Отвлечени – майка и дъщеря в ада 4 ЧАСТ

Останали насаме двете жени не помръдваха . Мина известно време докато Мая се посъвзе достатъчно и стана.Мина покрай майка си и я погали по косата след което отиде и се изми. Намъкна роклята си но без да слага сутиен и да обува прашките си. Взе ги и отиде да ги пере. Ваня все още седеше на стола загледана пред себе си.
Погледа на жената бе прикован в петното върху чаршафа, това бе изтеклата от дъщеря и сперма. Усещаше че и се повдига , „ Това животно не само че еба дъщеря ми пред мен , не само че се изпразни в нея  ами ме и накара да му оближа оная работа след това… гадно копеле ще му дам аз на него , ами какво ще кажа на Георги , еи някакъв ненормалник ни ебеше на поразия , сутрин обед и вечер, ааа и забравих да ти кажа че му правих свирки точно след като се бе изпразнил в дъщеря ти… господи ще се съмоубия.“Една ръка я прегърна и тя вдигна глава.
-Добре ли си мамо,
– Не искам да умра, така не може да продължава аз…
-Спокойно , нищо не е станало,
– Та тоя изверг ме накара да гледам как те…-зачуди се за думата за момент  и продължи- ебе, господи как ще кажем на баща ти господи, искам да умра!
– Нищо няма да му казваш- със сериозно изражение мая клекна пред нея. Роклята и само че се набра на горе оголвайки обръсната и вагина , което веднага наостри Ваня:
Защо си без гащи , а и сутиен нямаш….
– Мамо , ха ха ха, намери какво да ме питаш , изпрах ги спокойно
– Оф не знам миличко , ела- Тя я изправи и нежно я прегърна ,после си легнаха , като поставиха една кърпа върху петното.Ваня бе зад Мая , тя тихо прошепна:
-Боли ли те
– Не , нищо ми няма, болеше ме само отначало , после не
– Щото си суха
-Аха, а и …доста му е голям.. в сравнение с на Жоро направо
– Вярно му е голям
– Ти виждала ли си по голям
– Е какви са тия въпроси
– Е интересно ми е
– Не
– А как те протри
– Е как ,… на сухо ….и бързо ….а и много и така. Хайде да заспиваме
-Добре лека нощ
-Лека
-Ужас , как може та ти си ми дъщеря
– Мамо стига , и двете ни  еба , а и като гледам пак ще ни ебе, по добре не се връзвай толкова.
Двете заспаха прегърнати , а на другия ден Мартин и на закуска и на обяд само им оставаше храната и излизаше. Думите на Мая само че  се оказаха пророчески , вечерта Мартин търпеливо чакаше да се нахранят:
– Елате-Той започна да се съблича , вече бе надървен.-Ще ви еба и двете едновременно. Събличайте се и ставайте на леглото за задна прашка.
Майка и дъщеря се спогледаха , незнаещи как да реагират , после сякаш Мая се реши , хвана и съблече роклята си през глава. Ваня я последва. Останала и двете голи , те стояха насред стаята
-Надупете се на леглото- заповяда мъжа
-Мая отиде и коленичи на ръба на леглото като се подпря на ръце вирвайки дупето си. Ръката на Мартин се вдигна и застана отгоре му , след което се плъзна надолу и пръста му потъна в нея
– Ахх- се  отрони от устата на момичето.
– Кво чакаш , застани до нея – заповяда мъжа и Ваня като робот се подчини.
Двете се спогледаха и Ваня постави ръката си върху нейната. В същия момент момичето се изви в дъга затвори очи а от устата излезе едно“Аххъъъъъъъ“ а ръката и стисна нейната. Цецка извърна глава и видя че Мартин се бе залепил за дупето и . Той я погледна отмести се леко назад и отново се заби до корен във Мая .Момичето бе отпуснало глава надолу и лицето и бе скрито от косите и.  Гърдите и подскачаха при всеки тласък в унисон с косата и , а от устата и излизаха стенания Ахх……ооооооо………..ъъъъъъъъъ………..ъъъъъъъъъ-. Ваня се надигна:
-По леко бе Марто, виж че я боли
– Куче от салам не го боли-Мартин се изхлузи от Мая- надупвай се- Ваня отново застана на четири крака  и той  се настани зад нея  като историята се повтори. Рязко и го наби няколко пъти  после си го извади . Отстъпи една крачка назад и постави ръце на дупетата им прониквайки с по два пръста във вулвите им.
