Отмъщението на Мария 1част

Автор: Ема Славин

– Тук сме за да защитаваме правата на обвиняемия! Знаете, че нямате право да разпитвате обвиняемия без адвоката му!- изръмжа младата адвокатка Мария, а до нея седеше стажантката Ирина и наблюдаваше с интерес случващото се.

– Но! Но! Той не е казал нищо, което да може да се използва в съда срещу него!

– Не ме интересува! Излизайте! Чухте какво ви казвам!- разкрещя се тя, а после се обърна с гръб към полицаите и влезе при задържания мъж.

Мария беше млада и амбициозна личност, скоро завършила право и сега имаше възможност вече да се изяви и да докаже, че е обещаващ адвокат в бащината си фирма. Двадесет и пет годишната красавица бе висока само метър и петдесет и пет, но затова пък бе миньонче, което не всеки можеше да спечели- с дълги тъмни коси, големи черни очи и огнени червени устни. Не веднъж момчета на нейната възраст се бяха опитвали да я свалят, но тя не се даваше лесно. Когато имаше важни среща като тази, тя винаги се издокарваше модно и елегантно. Сега бе с обувки на нисък ток, сив костюм и коси, вързани на кок. Лицето й изглеждаше много по- издължено и красиво, не носеше абсолютно никакъв грим, а устните й горяха както винаги. Тя отвори вратата на стаята и влезе, а зад нея, като малко паленце, вървеше Ирина- младо и наперено девойче на 22, което бе с къси руси коси и големи сини очи и невероятно надарено с огромен, естествен бюст макар и да бе слабичко миньонче като Мария. Ирина бе бъдещ адвокат, но засега студентка по право четвърта година и имаше за задача да се срещне с реалността по един или друг начин. Двете мадами влязоха при заподозрения и седнаха на столовете. Ирина махна очилата си и загледа мъжа срещу себе си. Той бе нисък и дебел циганин на около 50, който обаче имаше щастието да има син в чужбина и му пращаха отвън пари, с които си набавяше алкохол и цигари и прекарваше времето си само в пиене и пушене. Мехмед стана и се усмихна, а напред лъсна само грозната му и разбита физиономия, два от предните му зъби липсваха, а косата му отпред бе олисяла.

– Ти ли си унъз, а?- каза той на развален български и после пак седна. Шкембето му се подаваше през скъсания потник- почернял от много носене и накъсан и надупчен поради изтъняването на материята.

– Аз съм Мария Пешева, а това е моята асистентка Ирина Ленкова. Приятно ни е. Сега ще се радваме да ни разкажете накратко какво се случи и защо повикахте точно нас.

– Ами к’во да ви кажа сига… Нал’ знаеш какви неща стаат понякога… Ами… бяхме със сина у дискотеката, едно гадженце дойде да ми се натиска… И аз какво да го правя, що да го отпращам мичето.

– А как изглеждаше девойката?- погледна го строго Ирина и се опита да не се смее. Мария се обърна към нея и изсумтя нещо, а после възвърна самообладание и погледна наново задържания мъж.

– Ами как, малко курве. С големи цици, хубаво задниче. Ама кви големи бомби имаши…- Мехмед погледна Ирина, а после и към деколтето й и се ухили.- Ама ни могът да са сръвняят с твойте! Твойти са по-гулеми!

В стаята за разпити настъпи мълчание. Мехмед не се притесни за нищо и очакваше с нетърпение останалите въпроси, но двете дами Ирина и Мария се смутиха и се спогледаха. Ирина пламна от срам, бузите й станаха алени, а устните й загоряха като тези на Мария. Гърдите й започнаха да се тресат от напрегнатото й дишане, а поличката й се надигна леко, когато се изправи. Ирина бе само по бюстие- достатъчно закрито за да не дразни очите, но и достатъчно открито за да дразни съзнанието. Мария от своя страна се изправи и отиде до мъжа, после го погледна съсредоточено и строго и попита:

– Еба ли я?

