Писмо, но не в бутилка

Стоях в офиса си, когато забелязах един ненадписан плик. В него открих бележка до мен от някой непознат. Споменаваше, че съпругата ми му е изпратила това писмо, когато са били в университета. Непознатият ми приятел решил, че е време да науча нещо повече за половинката ми. Всъщност бяхме женени от пет години, но трябва да призная, че не знаех много за живота й преди да я срещна. Изчаках, докато се прибера и седнах да прочета писмото. Ето какво пишеше в него:
“Скъпи Камене,
Не исках да ти пиша това писмо, но не мога да живея повече с тази тайна. Не очаквам да ме разбереш или да ми простиш. Знам, че това ще е края на нашата връзка, но не мога да те лъжа повече. Знам, че се врекохме във вечна любов, но разруших всичко. Надявам се, че ще запомниш само прекрасните години, в които бяхме заедно.
Всичко започна една събота сутрин, когато съквартирантката ми Лили ме помоли да я придружа на среща с приятеля й Росен. Проблемът беше, че приятелката на съквартиранта му, Слави, била заминала надалеч, а той се нуждаел от половинка за вечерта, тъй като щели да правят голям купон в общежитието им…

Пристигнахме късно. Бях малко нервна в началото, но Слави ми наля няколко питиета и главата ми се замая. Прегърна ме и ме придърпа към себе си. Започна да целува врата ми, затворих очи и си представих, че това си ти. Предполагам, че съм пила твърде много, защото когато ме целуна забравих всичко и просто отворих уста, за да му отговоря. Усетих как ръцете му мачкат гърдите ми. Притиснах се към него и твърдата му мъжественост. Бикините ми се намокриха. Сигурна съм, че това беше резултат от няколкото месеца въздържание. Изведнъж затаих дъх при чувствения оргазъм, който разтресе цялото ми тяло.
Отворих очи и осъзнах, че съм със Слави, а не с теб. Отблъснах го и заплаках. Опита се да ме успокои. Казах му, че се чувствам зле и искам само да си полегна. Предложи ми да използвам леглото му, докато приключи купона. След като легнах на възглавницата, веднага заспах.
Не знам колко дълго съм спала, но се събудих от високите викове и стенания на Лили. Чух, че другото легло се блъска в стената и разбрах, че се чука с Росен. Отворих очи и видях Слави да седи на леглото до мен и започна да ме гледа. След като се увери, че се чувствам по-добре, легна и се притисна към мен. Отзад Лили все още стенеше високо и караше Росен да прави всички мръсни неща, които искаше. Слави каза, че наистина са започнали много да го възбуждат. Можех да усетя мъжествеността му да се притиска в мен. Поток от чувства се изсипа от слабините ми.
Изведнъж си спомних къде съм и с кой съм, но когато се опитах да го отблъсна, ме прегърна здраво. Целуна ме и провря език в устата ми, което ме накара да се почувствам добре и му отговорих. Пръстите му се впиха в мен. Твърдината му се притисна между краката ми. Знаех, че това, което правим е грешно, но не можех да се спра.
Чувствах се сякаш съм на първа среща с теб. Целувахме се горещо и ти мушна ръка между краката ми. Щях да кажа не, но усетих онова изгаряне в стомаха и започнах да се движа под пръстите ти, дори докато повтарях не. Пръстите ти бяха в мен, изстенах от удоволствие и те молех да не спираш, докато този умопомрачителен оргазъм напълно намокри бикините ми. Както и да е, точно така се чувствах със Слави, така че, когато вмъкна ръка под бельото ми, разтворих крака и повдигнах бедрата си, за да могат пръстите му да стигнат до най-интимните ми места. Ухапах езика му, когато средният му пръст се притисна към ануса ми, надявах се, че ще го направи като теб. Вместо това прокара два пръсти по чувствителните устни на моята женственост. Пръстите му се вмъкнах в мен и аз отскочих. Борех се за глътка въздух, докато пръстите му се вмъкваха и излизаха от мен и ме водеха към огромен оргазъм.
