ОТКАЧЕНИ СЕКСИ ИСТОРИИ – 1

<bad_boy_goodluck@abv.bg>

Още от малък си бях голям ебльо скачах както на малки момичета така и на каки, имам по-голяма сестра и до ден днешен и имам мерак макар че вече съм на 38, но се разминава само с обарване и бъркане в гащите. Бил съм с какви ли не жени, но най-вече предпочитам стегнати с големи цици и яки бедра, не че не съм праскал и жени на по 50 и отгоре че даже и до към 60год, но там не се брои защото те са като отлежало уиски.
Оправно момче съм по отношение на работата си, а една от откачените случки се случи точно там.Работя в склад за нехранителни стоки като шофьор, поддръжка и пиар тъй като съм мъж на средна възраст нито млад нито стар и организирам реклами и фирмени партита. Още в началото в първите месеци се наебахме неколкократно с шефката която е пищна дама на 55, пълнех и всички дупки със сперма а тя се кефеше, че даже малко взе и да се влюбва. За късмет засечка не стана, но много пъти излизах потен и разрошен от офиса и а чистачката бе дискретна лелка (която също олигавих по циците), но доста мудна и докато чистеше офиса бе много мудна и на няколко пъти се видяха разхвърлените мокри кърпички и петната сперма по пода. За мой късмет обаче , всичко това бе видяно от най-щурата и еблива колежка Миглена , 25 годишно путе с едри и твърди цици макар и без зърна, много пъти я гъделичках и и пусках твърдата си мазолеста ръка отзад а тя се кефеше и се правеше на срамежлива
– Охх, недей де на работа сме ще ни види някой, после ще останем без работа и двамата….
Веднъж както бях брадясъл и потен я награбих за бедрата и и бръкнах в путката за секунди се подмокри, тя също ми бръкна в гащите и го хвана за ствола , не смеехме да обелим и дума и се завряхме в най-отдалечената част на склада.Клекна и го налапа жадно а после смъкна полата и бикините и се надупи на 1 палет, лапане лизане чукане и съвсем се оляхме мина повече от половин час, обедната почивка отдавна бе свършила и трябваше да се връщаме по работните места! Толкова бях възбуден че част от спермата хвърчеше по земята а другата част я запазих за сочните и устни, тя се дърпаше, но я гепах за косата и го натърках. Ядоса се защото нямаше червило и личеше какво сме правили, само изруга набързо с усмивка избърса се със салфетка и тръгна към офиса си. Аз излязаох и веднага се качих на буса, шефката ми ме извика и отидох при нея, бил съм забравил една заявка. Усмихна се и каза:
– Абе младо момче си защо забравяш така, за какво си мислиш?
– Как за какво за вас мила г-жо, забравих вкуса на сочната ви путка и уханието на гърдите ви!
– Шшшттт, тик и стените имат уши, имаш 15на минути жребецо.
И на бързо се съблече, изкара си циците сложи ги като дини на бюрото и се надупи в очакване.Това и беше стартовата поза, обожаваше да я лижа отзад и да и го вкарвам на задна, обърна се за да отметне косата си погледна към мен и веднага забеляза:
– Ей палавник хуя ти е доста зачервен нямаше те доста време на коя го слага я си кажи?
Замълчах си а шефката се наниза на хуя ми и изстена…
– Ох още е топъл че и твърд, ти да не вземаш стимуланти бе ебльо, ще взема да те пласирам като жиголо щом си толкова държелив, има куп жени като мен с положение пари и загорели за свежа плът путки, а кво ще кажеш?
Пак запазих спокойствие и мълчание а тя започна да се чука бясно и след броени минути свърши, после се обърна целуна ме страстно и легна на бюрото с широко разкрачени крака, лизах я по мократа и мека путка а тя свърши още 1 път.Вкарах и го до дъно а тя ме прегърна ,бяхме потни и се гледахме очи в очи, харесваше и всичко с мен особенно това че се чукаме на работното място.Правилото където си вадиш хляба не си вади оная работа беше изключение поне за мен. Както беше едра жена така я вдигах на ръце на поза столче , а тогава така яко и влизаше че чак пръцкаше, след броени минути свърших в нея а спермата се стече по бедрата и….Погледна ме доволна и каза :
– Обичам те миличък, нямам си мъж но ти си ми всичко, това не е секс а нещо повече!Я ми кажи с кого се ебахте с Мегито ли?
– ДА, но моля ви да не се разчува!
– Не се притеснявай, но искам да има сперма и за мен че да съм млада.
Оправих се и излязох,поех си ангажиментите, и така работа вкъщи , мина седмицата почти неусетно…
С Мегито се чукхме по 1,2 пъти на седмица ходехме на кафе и други заведения, но нищо сериозно, знаех че си има някакъв който работи навън….Намекнах и че я харесвам и искам да сме сериозни гаджета а тя хладнкръвно ми каза че си има годеник който работи в Германия и че скоро си идва…..Стана ми кофти и изведнъж охладнях към нея, за момент изплуваха всички моменти на страст и начина по който ми се отдаваше. Тя ме погледна и каза:
– Споко ще те запозная с моя 1ва братовчедка , пак е цицорана като мен и доста по красива с руса коса и зелни очи. Тез дни ще има купон у тях ще дойдеш и ще те запозная , похвалила съм те как ебеш даже и показах снимки на хуя ти, потекоха и лигите така че ти си ….
И така дойде деня на купона, отидохме в братовчека и Даниела, 30 годишна секс бомба с естествени огромни цици около 1,74 висока, руса със зелени очи, още с влизането ми получих страстна целувка и леко обарване по топките хуя, мадамата наистина си струваше, запознах се с всички и с брат и Боби, момче на 18год тип хилка, мека китка. Докато оглеждах мадамите от компанията забелязах типично женскити му маниери и впития колоездачески клин в дупето му, абе направо си приличаше на путка, мъжка курва……Хапнахме пийнахме и всеки се ориентира към някого, Мегито бе сама понеже беше в мензис а братовчедка и Даниела бе с мен започна да ме обарва, разкопча ми дънките и го изкара за да го видят всички , усмихна се и каза:
