Отмъщението на Мария 3част

Автор: Ема Славин

Докато Мария преглежда записа, на Ирина й се случва следното…

След като тръгнаха в различни посоки, Ирина бързо извади цигара, подпря се на стената на участъка и запали. Димът замая очите й и тя ги затвори. Всмука силно, като че искаше да изпуши цялата цигара на един дъх, а после се изправи, ококори се и се усмихна.

– Какво пък! Нищо кой знае какво не е станало!- каза си, а после, пооправяйки си малко бюстието и дрехите, излезе от двора на участъка и тръгна към центъра на града. Оглеждайки се, дъхът й се възвърна, сърцето й се успокои и макар мислите й да бяха объркани и самата тя да бе доста ошашавена, възвърна присъствие на духа и продължи напред.

Улиците бяха тъмни и задимени. Главата й гореше, а в очите на всеки следващ, четеше само думите ”Мръсница” и „курва”. „Как да се боря с това”, питаше се, „как да убедя хората, че не съм…”. Но бягство от този порочен кръг, в който я беше вплело собственото й съзнание, нямаше. Бе твърде изморена да се бори с моралните си ценности, затова, минавайки покрай заведението на ‘Кназ Борис” 12, се спря пред дограмата, огледа се в прозореца, отражението й бе като че призрачния облик на собствените й съсипани морални ценности. „Мамка му!’, изпсува, а после трясна вратата на бара, който досега винаги й се струваше, че бе със съмнителна слава, и влезе. Мъжете я изгледаха от главата до петите, но тя не ги забеляза. Отправи се към бармана, седна на столчето пред бара и оклюма глава.

– Какво ще желаете?
– Искам една голяма водка. Чиста!- думите й бяха толкова просъскани и пиперливи, че барманът се отказа да я пита каквото и да е друго. Само докато затвори очи и питието й вече бе пред нея. Тя хвана чашата и изпи съдържанието й на две глътки. Очите й шаваха напред- назад, загледа се през прозореца, видя провисналите дървета, които бяха като душите на загинали стражи и сега бяха възкръснали да пазят вовеки улиците и реда по пътя. Облаците й се видяха като наситен цигарен дим, което я подсети да извади цигара и да запали.
– Тук не се пуши, госпожице. Трябва да се преместите в сепаре за пушачи.- припомни й един дебел глас. Тя се огледа, видя къде се намираха масите за пушачи, й след като си взе второто питие, се отправи натам.

Масата бе малка и кръгла. С хубава синя покривка, с бродерия отстрани. Ирина прокара пръст по бродерията и продължи да пуши бялото си Виктори. След третата цигара и треторо питие, вече едва следеше пътя с пръст по бродерията. Мислите й бяха отдавна замъглени, но алкохолът само спомогна за емоционалното й и физическо падение. Навън отдавна вече се бе мръкнало, но тя не забеляза всичко това, защото се бе отнесла съвсем и изобщо не присъстваше в заведението, в което бе влязла.

Така, тя дори и не усети, кога барманът я попита дали няма да си ходи и не иска ли такси. Нея я нямаше. Когато видя беззащитната си клиентка в позиция, в която едва можеше да се движи, камо ли да отговаря смислено и логично, барманът и приятелите му, същите онези, наредени по масите, часове по- рано, когато Ирина влезе, сега се заеха с нещо далеч по приятно.

– Малката курва е пияна… не може дори да гледа!- Михаил се засмя широко, виждайки клиентката си и след като изрази уж възмущение, се обърна пак към нея и я плесна силно по бузата.
– Ще я чукаме ли?- попита Николай, приятел на бармана.
– Да, но днес ще шибаме само отзад!

Момчетата се спогледаха и сякаш се разбраха негласно каква ще е тактиката им. Те бързо спуснаха щорите на заведението, после свалиха дрехите й и я поставиха по корем гола на същата онази маса, на която досега Ирина бе следяла с удоволствие и интерес бродерията на покривката. Михаил беше първият, който свали панталона си. Той имаше дълъг и тънък член, масивна глава и често момичетата се оплакваха, че самото проникване е болезнено, но после удоволствието е голямо при секс с него. За да не си притрие члена, а и дупето на момичето, той извади от бара една голяма туба с лубрикант и след като намаза обилно патлака си, отвори бузките на задничето на Ирина и насочи хуя си към дупето й.