Точно когато щях да експлодирам, Слави извади пръстите си и събу панталоните ми. Главата ми се замая. Бях напълно объркана. Всичко, което можех да направя беше да го моля да върне пръстите си обратно. Забелязах, че освободи единия ми крак, разкопча неговите панталони и извади набъбналата си мъжественост. Знаех само, че искам да бъде в мен, за да мога да свърша. Когато усетих, че нещо голямо, твърдо и топло се притиска към бикините ми, се притиснах към него. Пръстите му отместиха дъното на бельото ми настрани. Главата на огромното му копие ме разтвори широко. Разтресох се, докато изминаваше целия път навътре.
Бях изпълнена и ми трябваха само няколко секунди, за да свърша. Когато се раздвижи напред и назад, топлината започна да се излива в стомаха ми. Страхотен оргазъм се надигна в мен. Изгубих контрол. Треперех на вълните на оргазма, докато инструментът на Слави ме изпълваше. Не знам колко продължи това, но в един момент осъзнах къде съм и какво правя.
-Моля те … не … не … моля те спри. Не … какво направих … моля те …
Отдръпнах се от него. Той изглеждаше напълно смаян.
-По дяволите, не може да ме оставиш така. Трябва да ми помогнеш да свърша. – отговори ми отчаяно.
Съжалих го и реших, че няма да е грешно, ако свърши в устата ми, след всичко, което направих. Реших, че никога няма да ти кажа за това. Освен това голямото месесто копие на Слави изглеждаше наистина вкусно.
Застанах на колене, наведох се и го насочих към устата си. Устните ми го обхванаха. Най- накрая поех няколко сантиметра. Засмуках го и това ме възбуди още повече – спомняш си колко много ме подлудяваше, когато свършваше в устата ми – и тогава се пресегнах между краката си и притиснах клитора си. Изведнъж друго чувство ме връхлетя и осъзнах, че някой измества бикините ми и нежно ме облизва с език. Исках да протестирам, но Слави сложи ръка на врата ми и го пъхна още по-дълбоко в устата ми. Между другото чувството беше страаахотно. Кой ли беше зад мен и наистина знаеше какво да прави. Знаеш колко много ми харесваше, когато ме лижеше там.
Знаех, че Слави скоро ще свърши. Усетих как нараства. Смучех го здраво и не забелязах, че нещо твърдо замества езика на входа на моята женственост. Внезапно се вмъкна дълбоко в мен. Издадох сподавен стон. Вибрациите в гърлото ми доведоха Слави до върха. Гореща сперма се изля в гърлото ми. Опитах се да я засмуча, но той беше много голям и се задавих. Надигнах се да поема дъх и отново засмуках течащото му нещо, докато свърши напълно.
Момчето зад мен ме чукаше добре и друг оргазъм ме връхлетя. Не виждах кой беше, защото членът на Слави закриваше очите ми. Чувствах се така сякаш спермата изтича от носа и брадичката ми. Пресегнах се между краката си, за да докосна чувствителната си точка. Внезапно главата ми се замая, когато друг оргазъм пресече тялото ми. Бях напълно извън контрол, пищях под вълна от оргазми. Чувствах се сякаш чук се блъска в мен. Не можех да избягам от мощните спазми на удоволствие, който ми носеше всеки тласък. Чух дълбок стон и усетих няколко мощни струи от топла сперма да ме изпълват.
Паднах върху Слави, бореща се за въздух и напълно изтощена. Все още бях като в транс, когато осъзнах, че език ближе сокът, изтичащ от мен. Знам, че звучи гадно, но чувството беше готино. Бях толкова изтощена, че оставих този някой да продължи, без да мръдна и мускул. Накрая учудващо за мен повдигнах глава, за да се шокирам още повече. Това беше съквартирантката ми Лили. Смучеше спермата, която нейният приятел, Росен, който стоеше до нея, беше оставил в мен.
-Лили, какво правиш? – изстенах замаяно и се обърнах по гръб.
Тя се качи върху мен и като се усмихваше се наведе само на няколко сантиметра от лицето ми.
-Здравей. Обзалагам се, че никога не си и помисляла, че можем да се забавляваме така.
Наведе глава и облиза спермата на Слави от очите ми, целуна лицето ми и притисна устни към моите. Никога досега не се бях целувала с момиче, но нейните меки устни бяха толкова сладки. Точно в този момент бях толкова объркана, така че просто отворих уста и й отговорих. Силният вкус на секс в устата й беше като силен афродизиак за мен. Включеното ми тяло беше като гладно животно, което иска само див, неморален секс до точката на изтощение.
