Племеницата 3 част

-Не ми обръщайте внимание – каза тя, влизайки в хола и спокойно отпи от кафето си.
-Лельо! – Вики беше шокирана.
Първо, леля й изобщо не би трябвало да е вкъщи; второ, реакцията на леля й не беше каквато тя очакваше.

Тя лежеше под чичо си на дивана и те бяха по средата на доста интензивна работа в поза 69. Тя си беше тръгнала по средата на сутрешните лекции и се беше прибрала вкъщи по най-бързия начин, защото леля й трябваше да е на работа до 7 вечерта.
Тя толкова бе бързала, че явно не беше обърнала внимание на колата на леля си, паркирана отпред.
Чичо й седеше на дивана, четейки вестник. Те бяха планирали тази среща още сутринта, затова той беше облечен само с широки боксерки.
Тя беше захвърлила чантата на фотьойла до дивана и беше застанала пред него. После по най-бързия начин бе разкопчала копчетата на тясната блуза.
Не беше изречена нито дума. Той просто я наблюдаваше. Вестникът беше все още в ръката му, докато тя се бързо захвърляше дрехите си една по една.
Вече чисто гола, тя отметна черната си коса назад, облиза устните си и пристъпи към него. Стигна до дивана, взе вестника от ръцете му и го захвърли на пода.
После коленичи на пода, разтвори коленете му и се настани между тях. Тя не си направи труда да свали боксерките му – те бяха толкова широки, че тя лесно ги повдигна, хвана кура му и по извади.
Той потръпна, когато хладните й длани се увиха около надървения му хуй.
-Ах-х-х… – въздъхна тя, движейки си ръката по ствола му и едновременно с това галейки топките му.
Тя не можеше да не признае, че той беше винаги готов. Бяха изминали три дни откакто я беше изчукал за пръв път и той изглежда винаги се разхождаше наоколо надървен.
Неговите ръце потънаха в дългата й, лъскава коса. Тя разтвори широко устни, наведе се и пое кура му в устата си. Той повдигна задника си от дивана и започна да се движи нагоре-надолу, чукайки топлата й уста.
Тя хвана ръцете му и ги насочи към циците си. Той ги обгърна и започна да щипе твърдите й зърна. Тя го засмука с още повече страст.
-И аз искам да вкуся путката ти, малката – каза той.
Тя се изправи и го бутна така, че той да легне по гръб на дивана. Вики смъкна боксерките му и се качи върху него на дивана. Сега тя лежеше върху тялото му и притисна путката си в лицето му, като през това време пак сложи кура му в устата си.
Главата й започна да се движи все по-бързо и по-бързо, докато езикът му шареше по устните на путката и върху клитора й, преди най-накрай да проникне в нея.
И в този момент от кухнята влезе Виолета с чаша кафе в ръка.
Тя не направи опит за забави хода си или да остане незабелязана. Напротив, вървеше както обикновено: тракайки с чехли по пода. Беше облечена само с халат – къс и широк, който достигаше до над коленете й. Беше вързала дългата си коса. Очевидно тъкмо си беше взела душ.
Вики се опита да стане от тялото на чичо си, но той почти уви крака си около врата й, приклещвайки я там. Курът му се търкаше в лицето й, а тя се гърчеше, защото езикът му не беше спрял да я лиже.
-О, хайде стига, Вики! – каза леля й, сядайки на фотьойла до дивана и оставяйки чашата си на масата отстрани. – Не съм вчерашна. Освен това, изглежда че имаш нужда от няколко урока – гаджето ти не го бива много.
Вики беше шокирана: освен цялата шокираща ситуация, защото леля й беше споменала гаджето й?
-Какво? Как? Имам предвид, от къде знаеш? – Тя усети, че беше нелеп въпрос, зададен в нелепа ситуация.
Леля й се разсмя. Вики забеляза начина, по който големите й цици се тресяха, когато се смееше.
