Палавницата 1

marcurii

Сутринта се събудих цялата плувнала в пот и възбудена. Нямах гадже и не бях правила секс повече от седмица, а за мен това си е доста. Сънувах поредния еротичен сън, бях сред група диваци, полу гола, само с някакви кожи по мен. Мъжете бяха чисто голи, мускулести, с намръщени лица и свирепи погледи и само от това се подмокрях и ми се подкосяваха краката.
Единия ме беше хванал силно за ръцете, обичах грубите и властни мъже, а друг ми разтвори краката и се намести да си го вкара. Точно в този момент се събудих, плувнала в пот и мъзга, и ръката ми просто се насочи към влажната ми дупка. Няколко по бързи търкания, вкарах си пръстите вътре и ооо, божественото облекчение ме заля, разтърсих се и доволно се отпуснах на леглото.
Полежах малко докато ми дойдат силите и станах да пия кафе. Погледнах се в огледалото и доволно се усмихнах на това което видях. Слаби крака, малко задниче, доста изпъкнало назад, средни цици, права руса коса и слабо лице, с плътни червени устни. Както винаги спях гола и сега с удоволствие наблюдавах струйката, която се стичаше между краката ми, потрперах пак от преживяното удоволствие и се отправих към банята, изкъпах се и бодро се отидох към кухнята за кафе. Беше ми приятно да се размотавам гола, усещах меката кожа на дивана, космите на килима, въобще си бях нудистка по душа. Е, ако трябва да бъда откровена си падах и нимфоманка, трудно един мъж ме задоволяваше и затова и не се задържаха дълго около мен. Също много ми харесваше и да ме командват и да бъдат груби с мен, тогава просто се подмокрях от гласа и действията на мъжа и почти изпадах в несвяст от възбуда.
Стреснах се от звънеца на вратата, скочих и отидох да погледна през шпионката, беше сина на домоуправителя, сладурчето Иван. Викнах му че сега ще отворя, облякох тениска на голо, сложих си късите спортни гащета, нямах време за бикини и отворих вратата. Иван влезе, беше доволен и радостен от нещо, попита за кафе, посочих му мълчаливо към кухнята, и се настаних обратно на дивана. Иван се появи на вратата на хола и бързо заразказва как си е взел изпита вчера, беше студент хти, и колко е доволен че това му е последния. Аз му се зарадвах, Иван беше добър приятел, и да, от време на време правехме секс, но си оставахме добри приятели без усложнения. Като го гледах как ръкомаха и се радва, настроението му ме зарази и почувствах лека тръпка от присъствието му. Докато той бърбореше си представих члена му, беше му обрязан, гладичък и сладък на вид, представих си как ме изпълва, как главата му влиза в между влажните ми устни и ме дразни. Усетих че пак се подмокрям долу, сутрешния ми оргазъм не ми беше достатъчен, исках да усетя и как ми влиза нещо. Погледнах Иван с леко отнесен поглед и той май усети настроението ми, усетих как плъзна поглед по тялото ми. Аз се съсредоточих да гледам чатала му, а той се загледа в циците ми, как се повдигат учестено, след това ме погледна долу и аз се подмокрих още повече. Влагата намокри тънката материя на панталоните ми и срамните уснит се очертаха ясно. Без да откъсвам поглед от вече набъбналия му чатал, аз демостративно си разтворих краката и седнах по турски на дивана, сега вече всичко ми изпъкна през панталонките. Погледнах Иван изпод вежди и прокарах език по устните си, това предизвика в него ново надигане, а аз леко се засмях. Някой май е загорял, гърлено каза Иван и аз само кимнах леко с глава, е какво искаш от мен, пипита Иван. Гласът ми изневери и аз само сведох поглед, като направих леки движения с ханша, все едно ме чука, какво искаш от мен, повиши глас Иван, а аз се свих от гласа му, потреперах леко и тихичко казах – изчукай ме. Той стана и се приближи до мен, издутината му се озова точно пред глвата ми, аз само преглътнах нервно, по силно, кучко, не те чух, гласа му стана заповеднически и аз пак трепнах, зърната ми станаха направо камък, а клитора ми заплува в соковете ми