Двете се възбуждахме, като се целувахме, опипвахме и милвахме взаимно. Лили ми обясняваше какво да правя и скоро смучех зърното, ръката ми се мушна между нас двете и пръстите ми намериха дупката й. Притисна пръстите ми към нея и дланта ми се намокри от соковете, които потекоха от нея.
Усетих, че нещо твърдо се притисна към пръстите ми и осъзнах, че някой стои зад нас и иска да го вкара в Лили. Обхванах с пръсти това голямо парче месо, което сигурно принадлежеше на Слави, и го насочих към отвора й.

Застина, когато инструментът му влезе в нея и изстена високо, когато проникна дълбоко в нея. Протегнах ръка и започнах да масажирам тестисите му. Това много го развълнува.
-О, скъпа … топките ми се пълнят. О, да … стисни ги. О, по дяволите … ще свърша в горещата ти путка!…
Слави хвана бедрата й и здраво вмъкна масивния си член до последно. Тя ме погледна, задиша тежко и с израз на лицето, който издаваше само чисто животинско удоволствие. Все още ръката ми стискаше топките му и усетих, когато се изпразни дълбоко в Лили. Приятелката ми започна да трепери точно преди Слави да измъкне хуя си от нея. Но тя все още не беше свършила и искаше още.
-Направи го с уста, довърши ме с език, моля те!!
Без да изчака отговора ми, се плъзна по мен, докато стигна до главата ми и навря течащата си путка в лицето ми. Никога не го бях правила преди, така че не бях много сигурна точно какво да правя. Само знаех, че скоро трябва да направя нещо, защото гъст сок потече от влагалището й по лицето ми. Отворих уста и поех всичко, като ближех цепката й. Изглежда й хареса, защото започна да движи дупето си по лицето ми. Спомних си за нещата, които ти правеше с мен с уста и ме подлудяваха, и реших да направя същото с нея. Не след дълго тя изпадна в побъркващ оргазъм, а аз засмуках малкия й клитор и мушнах три пръста дълбоко в нея. А когато притиснах пръст към дупето й, както ти правеше с мен, тя напълно полудя и падна от изтощение.
Точно тогава усетих, че някой вдига краката ми и прониква в мен. Опитах се да погледна, но беше тъмно. Сигурна съм, че беше някой друг. Други два члена се насочиха от двете страни на лицето ми. Без да се замислям, сложих единия в устата си и го засмуках, а другият започнах да го лъскам с ръка. Движех се между двата, а трети помпаше путката ми. В този момент друг оргазъм ме разтърси. Момчето, което ме чукаше, изстреля голяма струя в мен и ме накара да свърша отново. Едно от момчетата, които смучех, бързо изпълни течащата ми путка и много бързо също свърши в мен. Момчето в устата ми веднага ги последва и усетих как топла гъста сперма потече в гърлото ми.
Погледнах към Лили, която също се чукаше с трима едновременно. Подскачаше върху Росен, докато други двама стояха пред лицето й. Точно в този момент едно от момчетата изстреля няколко струи сперма върху гърдите й. Знаех, че искам някой да направи това и с мен преди нощта да свърши.
Обърнаха ме по корем с колене на пода. Стоях с широко отворени крака и няколко пръста се мушнаха в течащата ми дупка. После притисна върха на пръста си към ануса ми и бавно го мушна вътре. После мушна и още един пръст вътре. Дупката ми се стегна, но не ме болеше. Чукаше задника ми с пръсти. Изненадах се колко много ми харесва, а още повече, когато получих друг оргазъм.
Когато извади пръстите си, знаех какво ще последва. Обърнах се и го помолих да не ме наранява и той ми го обеща. Намокри члена си в течащите от мен сокове, притисна главата му към ануса ми и го мушна напред. Върхът влезе учудващо лесно, но не бях много сигурна дали ми харесва, докато проникваше все по-навътре. Реших да изчакам да го извади, но не го направи, а продължи да влиза. Влезе изцяло и започна да ме чука, а аз се изгубих във вълна от удоволствие. Никога не съм мислила, че толкова много ще ми хареса. Изпитах два невероятни оргазма, преди да ме напълни с гореща сперма. Камене, наистина съжалявам, че ти не направи това, но ти беше първия във всичко друго…
Бих искала да кажа, че това беше края на нощта, но само след малко друг голям член се намъкна в ануса ми, а други два се заклатиха пред лицето ми. Един ме помпаше в ануса, друг изпълваше путката ми, а трети го извади от устата ми и напръска косата и лицето ми със струи от гъста сметана, които излитаха от хуя му. Дори не знам колко оргазма получих и как преминавах от един в друг. Носех се на вълните на този невероятен секс и исках повече, и повече.