– Така няма да стане- той извади пръстите си заобиколи ги и легна пред тях.- Ванче качвай се на кура , а ти ми седни на лицето искам да те лижа.
Ваня се изправи и бавно се подкачи отгоре му .  Хвана пениса му и го насочи в себе си , след което седна. Мая обиколи леглото и се качи с гръб към майка си.
– Не не така седни на обратно, та по добро да виждаш как майчето ти се надява на кура ми- обади се Мартин.
Мая се обърна и погледите на майка и дъщеря се засякоха. „ Какво ли чуства , сега“- помисли момичето и очите и неволно се насочиха надолу през щръкналите зърна на гърдите , по корема, по клитора до разтворената и цепка където сега члена на Мартин ту се показваше ту се скриваше. Езикът на мъжа се заигра с клитора и. Тя вдигна поглед и видя че майка и бе  притворила очи , седнала напълно изправена с отпусната леко назад глава.  Езика между краката и взе да става все по настоятелен, Мая усети тръпки в корема“ Мале ….добре лиже ….. „ пръста му влезе в нея и се задвижи в унисон с езика върху клитора и“ неее…….не трябва да ми харесва……господи..“тя погледна към майка си. Тя бе усилила темпото , и вече бързо се набиваше , очите и бяха затворени и дишаше тежко през стиснатите си зъби „Господи……“
– Аааа……..ъ.ъъъ….ъъъъъ- Тя отпусна напред глава и се подпря на бедрата си. Понечи да стане но мъжът я задържа- Господи хъъ.спри……..оооооххххххххх………..спри.
Ваня отвори очи и погледна конвулсивно тресящата си дъщеря.“ Мая свърши ………това беше оргазъм……… господи………….“.Тя също не бе безразлична към члена забит в себе си, още миналия път беше усетила че започва да и харесва , но тя се опитваше да се въздържа“  ….а Мая как може да свърши от този“
На Мая не и пукаше , шпаклата много и хареса, и резултата бе на лице. Но Мартин не спираше и тялото и още тръпнеше. Той я повдигна и тя се отместии седна до него. Лицето му бе цялото в лиги и сок от нея. Тои я погледна:
-Искаш ли да седнеш на кура ми?
– Да
– Ванче ела и теб да излижа
Ваня се издяна, а члена на Мартин го удари в корема. Тя  се премести напред заемайки мястото на момичето само че обърната напред. Мая не чака подкана а се качи отгоре му и се наби от раз до дъно. Мартин моментално се зае с вагината на Ваня , а Мая започна бясно да го язди. Бързото темпо на момичето подейства и на двамата , Мартин вкара езикът си в Ваня и засмука докато се празнеше , а Мая усетила топлината на спермата му се отпусна върху гърба на майка си докато свършваше за втори път. Когато конвулсите на вагината и отминаха Мая стана и легна до Мартин , а той отмести Ваня на другата страна и тя стана права  до главата му.
Ваня погледна надолу където Мая и Мартин дишаха тежко .
– Яко ли беше- Мартин извърна глава към Мая
– Яко- отвърна момичето.
– Ама майчето ти не можах да свърша
-Не знам- завъртя очи Мая.
– Ти нямаш проблем с това?- захили се Мартин.
– Не даже май два пъти свърших – усмихна се уморено  Мая- досега не бях изпитвала подобно нещо, беше невероятно
Мартин стана , запали цигара и започна да се облича. Взе цигарата си и излезе.

Rating: 4.00/5. From 4 votes.
Please wait...