Отвлечени – майка и дъщеря в ада 6

На другия ден продължиха по същия начин , правеха секс , ядяха , и пак правеха секс. След обяд Мартин излезе за малко, защото трябвало да говори по телефона. Беше и обяснил че наистина са пуснали майка и , и че като баща и плати ще пуснат и нея. Тя вече се бе по успокоила, говореха си спокойно и повече се държаха като двойка отколкото като похитител и отвлечен.
Но когато Мартин се върна беше навъсен като буреносен облак. Тихо нареди:
– Облечи се
-Какво е станало
– Едни хора ще дойдат
-Какво става- Мая се изправи и го погледна с разширени очи изразяващи ужаса и.
– Знаеш че аз само ви пазех , други ви отвлякоха . Казаха че ще дойдат за видят как те пазя, а и ще останат да нощуват.
-Е какво , има нещо страшно ли?
– Мая , това са много опасни хора , ако се изпонапият довечера не знам какво може да им хрумне. облечи се и влез в стаята .Трябва да поразчистя.
До вечерта Мая остана самал ,Мартин и донесе храна и каза че пият горе , той също миришеше на алкохол. Тя вече си бе легнала когато от съседната стая се чу глъчка. Врата се отвори и в стаята влязоха четирима непознати последвани от Мартин. Всички носеха по бутилка хс алкохол и чаша.
– Чухме че тук имало млад ебалник – каза първия , възрастен на около 50, слаб , но иначе с огромно бирено шкембе мъж ,казваше се Петър както по късно от разговорите им разбра Мая- жалко че пуснахме майката, исках нея да я изпраскам. -Мая бе седнала в леглото когато врата се отвори , той се приближи и я хвана брадичката – ти мила сега ще трябва и нейното ебане да отнесеш
– Моля т не искам. Пусни ме – тя усети как сълзи се застичаха по бузите и.
– Сега ще ви я заеба момчета- продължи Петър- той я дръпна за ръката да стане – Събличай се.
Мая не помръдваше затова той хвана роклята и я дръпна нагоре. Жената машинално вдигна ръце и той я съблече. Пресегна се и свали сутиена , а след това и прашките и. Когато бе вече чисто гола я побутна да седне на леглото. Беше обут с къси панталони и издатината на късите им показваше че е вече възбуден. Той ги смъкна и члена му щръкна срещу лицето и. Хвана я за врата и я придърпа към члена си.
Мая гледаше пениса пред лицето си. Обикновен член горе долу колкото на Жорко , но някак изглеждаше заострен и с огромни топки . Тя упорито отказваше да отвори уста и пениса му се потърка по бузата и. Мъжът силно я стисна за врата което я накара да изпищи, а той йзлая:
-Лапай ма
Тя отвори уста. Зад гърба му мъжете наблюдаваха ритмичното стягане на дупето му докато я чукаше в устата. Те се бяха настаниха на столовете около масата и започнаха да пият. Мартин бе донесъл още три от другата стая така че всички седяха
– Добри минети липрави?- попита един от мъжете.
– Добра е аааа да- отвърна Петър като леко се извърна назад.- Мисля да и се изхвърля в устата
Петър отмести главата и я повдигна да го погледне
– Обичаш ли да пиеш спермичка момиче
– Не
– Ама сега ще ми я изпиеш- той отново натика члена си в устата и се задвижи.
Когато Мая усети първата струика сперма тя се отскубна назад но Петър я задържа . Все пак тя успя да извади пениса му от устата си. Останалата част от семето му изхвръкна към окото и , но тя успя да го затвори и то се размаза по бузата и, покапвайки и по гърдите и.
-Що го изплюва ма- обади се един от непознатите.
Петър отстъпи назад и тя пусна пениса му. Изтри си окото, но когато отвори очи Петър хвана члена си с дясната ръка , а с лявата я хвана за косата. Прокара го по бузата и обирайки спермата от там след което го допря до устните и. Натисна натиквайки и го чак в гърлото. Тя се задави и тои го извади малко навън.
– Оближи го
Мая не реагира , затова тои и го навря отново. Този път го задържа повече, въпреки че тя се даваше. Когато го извади отново навън ,езикът и заоблизва бързо главичката му. Дори и след като си го извади тя продължи да усеща соления вкус на семето му . Но нямаше време да мисли за това. Единия от непознатите я хвана за крака вдигайки го нагоре. Тя се отпусна назад и легна по гръб. Тои завъртя крака и настрани докато тя не легна успоредно на леглото. Събу анцуга и боксерките си. Намести се между кракат и рязко я облада.
