прихвана при коленете и се намести удобно в поза, която я разтваряше за Никола, но в същото време не я притискаше – просто разтвори бедра от двете страни на гърдите си, за да не губи дъха си. Някак усещаше, че Никола я иска точно така и че ще остане в тази поза за по-дълго време.

Усмихна му се уморено и доволно. Мярна ѝ се мисълта, че като за днес ѝ е напълно достатъчно. Чувстваше се изтощена. Достигането до всеки оргазъм я беше напрягало. Кулминациите полека крадяха от енергията ѝ с всяко следващо достигане до върха. Чувстваше се като да е изкачила Еверест. Два пъти. Без кислород.

Но Никола сигурно искаше своето – виждаше, че е възбуден и оценяваше факта, че се беше сдържал, за да ѝ даде толкова много удоволствие, без да мисли за своето. Така че, макар и изморена, Огняна намери достатъчно желание да му се усмихне окуражително и приканващо. Прие факта, че скоро вече няма да е девствена. След всичките оргазми вагината ѝ буквално издаваше мокри звуци, когато той я докосваше и Огняна се надяваше, че така възбудена и готова ще поеме пениса му по-лесно. Беше чувала, че ако жената е добре подготвена и възбудена, я боли по-кратко, а Бог ѝ е свидетел, че Никола наистина се постара да разхлаби мускулите ѝ и да я накара да тече неконтролируемо.

Той не понечи да се изправи и остана по корем. Само се надигна на ръце. Облиза устни и ѝ се усмихна. Значи още щеше да я лиже. На Огняна ѝ идваше да му каже, че не е нужно повече, но преди да успее да реагира, езикът му се допря до съвсем друго място.

Никола се изкефи на потресеното ѝ изражение. Пипнах ли те, душо огнена?! Не го очакваше, нали?

Облиза я проучващо по тесния пръстен на дупето ѝ, пазещ аналния ѝ вход. Вдигаше поглед при всяко близване, засмукване и завъртане на езика си там, за да наблюдава реакциите ѝ. На нежната светлина от нощната ѝ лампа не бе съвсем сигурен, но му се стори, че зениците ѝ са неимоверно разширени. Тя го гледаше стъписана, в стресната почуда, вглъбена в себе си и новите непознати усещания. А те бяха наистина необичайни на това тайно място, което никога не бе приемала за част от ерогенната си картография. Усещането беше за топлина и влага и за приятна стимулация на нервните окончания на стегнатата плът на ануса ѝ.

Беше като скок в бездна. Прекрачваше едно немислимо табу, което дори не знаеше, че притежава. Въобще не си беше представяла, че някой може да изпита желание да я оближе там, където… От неудобство се присви, мускулите ѝ се стегнаха. Но Никола не я остави да се срамува. Просто продължи полека да я гали и разтрива, докато тя пак се отпусна. Затвори очи и изтика мислите настрани, за да остане само усещането. Не беше възбудена както когато стимулираше клитора ѝ – беше по-скоро умствена възбуда, породена от невъобразимостта на забранените му действия, а не толкова от самото усещане, макар то безспорно да бе приятно.

Един пръст се плъзна във вагината ѝ и я погали отвътре. Тя подскочи – беше така претрита и чувствителна, че можеше да свърши съвсем скоро, ако продължеше да я разпъва и гали. Никола обаче само омокри пръста си, за да може по-лесно да го вкара в дупето ѝ, използвайки естествената ѝ мъзга. Когато го постави на входа ѝ, тя усети натиска. Сякаш забрави да издиша и замръзна под него. Краката ѝ се разтрепериха от напрежението на очакването. Никола натисна малко и го вкара до някъде. Изкара го плавно, само за да натисне пак. Започна да я чука бавно така, без да я припира. Реакцията ѝ бе каквато очакваше – несъмнено ѝ беше приятно и тя спря да се тревожи и стяга.

Вкара втори пръст и тялото ѝ бързо се нагоди. Не изпитваше никакви затруднения да влезе в нея и не се налагаше да насилва входа на ануса ѝ. Започна да върти пръстите си в нея, докато ги вадеше, а после ги пъхаше обратно рязко и силно, докато дланта му плътно не опреше на цепката между разтворените ѝ полукълба. Натискът я докарваше до лудост. В нея бавно се надигна някакво усещане, което бе съвсем различно от всичко, което познаваше досега.

Никола усети момента, в който тя се възбуди под пръстите му. Вагината ѝ реагира с нов приток на влага, която заблестя по устните ѝ долу. Беше готова. Надигна се на колене и се наклони към нея, насочвайки пениса си. Той самият нямаше нужда от стимулация – бе твърд и напълно възбуден от гледката под себе си. Гребна с цяла длан от естествения ѝ секрет и я размаза щедро по члена си, преди да го нагласи на ануса ѝ. Огняна ахна и прехапа устни, когато осъзна какво ще направи Никола.

Започна да влиза в нея. Тя държеше краката си нагоре разтворени в коленете и вирнати и трепереше от усилието да се сдържа да не се помести. Беше тясна там, въпреки опитите му да я подготви. Никола я беше изненадал, но Огняна още не можеше да каже дали изненадата е приятна или не. Отпусна се съзнателно, за да се нагоди, доволна от бавния начин, по който проникваше в нея. Бе благодарна, че мъжът в краката ѝ се сдържа, макар да бе така възбуден и твърд.