Лили, която също сменяше партньор след партньор, ме дръпна върху себе си в поза 69 и навря лице в течащата ми путка. Направих същото с нея, харесваше ми вкуса и аромата на секс, който излизаше от нея. Работех върху нея, когато тя засмука клитора ми и мушна по два пръста в путката и ануса ми. Цялото ми тяло се разтресе от друг мощен оргазъм и се чух как пищя.
Сигурна съм, че писъците ми се чуваха из цялото общежитие, но свършвах и свършвах. Някой навря мокър член в лицето ми и заглуши писъците ми на удоволствие, като се мушна в устата ми. Имаше вкус на путка и сок, но не и на Лили, така че предположих, че е бил в мен преди това. Смучех го, докато се възбуди, но после го извади и го мушна в Лили. Заблизах клитора й и открих колко е невероятно да плъзгам устни и език по него, докато я чукаше.
Лили свършваше дълго време. Соковете й се разпръскваха навсякъде. Извадих члена от нея и засмуках вкусните сокове от него, преди да го мушне вътре. Зад мен масивен пулсиращ член се плъзна в мен и знаех, че това трябва да беше Слави. Движеше се между мен и устата и на Лили, което ме доведе до друг оргазъм.
Точно преди да свърша, излезе и притисна огромния си пенис към ануса ми. Лили мушна устата си към путката ми, а Слави проникна грубо отзад. Смесица от удоволствие и болка от език и хуй се удариха здраво във вътрешностите ми и ми причиниха друг наистина мощен оргазъм. Смътно забелязах, че другото момче, чукащо Лили, излезе от нея и разпръсна сока й по цялото ми лице, само за да направи място на друг да се мушне в нея.
Не помня колко дълго продължи моя оргазъм, но смътно си спомням, че Слави излезе от мен и разпиля спермата си по дупето ми, а Лили ме облиза с език. Момчето, което я чукаше, подаде мъжествеността си между устните ми и започна да свършва. Смучех го здраво без да изпусна нито капка. Разтворих путката на Лили, наведох се и мушнах устата си в путката й и изплюх топлата сперма вътре, така че се смеси с нейните сокове. След което бавно ги изсмуках обратно.
Двете се чистехме с език. Усетих, че ближе ануса ми и мушка език вътре, което ми докара мини оргазъм.
Бях изтощена и мислех, че нощта е свършила, но момчетата имаха други планове. Две момчета, не помня кой, мушнаха членовете си в устните ни. Други две застанаха зад нас. Усетих, че чука задника ми с пръсти, след което притисна нещо голямо вътре. Скоро и путката и ануса ми бяха пълни. Беше най-невероятното чувство за мен и вече знаех, че скоро ще свърша за пореден път…
Погледнах към Лили и видях същото изражение на удоволствие върху лицето й. Целунахме се страстно, като споделяхме внушителните ни оргазми. Нещо се мушна в устните, погледнахме нагоре и видяхме членовете на Слави и Росен пред лицата ни. Бързо поех Слави дълбоко в гърлото си, като в онези филми, които гледахме с теб.

Така се концентрирах върху хуя му, че почти забравих за другите два, които ме чукаха, докато не усетих топла течност да се излива в ануса ми. Той излезе и бързо неговото място зае по-къс, но по-дебел член, който ми донесе друг оргазъм. Затаих дъх и се върнах върху члена на Слави. След като се задавих и едва не повърнах успях да го поема целия в гърлото си.
Той хвана главата ми отзад и започна да чука лицето ми, сякаш беше в путка. Поемах го целия всеки път. Масажирах топките му и прокарвах пръст по линията до ануса му, като мушнах пръст в него. Усетих, че той потрепери и беше готов да експлодира и вече знаех какво да направя. Точно преди да изригне, го извадих от устата си и го насочих към гърдите си. С два члена, които ме тъпчеха в путката и задника ми, почувствах как друг се изпразва върху мен. Топъл дъжд от сперма се изля върху зърната ми, а в същото време двата в мен ме изпълниха със сметаната си. Изгубих се.