-Аааааа – Мая бе суха и внезапно разпорилия я член и причини силна болка, затова тя го подпря с ръце.
– Мани си рацете ма- Мая леко отпусна и тои се задвижи.
Помпа я поне половин час докато я напълни със семето си. Когато стана веднага бе сменен от третия непознат. Цецка направо се отврати , беше нисък дебел и ужасно космат. За разлика от първия тои се изхвърли след няколко минути.
Дойде ред на този на който викаха Борко . Млад , най много на двайсет и много мусколест. Тои я обърна на задна прашка и бавно започна да трамбова ануса и.
-Сега сакровище ще те еба в гъза .Ебана ли си до сега тама?
-Не ,моля те не искам.Ааааааа…… не….спри
Главата на пениса му бе влязла, но мъжът не спираше а продължи ритмично да и го набива все по навътре. Постепенно усили темпото, и вече бързо я помпаше. Малко след като започна да се движи спокойно Петър седна пред нея. Придърпа главата и към скута си и тя му го засмука.
– Аре да я ебеме едновременно- каза той
Борко се изхлузи от дупето и, а Петър и направи знак с пръст да се качи нагоре. Мая пропълзя нагоре и седна върху му. Бавно се за надява докато я изпълни.
– Ебали ли са те двама досега – Попита Петър
– Ааа….хъ…….оххх- Тя се бе извила в дъга, устата и бе отворена и дишаща с пълни гърди заштото Борко беше започнал на тласъци да и го набива отзад- госпди..оххх
Петър засмука зърното и, а Борко мощно я заклати. Мая никого не бе изпитвала подобно чувство за пълнота, струваше и се че ще се скъса . Борко я помпа поне 20 минути докато се изпразни като през цялото време Петър и смучеше зърната, когато излезе от дупето и Петър пусна зърното и я изправи.
– Ти си Майче- тя се заклати, а той замачка гърдите и. След няколко минути той ги стисна , и жената усети познатото щипане и топлината на изливащата се в нея сперма. Тя се отпусна настрани и легна до него. Петър се надигна и се надвеси ад нея. Ръката му се спусна между краката и и бръкна в нея.- Много готина путка имаш Майче.- Извади ръката си и отиде към масата . Дойде ред на Мартин. Той я положи да легне и бавно я облада, после прошепна:
-Много съжалявам
Тя го стисна леко за бедрото и той се задвижи. Когато се изпразни и стана Мая също се изправи.
-Може ли да отида до тоалетната- попита тя.
– Върви
Мая отиде и седна на гърнето. Беше и много кофти защото само един параван я отделяше от мъжете. По очите и течеше река от сълзи. Изпишка се и се върна, като изми очите си.
– Ела пии една ракия- Повика я Борко.
– А баща ти сигорно си мисли че има примерно момиченце?- попита ниския дебел непознат, но мая не каза нищо и той продължи – Мале ако знае как се ебеш ха ха ха?- той се захили а Мая наведе глава, почувства се неудобно че седи гола сред тези мъже , с периферното си зрение видя че той опъна анцуга си и извади късия си дебел и космат член -ела да ми подухаш.-Като машина Мая отиде пред стола му, клекна и след секунди вече усърдно движеше глава.- ооо страшни минети прави
Мъжете продължиха да пият а Мая периодично се преместваше от един на друг. Устата вече и бе схваната , но тя продължаваше да се мести като им биеше чекии и периодично им ги налапваше. Това разбира се включваше и Мартин.По някое време я преместиха отново на леглото и отново и се изредиха. По едно време вече непознатите не можеха да гледат от колко бяха пияни. Мая лежеше на леглото , с разтворени крака, между краката си усешаше пулсираща болка, дори не знаеше кое е боли повече вагината или дупето. Непознатите се изнизаха , Мартин се приближи до нея.
-Добре ли си
Мая се разплака .
– Боли ме, отдолу …всичко ме боли
-Ела- тои се опита да я повдигне но когато стигна до седнало положение рязка болка отолу я накаара отново да легне.
-Остави ме
– Съжелявам , но нищо не мога да направя , ако кажа нещо ще ме убият , ясно ти е, казах ти това са много опасни хора Прости ми- той опря челото си в нейното и Мая усети как няколко сълзи покапаха по лицето и. После рязко стана и бързо излезе.

No votes yet.
Please wait...