Отвлечени – майка и дъщеря в ада 1 ЧАСТ

Мая и майка и Ваня бяха много уплашени. Мартин ,  пазачът им се опитваше да хване Мая , а тя обикаляше около  масата.

– Недей , остави я !- провикна се Ваня – Не искаш ли някоя по опитна и не така дърпаща да бъде с теб?

Мартин се спря погледна към жената , тя бе на около 35 в отлична форма. Слаба висока със средно големи гърди който закачливо се показваха над деколтето на опитото и потниче. За разлика от русата си дъщеря тя бе с кестенява коса поостригана на черта.  Погледа му премина надолу по краката и обути със сини дънки. После отново погледна към Мая ,тя бе някак по нежна , с дългата си руса коса и доста по млада -на около 16 години. Дългата да коленете и свободна лятна рокля я караше да изглежда много привлекателна. Той поклати глава замислено.

– Става , ела

Ваня се насочи към врата ,а той я последва .Мая остана сама. Тя се отпусна и седна в ъгъла. Бяха ги отвлекли преди два дни ,заради откуп  понеже баща и бе много богат. Обещаха им че щом плати ще ги пуснат. Зачуди се какво ли става с майка и.

Ваня се намери в копие на тяхната стая. Обзавеждането се състоеше от маса с два стола и едно старо метално легло . Врата зад гърба и се затвори и почти веднага една ръка обхвана дупето и го стисна. Тя се извъртя.

– Готин задник имаш – Мартин се усмихна, а ръката му се премести на кръста и и я побутна към други я ъгъл с леглото. – съблечи се

– Жоро ще ви плати / мъжът и се казваше Георги/, защо го правиш- опита се да преговаря тя.

– Защото ми се ебе- направи се на учуден от въпроса и Мартин- аре събличай се, нали сама изяви желание

– Е ти искаше да изнасилиш дъщеря ми, какво очакваш да направя!?!

– Оффф стига глупости , или теб ще еба или Мая  , аз лично предпочитам по младата , така че ако мислиш че ще ти се обяснявам не си..

– Добре- прекъсна го Ваня. Тя осъзна че нямаше измъкване , затова свали потничето и откопча сутиена. Когато гърдите и с големи ореоли изскочиха Мартин едва забележимо се подсмихна. Тя последователно събу дънките и прашките си, след което се  изправи гола пред мъжа. Тя бе обръсната между краката като имаше оформен малък триъгълник от косми над върха на големия и клитор.

Мартин я дръпна да седне на леглото , после отстъпи назад и се засъблича. Мая бе забила поглед в пода , докато една ръка не повдигна главата и. Тя се изправи и видя голия мъж пред себе си. Мартин бе висок , леко пълен на около 30, обръснат нула номер. Пред лицето и стърчеше надървения му пенис. „Лол“ беше единственото което и дойде наум. Беше невероятно надарен. Пениса му бе не само дълъг но и дебел с огромна глава.“ Сигурно защото е обръснат“ помисли тя, но след секунди когато устните и го обгърнаха додаде наум „ не е от това направо си е огромен“. Ръката му задвижи главата и . Тя се пресегна и го хвана с ръка , като по този начин създаде ограничител защото той се опитваше да и го навре чак в гърлото.

Мартин наблюдаваше как члена му ту потъва ту се показва от устата на жената Тя бе затворила очи, той пусна глават и , и тя продължи сама да движи главата си. „Бива я уххх……….добри минети прави, оооо…дааа….“. Той се дръпна назад докато члена му излезе от устата и.

-Легни- каза той , а когато тя легна той разтвори краката и  наколенчи между тях. Протегна ръка и я погали по бузата. После навря пръста си в устата и. Другата му ръка се спусна и загали малките и срамни устни и забарабани по големия и клитор. Извади пръста си от устата и , и след секунди  бе във вагината и.

-Ъхх- се отрони от устните на жената когато пръста на мъжа влезе в нея. Той , го задвижи и тя извърна настрани глава.

– Сухичка си!?! – каза като на себе си Мартин, извади пръста си и я покри с тялото си , като бръкна между телата им и насочи пениса си.

-Аааааа- тихо простена Ваня когато члена на пазача проникна в нея. Тя се опита да го подпре, но пениса му неудържимо навлизаше във вулвата и—охх ……,моля те по бавно …….ааааа

Мартин гледаше жената през цялото време , когато главичката му влезе в нея тя изправи глава , а очите и се разшириха. Той продължи да натиска  и тя отвори уста и задържа дъха си .Когато бе целия в нея замря за секунда ,а тя задиша с пълни гърди , после леко го извади и рязко и го вкара пак, което отново я накара да простене и да затвори очи. Продължи да я чука с къси тласъци докато не се овлажни. Когато вече свободно се движеше хвана краката и и ги качи на раменете си.

Пениса му бясно я пореше , а леглото силно скърцаше при всеки тласък .  Ваня извърна настрани глава и затвори очи. Имаше чувството че когато и го набие члена му стига  чак в яйчниците и . След 10 минути рязко излезе от нея , което я накара да  завърти глава и да го погледне. Той пусна краката и легна до нея, бе целия потен.

