Петя и строителната бригада

Дойде август и както плануваха Цеци и Петя решиха да отидат на вилата си на село. Бяха женени от 10 години но още не искаха деца. Той бе на 35 , а тя на 32. На вилата имаха много работа и те решиха да наемат няколко момчета от селото да им помагат. Момчета е силно казано всъщност бяха трима селски пияници над 40 сте.
Учудващо и за двамата Пешо Борето и Бирата , така се казваха пияниците бяха доста рабтни. Бяха ги наели да направят площадка от тротоарни плочки , пътеки и барбекю. Те започваха сутрин рано работа на обед почиваха (т.е. пиеха) и след обяд към 4 продължаваха до към 8. Минаха няколко дни на усърдна работа, Цеци им помагаше ,а Петя се занимаваше с оформлението на градинките . Тя въобще не им обръщаше внимание и а още по малко се съобразяваше как се облича. Обикновено обличаше къси панталонки , а нагоре потник без сутиен , заради жегата. Един ден така се беше заяла с едни бурени че направо плувна в пот. Тя отново бе облечена с късите си панталони а нагоре с бяла тениска, която от потта бе залепнала върху големите и гърди, като така ясно ги очертаваше че все едно е без нея. Когато се изправи и четиримата направо щяха да я изядат с поглед. Тя разбира се забеляза това и се изчерви , после побърза да се прибере в къщата. Цеци за разлика от нея въобще не забеляза влюбените погледи на мъжете. Петя не се показа докато не стана обед и мъжете не тръгнаха. Тя беше сервирала и започнаха да се хранят.
– Много готина беше с тая тениска сутринта- каза Цеци
– Предполагам , ония направо ме събличаха с поглед.
-Кой.. пияниците ли….ха…то ти си си хубава, ама от толкова пиене на тях им е останала предполагам само гледането.
– Не бъди толкова сигурен , направо се зарових в земята от срам.
– Е ако искаш да уредим нещо- пошегува се мъжа.
– Ти луд ли си- възмутено отвърна жената.
Засмяха се и двамата и продължиха да се хранят. След обяд когато излезе в градината беше със сутиен. Мъжете работеха , а когато премина покрай тях Борето каза:
– Е Петя , развали ни стимула!
– А
Той посочи към гърдите си и се усмихна.
– Бореее- направи се на сърдита Петя , но прозвуча повече като закачка и отново се изчерви.
– Е то си е човещина сега- невинно отвърна мъжа, но Цеци се появи и Петя продължи към къщата.
Когато вечеряха тя отново се оплака на Цеци за диалога си с Борето но той само се засмя. На другия ден до обед всички продължиха работата си. Петя отново бе със сутиен и нямаше повече „прекрасни“ гледки за строителите. Когато тримата майстори си тръгнаха , Петя и Цеци легнаха да спят. Към 3 и нещо станаха. Към 4 мъжете дойдоха и започнаха работа, а Цеци излезе при тях. Петя разчистваше къщата , не и се работеше отвън защото бе много горещо, затова бе само по потник и къси шорти. След малко мъжът и дойде при нея и и каза че ще ходи до града да вземе материали. Имало някакъв склад и мъжете му били казали че там е много евтино. Той излезе , а тя отиде в кухнята да готви. Тя се бе надвесила над плота когато усети как две ръце се вкопчват в гърдите и, а някой се притиска към гърба и. Във врата си усети дъх на алкохол. Тя извъртя глава и лицето и се оказа точно срещу това на Борето.
– Какво си позволяваш- опита да се отскубне тя ,но той я притисна с тялото си към плота.- Пусни ме бе!-Борко не отговори, хвана я за врата с лявата ръка и я обърна към масата . После я натисна да легне по корем на нея. Петя сграбчи ръба и се опита да се изправи но мъжа я задържа.- пусни ме бе свиньо.-Дясната му ръка се спусна по гърба и смъкна шортите заедно с пликчетата до бедрата и- не, какво правиш- Петя вече изпадаше в паника- ръката му се спусна отзад и обхвана вагината и- неее….ааааа- пръста му влезе в нея- спри … не..
Мъжът извади пръста си и се изправи, голия задник с обръсната вулва пред него направо го побъркваха. Той застана зад нея и смъкна анцуга си , като го закачи под топките си. Косматия му член гордо стърчеше. Той го хвана и насочи към отвора и, после рязко натисна.
-Хъъъъъъ…….- Петя стисна силно ръба на масата , „ наби ми го , мамка му тоя боклук ми го вкара“помисли тя , а на глас додаде-ооооххх……..не……спри……..аааааа- мъжът вече бе започнал да се движи.