Това е последното, което помня. Събудих се на другата сутрин, гола и сама с ужасно главоболие. Капеща сперма се процеждаше в косата, лицето, гърдите, бедрата и ануса ми. Усетих тъпа болка отдолу от тъпкането миналата нощ. Намерих някакъв халат и се отправих към общата баня в края на коридора. Седнах на пода под душа, а водата измиваше всички следи на греховете ми от вечерта. Заплаках неконтролируемо около 30 минути. Мислех си за теб и знаех, че разруших всичко, което бяхме. Но тогава реших, че не трябва да разбираш. Написах това, като нещо, което никога да не правя отново. Чувствах се по-добре, станах, облякох се и се върнах в стаята.
Тогава разбрах, че вече нищо няма да бъде същото. Едно едро мускулесто момче, което никога досега не бях виждала, търсеше нещо между дисковете на Росен. Изправи се и ме погледна. Очите ми веднага попаднаха върху голямата издатина на панталоните му. Стоях и го гледах втренчено с отворена уста, без да мога да кажа нещо. Усетих, че слабините ми изтръпнаха, а това ме обърка още повече.
-Здравей. Аз съм Иван. Мога ли да направя нещо за теб? Искаш ли нещо?
Погледнах го и може да се каже, че неговата усмивка ме накара да направя следващото нещо. Дори не се замислих. Застанах пред него и посочих панталоните му. Това си беше наистина голямо, дебело парче месо, а дори не беше твърд още. Пресегнах се и го докоснах нежно с пръсти, леко го целунах, облизах го, докато започна да нараства. Сложих го в устата си и го хванах с двете си ръце. Мъжествеността му продължи да нараства и скоро беше по-голям дори и този на Слави. Мисълта, че смуча и ближа този красив член, ме възбуди. Усетих, че соковете потекоха от путката ми.
Когато Иван се възбуди напълно, отворих максимално уста около него. Погълнах го в гърлото си, без да се задавя, но дори и тогава няколко сантиметра останаха навън. Сложих двете си ръце на основата му и започнах да го помпя. Чуках го с уста и гърло. Започна да ми говори мръсно.
-О, по дяволите, страхотно е … това е … смучи ме … о, по дяволите, да … добра си … харесва ти, нали … да смучеш сперма … накарай ме да свърша, скъпа … о, по дяволите.
Но този път путката ми беше готова и соковете ми потекоха по дупето ми. Исках бързо да ме изпълни. Извадих го от устата си, изправих се и съблякох халата.
-Изчукай ме. Моля те … – помолих го, като продължавах да го държа.
-Добре, скъпа. Но след като свърша в устата ти, а приятелите ми го направят в теб.
Обърнах се и видях три момчета зад мен със свалени панталони да милват членовете си. Иван седна на бюрото, а аз се наведох да го обслужа. Зад мен някой разтвори краката ми и един език облиза путката ми. Почти не свърших само докато го смучех, така че тази допълнителна стимулация ме отведе на върха. Потреперих от първия оргазъм за тази сутрин. Когато един здрав хуй замести езика, свърших отново, но този път се отдръпнах да си поема дъх и отново поех дълбоко члена на Иван. Работех здраво върху него с ръце, език и гърло. Отчаяно исках да опитам спермата му, но той се въздържаше. Явно наистина му харесваше това, което правех.
Членът в путката ми се изпразни. Когато усетих топлата сперма да се излива в мен, ме заля друг силен оргазъм. Веднага го замести друг пулсиращ хуй. Второто момче свърши за по-малко от минута. Спермата потече надолу по краката ми, когато третото момче вмъкна месото си в мократа ми путка, после го притисна към дупката на ануса ми. Все още ме болеше от миналата нощ и потреперих, когато влезе. Но скоро изтръпнах и два мощни оргазма ме заляха преди той да свърши.
