Перверзните лелки I

Тодор беше най-обикновен млад мъж на 20 години. Беше прекъснал висшето си, защото имаше друга страст. Занимаваше се с разработка на видео игри, приложения за телефони и т.н. Най-вече беше дизайнер и доста интелигентен. Беше и доста голям непокист. Едно от качествата, които го отличаваха, беше това, че беше изключително перверзен. Въпреки, че не беше правил секс от 2 години, поради факта, че е малко срамежлив, перверзията в него набъбваше.

Дойде заветният ден, в който той и майка му трябваше да отидат до нейния брат. За братът на майка му можеше да се каже, че беше изключително пиянде. Живееше с вуйна му Мима и братовчед му. Братовчед му беше готин човек и доста работлив.Не се занимаваше се с простотии.

След като пристигнаха се поздравиха и всички влязоха в къщата им. Беше порутена. Първият етаж беше занемарен и “гол”. Приличаше на онези къщи във филмите на ужасите, в които се крият психопати или зли духове. Качиха се на горният етаж и там се заговориха. Без значение е за Вас, драги читатели, за какво, по-важното е какво си мислеше Тодор през това време. Искаше да изчука вуйна си като мръсница. Тя беше 1.60 висока, имаше дълга черна коса до кръста и на 44 години. Със средни сочни цици. Беше леко закръглена, но беше по-скоро добре оформена. По десетобалната система беше около 4.5, но за сметка на това Тодор имаше чувството, че е изключително перверзна мастийка.

-Ще сляза до първия етаж да взема един компот. – Каза вуйна му.

– Аз ще отида до тоалетната – каза Тодор.

И двамата отидоха до стълбището и започнаха да слизат надолу. След като той стигна тоалетната намали темпото, но продължи след нея. Гледаше и сочното дупе. Замисли се за секунда.”Тя е жена на брата на майка ми. Нямаме реално кръвна връзка. Мъжът и е беден и грозен. Сигурно се е челастрила като дива кобила с някой друг. Тя не е щастлива от брака си със сигурност…….Ще действам. В най-лошия случай ще ми каже, че не може, че сме роднини…алабала…сезам-отвори се….че не било правилно и т.н. Няма да каже на мъжа си, защото знае какво ще се случи.”

Той я изчака да се наведе и като се изправи я сграбчи отзад, обърна я към себе си и я целуна с език. Неочаквано за него, но тя не се съпротивляваше, не се опита да го отблъсне. Погледнаха се и не обелиха дума няколко секунди.

– К-Какво правиш? – прошепна тя

“Давай. Точно както си го планирал”-помисли си той

Наведе се към ухото и и започна да шепне като галеше путката и през панталоните и. Също така мачкаше злобно дупето и. Опря я с лице до стената нежно, застана на колене зад нея и навря лицето си в дупето и. Панталоните и не бяха свалени

– Н-но какво правиш? Да не си луд? – прошепна стресната тя.

Той се изправи пред нея. Погледна я  с любовен поглед и и каза:

– Ако искаш,  може да забравим случилото се тук завинаги, ако не…..ти сама решаваш.

Погледна я в очите и усети как сърцето му ще изкочи от адреналин. Тя само го гледаше и се чудеше какво да прави все едно обмисля нещо, но изглеждаше много спокойна.

– Ти сериозно ли? – попита го мистериозно тя

-Да. – каза Тодор.

-Бе, как. Не можем. Знаеш ли какво ще стане, ако ни видят – шепнеше тя.

– Искам да правим секс. Никой никога няма да разбере.

– Ма, наистина ли? – питаше го тя все едно не можеше да повярва какво става.

Сърцето му туптеше като тъпан. Измина едва 1 минута от както са долу, но на него му се струваше, че са минали 5 или 10, или май бяха 7. Времето се губеше в съзнанието. С един бърз замах той свали панталоните си достатъчно, за да изкара 18 см си хуй. Курът му беше красив, имаше малко набъбнали дебели вени. Кожата му беше по-тъмна от кожата на осталата част на тялото. Имаше добре оформена червеникаво-лилавееща главичка, която блестеше от малкото светлина в стаята. Мимито като го видя не каза нищо, а го подържа за секунда в ръката си и усети топлината му. Почеса и леко окосмените му ташаци. Тялото на Тодор беше атлетично, но и някак набито, и все пак елегантно. Той беше градски човек, с градски маниери……донякъде.

-Направи ми свирка- каза и той директно, като се опита да замаскира факта, че сърцето му щеше да изкочи.