– Абе какво правиш, бе, мизерник!- изпищя изведнъж Ирина, сякаш се бе върнала от света на мъртвите.
– Мълчи, кучко, сега ще бъдеш наказана и то жестоко!

Мъжете бяха общо 5 и винаги играеха комбина при подобни изпълнения. Николай и Александър хванаха ръцете на младата девойка, докато приятелят им с мъки се опитваше да проникне в задничето й, а Ирина не спираше да бълва цинизми и да вика от болка, а и от поредното си унижение през този така дълъг за нея ден. Дупето й в първите няколко минути трудно се поддаваше на манипулация, но след като главичката на хуя му влезе, Михаил бавно започна да й го вкарва, докато не й го натъпка докрай. Като й го сложи, той се притисна до нея, хвана косата й и я опъна назад, а после започна да мачка едната й гърда. Момчетата не можеха да отлепят поглед от хубавите й и големи пълни гърди, затова на смени един по един се наслаждаваха да ги мачкат. Михаил не можеше да си намери място от радост, гърдите й бяха в ръцете му, а целият му хуй запълни дупето на Ирина.

– Ох, гъзът й е толкова тесен, че направо ще се изпразня!- каза той, а после започна бавно и внимателно да я чука. Той не бързаше, защото се притесняваше, че може бързо да й напълни дупето, а имаше желание да я чука дълго и бавно за да се наслади на това удоволствие.

Когато й го сложи докрай, Ирина млъкна за миг. Тя само затвори очи, а по бузите й рукнаха горчиви сълзи. Тя се отпусна на масата и се остави на течението, когато в един момент се изправи назад и извика:

– Ох, хайде, давай, чукай ме! Искам да ми напълниш задника, чуваш ли… Ооооооохххххх!

Михаил се стресна, той замря за миг, спря се, а после здраво хвана ханша й и започна да я блъска силно и брутално. Виковете и писъците й толкова го възбудиха, че само след миг хуят му се напрегна до краен предел и започна да пръска на силни струи и то вътре в ануса й. Ирина се напрегна и се разтресе силно. Не можеше да възпре удоволствието и възбудата си от всичко случващо се. Предната си случка с циганина можеше и да оспори, макар и тя да я бе възбудила, но сега се чувстваше безпомощна и единственото нещо, което можеше да направи, бе да се предаде на желанието.

След като хуят на Михаил се поотпусна, той го изкара внимателно от задника на Ирина и се отпусна на един стол. Дупето на момичето зееше, и възбудени и надървени до пръсване, Николай и Александър освободиха ръцете й и разтвориха с ръце ануса й, а единият се изплю силно в зейналата й рехава дупка.

– Мале, тази е само за анален, виж я само как се празни!
– Дай да й направим двойно после, кво ще кажете?

Какво двойно, чудеше се Ирина, но никакви идеи не й идваха на ум. Друг гамен от групата изнасилвачи се настани зад нея и приготви хуят си за да я разпори. Курът на Александър беше доста по- дебел, но пък не особено дълъг. Той го вкара почти без проблем в разтвореното дупенце на Ирина и започна с бавни и дълбоки тласъци да й го начуква. През това време другите трима щипеха и дърпаха циците й, а тя пищеше от болката, която й причиняваха те. Ханшът на Иринка беше доста месест, а кръстчето й- тънко и стройно. Някои от мъжете предпочитаха да я държат за дупето, да разтварят бузките й, докато й го вкарваха, а други, харесаха кръстчето й и се държаха за него, докато й го набиваха до корен. От устните на Ирина успяха да изтръгнат само няколко силни охкания и пъшкания, а тя и за миг не престана да вика:

– Ох, да, набий ми го, леле колко е хубаво! Такъв хубав кур досега не ме е ебал!

Думите й закънтяха дълбоко в умовете на момчетата. След като Александър се изпразни в задничето й, Николай реши да я обърне по гръб и вдигна краката й на раменете си. После постави хуя си на ануса й и й го плъзна като че плувна лодка по река. Анусът й бе доста отворен и хубаво омазан в сперма, а по месестите бузи на дупето й се стичаха големи бели струи от задничето й. Отделно месетите устнички на путенцето й се бяха отворили широко и от тях се лееше обилна мъзга, а клиторът й бе набъбнал като че малка стафидка във вода. Досега тя се бе изпразнила мощно поне три пъти, а удоволствието, което й доставяха от аналното проникване бе несравнимо.