-Вики, тази къща не е толкова голяма, колкото си мислиш. А, спомни си, че родителите ти те оставиха в наши ръце. Ние сме отговорни.
Вики изстена, понеже някъде по това време чичо й беше започнал да дъвче с устни клитора й. Тя се гърчеше неистово, опитвайки се да не забелязва, че чепът му се притискаше в гърдите й.
-Няма ли да направиш нещо за този кур? – попита Виолета. – Горкичкият, пренебрегнат е.
Вики остана изумена. В това време тя се опитваше да не притиска путката си към езика на чичо си.
Виолета стана и се приближи към дивана. Тя застана до ръба на дивана, до краката на съпруга си, които висяха през страничната облегалка на дивана. Тя погледна към племенницата си, която я наблюдаваше измежду краката му.
Виолета коленичи и сега беше лице в лице с Вики. Между двете жени беше надървения му кур.
-Горкичкият – рече Виолета, протягайки ръка да сграбчи кура му.
После се наведе и целуна върха му. През цялото време лицето на Вики беше на сантиметри от нея.
Той отдръпна лицето си от путката й и каза:
– Вие двете, стига сте се ебавали и някоя да започне да смуче кура ми!
Виолета се разсмя и насочи хуя му към лицето на Вики:
-Продължавай, Вики, духай му! Ти се справяше добре преди да те прекъсна.
Вики схвана, че всичко беше нагласено. Старецът я беше прелъстил и те бяха планирали всичко до най-дребната подробност. ”Да вървят по дяволите”, помисли си тя. Когато отваряше уста да го поеме, погледите на двете жени се срещнаха.
-О, да! – изпъшка той и започна пак да лиже путката й.
Докато Вики движеше главата си нагоре-надолу по кура му, тя видя леля си да се навежда и да търка устните си върху челото й. Внезапно вълнение разтърси цялото й тяло, когато осъзна, че леля й се канеше да я изчука. Спомените й за времето, когато беше експериментирала с момиче, бяха доста стари, но тя започна да си припомня…
-Да му духаме заедно – прошепна тя на леля си.
Виолета от самото начало знаеше, че племенницата й беше горещо парче. Много преди тя и съпругът й да я видят да се ебе с гаджето си, Виолета я беше наблюдавала да мастурбира през шпионката на вратата на банята.
Така че сега тя правеше това, за което копнееше от много време насам. Движейки езика си по основата на кура на съпруга си, тя позволяваше устните й да се докосват до устните и езика на Вики.
Те продължиха да го ближат. Едната движеше езика си от едната страна на чепа му, другата алчно лижеше другата му страна. Беше съвсем естествено езиците им да се срещнат. И когато това стана, те моментално забравиха за кура му и впиха устни в опияняваща целувка. Езикът на Виолета беше дълбоко в устата на племенницата й.
Той отдръпна главата си от путката на момичето. Наблюдаваше ги, с опулени очи, докато двете се целуваха. Той хвана кура си и то отърка в лицата им.
-О, да, това определено ме възбужда! Целуни я, Виолета, заври езика си в устата й. О, да-а-а… толкова е секси!
Те се целуваха; устните им се бяха слели и езиците им се преплитаха страстно.
Вики успя да смъкне халата на леля си около раменете й и хвана циците й. Те продължиха да се целуват, ръцете им инстинктивно сграбчиха циците на другата и започнаха да галят и да се наслаждават на голата плът. Вики имаше стегнати цици и беше изненадана, че големите цици на Виолета бяха по-стегнати, отколкото тя си ги представяше. Най-накрая Вики се отдръпна и след като облиза устните на леля си, хвана кура му и отново го сложи в устата си. Виолета въздъхна. Тя се плъзна надолу и започна да целува и да хапе леко с устни топките му.
-Ето, сега ти му духай – прошепна Вики.
Виолета се подчини и пое хуя на съпруга си дълбоко в устата си. С крайчеца на очите си тя забеляза Вики да се приближава към нея, за да може да оближе твърдите й зърна.

