Перверзните лелки II

Бяха изминали 2 седмици от както Тодор изчука вуйна си, Мима. Скучубрата му се обаждаше няколко пъти през тези две седмици. Говореха си мръсни, перверзни неща. През последните няколко дни не получи нито едно обаждане от нея. Бяха се разбрали, тя да му праща стрели, когато и е удобно да говорят. Беше средата на лятото и жегата беше неописуема. През самотните летни нощи можеше само да лъска дебелия си хуй, въобразявайки си, че  отново чука дивата си вуйна.

     Един спокоен, летен следобед се чу звъненето на телефона му. Изведнъж Тодор усети как сърцето му започна да бие лудо. Той знаеше че, че изключително рядко го търсят и имаше идея кой може да бъде. Вдигна телефона и видя надписа “Мима”. Натисна копчето със символ на слушалка и каза:

– Здравей.

– Мхм. Здравей, сладур. Знам кога да се срещнем.- каза тя с ентусиазъм.

-Кога? И по-точно къде? – Каза той хладно.

– Вих сега.- каза тя и направи малка пауза.

-Аз и една приятелка искаме да прекараме два-три дни с теб, ако ме разбираш – изкикоти се леко.

– Дискретна ли е? – попита той сериозно.

– Естествено. За каква ме смяташ. Съпругът и заедно със сина и ще ги няма една седмица, а аз също съм сама за един месец. Между другото я познаваш. Ще останеш впечатлен. – каза тя.

-Кога да дойда? – попита Тодор.

– Ако може утре преди обед. Ще се чакаме в къщата ми. Чукни ми на вратата като дойдеш.

Той затвори. Чудеше се, коя ли е мистериозната жена, за която говореше Мима. Този въпрос го подлуди от страст. Преди да заспи същата нощ, изпи един литър сок от зеленчуци и плодове, за да му е гъста и вкусна спермата за двете долни курви, които щяха да бъдат личните му робини за два, а може би и за три дни. На следващата сутрин беше казал на своите родители, че отива да види едно момиче и ще се върне след 2-3 дни. Настъпи газта и след два часа беше пристигнал в селото. Ако драги читатели не сте разбрали до сега, поради моята несъобразителност, вуйна му живееше в едно село, а именно там ще се развие перевзната, извратена история, която ще Ви разкажа.

След като стигна до къшата на вуйна си влезна в двора и зачука на вратата. Вратата се отвори и отвътре излезе Мима с бяла риза и черна пола до коленете и токчета. Приличаше малко на бизнес дама.

– Как пътува до тук – пита го тя.

-Пътувах доста добре, особено след като имам мотивацията да ти покрия лицето още веднъж със сперма.

– Пак ще съм твоя мастийка – каза тя – Но има още една жена с която ще сме.

– Каза, че я познавам.

– Да. Тя е съседката, при която отидоха майка ти и баба ти докато ме превръщаше в твоята послушна курвичка.

Той веднага се сети. Ставаше въпрос за Велина. Стегната жена на около 35-37 години. Руса коса, висока 1,70. Атлетично тяло от кърската работа.

– За Димчето ли става въпрос?

-Да точно.

Качиха се в колата и тръгнаха към къщата, но проблемът беше къде да паркира колата, за да не я види баба му. Нейната къще беше близко до къщата на Велина.

– Ако баба види колата?- попита Тодор

– Ще я скриеш в гаража на къщата на Вели. Аз и звъннах като те видях да излизаш от колата. Ще ни отвори вратата на гаража и ще я паркираш кротко там. Няма кой да ни види, те в това село всички спят.

– Всички, освен нас. Между другото съм ви приготвил подаръци в кутията на задната седалка.

Той говореше за кутията, която беше подготвил за двете мръсници. Съдържанието ще трябва да си остане мистерия……за сега.

Стигнаха пред къщата на Велина. Беше триетажна и много голяма. Гаража беше отзад и те спряха пред него, а пред портата се виждаше Велина. Тя отвори портата и влязоха вътре с колата. Тя я затвори. След това излязоха от колата.

– Бързо да влезнем, да не ни забележат- каза Мима

Велина беше с гумени чехли, къс прилепнал клин до колената и бяла връхна дреха, от която се виждаше невероятното и деколте. Имаше скромни, но прилични гърди. Косата и беше на опашка, което Тодор забеляза и си помисли, че е доста удобно за хващане. Влезнаха вътре и Димчето им каза:

-Елате на втория етаж в хола- каза русата мастията.

Те седнаха в хола. Тодор се настани на дивана, вуйна му от лявата му страна кръстоса крака и се обърна леко към него. Вели се забави малко и дойде с три чаши кафе. Обърна щорите, за да не гледат любопитните съседи и седна ог дясната у страна.