Изчукай ме, силно казах аз и не смеех да го погледна, само издутината му беше пред погледа ми и исках да протегна ръце и да го погаля. Той се приближи още до мен и опря чатала си в лицето ми и ме удари леко, аз протегнах благодарствено ръце, свалих дънките му и го погалих през гащите. Иван изстена и пак ме удари леко с члена си, приех го като знак да му сваля гащите, което и направих, хуя му ме удари в лицето и аз потреперих от удоволствие. Поех го в уста, обвих устни около главичката му нежно го засмуках, иван извика от удоволствие и с рязък тласък си го вкара до гърлото ми. Задавих се леко, но грубото му поведение ми харесваше и ми потекоха няколко сълзи от удоволствие и болка, докато го поемах целия в устата си си представях и как ми влиза долу, протегнах лявата си ръка под панталонките и вкарах три пръста в путето си и повтарях движенията на члена на иван в устата ми. Иван видя какво правя и забивайки члена си в устата ми извика да си извадя ръката, аз обаче нямах сили да го направя, толкова ми харесваше да се чукам, кучко, извади си ръката, кресна Иван и пак заби члена си, опирайки сливиците ми, за мене този тласък доведе до поредния ми оргазъм. Измучах доколкото мога с това нещо в устата си и бавно извадих ръката от путето си, сега ще бъдеш наказана, изсъска Иван, хвана главата ми с две ръце и толкова навътре вкара хуя си, че не можех и да дишам вече, заеми си позата, кучко, пак изсъска Иван и аз го погледнах въпросително, какво ме гледаш, на четири крака, каза той. Послушно застанах в кучешката поза на дивана и зачаках да видя какво ще се случи, Иван смъкна панталонките ми рязко, дрскайки ме с нокти по дупето, аз извиках от изненада и болка и се натиснах назад, усетих члена му между бузките си и започнах да си връткам дупето и да му се натискам да ми влезе.
Не, няма да стане точно така, гласа му беше твърд и аз потръпнах, няма да е толкова лесно, ръцете му разтовриха дупето ми и члена му се озова точно на дупката на ануса ми, усещах горещата му и влажна главичка. Иван потърка хуя си, разлигави ме малко, напъна леко и главичката му влезе, изпъшках силно, и в този моомент иван с мощен тласък си го вкара докрай. Направо се строполих от удара му, погледа ми се замъгли от болката, която парещия му инструмент ми причини и сълзите ми потекоха. Това го озлоби и възбуди още повече и той продължи с мощни тласъци да ме нанизва, дупето ми се разтвори и поемаше ударите му. Дупето ми беше много чувствително и тласъците на Иван бързо ме докараха до нов оргазъм, затресох се, хванах с ръка зърната си и ги стисках, виках от болка, удоволствие, стенех и усетих че и Иван се напряга, направи мощен тласък и топлата му сперма ме изпълни. Усещах се рапорена отзад, но топлината му ме изпълваше и удоволствието беше неповторимо, поседяхме няколко минути на дивана безмълвни, след което го накарах да легне на пода и се заех да го възбудя отново. Целувах гърдите му, корема му, топките му, прокарах език по дължината на члена му и той щръкна отново, уверих че е достатъчно твърд, разкрачих се над слабините му с лице към неговото и бавно се спуснах надолу, нанизвайки се около горещия му инструмент. И двамата извикахме, когато ми влезе докрай, и аз бавно започнах да се движа нагоре-надолу, стенейки от удоволствие, Иван сграбчи циците ми, стисна твърдите зърна до болка, драскаше ги, изтегляше ги напред. Изпаднах в екстаз, нищо не можеше да ме спре да се нанизвам на този хуй и да търся удоволствие, усещах че спермата от дупето ми напира да излезе и се стисках да не потече, обърнах се с гръб към Иван и пак се заклатих нагоре надолу. Така члена му разпъваше по добре и докосваше и най чувствителни ми местнца в мен, наведох се към краката му, а Иван сложи ръце на дупето ми и започна да ме гали, като се опита да вкара пръстите си в ануса ми. Това ми дойде в повече, разтресох се от поредния оргазъм, Иван разтоври дупето ми съвсем и аз изпръцках събраната сперма върху корема му. Очаквах да се погнуси, но той продължи да рови в дупето ми, докато не ме изпразни съвсем, придърпа дупето към главата си и започна да ме ближе отзад, а аз поех мъжествеността му във влажната си уста и се постарах да го докарам до оргазъм, усетих че се стяга и натиснах дупето си към лицето му, той вкара взика си в дупката ми и в този момент се изпразни в устата ми, поех спермата му без да я гълтам, омазах устните си и лицето, легнах върху него, приближих се и го целунах, разтворих устните му и позволих да си опита и вкуси и втората сперма. Удоволствието което изпитахме беше върховно, лежахме и дишахме тежко в плен на оргазмите и перверзиите си, неусетно задрямахме, събудихме се след половин час, допихме кафето си и той излезе, каза че никога не преживявал подобно нещо.
Следва продължение…

Rating: 4.00/5. From 25 votes.
Please wait...