Мимето без да чака, падна на колене като истинска мръсница и започна без нежни ласки директно да си го навира в устата. Смучеше и усукваше това сочно, младо парче. Правеше му мазна, лигава, перверзна свирка. Беше родена минетчийка. В този момент Тодор почувства как сърцето му намали леко пулс. Най-накрая беше сигурен, че тази долна мръсница ще бъде негова послушна кучка. Тя се нуждаеше от кура му. Хвана я за косата и я насили да му прави по-свирепа свирка.

– Давай, мръснице- каза и той, шепнейки.

Тя продължи да усуква и мляска с устни, като гладна вълчица. Той изкара хуя си и я напляска по лицето с него. Беше толкова сюреалистично. Как може тази жена в действителност да бъде негова покорна курва.

– Трябва да ти свърша в устата – каза той без да се церемони.

Тя започна да засмуква по-силно и по-силно, а той продължаваше да я ръга в гърлото силно. Накрая усети, че ше свършва и мощно се изпразни в устата и. Толкова мощно, че усети как устната кухина и вибрира съвсем леко от удара на струята гъста сперма в гърлото и. Изсърба цялата сперма като дивата селянка която беше, изправи се и си забърса устата с един парцал

– Нито дума на….ни-….-ко-….-го-…...Шшшшшшш – прошепна тя.

– Имам ти телефона, ще ти пратя стрела. Ще се видим пак.

Започнаха да се качват горе. Колко минути бяха миналир 5 или 10. Когато се качиха и видяха часовника рабраха, че са минали 3 минути. Тодор се успокои и седна на мястото си, а очите на вуйна му го следяха с този перверзен поглед.

– Ние ще отидем да видим майка – каза майката на Тодор.

– То и аз ще дойда ако може – каза Мима- искам да я видя какво прави.

Влязоха в колата Мима, Тодор и майка му. а съпругът и и братовчед му останаха в къщата. Срещна се с баба си. Както винаги драги читатели, едва ли искате да знаете как беше протекъл разговора с нея. По-важно е, че дойде момент, в който баба му и майка му отидоха в къщата на една съседка..

– Ние ще сме на втория етаж- извика Мима.

Качиха се горе Тодар и Мима. Той седна на един стар дървен стол, а тя падна бързо на четири лапи и започна без да говори да му го лапа отново.

– Да мръсна курветино. По-мазно, по-силно. – казаше Тодор, а вуйна му въобще не обръщаше внимание. даже се засмя леко с хуй в устата. Изкара хуя от устата и. Започна яростно да я пердаши по лицето.

– Каква си ти? – попита я той

– Твоя ненаситна мръсница – отговори му тя съвсем безсрамно.

– Надупи се на пода – каза той.

– Да – каза тя като послушно куче и направи точно това, което се очакваше от нея.

Той застана зад нея, бързо я напердаши по дупето с ръка, а тя леко охкаше. Направо и го натири злобно в мазната путка и почна да я шиба. Хвана я за косата като кон и започна да я шиба здравата.

– Прави звуци като кон.- каза Тодор

-Какво? – попита го тя

– Прави звуци като кон. – повтори той

-Иииееииии ииеииииййй – започна да имитира тя

– Ти си послушна кучка Миме. От тук насетне си моята перверзна кучка

– Дааааммм- скимтеше тя.

Осети как ще се изцепи всеки момент. Тъй като мимето не носеше грим в този ден, той реши да и се изцепи на лицето. Изкара си хуй, забели главата леко и изхвърли 2 струи гъста, бяла, лепкава сперма на курвенското и личице. Видяха как майка му и баба му се брибираха от съседката през прозореца.

– Трябва да повторим. Ти вече си моя любовница – каза Тодор

– То тук почти всички омъжени жени имат любовници – каза вуйна му.

– Почти всички – каза тя с усмивка на лице. Спермата не беше изчистена още. – С доста жени мършеем в това село. Мога да те запозная с някоя- каза тя и отиде да си измие лицето.

След извество време майката на Тодор и баба му се качиха горе и всички си поприказваха. Дойде време да си тръгват и тодор остави вуйна си пред къщата и. Тръгнаха обратно към града. Прибраха се и той реши да си седне пред компютъра и да се порови в интернет.

По едно време усети, че телефона му вибрира на масата. Вдигна го и видя, че е Мима.

– Да – каза Тодор

-Кога си готов да се видим отново…………..мръснико..……..

Тодор разбра, че това е само началото на едно перверзно пътешествие, от което щеше да изсмуче максимално удоволствие………

Следва продължение

Автор: Герасим Вълков

Rating: 4.00/5. From 6 votes.
Please wait...