– Кво?- попита сопнато Мехмед.

Ирина се обърна към Мария и пламна още повече.

– Прави ли секс с нея?

– МИ… – мъжът се посвени да отговори, но след като погледна надолу, тъкмо се приготви да отговори и Мария изкрещя.

– Искам да знам ебал ли си я? Да или не?

– Да! Как няма да наеба такова хубаво пиче!

– Тя искаше ли го?

– МИ отначало ми се дърпаше нещо, каза че й имало нещо, някакъв химен… болест ли, дявол ли…

– Била е девствена, тъпанар! Давай нататък!

– Ами, като ми дойде така.. Ама тя беше много яка курва. Не я знам на колко, ама супер гадже. И… с големи цици и дупето й едно такова… изхвръкнало. Нал’ ги знаеш, като на бразилките. Че.. тя дойде и ми седна в скута и почна да се търка и пита:

„Ша ми дадеш ли пари, бате? Искам да та еба…”

Аз какво да й кажа на мичето сега, викам й „Няма да ти дам кинти, ама тоз дебелия мога да ти го туря, където кажеш!” После й хванах чатала и я притиснах, щото хуят ми вече беше станал. Туй всичкото става у дискотеката. Като се подърпа малко курвата й казах:”Сега ще те заведа на едно място. Ама не ща да викаш!” Тя нал е глупава, се съгласи да излезем и аз като я хванах, тя дискотеката е малко отдалечена от училището наблизо, но то и там учениците се ебат като разпрани. Че хванах я яко за гъзарата и я притиснах до стената, а тя изквича и ми вика:”Бате, без пари не си давам химена!”

–         Къв химен?- питам, тъй не разбрах за какво ми говори, но после като я видях, че ми се дърпа, й запуших устата с ръка и само си извадих хуя и й го турих. А нейната путка тясняяя…. Ама тясна, ша знаеиш… И така…

Настъпи мълчание. Мария отново бе изгубила контрол и самообладание. За пореден път, беше й станало навик откакто започна работа. Не бе свикнала с простотията, която я заобикаляше. Мехмед се изправи и я загледа сърдито. Пакетът му беше набъбнал застрашително и това малко притесни двете момичета. Тя не очакваше истината да е толкова грозна и вулгарна. Цялата бе се изчервила и запотила, и вече не знаеше как да реагира. Същевременно мъжът се бе разсърдил доста на думите й и явно се възползва от притеснението и сковаността, която я бе обзело и отиде до нея.

– Ти к’ва си, че ши мъ наричаш тъпанар, ма?

Ирина се обърна към вратата и се опита да я отвори, но отвън някой беше заключил тежката врата и момичетата останаха затворени вътре.

– Начи съм тъпанар, а? Ей сига ще видиш как съм я ебал! Ама и на двете ви ще покажа! Курви, с курви…

Мъжът замахна силно към Мария и я плясна по бузата, а после хвана кока й и косите й се разпиляха навсякъде по лицето и раменете й. След като я смъкна на земята, той тръгна към Ирина и смъкна и нея. После свали ципа на мръсния си работен панталон и извади едър, надървен до пръсване хуй, по който личеше все още засъхналата кръв  на момичето, което бе изнасилено от гамена.

– Мойту момче ви плаща за да ма защитавати, курви таквиз, а не да ми се прайте на многу умни! И сега, понеже сте курви, ще ва еба! И двете!

Ирина изпищя, когато мъжът скочи и дръпна блузата й надолу, карайки една от големи й гърди да изскочи. Мария скочи решително, свали си полата и остана по черни, изрязани бикини, които обвиваха малкото й дупе, а отпред прозираха и се виждаше гладко избръснатата й цепка и каза:

– Ако ме хванеш, ще ме ебеш, но мисля, че няма да го бъде! Чуваш ли, копеле!