Той чукаше устата на жена си с дълбоки и силни тласъци, докато плъзгаше езика си във вагината на племенницата си и стимулираше клитора й.
-Ще свърша! – извика той

Веднага Вики застана на пода до леля си. Двете коленичиха една до друга с отворени усти и с очи, приковани към кура му. Той обгърна с ръка ствола и започна да я движи бясно. Очите му бяха затворени, а главата – отпусната назад.
-О, господи, боже, ето го…! – бърбореше той несвързано.
Той погледна надолу към двете жени и тогава, потръпвайки, избухна. Топлата му сперма се разпръска от кура му, размазвайки се по лицата им. Той движеше кура си върху устните им и те засмукваха всичко, което се изпречеше пред тях.
Част от спермата беше покапала върху корема му. Жените инстинктивно се насочиха натам, ближейки и лочейки жадно.
Той ги наблюдаваше и тогава, с дрезгав глас, каза:
-Вики, защо не опиташ путката на леля си? Сигурен съм, че ще ти хареса.
Вместо отговор, Вики просто се бърна и се просна по гръб на килима. Краката на Виолета бяха раздалечени и Вики се намести така, че главата й да бъде точно между коленете на леля й.
Тя избута нагоре халата на леля си над силните й бедра, развълнувана, че Виолета не носеше никакво бельо. Сграбчвайки здраво с ръце силните бедра на леля си, тя повдигна глава и носът й се опря в мократа пичка.
Виолета плъзна мекия кур на съпруга си в устата си. Тя изстена, когато усети момичето да смуче умело путката й. Тя плъзна надолу ръцете си върху циците на момичето и се наведе така, че да допре путката си до лицето й.
Вики плъзна дланите си нагоре над бедрата, над насъбрания халат, докато успя да поеме в шепите си тези едри цици. Тя едва успяваше да покрие половината от сочната плът с дланите си.
-Ах… – изстена отново Виолета, отдръпвайки устните си от кура му. – Ах, да, скъпа, там, да, точно така, ах, пъхни този връх вътре! Боже, да, хапи клитора ми, о, скъпа, правиш това толкова добре!
-Защо не и върнеш жеста, скъпа? – попита той.
След секунди Виолета вече лежеше върху момичето. Халатът й все още беше насъбран около кръста й, когато тя зарови лицето си между бедрата на Вики.
Той ги наблюдаваше, докато те се задоволяваха една друга, гърчейки се и извивайки се на пода
-Явно имаш опит, Вики!
Тя се изчерви.
-Да, така е… Никола далеч не ми е първия.
– Никола? Можеш ли да включиш и него? Чудехме се как да го направим – каза Виолета и погледна към съпруга си. – Може да научим е него на някои неща. Дай ни седмица и после ще те чука както никога до сега!
-Толкова бързо ли планирахте да свалите и мен? Всъщност, Никола винаги е казвал, че си хубава и изглеждаш доста млада. Така че ще е лесно.
-Сериозно? Доведи го тук. Явно няма да е толкова трудно са го съблазня.
-Добре, добре, лельо, ще го доведа.

Никола отново беше в къщата. Беше нощ и той беше в стаята на Вики. Тя беше планирала, заедно с чичо си и леля си, че той ще бъде прелъстен тази нощ.
Те бяха решили да използват същия подход, какъвто използваха за прелъстяването на Вики. Виолета беше помолила Вики да се погрижи той да дойде тази нощ и да бъде чисто гол, когато планът бъде приведен в действие.
И Вики го беше направила! 15 минути след като Никола беше дошъл, той вече беше гол в стаята на Вики. Чичото и лелята ги шпионираха.
Вики смучеше кура му. Той не можа да се въздържи застана в поза 69.
-Чакай, чакай, Вики, нека те накарам да свършиш.
Чичото се изкикоти и Виолета го сръга да пази тишина.
-Време ли е? – попита той и лелята кимна.
Те нахълтаха в стаята. Изражението на лицето на Никола беше само за снимка.