– Дами , вижте какво имаме тука, благодарение на Мегито която го е опитвала не един път, този готин пич е тук сега при мен и ще бъде само мой
Налапа го до топките и го олигави, Мегито си свали гащите за малко и показа че е на червено и че няма да се ебе с никой и седна от другата ми страна , лапна го за секунди и се усмихна ! Боби брата на Даниела се ококори и не отделяше очи от хуя ми,беше ясно от кои е …..Другите двойки намериха стаи и местенца където да се чукат а в хола останхме аз Мегито , Даниела и брати Боби. Двете ме разсъблякоха , Даниела остана съвсем гола и започна да го лапа жадно после двете се спогледаха с братовчедка си и казаха в 1 глас:
– Имаме една не лесна задачка закачка за теб жребецо!
После Даниела продължи сама:
– Ако направиш това което искам ще бъда само твоя , но задачата не е никак лесна.
Запознахте се с брат ми Боби, преди години след като майка ни почина се наложи да се гледаме сами и тъй като имаме голяма разлика , аз бях и майка и сестра, по нареждане на леля ми му забелвах и лапах чурката както правят майките , но така и не възмъжа и е повече жена отколкото мъж, облича се с прашки и се държи като жена и иска да бъде третиран като жена. НЕ Знам дали си чукал момче, но ако наебеш братчето ми пред нас, ще съм цялата твоя, и това не е всичко , като за сефте имаме 1 скромен жест към теб от 100 евро! За в момент малко се отвратих но Боби наистина приличаше повече на жена, а и 100 евро са си 100 евро макар ча заплатата ми не бе малка бяха бонус! Освен това Даниела не беше мацка за изтърване впоследствие разбрах че Меги и е казала че искам сериозна връзка и че съм цицоман и не признавам други жени.
През това време Даниела взе да си търка в путката 1 розов вибратор а огромните и цици се лашкаха на всички страни, тя извика братчето си съблече го гол и започна да мачка меката му детска пишка.После Боби засмука вибратора на кака си а тя му лижеше чурката като путка, момчето бе епилиран като жена и наистина женствен. Даниела се обърна към мен и каза:
– Пробваме нови неща, като например чурка в чурка , т.е. ти си навираш чурката в кожичката не неговата все едно че е путка,и го ебеш така докато му я навреш навътре голям кеф е, освен това желателно е да му лапаш чурката все едно е путка, няма опасност да ти се изпразни така че, ти си …..
Двете братовчедки взеха да се лигавят и целуват а аз се заех с нелесната задача, досега няколко пъти малко момче като него ми правеше свирки но аз никога досега….
Качих го на масата и налапх меката му пишка имаше нежна кожа и мека главичка която ухаеше на дамски гел, засмуках топките му също така нежни и меки , колкото и да не очаквах ми хареса . После малкото гейче стана и налапа надървения ми хуй, намаза си чурката с още гел и пробвахме чурка в чурка беше невероятно , даже сестра му Даниела снима позата , чуках го така няколко минути и мачках дупето му….Усещането бе все едно чукам плитка путка , съвсем му наврях чурката в задника а топките му станаха големи, после го надупих сложих презерватив и почнах да го еба , имаше меко и стегнато дупе и влизаше с кеф….Сестра му Даниела му говореше като на путка:
– Как си кака хубаво ли ти е, боли ли те дупенцето от голямата чурка на баткото?
– Ох да како, никой не ме е ебал така невероятно е ! Искам да имам путка като теб, ако можеха да ми пришият….
– Путка има само кака миличък, а после и кака ще опита тази яка чурка.
Даниела си бе олигавила путката с вибратора и нямах търпение да приключа с гейчето и да я опраскам, шибах го надупен и го набримчих докрай а двете братовчедки не сварваха да вадят телефоните и да снимат, не исках да свършвам , извадих го хвърлих презерватива и гепах ДАНИЕЛА разкрачена на пода !
Путката и бе невероятна стегната и мокра, хареса и още тогава и предложих да сме сериозни гаджета , тя се съгласи но каза че отвреме на време ще еба и братчето и , нямах избор и приех жена като нея не се изтърва , огромни цици чашка ”D” номер 115 ,ебах я повече от час пред погледите на брат и и братовчека и. Сменихме доста пози и накрая сама пожела да свърша в нея понеже скоро щяло да и идва напълних я яко със сперма и ми беше още твърд. На Мегито и се прииска съблече се отиде в банята набързо извади 1 презерватив и си го наниза на задна, имаше малко кръв почти на свършване , чуках я на 2 пози за 30на минути и свърших в устата и.Едва тогава малко ми омекна след почти 2 часа ебане, през това време от стаите наизлизаха другите двойки полуизтрезнели и олигавени, всички ме гледаха в наклепания хуй а Даниела ме целуна пред тях хвана го и взе да ми прави чикия, осмука най-демонстративно остатъка сперма и взе да се целува с другите момичета от купона!
Правихме си редовно такива секс купони ядене, пиене и секс без дрога и тем подобни, и оттогава нататък редовно чукам Даниела и братчето и това бе част от условието за да сме гаджета, а напоследък и едно друго гейче на което лапам с кеф меката пишка и после правим позата чурка в чурка !
Не че съм станал би, но засега поне се кефя както на яки путки цицорани така и на нежни женствени момченца!

Rating: 2.20/5. From 5 votes.
Please wait...