– Качвай се отгоре

Ваня се завъртя върху потния мъж. Хвана члена му и го насочи към отвора си“ Господи защо му е толкова мокър … защо АЗ съм толкова влажна“ помисли тя докато го поемаше. Когато бе отгоре му той я придърпа надолу и заоблизва гърдите и като от време на време ги хапеше. „ Офф няма ли да свърши“ тя усили темпото. Колко се движи не знаеше но усещаше че гърба и ецелия мокър , а бедрата я болят. Вече не можеше затова спря:

– Не можеш ли да свършиш, направо се скапах

– Аз трудно се празня , хайде да се сменим- когато Ваня се прехвърли отстрани той додаде- надупи се на задна прашка

Ваня застана и след секунди членът му отново я изпълни. Той я хвана през кръста и бясно я запомпа. Ваня хвана тръбата на таблата и я стисна , членът му отново сякаш бе в матката и. Чука я още 10 минути , докато тласъците му не станаха по отсечени и дълбоки. Ваня бе заровила глава във възглавницата , когато усети как той замря ,а след секунди топлината и лекото щипане дълбоко в нея и подсказаха че семето му се е изляло в нея. Той излезе от нея и тя се отпусна първо по корем , а после се завъртя настрани. Видя го че отиде и седна на стола до масата , като запали цигара. Погледите им се засякоха

– Супер си- ухили се Мартин, и Ваня извърна очи- искаш ли цигара

– Не- тя се завъртя и легна по гръб . Между краката и лепнеше от изтичащата от нея сперма.

Когато мъжът изпуши цигарата стана и се облече:

-Аре обличай се

Ваня се облече и той я заведе отново в стаята. Мая седеше  на леглото прегърнала коленете си притиснати към гърдите . Тя бе слушала през цялото време ритмичното скърцане на леглото и бе наясно какво се бе случило. Тя скочи и прегърна майка си, която също я прегърна и успя само да промълви:

– Баща ти не трябва да разбира за това

-Мамо

-Чу ли ме не трябва да му казваш- Ваня се разплака и отпусна глава на рамото на дъщеря си.

Двете легнаха на леглото прегърнати , не говореха нищо до вечерта когато  Мартин им донесе вечеря . Той мълчаливо ги чака да се нахранят , след което каза на Ваня:

– Ти ела

– Абе що  се не спреш бе- Мая скочи права

– Моля- даде си вид на учуден Мартин

– Остави майка ми на мира

– Ако искаш може да я смениш ха ха ха

– Добре – намеси се Ваня като стана

– Мамо стига глупости, нали искате пари , баща ми ще ви плати защо е нужно

– Абе ти- той тръгна към нея но Ваня се изправи пред него:

– Моля те , хайде да ходим

– Кажи на тая пикла да си затваря устата да не и я затворя аз- Мартин се обърна и излезе , последван от Ваня.

Мая остана сама , след малко леглото в съседната стая отново заскърца. Тя седна на масата като подпря с ръце главата си. Какво ли правеше сега това животно с мама….., чука я какво прави, гадно копеле…. мръсна свиня“. Седя около половин час така измъчвана от мислите си след което стана и отиде до врата . Допря ухо до врата но единственото което се чуваше бе леглото. Тя се върна и легна , ритмичното скрибуцане направо я побъркваше. Мина още около час но скърцането не спираше, най после след още двадесетина минути спря а след малко  врата се отвори и влезе майка и. Мая стана и се опита да я прегърне , но Ваня и направи знак с ръка че не иска , обиколи я и отиде на леглото. Бавно събу дънките си  и с мъка си легна. Мая се приближи и легна зад нея като я прегърна.

Ваня се разхлипа. Усещаше че вулвата и е надута , явно я беше протрил  но физическата болка е нищо пред унижение да се прибира при дъщеря си след като е правила секс с друг мъж а не с баща. Това направо я съсипваше.

– Какво мамо , гаден ли е , какво ти направи

-Нищо мило , нищо ,- замисли се и додаде-  просто…. ме боли…. просто  много е надарен

– Оная му работа ли?- тихо попита Мая

– Моля те не ми се говори , гушкай ме

Двете заспаха прегърнати . На другия ден Ваня с мъка стана и се облече.

-Какво ти е ?

-Протрил ме е , направо не мога да ходя

– Мамо- Мая я прегърна  тъкмо преди врата да се отвори. Мартин им донесе закуска. Ваня внимателно седна , отдолу и бе много некомфортно. Мъжът ги   изчака да се нахранят после повика отново Ваня , но Мая избухна:

– Спри се бе копеле , виж че не може да ходи , имаш ли акъл ,

-Не може да ходи ли, ха ха ха

-Кво се хилиш бе животно

Мартин се приближи и я хвана за гушата

-Еи пикло, внимавай как ми говориш че ще ти счупя главата

– Не остави я, да отиваме- Ваня го бе хванала за ръката- остави я, моля те!

Мартин бе стиснал силно Мая за гушата , което явно е уплаши затова и тя гледаше изцъклено. Тои я блъсна и тя падна по дупе на пода.Ваня тръгна и той я последва.

– Не спри-Мая се надигна – протрил си я ,…. тя не може …

-Абе кво ме боли уяа

-Моля те , -Мая разтвори крака показвайки червените си прашки- чукаи мен

-Мая какво правиш -Ваня заобиколи Мартини стана пред дъщеря си- нищо ми няма да тръгваме

Мая се изправи и  постави ръка на рамото на майка си .

-Мамо стига , виж се как ходиш

-Това взе да става сапунка-намеси се Мартин- която ще тръгва да тръгва

Ваня тръгна , последвана от Мая и Мартин. В другата стая Мая директно хвана и съблече роклята си през глава оставайки по прашки и сутиен.

– Мая веднага спри -Майката безуспешно задърпа дъщеря си за ръката.

-Еи ако продължавате така ще ви вържа и ще ви оправя в гъзовете и двете. Ще еба Мая

-Не ,не може- наостри се Ваня

Мартин я хвана за косата и буквално я замъкна в тяхната стая , след което заключи.

Rating: 3.13/5. From 8 votes.
Please wait...