-Какво става тук? – попита Кирил.
Никола стана по най-бързия начин и успя да си обуе боксерките; Вики остана гола.
-Вики! – изсъска Никола. – Стани, за Бога! Те са ти настойници.
-И ме изчукаха – отговори тя.
-Какво?
-О, хайде стига, Никола! – каза Виолета. – Няма никакъв проблем. Вече сте зрели хора.
-Ние ви шпионирахме онзи ден и това е основната причина, поради която трябваше да изчукам Вики.
Никола беше смаян. Той погледна Вики, а после и Виолета.
-Хайде, да отидем в хола. Там е по-широко.
Все още зашеметен, той ги последва. Вики беше гола и чичо й я беше взел в обятията си. Той галеше цицата й, а тя се кикотеше.
Те влязоха в хола и чичо й каза:
-Не е честно, Вики. Ти единствена си без дрехи. Струва ми се, че ние трябва да последваме примера ти. Освен това, ти ни каза, че Никола е луд по Виолета.
Никола се изчерви. Той не беше допуснал, че те тримата са толкова близки.
Виолета беше първата, която започна да се съблича. Тя носеше червена жилетка и подходяща блуза. Никола я гледаше втренчено, докато тя се събличаше.
Кирил я последва. Той беше по къси гащи и тениска, така че му отне по-малко време, отколкото на съпругата му, да се съблече.
Очите на Никола бяха приковани върху Виолета. Тя се усмихваше.
-Искаш ли да видиш циците и путката ми? – попита го тя.
Никола успя само да кимне.
-Харесват ли ти?
Отново, той можеше само да кимне.
-Езика ли си глътна? – попита го Вики.
Виолета се отърва от блузата си. Никола опули очи в сутиена й – никога до сега не беше виждал толкова големи цици.
-Хайде, Никола, защо не си събуеш боксерките? Не е като те да не са те виждали гол – каза му Вики.
По това време Кирил беше чисто гол и Вики беше в ръцете му. Той галеше и се наслаждаваше на циците й, а тя – на кура му.
-Виждал ли си толкова голям хуй? – Вики попита Никола, държейки го парчето на чичо си.
Никола поклати глава. Беше наистина огромен.
-А и той знае как да го използва – рече тя.
В този момент Виолета беше вече смъкнала всички дрехи, освен бикините си.
За пръв път Никола проговори:
– Предпочитам да гледам лиля ти. До се не бях виждал жена с толкова големи и сочни цици и бедра.
Виолета се разсмя и с едно бързо движение се отърва от бикините си.
-Уау! – изуми се Никола. – Това е фантастично.
-Чакай да те изчука – каза му Вики, сега галейки ташаците на чичо си.
-Тя наистина ли ще го направи? – Никола не можеше да повярва на случващото се.
-А ти какво очакваше! – каза Кирил.
Кирил и Вики бяха стигнали до дивана и той седна на него, вземайки я в скута си. Те се целуваха. Езиците им се преплитаха, докато той продължаваше да си играе с циците й.
-Ела тук, сладурче – каза Виолета, сега чисто гола, и му даде му знак да отиде при нея на фотьойла.
Той пристъпи към нея, а сърцето му биеше лудо. Първото, което той направи, когато се приближи до нея, беше да се наведе и да целуне циците й, после и устните й.

Виолета смъкна боксерките му. Курът му беше надървен и той изстена, когато тя го хвана с ръка.
-О, Господи! – каза той. – Ще свърша, ако продължаваш така.
-Не, няма – усмихна му се тя. – Хвани циците ми и спокойно им се наслаждавай.

Той така и направи, докато погледът му блуждаеше из стаята. Той видя Вики коленичила на пода, курът на чичо й беше в устата й, докато той продължаваше да мачка циците й.
-Харесва ли ти това, което правят? – попита го тя.
-Да, харесва ми. Но ще свърша, ако и ти направиш същото.
-На бас, че няма – каза му тя и Никола беше изненадан.