После тръгна към него, би му един в топките и мъжът паднана колене. Ирина се изправи, прибра гърдата си в блузата и застана над него, после с високите си и остри токчета му вкара един в главата и мъжът започна да цвили от болка и яд. Изненадан от нападението на двете момичета, които му се бяха сторили беззащитни и слаби.

След като успяха да го забавят поне за малко, двете новобранки се заеха да отварят вратата, но тя явно беше заключена и нямаше никой отвън за да отвори. Ирина викаше до изнемощение, а на Мария й стана ясно, че оттърване нямаше да има. Тя изспсува няколко пъти, а после седна на стола и се замисли. Мъжът през това време стана и се приготви да я нападне, но Ирина го блъсна в гърба и той се удари в стената и отново се свлече на земята.

– Остави го!- каза Мария, след като я видя как се приготвяше да го налага.

Ирина седна до Мария задъхана и изнемощяла и  отпусна глава на масата. Бяха отчаяни.

– Начи ще ми духати?

– Ще ти духам, ама друг път! Кой ти плаща?

– Няма да ми духаш ли, ей сига щи кажа кой няма да ми духа…

Мехмед беше бесен, изнервен и възбуден. Искаше да ги чука и то много. Но двете момичета нямаха намерение да се предадат просто ей-така. Мария стана отново възвърнала присъствие на духа и каза:

– Ако ми кажеш кой ти плаща, можем да се договорим нещо. Искаме да знаем кой ти нареди да ни чукаш?

Мехмед се замисли. Плащачът му беше високопоставено лице, което явно искаше да изложи на риск и да злепостави двете млади жени, и издаването му щеше да създаде проблем. Но искаше и да ги чука. Затова не мисли много и каза:

–         Ще ви чукам… Ако се представите добре, ще ви кажа!

–         Имам по- добра идея! Ще ти платим и то двойно, ти само кажи кой е!

На Мехмед не му трябваха пари, имаше задача да ги изчука и не му пукаше колко му предлагат, затова се обърна с гръб, свали си дрехите и след като остана чисто гол, каза:

–         Ще ми направиш свирка и като ти напълня устата, ще ти кажа!

–         Дадено!

Мария клекна пред него на колене, лицето й бе мораво от ужас и страх, тя пое в ръка хуя на мъжа и след като го огледа с погнуса, реши да затвори очи и да го поеме в уста. Хуят бе дебел, не много дълъг, но мъжът не бе с хигиенни навици и това правеше задачата й още по- трудна. Докато му духаше, Мария мислеше и за отмъщение на онзи, който ги бе натопил сега, но адреналинът й дойде в повече и се отказа да крои каквито и да е планове. Мехмед видя Ирина опряна до стената и присвила крака, а лицето й скрито в ръце и й извика:

–         Ей, шш, курво, искам да ти барам циците, сигурно са много меки!

–         Нея няма да я замесваш, да сме наясно, чуваш ли?

–         Ако искаш отговори, ще правите каквото ви кажа!

Ирина се приближи и застана пред мъжа, а той с едно движение свали бюстието й и оголи двете й гърди. Докато адвокатката с огнените устни му духаше, той смело стискаше и мачкаше големите дадености на стажантката. Скоро обаче, след умелата манипулация от страна на Мария, той се отпусна, не издържа и омаза горещите й устни.  След като Мария изплю всичко и се задави дори от ужас, че някой е свършил в устата й, се изправи гордо като някоя птица феникс, пооправи си костюмчето- полата и сакото, а после сви коса нагоре и отново си направи кок.

–         А сега искам име!- със строг дебел и горд тон каза тя.

–         Съдията Мирчев ли, Марчев ли е, де да го знам…

–         Ясно! Да ходим!

Ирина също се пооправи, приведе се във вид и се опита за пореден път да отвори вратата. И невероятно! Тя бе отворена!