Докато я чукаше, Николай не спря да гали зърната на гърдите й, които всъщност бяха и най- чувствителната й ерогенна зона и само от тази стимулация тя се изпразни за четвърти път. Като усети спазмите на путето и ануса й, Николай не успя да възпре своя оргазъм и напълни дупето й. Трета порция сперма се разля в дълбините й.

– Айде сега да я напънем…- казаха Симеон и Павел и единият седна до нея, легна по гръб, слагайки я отгоре си, а хуят му се плъзна в ануса й.
– Какво ще правите?- запита омаломощена Ирина. Но отговор никой не й даде. Още като усети другият хуй, обилно намазан, да търка дупето й, й стана ясно, че искаха да я порнат двама отзад.

И макар в противоречие със себе си, тя не се възпротиви. Отпусна се и се приготви да усети два хуя как й влизат в ануса. И двата най- малки като размер хуя наистина влязоха. И то без проблем. Удоволствието й бе не двойно, а десеторно по- голямо. Тя не можеше да повярва, че някой някога може да й достави подобно удоволствие. Мъжете я чукаха първо бавно, а после брутално бързо и грубо и се изпразниха направо в ануса й, макар че след това куровете и на двамата бяха омазани с много сперма от всичката, изпразнена в ирининия задник.

– Леле, виж какъв й направихме задника! Та тя даже няма да може да го затвори!
– Сякаш й е влизала бейзболна бухалка отзад!

Говореха си мъжете, сякаш тя изобщо не присъстваше сред тях, сякаш бе просто парче месо, на което се насладиха и сега бяха готови да я захвърлят като боклук навън. И какво от това? Удоволствието за нея бе десет пъти повече, отколкото за тях…

Дупето й бе широко отворено и сякаш разкървавено, но всъщност просто си бе зейнало от много анален секс наведнъж. Михаил се засмя и бръкна с пръсти в дупето й и те влязоха съвсем лесно. После разтвори дупето й с ръце и се изплю в нея. След като се убеди, че наистина мускулите й се бяха отпуснали максимално, той се върна на бара и взе една бирена бутилка.

– Абе ти луд ли си, искаш да я осакатиш ли?- попита го Николай.
– Няма страшно, ще й вкарам само гърлото на шишето, а не дебелата част.

Бутилката започна бавно да се плъзга по добре смазаните стени на дупето на Ирина и след като стигна дебелата част, Михаил спря.

– Ох, не спирай, много е хубаво!- измърка Ирина и се затърка по клитора. Михаил започна да я вкарва и изкарва в ануса на момичето, а бъдещата адвокатка се приготви да изживее един от най- мощните си оргазми. Михаил започна да я чука все по- бързо и по- бързо, и точно, когато усети, че Ирина е на ръба, без да иска наклони бутилката и в ануса й се вляха няколко капки ледена бира. Ирина се разтресе като полудяла от неочакваното ново усещане, а оргазмът я заля и започна да се тресе силно. Тя толкова силно и мощно започна да се празни, че се стовари на земята, а бутилката в дупето й замалко не се счупи, когато тя тупна по дупе и бутилката хлътна още няколко сантиметра навътре в нея. – Ооооооооооооооооохххххххххх, даааааааааааааааааааааа!

Викът й огласи цялата улица. Момчетата бързо се облякоха и приготвиха да си тръгнат, докато Ирина се свестяваше и още щом я видяха, че става, й наметнаха бюстието на главата, събраха й дрехите и я изхвърлиха на улицата да се оправя и облича, а те заключиха и изчезнаха.

– Мамка им… мъже, шибани…- продължи да псува Ирина и се огледа. Беше неугледен мрак. На улицата отдавна нямаше лапма и общината нямаше и намерение да слага. Това само я зарадва, защото имаше възможност без притеснение да се облече. Но задачата беше трудна, защото тя все още си беше пияна. Пред нея само изникна въпроса, който беше и решаващ…
– Какво…  какво да правя сега?

Rating: 4.20/5. From 5 votes.
Please wait...