Той раздалечи краката си и тя погали вътрешните части на бедрата му. Никола стисна гърдите й, удивен от размера им. После огледа путката й и забеляза, че беше гладко избръсната.
Тя се наведе и целуна бедрата му; и по-точно, вътрешната им част. Младежът изпъшка, когато тя взе кура му в топлата си и влажна ръка. Но вместо очакваните движения, тя ощипа главичката на кура му, което веднага намали възбудата му.
-Ау! – изкрещя той. – Това боли!
Той чу Кирил да казва от другия край на стаята:
-Не може да има удоволствие, ако няма болка. Ако искаш да издържиш дълго, това е единствения начин. Повярвай ми, тя ме научи на това.
Никола погледна към него и забеляза, че Вики смучеше кура му, галейки топките му. И от време на време се отдръпваше, за да оближе ствола. Също забеляза, че тя гъделичкаше топките му и се зачуди как Кирил успяваше да издържи.
Виолета се наведе и целуна ствола му. Той изпъшка, ръцете му притискаха циците й взе по-силно. Тя облиза плътта и с горещата си уста да обгърна цялата дължината на кура му.
-Ах-х-х… – простена той. – Това е върховно!
Виолета се отдръпна и отново ощипа върха на кура му.
Тя продължи да повтаря тази процедура – докарваше го до ръба и после сваляше градусите.
На дивана Вики лежеше върху чичо си. Чепът му беше набит дълбоко в путката й и тя бясно се движеше нагоре-надолу. Едната от циците й беше в устата му и той я смучеше.
-О, господи, Вики, чукай ме, чукай ме по-силно! Ах, да, точно така; завърти си задника! А-а-х-х-х… Да-а-а-а, точно така!
Той се протегна и стисна бузите на задника на племенницата си, а тя продължаваше да го язди.
-Ебат се като зайци. И то всеки път, когато им се отдаде възможност. Което се случва доста често. – каза Виолета на Никола, сега търкайки кура му с двете си ръце. – След като свършиш, след колко време се надървяш пак?
-Ами… Зависи… – смути се той.
-Зависи от какво? – разсмя се Виолета.
Задръжките му постепенно се загубваха. Той също се усмихна:
-Ами, случвало ми се е почти веднага…
Виолета се наведе с широко отворена уста и плъзна кура му в нея, притискайки го с устни. В началото бавно, после все по-бързо, тя започна да движи главата си нагоре-надолу.
Той хвана главата й и започна да ебе лицето й. Погледът му блуждаеше из стаята и видя Вики да лежи по гръб на дивана с широко разтворени крака. Чичо й беше наведен между краката й и забиваше кура си в пичката й.
-А-а-а-х-х, да, чичо, чукай ме! О, боже мой, по-бързо, чичо, по-дълбоко и по-силно. Ох, да, ох, да, чукай ме, чукай ме! – повтаряше тя като в транс.
Никола не можеше да издържи повече. Той стана и бутна жената по гръб на дивана. Той застана над нея и натика кура си пак в устата й, започвайки да я чука диво. Виолета беше експерт в това и той изстена, когато усети как тя поемаше кура му дълбоко в гърлото си, притискайки ствола му с мускулите на гърлото си всеки път, когато той го тласнеше навътре. Беше все едно чукаше путка!
Той пак погледна към Вики и беше изумен от позата, в която тя чукаше чичо си. Тя стоеше изправена в скута му, двата й крака бяха върху страничните облегалки на фотьойла. Той не беше забелязал кога се бяха преместили от дивана на фотьойла. Тя седеше върху бедрата му, с лице към него. Тя се беше облегнала на него, а негови ръце крепяха гърба й. Сега Никола наблюдаваше как тя повдига коленете си и намества ходилата от вътрешната страна на облегалките. Възбуденият мъж се наведе напред и започна да целува и смуче циците й, докато продължаваше да я ебе.