Точно когато излезе от мен, члена на Иван потрепери в устата ми, което означаваше, че скоро ще свърши. Хванах го здраво с две ръце и започнах здраво да го помпя и смуча. Хвана главата ми и изпразни това кърваво оръдие. Мощен изстрел от гореща сметана се изпръска дълбоко в гърлото ми. Аз също започнах да свършвам. Последваха и втори и трети и четвърти мощен залп. Не можех да го смуча, докато стенех от удоволствие и повечето от спермата изтече от устните ми, надолу по брадичката и гърдите ми. Продължих да го смуча, докато започна да омеква.
-Беше страхотно. Наистина си много добра в това. Сега позволи на момчетата да го направят с теб, а после ще те изчукам така, че ще го запомниш за цял живот.
Заведоха ме до леглото, където ги смучех, докато се втвърдиха отново. А аз свърших няколко пъти през това време. Качих се върху едното момче, вторият влезе в ануса ми, а третият беше в устата ми. Момчето в устата ми свърши бързо. Този път погълнах всичко. След секунди другите двама ме изпратиха в наистина силен оргазъм, след който съм сигурна, че събудих всички, които все още спяха.
Паднах по гръб на леглото слаба и изтощена. Отворих очи и видях масивния член на Иван, напълно възбуден, да се насочва към мен. Заповяда ми да легна по корем и аз го направих, без да възразя. Застана на колене зад мен, наведе се, сложи върха на гигантския си член в отвора на путката ми и го задвижи напред и назад, докато няколко сантиметра влязоха вътре. Стените на влагалището ми се напрегнаха да поемат ремъка му. Продължи да се движи по този начин, а путката ми да го поема, докато проникна напълно в мен.
Започна бавно да ме чука, като ме удряше здраво с всеки тласък. Смесица от удоволствие и болка се смесиха. Продължи да ме блъска дълбоко и скоро путката ми се сви от един продължаващ дълго оргазъм. Треперех след всеки тласък, а леглото се удряше ритмично в стената. Накрая Иван го извади, обърна ме обратно, вдигна крака до раменете ми и мушна огромния си шомпол обратно в мен. Това ме доведе до друга вълна от удоволствие. Пищях и стенех, докато ме помпеше. Чувствах как топките му се удряха в ритмично в гъза ми, който постепенно се намокри от соковете ми.
Бях на предела от удоволствие, когато той излезе и ми каза да се кача върху него и да го яздя, докато свърши. Възседнах го, наместих дългото и дебело парче месо между краката ми и бавно се намушках на него. Дори не мога да ти разкажа колко хубаво беше този голям член да се плъзга в мен. Бях извън контрол, докато го яздех диво, подскачах, тъпчех го и се въртях. Щипех сама зърната си, отметнах глава назад и започнах да свършвам. Иван хвана дупето ми и мушна пръст дълбоко в него. Не можех да си поема дъх, когато моя оргазъм стигна върха. Видях звезди, докато го мушкаше колкото се може по-навътре. Като през мъгла чух, че той вика и усетих, че ме изпълни с топла сперма. Паднах назад.
Следващото нещо, което помня е, че Лили ме разтърсва и ме кара да си вървим. Намерих панталоните и блузката си и някак си стигнах до колата. Спах през целия път. Иван ми се обади на другия ден и ме попита дали можем да се срещнем през почивните дни. Само звукът на гласа му накара путката ми да потече. Седнах на стола и се замилвах сама. Точно тогава влезе Лили и ми предложи да ми помогне с уста. След това ми показа нейните секс играчки. През следващата нощ прекарахме доста време да ги пробваме една върху друга. На срещата ни с Иван ме накара да духам на шест негови приятели, което беше по-добре от купона, където съм го направила с десет. После той изчука Лили, докато смучех клитора й.
Както и да е, вече знаеш, че имам друг приятел, който наистина разбира мен и моите нужди. Винаги ще имаш специално място в сърцето ми. Ако някога поискаш да се видим в името на доброто старо време, с радост ще те очаквам. Но след като прочетеш това писмо, обзалагам се, че никога няма да искаш да бъдеш с мен.
Винаги ще те помня.

С много любов, Сия.”

Свърших. Членът ми опираше в панталоните ми. Беше вълнуващо да си представям Сия пълна с хуеве. Това същото момиче, за което бях женен, ли беше? Определено беше много страстна в леглото, но не чак толкова. Беше в командировка за два дни. Отворих кутията й със спомени, за да науча повече за тази нова жена, за която бях женен.

Rating: 3.50/5. From 2 votes.
Please wait...