Двете дами излязоха наперени и със самочувствие и без да се обръщат или да обръщат внимание на ходещите по коридора хора, тръгнаха към централния изход.

–         Къде отиваме?- попита Ирина.

–         Трябва да вземем записа от залата, иначе ще си имаме проблеми. Не искаш всички да разберат какви неща сме правили, нали?

Ирина се усмихна в знак на съгласие и двете продължиха напред мълчаливо. След като стигнаха до охраната, Ирина и Мария се скриха зад един ъгъл и зачакаха.

–         Трябва скоро да излезе за обедната си почивка и тогава може би, ще вземем касетите. Ти стой тук, аз ще отида да проверя дали е вътре сега. – каза младата адвокатка.

Мария приклекна и започна да ходи пълзешком към стаичката на охраната, по коридора нямаше никой и не се притесняваше, че ще я видят, Отвътре беше Петър- основния гард, който обаче бе с изваден в ръката хуй и лъскаше яко бастуна, докато гледаше как Мария прави свирка на мръсния и гнусен циганин. „Мизерен тъпанар!“- измънка си Мария и замисли план как да привлече вниманието му. Явно щеше да й се наложи да използва всички коварни методи за да се добере до информацията, която й трябваше.

Размисъл. В главата й се въртяха хиляди идеи, а нямаше време за нищо. Трябваше да действа бързо. Затова смело и решително се изправи и почука на вратата.

–         О, Пешо, как си!- И Пешо определено беше смутен. Набъбналия му до пръсване хуй направо избълботи един тон сперма, щом видя актрисата от филмчето, което гледаше. А когато най- накрая все пак се успокои, Мария вече бе се поуспокоила малко и бе възвърнала присъствие на духа, тя каза:

–         Искам касетата! Сега!

–         И как ще ме убедиш?- Гласът на младежа, който бе на около 28, добре сложен и висок, бе все още много дрезгав, а хуят му не спадна.

–         Мога спокойно… примерно, да те издам….

–         А ти нима не си на тази касета?

Ситуацията бе не само напрегната, ами огнеопасна.

–         Ще направя каквото кажеш!- студена пот бе избила по челото на Мария, но тя трябваше да намери начин да вземе касетата.

–         Искам да ми направиш същото!- Петър посочи момичето от касетата и се усмихна лукаво.

–         Добре… но тогава… ще ми дадеш и друга касета… Тази от стаята на Марчев!

Младежът бе наясно, че нищо не губи в тази ситуация и твърдо се съгласи. Мария, вече като опитна адвокатка, бързо застана на колене и захвана кура на Петър. Той бе доста по- чист и апетитен от този на Мехмед, но затова пък бе по- малък и по- тънък. Тя го налапа до край и само след няколко поемания в уста, Петър й напълни гърлото. Тя дори и не успя да реагира, само преглътна, задави се и направи физиономия, беше отвратена от вкуса на спермата в устата си. Досега никога не й се бе налагало да духа, камо ли да пие сперма. Но в случая работата й го изискваше!

След като се договориха и изпълниха сделката си, Мария се изнесе тихомълком от стаята и се насочи към Ирина, която все така уплашено се бе отпуснала до стената и плачеше.

–         Какво става?- попита я Мария.

–         Как можах да се забъркам в подобна каша… Сега какво ще обяснявам на родителите си… на приятеля си… когато разберат за случая!

–         Ами няма да разберат, нали затова правим всичко това!

Макар и да ме минала на режим „самозащита“, в Мария имаше и много човешки качества, тя се наведе и прегърна младото русокосо момиче и я погали по косите.

–         Не се притеснявай, всичко ще се оправи! Трябва да си уверена в това! Няма ситуация, в която да не може да се извлече полза, не го забравяй!

Двете се изправиха и се огледаха.

–         Време е да тръгваме! Имаме още много работа за вършене!

Rating: 5.00/5. From 2 votes.
Please wait...