Борко все още я държеше за врата , погледа му се насочи към дупето и където членът му ту се показваше , ту се скриваше в нея. Погледа му се отмести нагоре към главата и. Тя вече не протестираше и не се дърпаше, а бе положила странично глава на масата. Ръцете и вече не стискаха ръба , а безпомощно лежаха отстрани. „Явно вече е приела съдбата си.“ Помисли той и пусна врата после положи ръката си на кръста и. започна бързо да я помпа.
„Боже , тоя ме ебе , ебе ме тая долна пияница , дано по бързо свърши ……ами ако Цеци се върне и ни завари…… то какво да ни завари , то тоя направо ме изнасили…..но защо се подмокрям…..дано по бързо свърши..неееее господи“- Петя усети как мъжа замря дълбоко забит , а същевременно нещо топло се изля в нея, започна леко да я щипе-„ не свинята се изпразни , изпразни се в мен“- усети как члена му излезе от нея , тя понечи да се надигне , но тогава усети отново ръка на гърба си. Извърна се и видя Бирата зад себе си а малко по настрани и Пешо, усети как члена на Бирата навлиза в нея. Тя отново отпусна глава на масата. Пет минути по късно когато Бирата изхвърли семето си , веднага бе сменен от Пешо. Петя беше изтръпнала , тя пиеше противозачатъчни и не се притесняваше от това че ще забременее но , самата мисъл че тези селски пияници я чукат а още повече че се и празнят в нея я ужасяваше. Петър излезе от нея и тя се надигна, усети силен шамар по дупето, после чу гласа му зад себе си:
– Добра си-той я сграбчи изотзад за гърдите- държиш на ебане.- пусна я и излезе.
Петя остана сама в кухнята , със смъкнати шорти. Усети че спермата на Петър изтича от нея и погледна надолу . по пликчета и ясно личаха петната от изтеклата от нея семенна течност. Тя се наведе и ги събу. После седна по голо дупе на пода. Остана няколко минути така , сякаш се опитваше да осъзнае какво точно бе станало. Взе бельото си и изтри капките от пода ,след което отиде в банята и пусна душа , после дълго търка вагината си със сапун. Излезе и се облече след което отиде и седна в кухнята, като си сипа пълна чаша с ракия. Жадно отпи“ Мамка му и животни , как можаха …….така да постъпят с мен“- сълзи се стекоха по бузите и-„ какво да правя сега … да кажа на Цеци…..не няма да повярва …… или още по лошо ще каже че съм го искала….. да бе искала съм да ме изнасилят трима пияници….. но то той така ще каже …….нали аз се обличах предизвикателно“ тя изпи ракията и отиде в дневната. Кухнята я потискаше, в главата и се въртяха картините от преди малко , когато гледаше към стената , а онези я ебаха. През прозореца видя че мъжете работеха , все едно нищо не е станало. “Боклуци долни, ….не няма да казвам на Цеци“.-тя изтри сълзите си и се върна в кухнята. Започна отново да готви. Цеци се прибра към 7 нещо заобяснява на тримата после влезе при нея.
– Направо се преебах.
– Що какво?- попита вяло Петя
– Е , то го е имало тоя склад , но е затворил още зимата, само се разкарвах .
– Епа..- сви рамене жената
– После отидох в някакъв друг и от там купих , ама за ебати цената. Направо ми го начукаха четвъртит.
– Не само на тебе- мрачно каза Петя.
– Какво пък означава това- учудено я изгледа Цеци.
– Нищо , …абсолютно нищо , … и аз изгорих яденето.
– Епа незнам мило, оф аз ще ходя да видя какво са сътворили без мен ония тримата, че май никаква работа не са свършили.
Цеци излезе а Петя додаде наум „ Свършиха работа , …свършиха,…само да ми бе видял гащите какви са от тяхната работа …. , всичките свършиха работа…. само дето в мен я свършиха „ Тя се хвана за главата с ръце.
Към 8 работниците си тръгнаха , те вечеряха и легнаха. На другия ден закусиха и Цеци излезе да работи с тях. Петя имаше работа в градината, но не можеше да ги погледне в очите. Струваше и се че Цеци ще познае по очите и какво е станало. Тя обу дълги до коленете панталони и облече тениска но със сутиен отдолу. Започна да почиства тревата. Мъжете тихо работеха. По едно време тя погледна към тях. Цеци бе с гръб към нея , но за сметка на това Бирата я гледаше. Когато погледите им се засякоха , той хвана пакета си и го повдигна към нея. Тя сведе очи , а той се захили и се присъедини към разговора на другите. Не сподели нищо на Цеци , но вече работеше навън само когато и той бе там.

Rating: 4.13/5. From 8 votes.
Please wait...