– Ейй, много красив си станал бе, Тодоре- каза Велина – Вуйна ти всичко ми разказа за тебе, палавнико.

Казвайки това тя го помилва по главата и го целуна няколко пъти по бузата, много бързо. Тя също си кръстоса краката и се приближи по-близо до него. От двете му страни стояха две изпълнени с перверзия и развратни мисли жени, които той дори не подозираше.

– Нека всичко да си остане между нас – каза Велина

– Естествено – каза Тодор.

-Голям сладур си, моето момче- каза тя.

-Изчакайте малко. Нека да отида до колата – каза той.

Той отиде до колата си и взе въпросната кутия, която беше на задната седалка. Върна се горе и я постави на масичката, на която бяха оставени кафетата. Кутията беше не много голяма и правоъгълна. Отвори капака, а перверзните лелички само гледаха любопитно.

– Какви играчки си ни донесъл? – попита Мима.

Тодор изкара два чифта черни обувки с висок ток, два нашийника, две връзки за нашийниците и две запушалки за дупета с котешки опашки закачени за тях.

– Ах, колко си перверзен – каза Велито.

-Няма никой да ни безпокои, нали? – попита Тодор

– Никой. Съвсем сами сме цели 3 дена. Може баба ти да намине, но нищо, ще те скрием.

– Слушайте. Искам да излезете от стаята и да се съблечете голи. Да сложите токчетата и нашийниците и да влезете обратно тук на колене пред мен. Имате 2 минути да се приготвите след това ще вляза и ще ви направя свои курви.

Лицато на Мима и Велина станаха малко по-сериони, защото разбраха какво време е. Време да бъдат разгонени пачаври за младият си господар. Първа тръгна Велина и напусна стаята, а след нея веднага излезе и Мима. Тодор се съблече чисто гол. На масата имаше мухоловка и това му даде идея. Взе мухоловката в ръка, премести масата на страни и седна на дивана с вирнатия си, корав хуй.

Неговите робини влезнаха и паднаха на колене на половин метър от него. Той поклати хуя си, за да ги примами, а те и това чакаха. Бързо пропълзяха до него и започнаха да го лигавят. Целуваша го, леко го хапеха долните курви. Хвана Мима за косата и я накара да му лиже топките. Хвана Велина за косата и я накара да му прави лют минет.

-Говорете ми перверзни, извратени неща. – каза Тодор

– Искам да бъда послушната ти курвичка, миличък – каза Велина

– Искам да ме чукаш докато говоря по телефона със съпруга си и да ми се изцепиш на лицето – каза Мима

– Майчице, Мими, каква си перверзна курва – засмя се Вели.

-Тодорчо, хайде да ме вържеш за една табуретка и да ме впрегнеш като кобила. Да ме налагаш с тази мухоловка в ръката ти по сочното ми дупе. – каза тя

– А, аз да съм пред нея и тя да ми миже мазната путка – каза Мима.

– Ще си делите сремата курви – каза Тодор. – Засмучете по една от топките ми докато си бия чикия.

Те засмукаха по една топка и почнаха да усукват и смучат силно. Тодор си правеше мазна чекия. Беше мазна заради слюнката на перверзницата Велина, която в момента се държеше като евтина проститутка. Той стана и започна да се празни върху лицата им. Големи капки сперма падаха по лицата им.

– Не се избърсвайте, а елате в коридора.

Те започнаха да пълзят към коридора, а Тодор изнесе една от табуретките и взе двете въжета, които бе взел от кутията. Звърза едното въже за нашийника на Велина и за табуретката, а другото въже го направи по късо и го върза между нашийника на Мима и Велина. Качи се на табуретката и започна да шиба Велина по сочното дупе.

– Дърпайте до края на коридора курви перверзни – каза Тодор

Почнаха да дърпат табуретката, а той си биеше чикия и пляскаше дупето на Велина. Лицето и, което още беше покрито с гъста сперма се беше забило в путката на Мима. Велито започна да лиже мазната путка на Мимето. След като стигнаха до края на коридора, Тодор забеляза, че Мимето е легнала от оргазма си. Застана зад Велина и започна да я чука в путката като дърпаше нашийника и.

– Да, миличък. Мммммммммм. Точно така. Аз съм твоя курва – викаше Велина от удоволствие

Тодор изкара кура си от путката и го наби в дупето- Велина почна да вика от болка и от удоволствие

– Аз съм твоята курвенска подлога. Чукай ме, ЧУКАЙ МЕ. Разцепи ми дупенцето като увтина магистрална уличница.

Тодор не издържа и се изцепи в мазното и дупе. Тя свърши заедно с него и се проста на пода.

Следва Продължение

Автор: Герасим Вълков

Rating: 3.00/5. From 4 votes.
Please wait...