-О, мамка му, свършвам! – изстена Никола, поглеждайки пак към кура си, който влизаше и излизаше от устата на Виолета. Той усети езика й да се удря върху ствола му и потръпна.
После се протегна назад, достигна мократа й пичка и вкара два пръста дълбоко в нея. Тя изстена, докато курът му все още беше в устата й и протегна ръце да погали ташаците му.
-Да, да! Свършвам! – извика той.
Тя извади кура му от устата си и започна да му прави чикия. Той се повдигна от нея и изви глава назад, стенейки.
-О, мамка му, мамка му! Ще избухна!
Тя продължи да увеличава темпото, с което движеше ръката си.
Най-накрая той издаде вик и погледна надолу към нея. Устата й беше отворена, а очите й бяха приковани върху ствола му. Цялото му тяло трепереше. Той усети соковете му да се изстрелват от кура му. Той наблюдаваше как те опръскаха лицето й и после тя повдигна глава и отново пое хуя му в устата си, смучейки ненаситно.
Вики наблюдаваше, очарована от уменията на леля си. Сега тя стоеше от едната страна на скута на чичо си. Краката му бяха раздалечени и той се беше облегнал на фотьойла. Единия крак на момичето отново беше преметнат през страничната облегалка. Той търкаше клитора й, докато смучеше стегнатите й цици. Тя беше сложила едната си ръка върху рамото му, придръпвайки го към себе си. Кирил я беше прегърнал с едната си ръка и продължаваше да мачка цицата й, щипейки зърното. Тя му позволяваше да прави тласъците, стенейки, когато курът му се плъзгаше в пичката й. Тази поза му позволяваше да вкарва целия си кур.
Никола дишаше тежко и пъшкаше, докато Виолета продължаваше да смуче кура му и да облизва соковете му от него. Той не беше спирал да мачка едрите й цици и сега проникна с пръсти в путката й и започна да ги движи – бързо и дълбоко. Тя беше широка там и той добави трети пръст. Сега чукаше вагината й с три пръста и искаше тя да свърши.
Бедрата й се повдигнаха срещу пръстите му, за да им позволят да проникнат още по дълбоко в нея. После започна да движи бедрата си, а той проникваше още по дълбоко. Въпреки това тя не беше спряла да ближе кура му, и той трябваше неохотно да го извади от устата й. Мамка му! Той току-що беше напълнил устата й и боядисал лицето й – беше абсолютно изцеден.
Явно тя разбра, защото от сега нататък напълно игнорира кура му; вместо това се съсредоточи върху пръстите му, които чукаха путката й.
Той се свлече до нея на дивана. Този позиция беше чудесна, защото сега Никола можеше да смуче големите й цици, докато продължаваше да чука путката й с пръсти. Те лежаха настани, с лица един към друг и тя вдигна единия си крак, за да му осигури по-лесен достъп.
На фотьойла, не много далеч от тях, Вики пищеше, очевидно получавайки оргазъм. Чичо й започна да я ебе по-бързо и по-силно, стискайки циците й и галейки вътрешната част на бедрата. Тя изстена, ръката й изчезна надолу под нея и започна да гали топките му.
Почти като по сигнал, те погледнаха към Виолета и Никола. Тя се гърчеше неконтролируемо, оргазмът й беше неизбежен, още повече, защото сега той беше наведен над нея и ближеше клитора й, докато движенията на пръстите му ставаха все по-бързи. Виолета качи крака си на рамото му, за да го придърпа по-близо до путката си. Ханша й се повдигна, тялото й се гърчеше, докато тя крещеше.
Точно когато Виолета беше на върха на удоволствието, Кирил извади кура си се изпразни върху корема на Вики. Момичето се отпусна назад, така че спермата му потече към повдигащите се от тежкото й дишане й цици, и когато ги достигна, Вики изстена.
Съпруг и съпруга получават оргазъм в един и същ момент; но с помощта на различни партньори.
И бяха щастливи!

Rating: 3.50/5. From 2 votes.
Please wait...