Той спря донякъде, без да натиска повече. Чувството бе за странна пълнота в червото ѝ, сякаш пред дефекация. Мускулите на сфинктера ѝ се опитваха да изтласкат твърдото тяло навън, но постоянният натиск, който Никола упражняваше, задържаха неподвижен пениса му в нея.

– Добре ли си? – попита я дрезгаво.

Гласът ѝ прозвуча не по-малко променен от неговия, когато тя пресипнало отвърна:

– Да, да… Недей да спираш…

– Дръж краката си така.

Влезе още навътре като през цялото време гледаше мястото на сливане помежду им. Беше невероятна гледка. Дупката ѝ се разтваряше за него и вече беше погълнала главата на пениса му. Тласкаше постепенно, разпъвайки я, докато я нанизваше. Главата му бе оформена и съразмерна, но надолу по ствола членът му ставаше малко по-дебел, затова с проникването я напъваше да се разшири още. Когато най-сетне влезе до края и тестисите му се опряха в кожата ѝ, търпеливо я изчака да свикне с присъствието му в себе си. Помести се и легна върху нея, затискайки я, като така и последните милиметри от пениса му се промъкнаха вътре. Дишаше тежко и бавно над нея и се опитваше да се контролира.

Огняна с втренчи немигащо в него. Мозъкът ѝ всъщност отсъстваше. В момента единственото нещо, което имаше значение, беше чистото усещане и физическата реакция на тялото ѝ. Чувстваше съвсем слаба болка и леко парене, породени от разпъването, но не и нещо, което да я притесни. Когато Никола реши да се раздвижи, тя първо усети как започва да пулсира и да се мести в нея, без да се търка в тесните ѝ стени. Мъжът всъщност не тласкаше в нея, а стоеше забит дълбоко в гладката мускулатура на ректума ѝ, която го обгръщаше като гореща коприна, и само местеше таза си настрани и се усукваше, за да я доразшири.

Що се отнасяше до него, тя можеше да остане все така тясна и стегната, защото усещането беше несравнимо с вагинално проникване, обаче не искаше да я боли. Знаеше, че самото разпъване, което я кара да стене и да се извива неволно под него, всъщност е леко болезнено, но и стимулиращо. Върхът на члена му бе доста навътре и несъмнено бе подминал мястото, където тънката мембрана между ануса и вагината ѝ се опираше в тайнствената ѝ G точка. Въпреки това самото неподвижно присъствие на пениса му в този тесен тунел дразни нервни окончания, които несъмнено ѝ доставяха и удоволствие наред с леката болка. Бавно започна да се движи в нея. Първо излезе почти до края и после пак влезе до дъно.

Огняна се остави на усещанията и започна да потръпва, когато главата на пениса му нацели някаква чувствителна точка, където упражняваше твърд натиск при всяко влизане и излизане.

Никола знаеше какво прави. Понеже нямаше как да стимулира това местенце през вагината ѝ, без да я дефлорира и да я заболи, бе измислил начин да го направи през ануса. Съдейки от реакциите ѝ и бурното повдигане на гърдите ѝ, получаваше му се…

Започна да тласка все по-силно и по-бързо. Анусът ѝ се беше разтворил и го пропускаше без проблем. Той дишаше тежко и усещаше как в топлата нощ потта се стича по гърдите и между бедрата му, мокри косата му на тила и избива по гърба му, но и през ум не му минаваше да спре сега. Искаше да стигне както до своето, така и до нейното освобождение. Малко оставаше. Напрегна се като се съсредоточи само в простото движение на таза.

Тя започна да пъшка при всеки тласък. Напрежението се натрупа в средината на тялото ѝ вътре във вагината ѝ и едновременно в ануса, макар да не знаеше как е възможно да го чувства така плътно и силно, и възхитително, и ужасно здраво, докато се набиваше в нея отново и отново. Усети вълната да идва и я яхна, без да посмее да промени дори на йота и най-малкото положение на мускулите си, дори не и на пръст от краката си. Не смееше да прекъсне или да забави идването на оргазма си и стигна до него стремглаво и волно, избухвайки в сякаш безконечна конвулсия със сила, несравнима с клиторните оргазми, които бе имала.

Никола не спря, само забави движенията си и започна да тласка на кратки интервали с няколко секунди между тях. Тя викаше под него и не можеше да се удържи вече, защото такъв оргазъм никога не бе имала – нито преди Никола, нито тази нощ с него. Тресеше се така, че Никола се увлече в собствения си оргазъм. Бързо я настигна и изригна в нея, макар че тя едва ли си даваше сметка, че я пълни със спермата си. Цялата беше се напрегнала и присвила със стегнати мускули, които трептяха натегнати. Остави пулсациите на вътрешните ѝ мускули да го масажират и галят с коприненонежно, но твърдо усещане, докато се изцеждаше в нея с последните си половинчати фрикции.

Отпусна се с цялото си тяло върху нейното. Тя хлипаше тихо, още не съвсем на себе си. Измъкна се неволно от нея, когато ръцете ѝ поддадоха и тя отпусна крака от двете му страни. Никола допря ухо до гърдите ѝ и се наслади на бесния ѝ сърдечен ритъм, докато се опитваше да успокои своя собствен. Това беше. Нямаше сили да мръдне, ако ще да я премаже. Беше се раздал без остатък в нея, изгорял в огъня на необузданата ѝ сексуалност.

Rating: 4.75/5. From 8 votes.
Please wait...